Forsmyrvägen 36

Lycksele kommun Se på karta

1 790 000 kr

1 920 000 kr -7 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
80 m²
Biarea
59 m²
Tomtarea
883 m²
Byggår
1961
Driftkostnad
39 561 kr/år

NYTT PRIS! Nu är denna välrenoverade villa med bra läge på Norrmalm ute till salu!
Enplansvillan håller genomgående hög standard med praktsik och modern planlösning och enhetligt intryck. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum i kombination med ett stort ljusinsläpp ger huset en härlig och luftig känsla. Här bor du i ett hus med hög komfort som genomgått stora renoveringar (se lista) under senaste åren, huset värms upp med golvvärme via fjärrvärme.

Tre sovrum varav två har utrymme för dubbelsäng. Samtliga sovrum har förvaring I garderober. Husets biutrymmen nås från köket samt utifrån. Bra tvättstuga med arbetsytor samt gott om plats för upphängning och torkning i anslutning.
Längst in i biutrymmet finns också ett större förråd med garderober och plats för hyllor. Garaget finns också i anslutning till huset. Garaget har gjuten betongplatta, avlopp, är isolerat och har en fjärrstyrd garageport.

Tomten är magisk och inbjuder till mycket spring och lek. Här bor du på hörntomt med skyddat läge och en stor altan i bästa söderläge. Välplanerad uppfart med plats för två bilar samt en carport.

På Norrmalm bor du med närhet till all önskvärd närservice i ett lugnt och familjevänligt kvarter.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare redan nu!

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Johanna Englund

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lycksele
Mäklare Johanna Englund, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lycksele
079-0656952