Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Sabina Ceder

Sabina Ceder

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Skjutsaregatan 22C, Öster, Nyköpings kommun
  • Ons 31 jul kl 15:30

Skjutsaregatan 22C

Lägenhet
Öster, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
1 995 000 kr
75 m²
3 rum
vån 3/3
2 767 kr/mån
26 600 kr/m²

Med ett centralt läge på Öster i toppenföreningen Brf Tullporten nr 24 finns nu möjlighet att bli nästa ägare till den här fina trean. Bostaden har en trevlig planlösning med öppet, modernt kök med plats för matmöbel. Köket har vita skåpluckor och integrerade vitvaror. Ljust och rymligt vardagsrum med utgång genom dubbeldörrar till bostadens inglasade balkong. Två bra sovrum, det ena med garderober. Helkaklat duschrum med tvättmaskin. Som boende i Brf Tullporten nr 24 omges du av en härlig boendemiljö med tillgång till privat innergård med pergola, frukt och bärbuskar. Föreningen har god ekonomi med anmärkningsvärt låga driftskostnader. Bra gemensamhetsutrymmen med bl a. samlingslokal med övernattningsrum att hyra. Fiberanslutning via Gästabudstaden.

  • Plus
  • Balkong
Flädervägen 2F, null, Nyköpings kommun

Flädervägen 2F

Lägenhet
Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
1 995 000 kr
98 m²
4 rum
vån 2/4
8 417 kr/mån
20 357 kr/m²

Välkommen till en modern bostad med två balkonger! Här bor du bekvämt på andra våningen i ett hus med hiss. Väl tilltagen takhöjd och praktisk planlösning ger ett fantastiskt trivsamt boende med närhet till havsnära promenadstråk, livsmedelsbutiker och centrumkärnan. Genomgående ekparkett och ljusa ytskikt gör det enkelt att skapa ett personligt kvalitetsboende. Köket är från Marbodal med vitvaror från Electrolux. Två helkaklade duschrum, båda med golvvärme, i det större finns även en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har en stor balkong mot innergården och en mindre mot gatan. Gemensam uteplats finns också. BRF Arnö Strand anlitar Riksbyggen för ekonomisk förvaltning. Föreningen tillämpar IMD-el där man har ett gemensamt elavtal och debiterar bostadsrättshavarna för förbrukningen. Parkeringsplatser med och utan motorvärmaruttag samt carport finns i föreningen, separat kö. Bostadsrättsföreningen har en övernattningslägenhet för föreningens medlemmars gäster. Cykelrum finns på lägenhetens entréplan och förråd tillhörande lägenheten på vinden dit hissen tar dig hela vägen upp. Området är expansivt med närhet till både centrum och grönområden. Det finns flera förskolor, grundskolor och flera matbutiker inom bekvämt avstånd. Det finns fina gång- och cykelvägar samt bra busskommunikationer. På sommaren uppskattas närheten till havsbad vid Örstigsnäs och Strandstuviken, samt till hamnen som erbjuder ett brett utbud av caféer, restauranger, glassbarer och nattliv.

  • Balkong
  • Hiss
Östra bergsgatan 43, Östra Bergen, Nyköpings kommun
Östra bergsgatan 43, Östra Bergen, Nyköpings kommun, bild 2
Östra bergsgatan 43, Östra Bergen, Nyköpings kommun, bild 3

Östra bergsgatan 43

Lägenhet
Östra Bergen, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
1 395 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 2/3
2 944 kr/mån
22 683 kr/m²

FINT RENOVERAD - LÅG MÅNADSAVGIFT - BALKONG I SYDVÄSTLÄGE Varmt välkommen till en riktigt fin genomgångslägenhet i attraktiva Östra Bergen! Här erbjuds en bostad med nyrenoverat kök, bra planlösning, gott om förvaring och en härlig inglasad balkong i sydvästläge. Köket är renoverat 2022 och är mycket fint med vita skåpluckor och kakel i fiskbensmönster. Stort och ljust vardagsrum med parkettgolv och utgång till den inglasade balkongen. Ett rejält sovrum som liksom köket vetter mot skogspartiet, ett helkaklat duschrum som renoverades vid stambytet -04 och även har en tvättmaskin. Mycket och bra förvaringsmöjligheter i form av garderober med överskåp. De vackra original innerdörrarna och garderobsdörrarna i trä finns bevarade. I källaren finns det ett förråd och ett matkällarförråd. Stabil HSB-förening med låga avgifter där också bredband ingår i månadsavgiften Här finns också gemensamhetsutrymmen; relax/motionsrum, bastu och samlingslokal med övernattningsmöjligheter för gäster. Föreningen har även en trevlig grillplats på gården alldeles utanför. Området Östra Bergen är mycket omtyckt och erbjuder det bästa av två värdar - lugnt och rofyllt och närhet till Storgatan med all önskvärd service och shopping. En promenad längs vackra Nyköpingsån tar er till hamnen som sommartid blomstrar med mysiga caféer och restauranger. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och boka tid för visning!

  • Premium
  • Balkong
Tärnövägen 8A, Vrena, Nyköpings kommun

Tärnövägen 8A

Lägenhet
Vrena, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
430 000 kr
62 m²
3 rum
vån 2/3
4 088 kr/mån
6 935 kr/m²

Välplanerad trea i trivsamma Vrena. Köket renoverades till stor del 2019 och har gott om förvaring. Vardagsrummet har utgång till lägenhetens balkong i västläge. Två bra sovrum med gott om garderober. Stambytt duschrum. Till lägenheten hör ett källarförråd och ett matkällarförråd. Läget är bra med mataffär med bl.a ombud för Apotek och Systembolaget. Som boende i Vrena bor du med svampskog och flera sjöar i närheten. I Vrena samhälle är de kort promenad till förskola, skola F-6, busskommunikation, närbutik, gym och pizzeria. Flera mysiga gårdsbutiker, säsongscafé och ångslupen Munter som sommartid tar dig ut på en tur på Hallbosjön och Yngaren. I Stigtomta finns även kommunal skola. Allt detta knappt 20 min utanför Nyköping och 15 min till Skavsta flygplats. Kontakta Sabina på [email protected] för att boka din tid för visning.

  • Balkong
Vadaregången 18, Bryngelstorp, Nyköpings kommun

Vadaregången 18

Radhus
Bryngelstorp, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
2 100 000 kr
68 m²
2 rum
282 m² tomt

Ett välplanerat parhus bekvämt med allt samlat på ett plan väntar på dig! Beläget på en lugn gata i ett familjevänligt område, erbjuder detta fina hem 68 kvm av genomtänkt utrymme med två rum och kök. När du stiger in genom dörren möts du av en rymlig hall som leder dig vidare till husets alla rum. Köket, nyrenoverat 2023, är en fröjd för både öga och matlagningsglädje, komplett med bra utrymme för matplats. Vardagsrummet är stort och luftigt, och härifrån når du det inglasade uterummet och den rofyllda baksidan av huset – perfekt för avkoppling och umgänge. Sovrummet är generöst tilltaget med platsbyggda garderober som erbjuder gott om förvaringsutrymme. Duschrummet och den praktiska tvättstugan kompletterar bekvämligheterna. Ute väntar en trevlig och inbjudande trädgårdstomt, inramad av buskar. Här finns även altaner både på fram- och baksidan, vilket ger dig möjlighet att njuta av solens strålar från morgon till kväll. Carportplats med förrådsutrymme finns i gemensam länga, hit är också laddstolpe beställd och betald av nuvarande ägare. Vidbyggt förråd vid huset. Här bor du i ett attraktivt område med både förskolor, skolor och flera lekparker i närheten. Dessutom har du mysiga grönområden med vacker natur i närheten med närhet till havet och badplats vid Ängstugans café. Bra busskommunikation runt knuten, affär finns i närområdet och till Rosvalla eventcenter cyklar du på ca en kvart. Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning!!

Östra Bergsgatan 6, Öster, Nyköpings kommun

Östra Bergsgatan 6

Lägenhet
Öster, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
1 025 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 594 kr/mån
19 159 kr/m²

Mycket charmig och centralt belägen tvårummare med helkaklat badrum, rymligt kök och en bra planlösning. BRF Stackebacken består av 45 bostadsrätter med byggår 1960. En välskött bostadsrättsförening med en lång lista över utförda renoveringar och låg belåning. Föreningen tillämpar IMD-el vilket innebär att man som boende inte behöver teckna ett eget elavtal utan står endast för sin faktiska förbrukning. Det centrala läget gör att du befinner dig på gångavstånd till allt du behöver i vardagen - mataffärer, butiker och restauranger. Med hjälp av cykel nås med lätthet småbåtshamnen, Sörmlands museum samt Rosvalla eventcenter där det bjuds på ett rikt utbud vad gäller sport och idrottsföreningar. Om du som många andra vill bo centralt men inte "mitt i smeten" får du här det bästa av två världar.

Kolbråten 2, Bränn-Ekeby, Nyköpings kommun

Kolbråten 2

Villa
Bränn-Ekeby, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
2 995 000 kr
121 m²
4 rum
4 656 m² tomt

LANTLIGT LÄGE - ENPLANSHUS - DUBBELGARAGE Endast ca 10 min utanför centrala delarna av Nyköping ligger Bränn-Ekeby, ett naturskönt och pittoreskt område med blandad bebyggelse, allt ifrån större gårdar till små torp. Nu finns möjlighet att bosätta sig i den här enplansvillan uppförd 2007 på en tomt om nästan 4700kvm. För att ta dig till fastigheten kör du längs en privat grusad väg ca 500m bland åkrar och skogsdungar. Huset är bra planerat med tre sovrum i ena änden av huset, vid behov finns möjlighet att bygga till ett ytterligare sovrum. Kök och vardagsrum med öppen planlösning, i vardagsrummet finns en fin och värmande kakelugn installerad 2022. Ett duschrum och en gästtoalett. Tvättstuga med groventré. Här uppfylls drömmen att bo lantligt bland vackra landskap med endast en kort biltur till både Nyköping och Oxelösund! Tomten består till mestadels av gräsmatta och här finns även flera växthus, en bod, vedbod och ett stort dubbelgarage. Skogen runt hörnet är rik på svamp, bär och här är också chansen stor att få uppleva vilt; älg, hjort och rådjur på nära håll. Badplatser finns en kort biltur bort vid i Uttervik, Krognäs och Kovik. I Ur och Skur-förskola finns i Ryssbergen och Buskhyttan alternativt kommunal förskola i Buskhyttan. Skola finns i Nyköping eller Buskhyttan (årskurs F-3)/Nävekvarn (årskurs 4-6). Mycket aktiviteter anordnas via Tunabergs Hembygdsförening som finns i närheten med bland annat midsommarfirande, läs mer här: https://www.hembygd.se/tunaberg.

Oppeby gård 49, Oppeby, Nyköpings kommun

Oppeby gård 49

Lägenhet
Oppeby, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
595 000 kr
47,5 m²
1 rum
vån 1/2
3 373 kr/mån
12 526 kr/m²

Varmt välkomna till Oppeby gård 49 och denna väl tilltagna 1:a i markplan med balkong! Här bor du om rymliga 47,5 kvm med fönster i två väderstreck. Du välkomnas in i en rymlig, nyrenoverad entréhall med platsbyggd förvaring i skjutdörrsgarderob. Vidare in i bostaden är rummet placerat, här finns gott om plats för såväl soffa som säng. Köket är moderniserat med gråa skåpsluckor, ny bänkskiva i trä samt nya vitvaror. Här finns också plats för matbord. Från köket når du bostadens balkong som ligger i soligt söderläge och har markis. Duschrummet har duschkabin och tvättmaskin. Här bor du i trivsam boendemiljö med natur och grönska utanför porten. I föreningen finns bastu, gym, gästlägenhet och samlingslokal. Hushållsel och uppvärmning ingår i månadsavgiften. I området finns bekvämligheter så som livsmedelsbutik, bussförbindelse, pizzeria, konditori m.m. Promenadavstånd till förskola, skola och cykelavstånd till centrum, tåg och busskommunikation! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för din intresseanmälan!

  • Balkong
Skades väg 2, Svalsta, Nyköpings kommun
  • Budgivning pågår

Skades väg 2

Villa
Svalsta, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
2 675 000 kr
187 + 41 m²
6 rum
828 m² tomt

Varmt välkomna till Svalsta och Skades väg 2 belägen på trevlig hörntomt! Här har vi en riktigt trevlig och bra familjevilla i ett barnvänligt område med gott om plats för hela familjen. Huset om 1½ plan är väl tilltaget om hela 187 kvm, i dagsläget fördelat på fyra sovrum men kan med enkla medel bli hela sju sovrum om behovet finns. Entréplan erbjuder välkomnande möblerbar entréhall med öppen planlösning mot kök samt trapp till övre plan. Rymligt vardagsrum med utgång till altan med tak, vidare finns tre sovrum i varierande storlek samt helkaklat badrum. Utöver det finns tvättstuga med groventré, dusch/bastu samt vidbyggt garage med förråd. Övre plan innehar i dagsläget ett väl tilltaget sovrum, badrum, klädkammare samt ett stort allrum. Utomhusmiljön är barnvänlig med inramad baksida som gränsar mot lekvänliga ytor vid allmänning. Altandäck under tak som fångar eftermiddag och kvällssolen. Bilen parkerar du smidigt på den asfalterade uppfarten eller i garaget. Förrådsutrymme i garage. I Svalsta finns både skola och förskola. Du når Nyköping på ca 10 min med bil och det är inte långt till affärer vid Gumsbacken. I området finns dessutom en obemannad livsmedelsbutik Automat, praktiskt och bra! Det är även lätt att ta sig ut på E4:an. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Spireagången 3, Arnö, Nyköpings kommun

Spireagången 3

Radhus
Arnö, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
1 895 000 kr
111,7 m²
6 rum
5 591 kr/mån
16 965 kr/m²

Välkomna till barnvänliga Spireagången och det här fina bostadsrättsradhuset med gavelläge. Med hela fem sovrum får hela familjen gott om plats. Trevlig utemiljö med altan på både fram- och baksida, baksidan har dessutom tak över altanen och är placerat i soligt söderläge. Hela huset har en trevlig interiör. Entréplan är bra planerad med de sociala ytorna kök och vardagsrum i öppen planlösning, från vardagsrummet når du också husets baksida. Här finns också ett sovrum, ett helkaklat duschrum samt tvättstuga. En trappa upp finns ytterligare fyra sovrum och ett helkaklat badrum. I avgiften ingår bland annat en egen garageplats i länga. Förråd finns vid entrén och fiber är installerat. I området finns såväl förskolor som skolor och det finns flera lekplatser i kvarteret. På gångavstånd finns ICA-butik och i närheten finns en pizzeria. På 10 minuter, antingen med bil eller med cykel, är du inne i centrala Nyköping.

  • Uteplats
Sjögatan 4C, Oxelösund, Oxelösunds kommun

Sjögatan 4C

Lägenhet
Oxelösund, Oxelösunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
215 000 kr
29 m²
1 rum
vån 2/3
2 374 kr/mån
7 414 kr/m²

På våning två i huset ligger den här ettan med potential att bli ett riktigt mysigt krypin. Bostaden förlängs av en stor inglasad balkong placerad i ett soligt läge. Hall med platsbyggda garderober, en skjutdörrsgarderob i rummet samt ytterligare förvaring i källarförråd. Kokvrå, rymligt rum och helkaklat duschrum renoverat i samband med föreningens stambyte. Låg avgift i stabil och välskött förening. På Sjögatan bor du ett stenkast från bl.a. livsmedelsbutik, konditori och pizzerior. Regelbunden bussförbindelse till Nyköping och promenadavstånd till Järntorget och SSAB.

  • Plus
  • Balkong
Hagtornsvägen 25, Peterslund, Oxelösunds kommun

Hagtornsvägen 25

Radhus
Peterslund, Oxelösunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
1 850 000 kr
125 m²
5 rum
5 970 kr/mån
14 800 kr/m²

Varmt välkommen till Hagtornsvägen 25 och ett fint renoverat radhus med gavelläge! Hela bostaden är totalrenoverad 2018 med nytt, vitt kök från IKEA med gott om förvaring, bänkskiva i trä och integrerade vitvaror. Båda badrummen är också de renoverade med kakel och klinker i smakfulla färger och golvvärme. På husets entréplan finns köket med matplats, vardagsrum i vinkel med plats för både soffgrupp samt en större matmöbel om så önskas. Från vardagsrummet har du också utgång till husets baksida och altan. Vid entréhallen finns duschrum med tvättstuga och groventré. Samtliga fyra sovrum är placerade på övre plan där de största rummet har tillgång till balkong. Här är det bara att flytta in och börja trivas. För dig som söker ett bekvämt boende i bostadsrättsform är detta ett utmärkt tillfälle! Här bor du i barnvänligt område, med närhet till både lekplats, förskola och skola. I Oxelösund njuter du av ett nära läge till natur, hav och vacker skärgård. Bra bussförbindelse till och från Nyköping. Kontakta ansvarig mäklare för att boka din tid för visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Lingonvägen 31, Peterslund, Oxelösunds kommun

Lingonvägen 31

Radhus
Peterslund, Oxelösunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
2 595 000 kr
124 m²
5 rum
300 m² tomt

På Lingonvägen i Oxelösund finns nu möjlighet att bli ägare till detta nyligen renoverade gavelradhus. Under 2021 genomgick huset omfattande renoveringar, inklusive köket och de två badrummen. Denna bostad har verkligen fått en ansiktslyftning som gör den modern och inbjudande. Här finns hela 4 sovrum, ett på entréplan och resterande en trappa upp. Badrum på både entréplan och övre plan. Både fram- och baksida har härliga inbjudande altaner, detta gör att du kan njuta av solen och friska luften från olika vinklar av huset. Baksidan är belägen i ett underbart sydväst-läge och erbjuder utöver altan med markis ett inglasat uterum. Den lättskötta tomten är, tack vare hörnläget, bland de större i området och inramad av både staket och häck. Området är barnvänligt nära Peterslundsskolan (F-åk 6), förskola och matbutik. Garageplats i länga och parkeringsplats finns att tillgå!

Östra bergsgatan 6, Öster, Nyköpings kommun

Östra bergsgatan 6

Lägenhet
Öster, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
695 000 kr
42,3 m²
1 rum
vån 1
3 049 kr/mån
16 430 kr/m²

Är du på jakt efter en rymlig etta i en stabil bostadsrättsförening med centralt läge på Öster? Se hit! Här välkomnas du in i en bra entréhall med garderober samt klädkammare/förråd. Badrummet är snyggt renoverat med svart klinker och vitt kakel. Rummet är stort och här utgörs en vägg av kök och på resterande yta har du plats för både matmöbel, soffa och säng. BRF Stackebacken består av 45 bostadsrätter med byggår 1960. En välskött bostadsrättsförening med en lång lista över utförda renoveringar och låg belåning. Föreningen tillämpar IMD-el vilket innebär att man som boende inte behöver teckna ett eget elavtal utan står endast för sin faktiska förbrukning. Det centrala läget gör att du befinner dig på gångavstånd till allt du behöver i vardagen - mataffärer, butiker och restauranger. Med hjälp av cykel nås med lätthet småbåtshamnen, Sörmlands museum samt Rosvalla eventcenter där det bjuds på ett rikt utbud vad gäller sport och idrottsföreningar. Om du som många andra vill bo centralt men inte "mitt i smeten" får du här det bästa av två världar.

Fotbollsvägen 24A, Brandholmen, Nyköpings kommun

Fotbollsvägen 24A

Lägenhet
Brandholmen, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
1 895 000 kr
82 m²
3 rum
vån 1/5
6 933 kr/mån
23 110 kr/m²

Välkommen till en modern och fin bostad i markplan med uteplats i sydvästläge. Bo med hög standard och påkostade materialval. Köket och snickerier är från Kungsäter kök och vitvarorna är från Bosch. Stora fina fönster ger ett fint ljusinsläpp. Alla rummen har målade väggar och parkettgolv. Badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare, wc-stol, tvättställ och dusch. Väggarna är kaklade och golvet har klinkers. Rymlig klädkammare finns i lägenheten. P-platser/carport med uttag för motorvärmare finns i föreningen, separat kö. Stort cykelförråd finns ute på gården. Ett externt gemensamt förrådsutrymme finns på entréplan i grannporten, här finns plats för barnvagnar och dylikt. Brandholmen är ett expansivt och naturskönt område i Nyköpings östra delar, ca 2,5 km från Nyköpings centrum och Stora Torget. Närhet till Stadsfjärden med möjlighet till båtplats i närområdet. Fina promenadvägar längs vattnet mot Nyköpings centrum och hamnen med utbud sommartid såsom caféer, småbutiker, restauranger, glassbarer mm. I närområdet finns även skolor, förskola samt Rosvalla Arenor för idrott, evenemang, restauranger, gym osv. Nyöppnad 24H-butik finns ett par minuters promenad bort!

  • Uteplats
  • Hiss
Näsuddsvägen 45B, Danvik, Oxelösunds kommun

Näsuddsvägen 45B

Radhus
Danvik, Oxelösunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
2 695 000 kr
110 m²
5 rum
208 m² tomt

Varmt välkomna till Näsuddsvägen 45B och detta trevliga och fräscha gavelradhus med utsikt! Här njuter du av ett ombonat och trivsamt hem i lugnt läge precis intill hav och lekplats. Entréplan välkomnar med ljus och öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Köket innehar all önskvärd köksutrustning och är väl anpassat med bra förvaring och arbetsytor. Sällskapsdelen förlängs av underbar inglasad balkong. Entréplan innehar också ett sovrum samt ett badrum med dusch, wc och tvättställ. I souterrängplanet finns de två sovrummen samlade, båda med rofyllt läge och direkt access till inglasad balkong. Allrumsdel samt helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Fastigheten är ansluten till fiber. Garage finns i länga. Lugnt och bilfritt område med närhet till både bad och natur. Ett perfekt tillfälle att förverkliga din bostadsdröm! Visas efter överenskommelse, kontakta mäklaren för att boka tid!

Fotbollsvägen 26 B, Brandholmen, Nyköpings kommun

Fotbollsvägen 26 B

Lägenhet
Brandholmen, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
1 500 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/4
3 867 kr/mån
25 862 kr/m²

Välkommen till en modern och fin bostad i markplan med två uteplatser. Bo med hög standard och påkostade materialval. Köket och snickerier är från Kungsäter kök och vitvarorna är från Bosch. Stora fina fönster ger ett fint ljusinsläpp. Alla rummen har målade väggar och parkettgolv. Badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare från Bosch, wc-stol, tvättställ och dusch. Väggarna är kaklade och golvet har klinkers. Rymlig klädkammare finns i lägenheten. Stort cykelförråd finns ute på gården. P-platser finns i föreningen, separat kö. Möjlighet att parkera längs gatan. Brandholmen är ett expansivt och naturskönt område i Nyköpings östra delar, ca 2,5 km från Nyköpings centrum och Stora Torget. Närhet till Stadsfjärden med möjlighet till båtplats i närområdet. Fina promenadvägar längs vattnet mot Nyköpings centrum och hamnen med utbud sommartid såsom caféer, småbutiker, restaruranger, glassbarer mm. I närområdet finns även skolor, förskola samt Rosvalla Arenor för idrott, evenemang, restauranger, gym osv. Nyöppnad 24H-butik finns ett par minuters promenad bort! Kontakta mäklaren för att boka in en egen visning!

  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 17