Mäklare Johanna Englund

Johanna Englund

Om mig

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i Umeå med omnejd i 6 år. Mitt mål är alltid att alla jag träffar ska vilja rekommendera mig vidare. För att nå dit krävs rak och tydlig kommunikation, hög tillgänglighet och viljan att göra det lilla extra. Med min egen kunskap och erfarenhet samt med Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i ryggen kan jag erbjuda en trygg och smidig bostadsaffär. Boka ett möte med mig så får du en kostnadsfri värdering och rådgivning utifrån din situation!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Rågvägen 2, Grubbe, Umeå kommun

Rågvägen 2

Villa
Grubbe, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå

3 995 000 kr

115 m²

5 rum

667 m² tomt

Här bor du i populärt och barnvänligt område på Grubbe på stor hörntomt. Huset har nytt tak från 2005, ny fasad från 2000 och är dränerat 1996. I entréplan finns kök, vardagsrum, badrum och ett sovrum. Vardagsrummet går att dela av för ytterligare ett sovrum i entréplan. På övervåningen finns två stora sovrum samt toalett. Rymlig källare med plats för förvaring, hobbyrum och tvättstuga. Stor asfalterad uppfart med plats för två bilar och ett släp samt varmgarage med gjuten platta. På Grubbe bor du med närhet till all önskvärd närservice såsom välsorterad livsmedelsbutik, skolor och förskolor samt med goda bussförbindelser till centrum, universitetet och sjukhuset. Varmt välkomna att boka er tid för visning!

Axtorpsvägen 5C, Berghem, Umeå kommun
  • Tor 23 mar kl 17:00

Axtorpsvägen 5C

Lägenhet
Berghem, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå

1 950 000 kr

54,6 m²

2 rum

3 564 kr/mån

35 714 kr/m²

Nu är denna trivsamma tvårummare i stabil förening ute till salu! Lägenheten har ett påkostat kök från Ballingslöv, helkaklat badrum, fina ytskikt och från det rymliga vardagsrummet når vi den trevliga balkongen med sol stora delar av dagen. Här bor du nära såväl universitet och sjukhus som Umeå Centrum med all den närservice du kan önska dig. Från lägenheten har du även närhet till Gammliaskogen med trevliga strövområden för den som uppskattar motion och rekreation, samt Nydalasjön med härliga badmöjligheter. Varmt välkomna att boka in er tid för visning!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 2