Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Johanna Englund

Johanna Englund

Om mig

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i Umeå med omnejd i 6 år. Mitt mål är alltid att alla jag träffar ska vilja rekommendera mig vidare. För att nå dit krävs rak och tydlig kommunikation, hög tillgänglighet och viljan att göra det lilla extra. Med min egen kunskap och erfarenhet samt med Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i ryggen kan jag erbjuda en trygg och smidig bostadsaffär. Boka ett möte med mig så får du en kostnadsfri värdering och rådgivning utifrån din situation!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Granvägen 1, null, Lycksele kommun
  • Idag kl 12:00

Granvägen 1

Villa
Lycksele kommun
950 000 kr
85 + 50 m²
5 rum
984 m² tomt

Varmt välkomna till Granvägen 1 och denna trivsamma villa på hörntomt! Här bor du i ett lugnt, barnvänligt område. Huset är fördelat i ett och ett halvt plan med källare. I entréplan är huset utbyggt med en praktisk groventré som nås direkt från carporten. Totalt finns det fyra sovrum, ett i entréplan och tre på övervåningen. Toalett i entréplan samt dusch på övervåningen. Stor uteplats under tak i soligt söderläge. Många stora renoveringar är gjorda mellan år 2000 - 2010 såsom nytt plåttak, nya fönster samt tilläggsisolering och ny fasad (fullständig lista finns längre ner i beskrivningen). Huset har dessutom energiklass B på energideklarationen möjliggör chans till grönt bolån. På Norrmalm och Granvägen har du närhet till all önskvärd närservice. Alldeles i närheten av bostaden finns matvarubutik, fotbollsplan och fina områden för promenader och rekreation. Fastigheten är besiktad på förhand via Anticimex och protokoll finns att ta del av under fliken "dokument". Varmt välkomna att boka er tid för visning!

  • Plus
  • Energieffektiv
Klippen 225, null, Storumans kommun
Klippen 225, null, Storumans kommun, bild 2
Klippen 225, null, Storumans kommun, bild 3

Klippen 225

Övrigt
Storumans kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
4 000 000 kr
2 005 m² tomt

Välkommen till Sånninggården, där möjligheterna är oändliga och potentialen obegränsad. Denna fantastiska fastighet, belägen i en idyllisk fjällmiljö i Klippen endast 5km väst om Hemavan, erbjuder en perfekt kombination av affärsverksamhet och livskvalitet! - Boende och sängplatser: Sånninggården är en västerbottensgård från mitten av 1800-talet. Genom tiderna har gården utvecklats och är idag en turistanläggning med totalt 44 bäddar fördelade på rum i olika storlekar, från två- till fyrbäddsrum. Varje rum har tvättställ och gemensam dusch samt toaletter finns i korridorerna. Gården ligger vid foten av Artfjälet i spektakulär fjällmiljö. - Restaurangkök: Ett fullt utrustat restaurangkök som väntar på att förvandlas till din drömrestaurang. Här kan du skapa kulinariska mästerverk och locka både lokalbefolkning och turister. Köket är renoverat under 2013-2014. - Matsal: Stor matsal med plats för ca 50 personer, härifrån finns även utgång till den stora terassen med magisk utsikt. - Konferenslokal: En mångsidig konferenslokal som erbjuder en perfekt plats för möten, konferenser och evenemang. Skapa en inspirerande miljö för affärsmöten och dra nytta av den vackra naturen som omger fastigheten. -Relaxavdelning: I källarplan finns en relaxavdelning med bastu samt gillestuga med braskamin. -Bergvärme: En av de stora investeringarna som är gjord på fastigheten. År 2013- 2014 installerades bergvärme för att säkerställa effektiv och miljövänlig uppvärmning under alla årstider, vilket gör fastigheten mer energieffektiv och hållbar. - Fjällmiljö: Upptäck den fantastiska fjällmiljön som omger Sånninggården. Med naturen som din granne finns det otaliga möjligheter till utomhusaktiviteter året runt, från skidåkning och vandring till fiske och cykling. Klippen och Hemavan erbjuder ett brett utbud av turistattraktioner och aktiviteter för besökare att utforska. Stor skidanläggning, skoter- och vandringsleder samt fina fiskevatten. Sånninggården är inte bara en fastighet – det är en livsstil och en möjlighet att förverkliga dina affärsdrömmar i en av Sveriges mest spektakulära naturområden. Kontakta oss idag för mer information och möjlighet till visning!

  • Premium
Skeppargatan 3B, Teg, Umeå kommun

Skeppargatan 3B

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
4 095 000 kr
71,6 m²
2 rum
vån 10/12
4 476 kr/mån
57 193 kr/m²

Nu är denna spektakulära lägenhet ute till salu. Här bor du på tionde våningen i en modern och helrenoverad tvårummare som är något utöver det vanliga. Öppen och social planlösning kombinerad med stora fönsterpartier och det höga läget ger lägenheten en ljus och härlig känsla och atmosfär. Lägenheten har dessutom en fantastisk terass i västerläge där du kan njuta av kvällssolen och vyn över staden, älven och broarna. Många moderna och påkostade materialval. Badrummet är helkaklat med stora kakel- och klinkerplattor samt är utrustat med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Stabil bostadsrättsförening med god ekonomi och bekvämligheter såsom hiss och garage i källaren. På Skeppargatan bor du med gångavstånd till centrum, all önskvärd närservice samt goda kommunikationsmöjligheter. Varmt välkomna att boka in er tid för visning!

  • Balkong
  • Hiss
Floda 16, null, Umeå kommun

Floda 16

Gård/Skog
Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
350 000 kr
140 + 50 m²
5 ha tomt

Huset har lantligt läge och är fördelat i ett och ett halvt plan samt källare. Bra planlösning och gott om utrymmen för förvaring. Med en tillhörande garagebyggnad som har två portar finns även gott om plats för fordon och hobbyprojekt. Fastigheten omfattar även ca 5 hektar mark med skog, perfekt för den naturälskande köparen eller för den som vill ha utrymme att utforska och njuta av utomhusaktiviteter. Med en smula kreativitet och renoveringsinsatser kan detta hus bli en pärla. Ta chansen att skapa din egna oas i detta idylliska lantliga landskap. Fastigheten säljs av ett dödsbo och en friskrivningsklausul kommer att läggas in i avtalet. Det innebär att fastigheterna säljs i det skick dem är och att det inte kommer gå att göra anspråk avseende fel i fastigheten efter köpet. Säljarna har även för avsikt att sälja huset med vissa inventarier. Varmt välkommen att boka er tid för visning!

Baggböle 138, Baggböle, Umeå kommun

Baggböle 138

Villa
Baggböle, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
3 995 000 kr
90 m²
4 rum
2 539 m² tomt

Varmt välkomna till denna trivsamma villa på stor tomt i Baggböle! Här bor du med närhet till staden och all önskvärd närservice samtidigt som du har naturen alldeles intill husknuten. Huset har bra läge och förutom bostadshuset finns också ett nyrenoverat gårdshus med både kök och badrum. Huset har bra planlösning med totalt tre sovrum. Köket är rymligt och har fint burspråk som ger bra plast för matgrupp samt fint ljusinsläpp. Vardagsrummet är också stort och har en öppenspis samt utgång till baksidan och den härliga gården. I Baggböle bor du med fin natur och promenadstråk. Trevliga utflyktsmål i närheten är Energicentrum och Arboretum Norr med fina naturupplevelser och strövområden. Varmt välkomna att boka er tid för visning!

Astronomgatan 21, Tavleliden, Umeå kommun
  • Imorgon kl 11:00

Astronomgatan 21

Villa
Tavleliden, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
5 995 000 kr
155 + 54 m²
7 rum
916 m² tomt

Nu är denna imponerande villa, belägen på en hörntomt på Tavleliden ute till försäljning! Huset är generöst tilltaget med en boarea om 155 kvadratmeter och en väldisponerad planlösning som inkluderar stora sociala utrymmen. Huset har totalt fem sovrum och badrum på båda våningsplanen. I vardagsrummet finns en härlig braskamin. Mellan själva bostadshuset och garaget hittar du en smidig passage (ej inräknad i boarean) och en praktisk groventré med gott om förvaringsutrymmen och tvättstuga. Det rymliga garaget om 54 kvadratmeter har golvvärme och två elmanövrerade portar. Den stora tomten ramas in av en vacker nyanlagd stenmur med en häck mot trottoaren. Här kan du njuta av tre altaner, två på framsidan och en stor vinkelaltan på baksidan av huset, perfekta för att avnjuta både morgon- och kvällssol. På baksidan finns det förberett för en trevlig grillplats. På Tavleliden bor du med närhet till all önskvärd närservice, barnomsorg, fin natur, rekreationsområden och goda kommunikationer till och från centrum. Varmt välkomna att boka er tid för visning!

  • Plus
Kålhagsvägen 28B, Tomtebo, Umeå kommun

Kålhagsvägen 28B

Lägenhet
Tomtebo, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
1 995 000 kr
57 m²
2 rum
vån 5/5
5 065 kr/mån
35 000 kr/m²

Lägenheten är nyproducerad 2023 ingen har bott i lägenheten så här har du möjlighet att förvärva en lägenhet med hög standrad och bra läge! Lägenheten är genomgående ljus och har moderna materialval. Ett större paket av tillval har gjorts i lägenheten. Det höga läget i huset och de stora fönsterpartierna ger lägenheten en ljus och öppen känsla samt en fin utsikt från den stora balkongen. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och stort sovrum med garderobsvägg, Helkaklat badrum som är stort och har egen tvättmaskin och praktisk bänkyta. I föreningen finns ett gårdshus med övernattningslägenhet/samlingslokal och en härlig pergola. Dessutom finns ett lättillgängligt cykelförråd, lägenhetsförråd och det är hiss i huset. Det finns en avgiftsrabatt som är knuten till lägenheten fram till september 2025. Varmt välkomna att boka er tid för visning!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Sandåkersgatan 9, Sandåkern, Umeå kommun

Sandåkersgatan 9

Lägenhet
Sandåkern, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
2 395 000 kr
72 m²
3 rum
vån 4/4
4 496 kr/mån
33 264 kr/m²

*KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING* Varmt välkomna till Sandåkersgatan 9. Högst upp i huset finner du denna trevliga trea om 72 kvm. Här bor ni alldeles perfekt med en härlig inglasad balkong i perfekt solläge. Lägenheten har två sovrum och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Här finns också ett stort badrum duschhörna och tvättmaskin. I lägenheten finns även ett stort förråd i anslutning till hallen. Bostaden har ljusa ytskikt och smart belysning som styrs via app. Sandåkern är ett omtyckt område där det är nära till centrum, affärer och närhet till promenadstråk vid Umeälven. Det finns bra och täta bussförbindelser som tar dig snabbt och enkelt in till centrum eller vidare direkt till Universitet och sjukhus. Välkomna att boka in er på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 8