Runstavägen 5

Lästringe, Nyköpings kommun Se på karta

4 100 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
100 m²
Tomtarea
1 557 m²
Byggår
2022

Lättskött och bekvämt boende i ett plan

+ Alldeles nybyggt
+ Enkelt att ta sig till E4:an
+ Vackert beläget omgivet av ängar och skog

Här presenteras en nybyggd enplansvilla i naturskön omgivning med bra pendlingsavstånd, med Stockholm bara 8 mil bort, Nyköping 3 mil, Trosa 2,5 och Gnesta drygt 2 mil. Området präglas av nybyggda och trevliga villor.

Här flyttar du in i ett helt nybyggt hus som erbjuder en ljus och härlig känsla - de många fönsterpartierna i husets alla rum sätter prägel på denna bostad. Socialt vardagsrum med goda inredningsmöjligheter och fönster i flera väderstreck och utgång till en härlig altan. Modernt kök med generös plats för familj och vänner. Från kök/vardagsrum nås altanen. Tre sovrum med plats för sängar och nattduksbord. Badrum med både dusch och badkar, kommod och wc. Välutrustad tvättstuga som även nås från groventrén. Laminatgolv och vitmålade väggar, utom i badrum, entrén och i tvättstugan där det är klinkergolv. Golvvärme i alla rum. Goda möjligheter att skapa sin helt egna trädgård efter önskemål.
Värmepump NIBE. Fiber finns framdraget till tomtgränsen. Alla erforderliga bygglovshandlingar, protokoll, slutbesked och kvalitetsdokument kommer att överlämnas till en ny ägare. Bygglov finns för garage med 25 kvm byggnadsarea.

Visningar sker fr om mitten av augusti men åk gärna förbi och kika på området och huset utifrån.

Välkommen med din intresseanmälan!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping

Kontakta mäklaren

Monica Ländin

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
Mäklare Monica Ländin, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
0707-85 25 75