Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kyrkvägen 12, Obbola, Umeå kommun
  • Mån 5 aug kl 17:30
Kyrkvägen 12, Obbola, Umeå kommun, bild 2
Kyrkvägen 12, Obbola, Umeå kommun, bild 3

Kyrkvägen 12

Villa
Obbola, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
3 495 000 kr
142 + 45 m²
5 rum
1 485 m² tomt

Välkommen till Obbola och denna trevliga villa placerad på stor hörntomt! Fastigheten har uppvärmning via bergvärme vilket ger låga driftkostnader. Villan håller hög standard med modernt kök, renoverat badrum, gedigna materialval och tilltalande planlösning med stora sociala ytor. Bredband finns indraget. Fastigheten bjuder på en grönskande tomt med utrymme för bollspel, den efterlängtade studsmattan och rekreation. En uppvuxen häck skapar en insynsskyddad och trivsam tomt. Huset har fina parkeringsmöjligheter i form av fristående garage samt plats för flera bilar på uppfarten. Huset har ett centralt läge med närhet till både förskolor, skola och mataffär. Varmt välkomna att boka in er för visning!

  • Premium
Stöcksjö 344, Stöcksjö, Umeå kommun
Stöcksjö 344, Stöcksjö, Umeå kommun, bild 2
Stöcksjö 344, Stöcksjö, Umeå kommun, bild 3

Stöcksjö 344

Villa
Stöcksjö, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
7 200 000 kr
161 m²
4 rum
2 895 m² tomt

Här kommer denna härliga villa med strandtomt till salu i Stöcksjö! Magiskt läge med egen strandtomt mot väster. Huset har en modern och öppen planlösning med ryggåstak i vardagsrum och stora glaspartier som vetter mot vattnet. Från huset går man ut till en stor altan längs hela långsidan där solen lyser hela dagen. VId vattnet finns en tillhörande bastu och gäststuga. Här finns 3 rymliga sovrum, kök med köksö mot vardagsrummet där det finns en braskamin som sprider värme under kyliga dagar. På tomten finns det även ett garage med carport samt en friggebod. I huvudbyggnaden finns ett inredningsbart utrymme på vinden ovanför sovrummen. Ytan på det är ca 30 kvm. Här vid Stöcksjön bor man mycket lättillgängligt och bekvämt med endast några minuters bilfärd in till Umeå och handelscentrum vid Avion. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Ytterbodafjärden 131, Ytterbodafjärden, Umeå kommun

Ytterbodafjärden 131

Fritidshus
Ytterbodafjärden, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
2 395 000 kr
63 m²
4 rum
2 277 m² tomt

Trevlig stuga i första led i Ytterbodafjärden. Fint läge med glimrande vatten och möjlighet till båt. 3-kammarbrunn och vinterplogad väg. Varmt välkomna på visning!

Lövstigen 5, Robertsfors, Robertsfors kommun
  • Tis 30 jul kl 18:15

Lövstigen 5

Villa
Robertsfors, Robertsfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
950 000 kr
115 + 56 m²
5 rum
904 m² tomt

Välkommen till Robertsfors och denna trevliga och välskötta enplansvilla i soligt läge på uppvuxen tomt. Välplanerat hus med vidbyggt garage, tre sovrum, ett stort vardagsrum, ett kök med matplats och närliggande matrum. Här får ni ett praktiskt hus med stor tomt som inbjuder till både rekreation och aktivitet! Huset har ett attraktivt läge med närhet till allt Robertsfors samhälle har att erbjuda. Denna fastighet har endast haft en ägare sedan byggåret 1972 och huset är dessutom förbesiktigat. Vid frågor eller om ni vill ta del av protokollet är ni välkommen att kontakta ansvarig mäklare.

  • Plus
Nipvägen 5, Teg, Umeå kommun

Nipvägen 5

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
1 050 000 kr
27 m²
1 rum
vån -1/3
2 370 kr/mån
38 889 kr/m²

Mysig 1:a med sovalkov och egen entré. I den låga månadsavgiften på 2 370kr ingår ALLT, både värme, vatten, kabel-tv, internet och hushållsel. Här får du en riktigt låg boendekostnad med pengar över till andra viktiga delar. Perfekt som första lägenhet eller för er som behöver dubbla boenden! Lägenheten har genomgående ljusa väggar och ett närliggande förråd ingår. Rymligt allrum med sovalkov, toalett med dusch och köksdel utrustat med spis, diskbänk, fläkt, kyl och frys. Här bor ni med promenadavstånd till Volvo Lastvagnar och Umeå centrum samt närhet till den härliga strandpromenaden och Bölesholmarna. Bra närservice med livsmedelsbutik, restauranger, hälsocentral och apotek samt goda bussförbindelser till centrum, universitet och NUS. Snabbt tillträde är möjligt. Välkommen att boka in er för visning!

Östermalmsgatan 20A, Östermalm, Umeå kommun
  • Mån 29 jul kl 16:30

Östermalmsgatan 20A

Lägenhet
Östermalm, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
1 850 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 4
5 216 kr/mån
30 579 kr/m²

Välkommen till en charmig 2:a med promenadavstånd till såväl centrum som universitet och sjukhus. Lugnt och trivsamt område med solid och välskött förening! Lägenheten har en öppen och tilltalande planlösning med genomgående fina ytskikt, ett ljust fullt utrustat kök, renoverat badrum och en rymlig balkong med högt och fritt läge! Med en kort promenad når du Umeå Centrum med all den närservice du kan önska dig, IKSU Plus, samt strandpromenaden med härliga ströv- och motionsmöjligheter! I direkt närhet finns även matbutik, skola och barnomsorg samt trivsamma grönområden för rekretation. Här bor du nära både Umeå Centralstation och Östra Station och har därmed bra pendlingsmöjligheter till och från Umeå. Från busshållplatserna på Skolgatan, Fabriksgatan, Östra Strandgatan och Östermalmsgatan tar du dig snabbt runt med lokalbussarna i Umeå. Helt enkelt ett optimalt läge mittemellan Umeå universitetet och city. Välkomna att boka in er för visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Holkvägen 3, Lycksele, Lycksele kommun

Holkvägen 3

Radhus
Lycksele, Lycksele kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
650 000 kr
105 + 33 m²
4 rum
399 m² tomt

Hjärtligt välkomna till Holkvägen 3! Nu har ni chansen att köpa ett fint radhus i gavelläge på en barnvänlig och trygg gata. Här får ni möjlighet att förverkliga er egen husdröm, och samtidigt kunna njuta av närheten till centrum och grönområden. Detta radhus är beläget först ut i raden, vilket ger en extra frihetskänsla och en större tomt. Den större tomten ger gott om utrymme för både trädgårdsprojekt, uteplats och lek för barnen. Till huset hör även ett vidbyggt garage. Huset är 105 kvadratmeter och fördelat över vardagsrum, kök, tvättstuga, WC på entréplan och på övre plan tre sovrum, två klädkammare samt badrum. Ett perfekt hus för både den stora och lilla familjen! På Holkvägen bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till skolor, affärer och vacker natur. Här har ni nära till både rekreation och nödvändiga bekvämligheter. Varmt välkomna att boka er för visning!

  • Plus
Trastvägen 6F, Mariehem, Umeå kommun
  • Tis 30 jul kl 16:30
Trastvägen 6F, Mariehem, Umeå kommun, bild 2
Trastvägen 6F, Mariehem, Umeå kommun, bild 3

Trastvägen 6F

Radhus
Mariehem, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
4 300 000 kr
135 + 22 m²
6 rum
244 m² tomt

Välkomna till detta trivsamma och välplanerade radhus på omtyckta Mariehem! Här stiger ni in i en öppen och välkomnande hall med plats för avhängning, avställningsyta samt bra med förvaringsmöjligheter. I direkt anslutning till hallen finns en mindre toalett med handfat och wc. Vidare in finner ni husets mittpunkt, det stilrena och välutrustade köket som går i ljusa toner. Här finns rejält med förvaringsutrymmen och bänkytor samt plats för en rymlig matgrupp. I anslutning till köket finns den praktiska tvättstugan. Från köket når ni det stora vardagsrummet som har ett fint ljusinsläpp och med utsikt ut mot Mariehemsängarna. Sovrummet på entréplan var tidigare en del av vardagsrummet, så det finns möjlighet att öppna upp om man önskar ett ännu större vardagsrum. Här finns en stilren kamin som sprider värme kyliga kvällar och utgång till den härliga balkongen i sydväst. Balkongen har en trapp som tar dig ner till gården på baksidan och souterrängplan. På souterrängplan finner ni ett trevligt allrum, bra förvaringsutrymmen i förråd och tre klädkammare, ett helkaklat badrum samt tre sovrum som alla har utgång till husets bakgård. Härlig och insynsskyddad altan i bästa sydväst med en fin och mysig trädgård där en trädgårdsarkitekt varit konsulterad. Här bod ni i ett trivsamt område med närhet till bland annat natur, Mariehemsängarna, Universitet, NUS, förskolor, skolor och matbutiker. Här finns bra med busskommunikationer. Finns möjlighet till snabbt tillträde om det önskas. Varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Frejgatan 24, null, Vännäs kommun
Frejgatan 24, null, Vännäs kommun, bild 2
Frejgatan 24, null, Vännäs kommun, bild 3

Frejgatan 24

Villa
Vännäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
1 795 000 kr
74 + 74 m²
4 rum
1 079 m² tomt

Varmt välkomna till ert framtida hem på trivsamma Frejgatan 24! Här kommer ni bo i ett barnvänligt område på en trygg gata med direkt närhet till både natur och centrum. Här erbjuds 4 rum och kök, inglasat uterum, isolerat garage och en praktiskt källare med gillestuga/gästrum och tvättstuga, dusch och badkar. Här finns plats för hela familjen att trivas och växa. Den generösa och lummiga trädgårdstomten bjuder in till både lek och avkoppling under soliga dagar. För de små är detta område en dröm att växa upp i – naturnära med närhet till lekplatser och grönområden, även skoterleder, elljusspår och mycket mer. Här kan de utforska, leka och skapa minnen som varar livet ut. Här bor ni även med närhet till allt vad Vännäs har att erbjuda, som kommunikationer med tåg och buss, matbutiker och restauranger! Möjlighet till snabbt tillträde. Hjärtligt välkomna att boka er för visning!

  • Premium
Biologigränd 47, Ålidhem, Umeå kommun

Biologigränd 47

Lägenhet
Ålidhem, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
1 895 000 kr
92 m²
4 rum
vån 3/3
5 443 kr/mån
20 598 kr/m²

Varmt välkomna till denna trevliga och ljusa lägenhet om 92 kvm på Biologigränd 47. Lägenheten är registrerad som en 4:a men används i dagsläget som en 3:a då väggen mellan två sovrum tagits bort, så det finns möjlighet att återställa till en 4:a. Lägenheten har genomgående bra standard och stora sällskapsytor. Här stiger ni in i en öppen och välkomnande hall med plats för avhängning, avställningsyta samt bra med förvaringsmöjligheter. Vidare in finner ni lägenhetens mittpunkt, det fina köket som går i ljusa toner och har utrymme för en större matgrupp. Fint och ljust vardagsrum med stora fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp. Utgång från vardagsrum till den stora och härliga inglasade balkongen. Lägenheten erbjuder även två badrum samt en praktisk klädkammare. På Ålidhem finns goda bussförbindelser och här bor du med närhet till bland annat Umeå Universitet, NUS, IKSU träningscenter, hälsocentral och köpcentret Strömpilen. Nära till Nydalasjön som erbjuder både fina promenadstråk och badmöjligheter. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Axtorpsvägen 5B, Berghem, Umeå kommun

Axtorpsvägen 5B

Lägenhet
Berghem, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
1 995 000 kr
54,6 m²
2 rum
vån 2/3
3 622 kr/mån
36 538 kr/m²

Tillfälle att förvärva en fantastiskt fin tvårumslägenhet på populära Berghem! Här möts ni av fräscha ytskikt och mörka golv som ger en exklusiv känsla genom hela lägenheten. Ett rymligt och stilrent vardagsrum med ett härligt ljusinsläpp och utgång till den öppna balkongen i sydöstligt läge, perfekt plats för att njuta av sommaren. Modernt kök som är både funktionellt och snyggt med mörka skåpluckor och bänkskiva, utrustat med allt som kan tänkas behövas, här finns gott om plats för både matlagning och socialt umgänge. Ett sovrum med flertalet garderober och plats för en stor säng. Badrummet är inrett med ljust kakel och klinker och här finns även en tvättmaskin för att underlätta vardagen. Här bor ni i en mycket populär och välskött bostadsrättsförening med välordnad ekonomi och låg belåning. Ett lugnt kvarter med gångavstånd till Universitet, NUS och välsorterad matbutik. I direkt närhet finns även det populära idrottscentret IKSU, tågstation och Umeå centrum. Denna tvårummare har allt ni behöver! Missa inte chansen att se denna pärla! Välkommen att boka in er på visning!

  • Balkong
Kronovägen 7A, Teg, Umeå kommun

Kronovägen 7A

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
1 595 000 kr
38 m²
1 rum
vån 2/3
3 570 kr/mån
41 974 kr/m²

Snart kommer denna mycket fina och välplanerad 1:a med separat kök och stor nybyggd balkong mot innergården. Lägenheten har helrenoverat och stambytt badrum, nya 3-glas fönster och balkongdörr, nytt golv i kök och hall, utbytta köksluckor och genomgående fräscha ytskikt. Stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och säng. Mycket centralt läge på Teg med gångavstånd in till Umeå centrum, mataffär och natursköna Bölesholmarna. Direktförbindelse med buss till centrum, Umeå Universitetet och Norrlands universitetssjukhus. Håll utkik, kommer inom kort! Kontakta mäklare för mer info!

  • Plus
  • Balkong
Kålhagsvägen 27A, Tomtebo, Umeå kommun
Kålhagsvägen 27A, Tomtebo, Umeå kommun, bild 2
Kålhagsvägen 27A, Tomtebo, Umeå kommun, bild 3

Kålhagsvägen 27A

Lägenhet
Tomtebo, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
1 645 000 kr
46 m²
2 rum
vån 2/5
4 363 kr/mån
35 761 kr/m²

Nyproducerade 2:a med 46 väldisponerade kvadratmetrar och med alla bekvämligheter du kan tänkas behöva för ett trivsamt boende. Fullt utrustat kök, helkaklat badrum, genomgående ekparkettgolv och rymlig balkong med förmiddagssol. Här har du även tillgång till rymlig loftgång, mot föreningens innergård, med kvällssol. Ljust och luftigt sällskapsrum som med öppen planlösning möter köket. Perfekt läge med närhet till bl.a Universitet, NUS, Nydalasjön och fina parker. Bra kommunikationer till city. Varmt välkomna till Kålhagsvägen 27a!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Porfyrvägen 3B, Gimonäs, Umeå kommun
  • Mån 29 jul kl 16:00

Porfyrvägen 3B

Lägenhet
Gimonäs, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
1 580 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/8
3 871 kr/mån
29 259 kr/m²

Missa inte denna fina och trevliga lägenhet om 54 kvm på Porfyrvägen 3B. Lägenheten har en öppen och social planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum som ger härliga ytor till umgänge. Det u-formade köket ger ett fint rumssamband mot vardagsrum och matplats. Lägenheten erbjuder även ett välplanerat sovrum med utrymme för förvaring i garderober, stilrent badrum samt ett ljust vardagsrum med fönsterpartier i två väderstreck som ger ett fint ljusinsläpp. Bra med förvaringsutrymme i lägenheten samt i ett tillhörande förråd. Lägenheten är belägen i markplan och har en härlig balkong i väster med fridfullt läge mot skogsparti och föreningens innergård. Här bor du i ett trivsamt och lugnt område med närhet till bland annat skog och natur, IKSU, Universitet, NUS och Strömpilsplatsen. Perfekt boende för dig som ska studera. Här finns goda busskommunikationer. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
UMEÅ HÖSSJÖ 3:13, null, Umeå kommun

UMEÅ HÖSSJÖ 3:13

Tomt
Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
375 000 kr
2 349 m² tomt

Välkomna till Hössjö! Nu finns möjligheten att köpa en stor tomt i fina natursköna Hössjö med fina promenadstråk och skoterleder i direkt närhet. Intill tomtgräns finns anslutning till kommunal vattenanslutning. Enskild avloppslösning krävs. Väg sköts av Holmnäs vägförening. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område och har heller inga områdesbestämmelser. Utanför planlagt område sker en allmän lämplighetsprövning utifrån översiktsplanen och dess fördjupningar. Här kommer ni bo cirka 2 korta mil från centrala Umeå, med närhet tilI bra bussförbindelser som enkelt tar er in till stan om ni inte vill ta bilen. Välkomna att höra av er till ansvarig mäklare Robert Andersson för mer information!

  • Plus
Biologigränd 4, Ålidhem, Umeå kommun
Biologigränd 4, Ålidhem, Umeå kommun, bild 2
Biologigränd 4, Ålidhem, Umeå kommun, bild 3

Biologigränd 4

Lägenhet
Ålidhem, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
1 550 000 kr
42 m²
1 rum
vån 1/3
2 585 kr/mån
36 905 kr/m²

Fräsch etta smakfullt renoverad i modern stil. Genomgående fina golv. Separat kök med plats för matbord samt vardagsrum med rymlig sovalkov. Egen uteplats i västerläge. Området har fina skogspartier, köpcentrum och skolor. Närhet till Universitet, sjukhus, Iksu och fina strövområden. Låg avgift där el, kabel-tv och Internet ingår. Bör ses!

  • Premium
  • Uteplats
UMEÅ HÖSSJÖ 3:14, null, Umeå kommun

UMEÅ HÖSSJÖ 3:14

Tomt
Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
375 000 kr
2 276 m² tomt

Välkomna till Hössjö! Nu finns möjligheten att köpa en stor tomt i fina natursköna Hössjö med fina promenadstråk och skoterleder i direkt närhet. Intill tomtgräns finns anslutning till kommunal vattenanslutning. Enskild avloppslösning krävs. Väg sköts av Holmnäs vägförening. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område och har heller inga områdesbestämmelser. Utanför planlagt område sker en allmän lämplighetsprövning utifrån översiktsplanen och dess fördjupningar. Här kommer ni bo cirka 2 korta mil från centrala Umeå, med närhet tilI bra bussförbindelser som enkelt tar er in till stan om ni inte vill ta bilen. Välkomna att höra av er till ansvarig mäklare Robert Andersson för mer information!

  • Plus
Mittifjärden 433, Sävar, Umeå kommun
  • Tor 1 aug kl 16:00
Mittifjärden 433, Sävar, Umeå kommun, bild 2
Mittifjärden 433, Sävar, Umeå kommun, bild 3

Mittifjärden 433

Fritidshus
Sävar, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
1 195 000 kr
30 + 12 m²
1 444 m² tomt

Varmt välkomna till denna sommaridyll med fantastisk sjöutsikt ut mot Marragrundsfjärden. Ett charmigt och mysigt fritidshus med svårslaget och fridfullt läge. Här kan man spendera somrarna och hösten med en lugn och vacker miljö, med knappt en halvtimmes bilresa in till Umeå Centrum. På tomten står en huvudstuga med ett mindre kök, allrum med en mysig kamin samt ett mindre sovrum. I samma länga som huvudstugan finns en förrådsdel samt ett rum med en separett toalett och på tomten finner ni även en fin sovstuga med träväggar och parkettgolv. Här är det närhet till badstrand och havet. Bredband är indraget i sommarstugan, vatten och avlopp saknas. Här finns möjlighet till snabbt tillträde. Välkomna att boka tid för visning!

  • Premium
Bärnstensvägen 32, Carlshem, Umeå kommun

Bärnstensvägen 32

Lägenhet
Carlshem, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
1 495 000 kr
70 m²
2 rum
vån 2/3
4 613 kr/mån
21 357 kr/m²

Välkomna till denna hemtrevliga lägenhet på Carlshem. En väldisponerad lägenhet om 70 kvm fördelat på 2,5 rum och kök. Här möts du av en rymlig hall med gott om plats för avhängning av kläder. I anslutning till hallen finns ett badrum som är utrustat med tvättmaskin. Ljust och fint kök med plats för matgrupp, ett rymligt sovrum med klädförvaring i garderober med skjutdörrar samt en stor klädkammare. Ett öppet vardagsrum med fönsterpartier som bidrar med ett fint ljusinsläpp. Här finns plats för en större soffgrupp och utgång till en härlig balkong i västerläge. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Loftvägen 4F, Tomtebo, Umeå kommun

Loftvägen 4F

Lägenhet
Tomtebo, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
1 650 000 kr
59,8 m²
3 rum
vån 2/2
4 909 kr/mån
27 592 kr/m²

Upptäck denna ljusa och luftiga trerumslägenhet på Tomtebo! Med 59 välplanerade kvadratmeter erbjuder denna bostad modernitet och bekvämlighet. Två generösa sovrum med ljusa ytskikt och fräsch ekparkett, gott om plats för säng och garderober. Vardagsrummet och köket flyter fint samman i en öppen planlösning, toppen för både umgänge och avslappning! Köket är stilrent inrett med vita skåpluckor och en mörk bänkskiva som ger en snygg kontrast och modern känsla, här finns bra med utrymme för att kunna laga härliga middagar. Badrummet är praktiskt utformat med vita halvkaklade väggar och ljus plastmatta på golvet, det är även utrustat med både tvättmaskin och torktumlare som underlättar för vardagen! Hallen är välkomnande och erbjuder bra förvaringsmöjligheter och plats för avhängning. Balkongen i det eftertraktade söderläget blir en naturlig förlängning av bostaden, en perfekt plats för att njuta av solen under sommaren. Här bor du med närhet till Nydalasjön med promenadsstråk och badplatser, universitetet, NUS , mataffär, gym och busshållplats. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
Ansmark 64, Ansmark, Umeå kommun
Ansmark 64, Ansmark, Umeå kommun, bild 2
Ansmark 64, Ansmark, Umeå kommun, bild 3

Ansmark 64

Villa
Ansmark, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
3 500 000 kr
100 m²
4 rum
1 107 m² tomt

Välkommen till denna charmiga friliggande villa i naturnära omgivningar i Ansmark, Umeå. Med en bostadsyta på 100 kvadratmeter och samtliga sovrum på samma våning erbjuder denna bostad en praktisk planlösning och bekvämlighet för hela familjen. Njut av många soltimmar på den trevliga uteplatsen, perfekt för avkoppling och umgänge med nära och kära. Här bor man mycket billigt med både låg drift och energibesparing med egna solceller där man även säljer tillbaka el till elbolaget. Huset är i mycket gott skick och är lättskött då allt är på samma plan. Med en tomtarea på 1107 kvadratmeter finns det gott om utrymme för lek och rekreation. Läget i Ansmark är perfekt för den som söker närhet till naturen samtidigt som man har bekvämt avstånd till Umeås stadskärna. Välkommen till Ansmark!

  • Premium
Hemörssundet 207, Hemörssundet, Nordmalings kommun
Hemörssundet 207, Hemörssundet, Nordmalings kommun, bild 2
Hemörssundet 207, Hemörssundet, Nordmalings kommun, bild 3

Hemörssundet 207

Fritidshus
Hemörssundet, Nordmalings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
1 095 000 kr
84 m²
5 rum
1 859 m² tomt

Varmt välkomna till Hemörssundet 207 och detta härliga fritidsboende vackert beläget vid havet! Med skyddat läge, på stor tomt erbjuds här en fantastisk utemiljö med flera uteplatser och stora grönytor för lek och aktivitet. Fastigheten bjuder på ett soligt läge där du kan blicka ut över havet och de rofyllda omgivningarna. FÖR VISNING KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE! På tomten finns två stugor med en totalarea om 84 kvm. Storstugan på 54 kvm inrymmer ett rymligt kök, allrum, två sovrum samt badrum. Stuga nr 2, gäststugan är ett attefallshus på 30 kvm med byggår 2014. Här finns ett allrum med pentry, badrum, sovrum samt ett rymligt sovloft. Utöver de två huvudbyggnaderna finns även lekstuga, grillplats och förrådsbyggnad På sommarhalvåret finns goda möjligheter till bad med endast en kortare promenad till den fina sandstranden och båtplatsen. Runt husknuten finns skogsmark som inbjuder till härliga skogspromenader samt samt svamp- och bärplockning. I området finns mycket bra fiske i såväl älvar som hav. På 10 minuters promenadavstånd finner ni Ava camping/havsbad med underhållning, grill och café. Välkommen att boka din tid för visning!

  • Premium
Garvargatan 6, Bjurholm, Bjurholms kommun
  • Mån 29 jul kl 16:00

Garvargatan 6

Villa
Bjurholm, Bjurholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
1 395 000 kr
147 + 60 m²
7 rum
1 184 m² tomt

Välkommen till Garvargatan 6 i Bjurholm – stor villa i soutterräng med ett högt läge som erbjuder en trevlig utsikt över byn. Detta hus är perfekt för er som söker både utrymme och avkoppling i ett lugnt och barnvänligt område. Här får ni en helt nyrenoverad relaxavdelning, flertalet sovrum, stora sociala ytor samt kök för den matglade och både gillestuga och bra förvaringsutrymmen. Här kan ni samla både familj och vänner för trevliga stunder med möjlighet att skapa minnen för livet. På Garvargatan bor ni på en trivsam villagata utan trafik, där barnen kan springa runt och leka fritt. Samtidigt kan ni njuta av att bo i direkt närhet till allt som Bjurholm har att erbjuda. Här har ni serviceutbud, matbutiker, apotek, systembolag, idrottsanläggning samt badhus och mycket mer. Ta chansen att upptäcka denna pärla och låt er inspireras av dess charm och storlek. Varmt välkomna att boka er för visning och upplev allt som detta fantastiska hem har att erbjuda!

  • Plus
Vargvägen 178C, Mariedal, Umeå kommun

Vargvägen 178C

Lägenhet
Mariedal, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
2 235 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 2/2
4 605 kr/mån
28 471 kr/m²

Lägenheten erbjuder stora sällskapsytor, en trevlig planlösning och genomgående fint skick! Här bor man i ett omtyckt område med radhuskänsla, bostaden har en egen ingång i markplan och fördelar sig på två plan. En väldisponerad lägenhet som har bra förvaringsmöjligheter i form av två förråd inne i lägenheten samt ett gemensamt kallförråd utanför entrén. Här välkomnas man av en entré i markplan med en avskild hall med plats för avhängning och en trapp direkt upp till övre hall och resten av lägenheten. I anslutning till övre hall finns ett helkaklat badrum med golvvärme och tvättmaskin. Vidare in i lägenheten finner ni ett ljust och luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier som bidrar med ett fint ljusinsläpp samt två välplanerade sovrum. Köket går i ljusa toner och erbjuder bra med förvaring och arbetsytor. Här finns utrymme för en större matgrupp och från köket når ni den trevliga balkongen i söderläge. Mariedal är ett trivsamt och lugnt område med goda bussförbindelser. Närhet till bland annat grönområden med motionsspår samt Mariedal- och Ersbodas handelsområde. Här bor man i ett omtyckt område och i en välskött och stabil förening. Varmt välkomna att boka visning!

  • Balkong
Bärnstensvägen 14, Carlshem, Umeå kommun

Bärnstensvägen 14

Lägenhet
Carlshem, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
1 200 000 kr
40 m²
1 rum
vån -1
2 982 kr/mån
30 000 kr/m²

Varmt välkomna till Bärnstensvägen 14! En mycket trevlig och ljus enrummare med bra planlösning och tillhörande förrådsutrymme på samma våningsplan samt en nyrenoverad uteplats med insynsskydd. Här erbjuds ett separat kök med matplats och diskmaskin, ett rymligt badrum med tvättmaskin för en lyxigare vardag och ett rum där du enkelt kan skärma av sängplatsen från sällskapsdelen. Den härligt nybyggda uteplatsen kan ni spendera sommarkvällarna med vänner och familj. Denna fantastiska lägenhet kombinerar närhet till naturen med praktikaliteter vid Strömpilen som Ica Maxi, butiker, restauranger och apotek. Det är den perfekta första lägenheten, en potentiell pendlingslägenhet eller ett lyxigt studentboende. Lägenheten erbjuder nära cykelavstånd samt lagom gångavstånd till universitetet. I närheten finns även ett flertal olika bussförbindelser för smidig transport ner till stan eller övriga Umeå. Lägenheten med sin närhet till naturen erbjuder även många olika naturalistiska promenadstråk i såväl skog som längs Umeälven. Här bor man helt perfekt i en välskött förening som förutom god ekonomi har bekvämligheter som gym, stor bastu och uthyrningslägenhet. I föreningen finns också grillplats, lekplats och en boulebana. Välkomna att boka in er på visning!

  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 69