Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Sabina Ceder

Sabina Ceder

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Rosenkällavägen 28B, Fågelbo, Nyköpings kommun

Rosenkällavägen 28B

Lägenhet
Fågelbo, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
1 100 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 1/3
2 908 kr/mån
18 487 kr/m²

Välkommen till en bra planerad tvåa i attraktivt område och en mycket välskött förening! Endast en trappa upp ligger den här genomgångslägenheten med en underbar balkong i västläge med en lummig vy. Bostaden erbjuder ett ljust kök med plats för matmöbel vid burspråk, rymligt vardagsrum med parkettgolv och utgång till balkongen. Duschrum renoverat i samband med föreningens stambyte med kaklade väggar och våtrumsmatta på golv. Sovrum med platsbyggda garderober och parkettgolv. Det finns vindsförråd och matkällarförråd att nyttja. I föreningen har man även tillgång till gemensamhetslokaler såsom föreningslokal, relax och tvättstugor. Har man gäster finns möjligheten att hyra övernattningsrum. Gott om gratis 24-timmarsparkeringar i området, kö för parkeringsplats genom bostadsrättsföreningen. Läs gärna mer på föreningens hemsida https://www.nykopingshus8.se/. Omtyckt boendemiljö med närhet till skolor för alla åldrar, busshållsplats och mataffär. Centrumnära läge med ca 15 min gångväg till centrum eller hamnen. Promenadavstånd till Ekensberg med vacker natur och motionsspår. För den aktiva är närheten till Rosvalla med idrottshallar, gym, bowling m.m helt klart uppskattat.

  • Balkong
Ängstugevägen 33, Rosenkälla, Nyköpings kommun
  • Borttagen före visning

Ängstugevägen 33

Lägenhet
Rosenkälla, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
875 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/3
4 890 kr/mån
11 364 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
  • Balkong
Spireagången 3, Arnö, Nyköpings kommun

Spireagången 3

Radhus
Arnö, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
1 995 000 kr
111,7 m²
6 rum
5 591 kr/mån
17 860 kr/m²

Välkomna till barnvänliga Spireagången och det här fina bostadsrättsradhuset med gavelläge. Med hela fem sovrum får hela familjen gott om plats. Trevlig utemiljö med altan på både fram- och baksida, baksidan har dessutom tak över altanen och är placerat i soligt söderläge. Hela huset har en trevlig interiör. Entréplan är bra planerad med de sociala ytorna kök och vardagsrum i öppen planlösning, från vardagsrummet når du också husets baksida. Här finns också ett sovrum, ett helkaklat duschrum samt tvättstuga. En trappa upp finns ytterligare fyra sovrum och ett helkaklat badrum. I avgiften ingår bland annat en egen garageplats i länga. Förråd finns vid entrén och fiber är installerat. I området finns såväl förskolor som skolor och det finns flera lekplatser i kvarteret. På gångavstånd finns ICA-butik och i närheten finns en pizzeria. På 10 minuter, antingen med bil eller med cykel, är du inne i centrala Nyköping.

  • Uteplats
Sjögatan 4C, Oxelösund, Oxelösunds kommun

Sjögatan 4C

Lägenhet
Oxelösund, Oxelösunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
215 000 kr
29 m²
1 rum
vån 2/3
2 374 kr/mån
7 414 kr/m²

På våning två i huset ligger den här ettan med potential att bli ett riktigt mysigt krypin. Bostaden förlängs av en stor inglasad balkong placerad i ett soligt läge. Hall med platsbyggda garderober, en skjutdörrsgarderob i rummet samt ytterligare förvaring i källarförråd. Kokvrå, rymligt rum och helkaklat duschrum renoverat i samband med föreningens stambyte. Låg avgift i stabil och välskött förening. På Sjögatan bor du ett stenkast från bl.a. livsmedelsbutik, konditori och pizzerior. Regelbunden bussförbindelse till Nyköping och promenadavstånd till Järntorget och SSAB.

  • Plus
  • Balkong
Hagtornsvägen 25, Peterslund, Oxelösunds kommun

Hagtornsvägen 25

Radhus
Peterslund, Oxelösunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
1 850 000 kr
125 m²
5 rum
5 970 kr/mån
14 800 kr/m²

Varmt välkommen till Hagtornsvägen 25 och ett fint renoverat radhus med gavelläge! Hela bostaden är totalrenoverad 2018 med nytt, vitt kök från IKEA med gott om förvaring, bänkskiva i trä och integrerade vitvaror. Båda badrummen är också de renoverade med kakel och klinker i smakfulla färger och golvvärme. På husets entréplan finns köket med matplats, vardagsrum i vinkel med plats för både soffgrupp samt en större matmöbel om så önskas. Från vardagsrummet har du också utgång till husets baksida och altan. Vid entréhallen finns duschrum med tvättstuga och groventré. Samtliga fyra sovrum är placerade på övre plan där de största rummet har tillgång till balkong. Här är det bara att flytta in och börja trivas. För dig som söker ett bekvämt boende i bostadsrättsform är detta ett utmärkt tillfälle! Här bor du i barnvänligt område, med närhet till både lekplats, förskola och skola. I Oxelösund njuter du av ett nära läge till natur, hav och vacker skärgård. Bra bussförbindelse till och från Nyköping. Kontakta ansvarig mäklare för att boka din tid för visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Pojkarnas väg 38, Bergshammar, Nyköpings kommun

Pojkarnas väg 38

Radhus
Bergshammar, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
1 795 000 kr
79 m²
3 rum
vån 1/1
4 777 kr/mån
22 722 kr/m²

Sista huset i längan på Pojkarnas väg letar nu efter nya ägare! Välkommen till ett fint parhus i bostadsrättsform - här är det mesta renoverat de senaste åren. Köket renoverades 2019 och samtidigt lades en fin ekparkett i hela huset. Samtliga ytskikt är också uppdaterade 2022. 2021 fick badrummet sig en uppdatering med ny våtrumsmatta och nytt porslin. Här är allt bekvämt samlat i ett plan! Hörntomten erbjuder förutom gräsmatta och odlingslådor ett stort, härligt inglasat uterum. Vidbyggt förrådsutrymme på gaveln av huset och carport med ytterligare ett förråd ingår i avgiften. I Bergshammar finns förskola och skola, bra gång- och cykelväg till centrum och bussar tar dig regelbundet dig till Nyköpings stadskärna. Härifrån tar du sig enkelt ut på E4an och det är även nära till Skavsta flygplats. Kontakta ansvarig mäklare Sabina Ceder för mer information eller för att boka visning!

  • Uteplats
Lingonvägen 31, Peterslund, Oxelösunds kommun

Lingonvägen 31

Radhus
Peterslund, Oxelösunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
2 595 000 kr
124 m²
5 rum
300 m² tomt

På Lingonvägen i Oxelösund finns nu möjlighet att bli ägare till detta nyligen renoverade gavelradhus. Under 2021 genomgick huset omfattande renoveringar, inklusive köket och de två badrummen. Denna bostad har verkligen fått en ansiktslyftning som gör den modern och inbjudande. Här finns hela 4 sovrum, ett på entréplan och resterande en trappa upp. Badrum på både entréplan och övre plan. Både fram- och baksida har härliga inbjudande altaner, detta gör att du kan njuta av solen och friska luften från olika vinklar av huset. Baksidan är belägen i ett underbart sydväst-läge och erbjuder utöver altan med markis ett inglasat uterum. Den lättskötta tomten är, tack vare hörnläget, bland de större i området och inramad av både staket och häck. Området är barnvänligt nära Peterslundsskolan (F-åk 6), förskola och matbutik. Garageplats i länga och parkeringsplats finns att tillgå!

Östra bergsgatan 6, Öster, Nyköpings kommun

Östra bergsgatan 6

Lägenhet
Öster, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
695 000 kr
42,3 m²
1 rum
vån 1
3 049 kr/mån
16 430 kr/m²

Är du på jakt efter en rymlig etta i en stabil bostadsrättsförening med centralt läge på Öster? Se hit! Här välkomnas du in i en bra entréhall med garderober samt klädkammare/förråd. Badrummet är snyggt renoverat med svart klinker och vitt kakel. Rummet är stort och här utgörs en vägg av kök och på resterande yta har du plats för både matmöbel, soffa och säng. BRF Stackebacken består av 45 bostadsrätter med byggår 1960. En välskött bostadsrättsförening med en lång lista över utförda renoveringar och låg belåning. Föreningen tillämpar IMD-el vilket innebär att man som boende inte behöver teckna ett eget elavtal utan står endast för sin faktiska förbrukning. Det centrala läget gör att du befinner dig på gångavstånd till allt du behöver i vardagen - mataffärer, butiker och restauranger. Med hjälp av cykel nås med lätthet småbåtshamnen, Sörmlands museum samt Rosvalla eventcenter där det bjuds på ett rikt utbud vad gäller sport och idrottsföreningar. Om du som många andra vill bo centralt men inte "mitt i smeten" får du här det bästa av två världar.

Brunnsgatan 32, Centrum väster, Nyköpings kommun

Brunnsgatan 32

Lägenhet
Centrum väster, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
3 295 000 kr
94 m²
4 rum
vån 3/4
6 425 kr/mån
35 053 kr/m²

CENTRALT PÅ VÄSTER - HISS TILL GARAGET - INGLASAD BALKONG I Västra centrumkärnan med adress Brunnsgatan 32 finns nu möjlighet att bli nästa ägare till denna bostad med många kvalitéer! Här bor du med ett eftertraktat läge, bekvämt på tredje våningen i hus med hiss som tar dig från bostaden ner till garaget. Här är allt modernt, ljust och fräscht, med genomgående parkettgolv och stora fönster åt två väderstreck. Kök och vardagsrum förenas i öppen planlösning och utgör den naturliga samlingspunkten i bostaden. Köket tillhandahåller all önskvärd köksutrustning (vitvaror från Siemens), tidlös inredning och en matplats som badar i ljus tack vare flertalet fönster. I samtliga tre sovrum finns platsbyggd förvaring. Två helkaklade duschrum med golvvärme, det ena har även tvättmaskin och torktumlare. Balkongen nås från ett av sovrummen och vetter mot föreningens innergård. Sitt centrala läge till trots är atmosfären i bostaden lugn och trivsam. I månadsavgiften ingår 16 tv-kanaler samt bredband via Telenor. Garaget har p-platser med laddstolpe för el-bil. Den omkringliggande omgivningen erbjuder allt du kan tänkas behöva i form av service, shopping, nöjesliv och kommunikationer. För dig som pendlare är läget optimalt med kort promenad till buss- och centralstation. Samtidigt ett attraktivt läge gentemot hamnen som sommartid blomstrar med mysiga caféer, restaurangutbud samt båtliv. Sammantaget en bostad med alla rätt, att trivas och längta hem till. Varmt välkommen!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Svedelius väg 18, Högbrunn, Nyköpings kommun

Svedelius väg 18

Lägenhet
Högbrunn, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
595 000 kr
35 m²
1 rum
vån 3/3
2 289 kr/mån
17 000 kr/m²

Charmig vindslägenhet i Högbrunn! Perfekt boende för dig som förstagångsköpare, student eller pendlare. Bostaden är trevligt planerad med genomgående fin interiör. Ordentlig hall med förvaringsutrymme och duschrum som är helkaklat och förberett för tvättmaskin. Kokvrå med ljusinsläpp via takfönster. Rummet kan med enkla medel delas av till en sov- och sällskapsdel för den som önskar, det är tillräckligt stort för att möblera med matbord, soffa och säng. Härifrån når ni enkelt allt som Nyköping city har att erbjuda. Några minuters promenad bort finns shoppingstråk, service, restauranger och nöjen. Samtidigt ett ytterst pendlarvänligt läge med både tåg och busstation inom nära räckhåll. Du tar dig även snabbt och smidigt ut på E4:an. I Högbrunn finns gym, gymnasium, biostaden, köpcentrum och idrottshall vid Gumsbacken.

  • Plus
Fotbollsvägen 24A, Brandholmen, Nyköpings kommun

Fotbollsvägen 24A

Lägenhet
Brandholmen, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
1 895 000 kr
82 m²
3 rum
vån 1/5
6 933 kr/mån
23 110 kr/m²

Välkommen till en modern och fin bostad i markplan med uteplats i sydvästläge. Bo med hög standard och påkostade materialval. Köket och snickerier är från Kungsäter kök och vitvarorna är från Bosch. Stora fina fönster ger ett fint ljusinsläpp. Alla rummen har målade väggar och parkettgolv. Badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare, wc-stol, tvättställ och dusch. Väggarna är kaklade och golvet har klinkers. Rymlig klädkammare finns i lägenheten. P-platser/carport med uttag för motorvärmare finns i föreningen, separat kö. Stort cykelförråd finns ute på gården. Ett externt gemensamt förrådsutrymme finns på entréplan i grannporten, här finns plats för barnvagnar och dylikt. Brandholmen är ett expansivt och naturskönt område i Nyköpings östra delar, ca 2,5 km från Nyköpings centrum och Stora Torget. Närhet till Stadsfjärden med möjlighet till båtplats i närområdet. Fina promenadvägar längs vattnet mot Nyköpings centrum och hamnen med utbud sommartid såsom caféer, småbutiker, restauranger, glassbarer mm. I närområdet finns även skolor, förskola samt Rosvalla Arenor för idrott, evenemang, restauranger, gym osv. Nyöppnad 24H-butik finns ett par minuters promenad bort!

  • Uteplats
  • Hiss
Näsuddsvägen 45B, Danvik, Oxelösunds kommun

Näsuddsvägen 45B

Radhus
Danvik, Oxelösunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
2 695 000 kr
110 m²
5 rum
208 m² tomt

Varmt välkomna till Näsuddsvägen 45B och detta trevliga och fräscha gavelradhus med utsikt! Här njuter du av ett ombonat och trivsamt hem i lugnt läge precis intill hav och lekplats. Entréplan välkomnar med ljus och öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Köket innehar all önskvärd köksutrustning och är väl anpassat med bra förvaring och arbetsytor. Sällskapsdelen förlängs av underbar inglasad balkong. Entréplan innehar också ett sovrum samt ett badrum med dusch, wc och tvättställ. I souterrängplanet finns de två sovrummen samlade, båda med rofyllt läge och direkt access till inglasad balkong. Allrumsdel samt helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Fastigheten är ansluten till fiber. Garage finns i länga. Lugnt och bilfritt område med närhet till både bad och natur. Ett perfekt tillfälle att förverkliga din bostadsdröm! Visas efter överenskommelse, kontakta mäklaren för att boka tid!

Fotbollsvägen 26 B, Brandholmen, Nyköpings kommun

Fotbollsvägen 26 B

Lägenhet
Brandholmen, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
1 500 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/4
3 867 kr/mån
25 862 kr/m²

Välkommen till en modern och fin bostad i markplan med två uteplatser. Bo med hög standard och påkostade materialval. Köket och snickerier är från Kungsäter kök och vitvarorna är från Bosch. Stora fina fönster ger ett fint ljusinsläpp. Alla rummen har målade väggar och parkettgolv. Badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare från Bosch, wc-stol, tvättställ och dusch. Väggarna är kaklade och golvet har klinkers. Rymlig klädkammare finns i lägenheten. Stort cykelförråd finns ute på gården. P-platser finns i föreningen, separat kö. Möjlighet att parkera längs gatan. Brandholmen är ett expansivt och naturskönt område i Nyköpings östra delar, ca 2,5 km från Nyköpings centrum och Stora Torget. Närhet till Stadsfjärden med möjlighet till båtplats i närområdet. Fina promenadvägar längs vattnet mot Nyköpings centrum och hamnen med utbud sommartid såsom caféer, småbutiker, restaruranger, glassbarer mm. I närområdet finns även skolor, förskola samt Rosvalla Arenor för idrott, evenemang, restauranger, gym osv. Nyöppnad 24H-butik finns ett par minuters promenad bort! Kontakta mäklaren för att boka in en egen visning!

  • Uteplats
  • Hiss
Östra Bergsgatan 6, Öster, Nyköpings kommun

Östra Bergsgatan 6

Lägenhet
Öster, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
1 050 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 594 kr/mån
19 626 kr/m²

Mycket charmig och centralt belägen tvårummare med helkaklat badrum, rymligt kök och en bra planlösning. BRF Stackebacken består av 45 bostadsrätter med byggår 1960. En välskött bostadsrättsförening med en lång lista över utförda renoveringar och låg belåning. Föreningen tillämpar IMD-el vilket innebär att man som boende inte behöver teckna ett eget elavtal utan står endast för sin faktiska förbrukning. Det centrala läget gör att du befinner dig på gångavstånd till allt du behöver i vardagen - mataffärer, butiker och restauranger. Med hjälp av cykel nås med lätthet småbåtshamnen, Sörmlands museum samt Rosvalla eventcenter där det bjuds på ett rikt utbud vad gäller sport och idrottsföreningar. Om du som många andra vill bo centralt men inte "mitt i smeten" får du här det bästa av två världar. Kontakta mäklaren för att boka in en egen visning!

Visar alla 14