Mäklare Sabina Ceder

Sabina Ceder

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Larslund Solgläntan 1, null, Nyköpings kommun

Larslund Solgläntan 1

Villa
Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping

1 395 000 kr

90 m²

3 rum

932 m² tomt

Välkommen till Solgläntan, en charmig tillbyggd stationskarlsbostad om 90kvm boarea. På entréplan inryms ett kök, vardagsrum, sovrum och badrum. Vinden är tilläggsisolerad så en trappa upp finns ett ytterligare sovrum och en inredd övre hall/allrum. Dubbelgarage som även inhyser tvättstuga. Vatten och avlopp via samfällighet. Fastigheten överlåts i befintligt skick och friskriven från dolda fel. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Jupitervägen 36, Stenkulla, Nyköpings kommun

Jupitervägen 36

Radhus
Stenkulla, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping

2 250 000 kr

88 m²

4 rum

149 m² tomt

Välplanerat radhus med låga driftskostnader. Bostaden välkomnar med en insynsskyddad uteplats på framsidan och baksidan erbjuder en altan och liten tomt i sydvästläge. På husets entréplan hittar du ett välplanerat kök från Puustelli med fräscha vitvaror i rostfritt, en gästtoalett och ett vardagsrum. En våning upp samsas tre sovrum och ett bra duschrum med tvättmaskin. Från ett av sovrummen finns utgången till husets balkong. Bilen parkerar du i carport med tillgång till motorvärmare. Fiber via Gästabudsstaden finns indraget. Uppvärmning via fjärrvärme ingår i samfällighetsavgiften. Detta är en boendemiljö som passar såväl gammal som ung med natur och bekvämligheter runt hörnet. Här finns alla möjligheter för dig som önskar påta i trädgården eller bara landa i avkoppling. I Stenkulla finns livsmedelsbutik, pizzeria, skola och förskola. För den aktiva är närheten till Rosvalla och Ekensbergs motionsområde helt klart ett plus. Fina gång och cykelvägar till och från centrum och även bra busskommunikation.

Ringvägen 2A, Öster, Nyköpings kommun
Ringvägen 2A, Öster, Nyköpings kommun, bild 2
Ringvägen 2A, Öster, Nyköpings kommun, bild 3

Ringvägen 2A

Lägenhet
Öster, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping

1 695 000 kr

52 m²

2 rum

2 967 kr/mån

32 596 kr/m²

Tvåa i nyskick centralt på Öster! Optimalt planerad genomgångslägenhet med allt du kan tänkas önska utav en bostad! Absolut toppstandard med enhetligt parkettgolv och vitmålade/tapetserade väggar. Ett fullutrustat Vedumkök med maskinell utrustning från Electrolux och Franke. Helkaklat duschrum med bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare. Mysigt sovrum, vardagsrum och uteplats med en inglasad del som är placerat mot gården. Värme, vatten, TV samt bredband ingår i avgiften. Föreningen har ett gemensamt elavtal och debiterar varje boende för sin förbrukning. BRF Hermelinen ligger i ett lugnt hörn av staden, belägen vid korsningen av Ringvägen och Östra Kvarngatan. Här bor du toppmodernt i ett både centralt och lugnt boende. Föreningen består idag av 41 lägenheter i varierande storlekar. Föreningens byggnader är uppförda 2017/2018 av PEAB och ekonomisk- och teknisk förvaltning sköts av Riksbyggen. Föreningen har en gemensam uteplats på innergården med pergola, planteringar och gräsytor. I källarplan finns förråd, cykelrum samt källsortering. Garageplatser med separat kö, laddstolpar för elbilar håller på att installeras. Det centrala läget gör att du befinner dig på gångavstånd till allt du behöver i vardagen - mataffärer, butiker och restauranger. Med hjälp av cykel nås med lätthet den idylliska småbåtshamnen, Sörmlands museum samt Rosvalla eventcenter Välkommen till ett nytt och modernt hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Brandholmsvägen 3, Brandholmen, Nyköpings kommun

Brandholmsvägen 3

Lägenhet
Brandholmen, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping

3 995 000 kr

105 m²

3 rum

4 309 kr/mån

38 048 kr/m²

Lev i en unik och kvalitativ boendemiljö med en otrolig utsikt från 14e våningen över Stadsfjärden och Nyköping. Äntligen erbjuds möjligheten att få bli lycklig innehavare av en bostad något utöver det vanliga! De Två Tornen har blivit nya landmärken för Nyköping och utgör med sitt läge invid Rosvalla Event Center en markant del av stadens profil med utsikt över farleden in till Nyköpings hamn. Bostaden erbjuder tre rum och kök med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Ljust och luftigt med stora fönsterpartier för att verkligen kunna njuta av utsikten, dessutom dubbla inglasade balkonger i olika väderstreck. Två helkaklade duschrum med golvvärme, det ena har både tvättmaskin och torktumlare. Gott om förvaring i garderober och klädkammare. Till lägenheten hör även en carportplats med förråd och i husets entréplan finns ytterligare ett förråd, cykelrum samt soprum. Högst upp i huset finns en gemensamhetslokal med enkelt kök under glaspyramiden där festligheterna kan avnjutas. Brf Havsutsikten är en mycket välskött och solid bostadsrättsförening belägen på Brandholmen där du bor nära fina promenadvägar, marinor, Rosvalla Sport- och Eventcenter, hamnen, skolor och förskolor.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4