Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Holmsundsvägen 27, Holmsund, Umeå kommun

Holmsundsvägen 27

Villa
Holmsund, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
4 250 000 kr
186 + 33 m²
7 rum
1 481 m² tomt

Välkommen till Holmsundsvägen 27! Mycket charmig och rymlig villa med ett härligt läge på stor strandtomt vid insjö. Huset har fina öppna ytor med stora fönster i flera väderstreck och en fin kakelugn i det stora vardagsrummet som sprider skön värme under kyliga dagar. På de två första våningarna är innertak höjden hela 2,75 meter vilket ger huset en extra rymd utöver de generösa kvadratmeterna. Här finns möjligheten till generationsboende eller ett mycket rymligt hus med flexibel planlösningen på de tre våningsplanen. På vindsvåningen är det även där en wc samt framdraget vatten till en köksbänk. Till huset hör ett rymligt garage samt ett växthus nere vid vattnet. Lägg därtill en otroligt billig driftkostnad genom värmepump med sjövärme så är det här plats att bo på! Från huset är det nära till kommunikationer in till Umeå med buss, det är gångavstånd till golfbana bara 10 minuters bilväg till Strömpilens köpcentrum. Varmt välkommen på visning!

Nybrogatan 18, Teg, Umeå kommun

Nybrogatan 18

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
1 495 000 kr
44 m²
1 rum
vån 2/4
2 976 kr/mån
33 977 kr/m²

Missa inte denna trevliga etta om 44kvm med fantastiskt läge på Teg. Promenadavstånd in till centrum och utsikt ut mot Umeälven från den rymliga balkongen. Här möts ni av en öppen hall med bra förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob samt ett fräscht och helkaklat badrum i anslutning till hallen. Bostaden disponerar även ett ljust kök med utrymme för ett mindre matbord och ett trevligt allrum med stora fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp. Här finns utrymme för både en soffgrupp och en dubbelsäng. Från vardagsrummet når ni den härliga balkongen med utsikt ut mot Umeälven. Här bor du i en stabil och välskött förening med närhet till bland annat centrum, natur, mataffär, Umeälven och fina promenadstråk. Här finns goda busskommunikationer. Snabbt tillträde är möjligt. Varmt välkomna att boka tid för visning!

  • Balkong
  • Hiss
Golfallén 41, Norrmjöle, Umeå kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Golfallén 41, Norrmjöle, Umeå kommun, bild 2
Golfallén 41, Norrmjöle, Umeå kommun, bild 3

Golfallén 41

Villa
Norrmjöle, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
4 995 000 kr
150 m²
4 rum
1 577 m² tomt

Välkommen till Golfallén 41 och en av Norrmjöles vackra pärlor! Här bor ni nära naturen alldeles intill havet med havsutsikt och en kortare promenad till golfbana. Villan håller hög standard med genomgående fina golv med golvvärme, ryggåstak och en öppen och social planlösning där det rymliga vardagsrummet med kamin blir en naturlig träffpunkt. I det stilfulla köket finns en gedigen järnspis, ett riktigt skafferi och plats för ett stort matbord. Den lummiga tomten erbjuder lugn och avkoppling, men även utrymme för aktiviter i trädgården. På tomten finns även en sidobyggnad med fina förrådsutrymmen, en gästlägenhet samt bastu med dusch och relax. Uppfarten tillåter en mängd bilar att parkera- och med en rymlig carport kan du vara säker på att bilen står skyddad. Från huset kan ni ta morgonpromenaden längs stranden eller beundra solnedgången efter en dag på golfbanan. Missa inte möjligheten att komma på visning till denna fina enplansvilla!

  • Premium
Rosettvägen 76, Röbäck, Umeå kommun
  • Mån 29 apr kl 17:15

Rosettvägen 76

Lägenhet
Röbäck, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
2 795 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1
6 383 kr/mån
34 938 kr/m²

Vid slutet av gågatan kommer man till detta bostadsrättsradhus med egen entré och härligt gavelläge. Idylliskt och lugnt boende med "eget hus känsla" kännetecknar denna bostad. Här har man dessutom ett stort inglasat uterum i insynsskyddat läge. Modernt och fullt utrustat kök och två helkaklade badrum. Utöver radhusets 80kvm finns här en inredd vind som rymmer stort sovrum och klädkammare samt ett helkaklat badrum. Genomgående gedigna och smakfulla materialval. Mysigt kvarter med blandat boende av barnfamiljer och äldre. Här i Röbäck finns en omtyckt skola, förskola samt affär. Bra bussförbindelse in till Umeå centrum. Varmt välkomna att boka in er för visning!

  • Plus
Mjölkvägen 153, Ersboda, Umeå kommun

Mjölkvägen 153

Lägenhet
Ersboda, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
1 295 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/2
6 345 kr/mån
17 039 kr/m²

Välkomna till denna fina lägenheten i markplan med radhuskänsla. Baksidan erbjuder en rymlig och härlig altan med fantastiskt solläge i sydväst. En väldisponerad 3:a om 76 kvm med genomgående fint skick. Här stiger ni in i ett ljust och hemtrevligt hem med bra planlösning och väl tilltagna rum. En trevlig hall med möjlighet till förvaring i en skjutdörrsgarderob och ett helkaklat badrum med golvvärme i anslutning till hallen. Luftigt och ljust vardagsrum med fint ljusinsläpp och med en öppen planlösning mot köket. Fint och välutrustat kök med bra arbetsytor och plats för en matgrupp samt två välplanerade sovrum. Från köket finns utgång till den härliga altanen på baksidan. Här bor du i ett trivsamt och familjevänligt område med närhet till bland annat natur, mataffärer, Erbodas Handelsområde, skola och barnomsorg samt bra med busskommunikationer. En stabil och välskött förening med god ekonomi. Föreningen har flera gemensamma utrymmen att utnyttja som bland annat bastu, gym, övernattningsrum, hobbyrum, målarverkstad, grovtvättstuga samt festlokal. Varmt välkomna att boka visning!

  • Uteplats
Olof Nordells väg 2, Sörmjöle, Umeå kommun

Olof Nordells väg 2

Villa
Sörmjöle, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
2 295 000 kr
71 m²
3 rum
2 010 m² tomt

Välkommen till ett soligt och havsnära boende på friköpt tomt! Här erbjuds ett väl underhållet hus i ett plan. Hallen, med goda avhängningsmöjligheter, öppnar upp mot rymligt sällskapsrum i öppen planlösning med kök. Sällskapsytan är luftig och med fönster i tre väderstreck, varav ett med havsutsikt, samt har öppen spis som ger både mysfaktor och värme. I storstugan finns, utöver sällskapsytor och kök, två sovrum samt badrum. Invid storstugan ligger en garagebyggnad som rymmer en bil samt förråd/gästrum och tvättstuga. På tomten finns ytterligare en mysig gäststuga och förråd/redskapsbod. Ca 300m från huset finns det barnvänliga havsbadet Länkebo i Sörmjöle med en underbar sandstrand. Här kan du tillbringa hela dagar med sol, bad och strandaktiviteter. Välkomna att boka en visning för att utforska detta hemtrevliga boende, med dess fantastiska omgivningar, på närmare håll!

Klippen 225, null, Storumans kommun
Klippen 225, null, Storumans kommun, bild 2
Klippen 225, null, Storumans kommun, bild 3

Klippen 225

Övrigt
Storumans kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
4 000 000 kr
2 005 m² tomt

Välkommen till Sånninggården, där möjligheterna är oändliga och potentialen obegränsad. Denna fantastiska fastighet, belägen i en idyllisk fjällmiljö i Klippen endast 5km väst om Hemavan, erbjuder en perfekt kombination av affärsverksamhet och livskvalitet! - Boende och sängplatser: Sånninggården är en västerbottensgård från mitten av 1800-talet. Genom tiderna har gården utvecklats och är idag en turistanläggning med totalt 44 bäddar fördelade på rum i olika storlekar, från två- till fyrbäddsrum. Varje rum har tvättställ och gemensam dusch samt toaletter finns i korridorerna. Gården ligger vid foten av Artfjälet i spektakulär fjällmiljö. - Restaurangkök: Ett fullt utrustat restaurangkök som väntar på att förvandlas till din drömrestaurang. Här kan du skapa kulinariska mästerverk och locka både lokalbefolkning och turister. Köket är renoverat under 2013-2014. - Matsal: Stor matsal med plats för ca 50 personer, härifrån finns även utgång till den stora terassen med magisk utsikt. - Konferenslokal: En mångsidig konferenslokal som erbjuder en perfekt plats för möten, konferenser och evenemang. Skapa en inspirerande miljö för affärsmöten och dra nytta av den vackra naturen som omger fastigheten. -Relaxavdelning: I källarplan finns en relaxavdelning med bastu samt gillestuga med braskamin. -Bergvärme: En av de stora investeringarna som är gjord på fastigheten. År 2013- 2014 installerades bergvärme för att säkerställa effektiv och miljövänlig uppvärmning under alla årstider, vilket gör fastigheten mer energieffektiv och hållbar. - Fjällmiljö: Upptäck den fantastiska fjällmiljön som omger Sånninggården. Med naturen som din granne finns det otaliga möjligheter till utomhusaktiviteter året runt, från skidåkning och vandring till fiske och cykling. Klippen och Hemavan erbjuder ett brett utbud av turistattraktioner och aktiviteter för besökare att utforska. Stor skidanläggning, skoter- och vandringsleder samt fina fiskevatten. Sånninggården är inte bara en fastighet – det är en livsstil och en möjlighet att förverkliga dina affärsdrömmar i en av Sveriges mest spektakulära naturområden. Kontakta oss idag för mer information och möjlighet till visning!

  • Premium
Ostnäs 427, Ostnäs, Umeå kommun

Ostnäs 427

Villa
Ostnäs, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
4 500 000 kr
98 + 67 m²
4 rum
1 840 m² tomt

Drömmer du om ett nytt hem i harmonisk natur med modern komfort? Denna nybyggda villa i det natursköna Ostnäs är svaret på dina drömmar! Här välkomnas vi av genomgående hög standard med ljusa ytskikt och vackra parkettgolv som ger varje rum en varm och inbjudande känsla. Det moderna köket är både stilfullt och funktionellt med grå skåpluckor och bänkskivor i stenimitation, här kan du bjuda in både vänner och familj till minnesvärda måltider. Badrummet är inrett med kakel och klinker och är kompletterat med vattenburen golvvärme för att göra dina morgnar extra behagliga. En trappa upp till loftet ger dig en perfekt möjlighet att skapa ditt eget fridfulla utrymme för vila och avkoppling. Ett praktiskt garage för att hålla bilen i toppskick med goda förvaringsmöjligheter. Huset känns rymligt med två stora sovrum på bottenvåningen och en övervåning där man kan göra ytterligare sovrum. Övervåningen är inte medräknad i angiven boarea. I nyproducerad villa bor man mycket billigt med låg drift och befrielse från fastighetsskatt i hela 15 år! Med detta läge i Ostnäs kommer du att ha naturen som din granne. Utforska vackra skogar, sjöar, promenadstråk och omfamna den avslappnade stämningen i området. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Nyproduktion
Olof Nordells väg 4, Sörmjöle, Umeå kommun

Olof Nordells väg 4

Villa
Sörmjöle, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
2 495 000 kr
89 m²
3 rum
2 013 m² tomt

Välkommen till ett havsnära boende med soligt läge på friköpt tomt! Huset som är i ett plan är väl underhållet med genomgående fina ytskikt. Vardagsrummet bjuder på stora sociala ytor med ljusinsläpp från tre väderstreck, en värmande kamin och vacker havsutsikt. Huset har 2 sovrum, ett mindre rum passande som arbetsrum, badrum med tvättavdelning samt ett inglasat uterum att samlas i under mysiga sommarkvällar. Här bor du i rofylld miljö på stor trädgårdstomt med fina planteringar, buskar och flera uteplatser. På tomten finns även en fristående byggnad med garage, gästrum och bastu samt en rymlig redskapsbod med plats för alla trädgårdens redskap. I närområdet ligger ett av Sörmjöles barnvänliga havsbad Länkebo med ljuvlig sandstrand. Här spenderar du lätt en hel dag med sol, bad och olika strandaktiviteter. Varmt välkomna att boka in er för visning!

Skidspåret 13, Berghem, Umeå kommun
  • Borttagen före visning

Skidspåret 13

Lägenhet
Berghem, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
1 895 000 kr
37 m²
1 rum
vån 4/6
2 276 kr/mån
51 216 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Hiss
Trastvägen 8, Nordmaling, Nordmalings kommun

Trastvägen 8

Villa
Nordmaling, Nordmalings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
1 495 000 kr
153 + 49 m²
6 rum
1 081 m² tomt

Här erbjuder vi den ultimata familjevillan i det lugna kvarteret utan genomfart! Huset har en praktisk och genomtänkt planlösning med 1 sovrum på nedre plan samt 3 ytterligare på det övre planet. Det finns ett vidbyggt garage med gott om förrådsutrymmen som hör till huset. Huset ligger på en solig hörntomt med närhet till centrala Nordmaling och affärer. Härifrån är det dessutom gångavstånd till resecentrum i Nordmaling med snabba förbindelser till Umeå och Örnsköldsvik.

  • Plus
Trastvägen 23, Nordmaling, Nordmalings kommun

Trastvägen 23

Villa
Nordmaling, Nordmalings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
1 295 000 kr
129 + 89 m²
4 rum
1 300 m² tomt

Välkommen till denna charmiga enplansvilla på 129 kvadratmeter i det natursköna Nordmaling. Här möts du av en genomtänkt planlösning med stora sociala utrymmen som bidrar till en härlig känsla i huset. Villan har ett genomgående bra skick. Det rymliga vardagsrummet har ett trevligt ljusinsläpp från flera håll och är perfekt för avkoppling eller umgänge med familj och vänner. Köket är utrustat med allt som kan tänkas behövas med gott om arbetsyta, med en köksö som binder ihop det och skapar en inbjudande atmosfär. Badrum med kakel och klinker, det finns även goda förvaringsmöjligheter samt en snyggt designad dusch! Här erbjuds 3 sovrum i bra storlekar, garage, tvättrum samt ett inglasat uterum som förlänger sommaren och är en perfekt plats för att njuta. Huset ligger på en lugn och familjevänlig gata med gångavstånd till resecentrum och centrala Nordmaling. Varmt välkomna att boka in er på visning!

Storgatan 106C, Öbacka, Umeå kommun
Storgatan 106C, Öbacka, Umeå kommun, bild 2
Storgatan 106C, Öbacka, Umeå kommun, bild 3

Storgatan 106C

Radhus
Öbacka, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
4 995 000 kr
110 + 55 m²
5 rum
116 m² tomt

Tillfälle att förvärva ett ljust och trevligt gavelradhus med fördelaktigt, centralt läge på Öbacka! Radhuset har en väldisponerad och praktisk planlösning med mysiga sociala ytor. Härlig insynsskyddat baksida med uteplats i sydväst. På husets baksida finns en ombonad innergård med gräsyta och planteringar, samt parkeringsmöjligheter i form av både garage i länga och parkeringsyta framför garaget Här bor ni med gångavstånd till Regionsjukhuset, Universitetet och Umeå Östra. Alldeles i närheten ligger älven och dess omtyckta strandpromenad. I området finns barnomsorg, skolor och allt Umeå centrum har att erbjuda! Ett gyllene tillfälle för dig som söker ett rymligt boende med centralt läge och låg driftskostnad!. Välkomna!

  • Premium
Stöcke 164, Stöcke, Umeå kommun
Stöcke 164, Stöcke, Umeå kommun, bild 2
Stöcke 164, Stöcke, Umeå kommun, bild 3

Stöcke 164

Villa
Stöcke, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
4 500 000 kr
166 m²
5 rum
1 624 m² tomt

Nu erbjuder vi denna sekelskiftesvilla i Stöcke som med härliga, tidstypiska detaljer skapar både karaktär och charm. Här finns det fina gammaldags trägolv, panelväggar, fina innerdörrar mm. Den stora salen på hela 54 kvm (missionssalen) har en härlig innertakhöjd på 3,7 meter och stora härliga fönster ger en härligt trivsam känsla. Här finns flera stor altaner i soligt läge en stor hörntomt med plats för lek och spring. Här finns det två helkaklade badrum, ett stort härligt lantkök med både matkällare och ett stort hörnskafferi. Huset har gott om sociala umgängesytor och ligger centralt i Stöcke, mycket nära skola, förskola och det nya aktivitetshuset. Varmt välkommen på visning! I den aktiva byn Stöcke (endast 7 min från Avion) finns det idrottsförening med elitklubben Stöcke Volley och stor barnverksamhet med fotboll och volleyboll bland annat. I byn finns också den framgångsrika ponnyföreningen. I närheten av huset ligger Mötesplats Stöcke där du hittar fullstor idrottshall, gym, restaurang och affär. Grundskola F-6 och busshållplats ligger ett stenkast från huset. Bredband via byns egen bredbandsförening Stöcke IT. Vid idrottsplatsen finns fotbollsplan med konstgräs, tennisplan, elljusspår och discgolfbana. På våren kommer massor av flyttfåglar till ängarna i och kring byn, ett mäktigt skådespel. Fina promenadvägar i skogspartierna kring byn. Gång och cykelbana från Stöcke till Stöcksjö planeras de närmaste åren.

  • Premium
Avanäs 21, Tavelsjö, Umeå kommun

Avanäs 21

Villa
Tavelsjö, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
1 495 000 kr
82 + 8 m²
4 rum
1 961 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva en fin och välskött fastighet med naturskön omgivning i trivsamma Avanäs! Här erbjuds ett rymligt bostadshus med bland annat tre sovrum, vardagsrum, kök och badrum. Här kliver ni in i en välkomnade hall och möts av sociala och välplanerade kvadratmeter samt av ett härligt ljusinsläpp. Huset är väl omhändertaget under årens gång och passar er som önskar ha en fridfull hemmamiljö, samtidigt som serviceutbud finns nära till hands. Här finns en välskött och aktiv fritidshusförening som rår om bland annat områdets vägar och har även bryggor som läggs ut i sjön på försommaren. Den inbjudande och grönskande tomten erbjuder mängder av odlingsmöjligheter för er med gröna fingrar. Här finns även garage, dubbelcarport med installerad laddbox för elbilen samt förråd och en bastustuga. Detta är en väldigt trevlig fastighet som bör upplevas på plats! Varmt välkomna att boka er för visning!

Björkvägen 15, Vännäs, Vännäs kommun

Björkvägen 15

Villa
Vännäs, Vännäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
2 150 000 kr
103 + 97 m²
5 rum
874 m² tomt

Nu kommer möjlighet att förvärva en välskött villa med bra läge, närhet till såväl förskola och skola som till Vännäs city! Låga driftkostnader tack vare bergvärme och fönsterbyte. Huset är välplanerat med stort och luftigt sällskapsrum, i anslutning till matplats och kök. Två stora sovrum, möjlighet till ytterligare två sovrum enligt originalritning. Genomgående parkettgolv på entréplan och innerdörrar i ek. Delvist inredd källare med sällskapsrum, tvättstuga, wc och stora förrådsutrymmen. Stor trädäckad altan under tak i sydväst, med härlig eftermiddagssol. Grön, uppvuxen tomt. Till huset hör även ett mycket rymligt dubbelgarage med tillhörande dubbelcarport vid huset. I Vännäs bor ni i ett barnvänligt och naturskönt område med närhet till både service och kommunikationer. Till Umeå har ni endast 25 km och tar er enkelt med bil, buss eller tåg på ynka 25 minuter. I Vännäs finns skola, barnomsorg och fina naturområden och barnen tar sig dessutom enkelt till skolan på cykel. I centrum finns det alla bekvämligheter som kan tänkas önskas så som ICA, Coop, Systembolaget, apotek och mycket mer.

  • Energieffektiv
Östermalmsgatan 20A, Öst på stan, Umeå kommun
  • Budgivning pågår

Östermalmsgatan 20A

Lägenhet
Öst på stan, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
1 995 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 2/4
5 193 kr/mån
32 975 kr/m²

Välkommen till denna inbjudande och mycket trivsamma 2:a i gott skick med renoverat badrum, kök och ytskikt i alla övriga rum! Lägenheten har ett stort vardagsrum, en solig balkong och ett stort sovrum med en tillhörande, praktisk walk-in closet. Här bor du i en av Umeås mest omtyckta föreningar där du kan nyttja gym, festlokal, övernattningsrum mm. Lägenheten ligger nära såväl universitet och sjukhus som Umeå Centrum med all den närservice du kan önska dig. Från lägenheten har du även närhet till Umeälven och Gammliaskogen med trevliga strövområden för den som uppskattar motion och rekreation!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Storviksandsvägen 30, Sörmjöle, Umeå kommun

Storviksandsvägen 30

Villa
Sörmjöle, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
3 995 000 kr
123,8 m²
3 rum
1 726 m² tomt

Välkommen till denna mycket trevliga enplansvilla med ett fantastiskt läge med stor tomt i förstaled mot vattnet och fri havsutsikt i Sörmjöle. Huset är i mycket gott skick med helkaklat badrum och extra-wc, ett nyrenoverat kök med öppen planlösning mot luftigt allrum och ett stort inglasat uterum med milsvid vy mot havshorisonten. Båtplats i småbåtshamn ingår i fastigheten och i närheten finns en populär strand. Huset är förbesiktigat - kontakta mäklare för att ta del av protokollet.

Kvarnvägen 3C, Väst på stan, Umeå kommun
Kvarnvägen 3C, Väst på stan, Umeå kommun, bild 2
Kvarnvägen 3C, Väst på stan, Umeå kommun, bild 3

Kvarnvägen 3C

Lägenhet
Väst på stan, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
3 250 000 kr
81 m²
3 rum
vån 1/11
7 380 kr/mån
40 123 kr/m²

En fantastisk lägenhet med radhuskänsla, måste upplevas! Lägenheten har genomgående en tilltalande takhöjd om 2.6m, hög standard och genomtänkt planlösning. Umgängesytorna i fokus med stora fönsterpartier i tre väderstreck samt två stora inglasade balkongen med naturnära utsikt, som tillsammans ger solmöjlighet från morgon till kväll och som tillsammans har en yta på närmare 30kvm. Fullt utrustat kök i öppen planslösning med sällskapsrum och matplats, två bra sovrum och rymligt, helkaklat, badrum samt helkaklad wc. I avgiften ingår en garageplats i första plan, med elladdare. I detta unika boende bor ni vid Umeåälven och med utsikt mot Tvärån och dess fiskemöjligheter, ett stenkast från älv och natursköna promenadstråk samt med bekvämt gångsavstånd till city. Via Lundabron har du smidig tillgång till Bölesholmarna, med grill- och badplats, och även Teg och Böleäng.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vittervägen 105, Tomtebo, Umeå kommun

Vittervägen 105

Lägenhet
Tomtebo, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
1 450 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 2/4
4 488 kr/mån
25 217 kr/m²

Välkommen till denna trevliga 2:a belägen på andra våningen i hus från 2008 med hiss. Lägenheten är mycket ljus och välplanerad med ett rymligt sovrum och ett ljust och luftigt vardagsrum med öppen planlösning mot det stilrena köket i vinkel med köksö. Här bor man helt perfekt med närhet till mataffär och vackra naturupplevelser kring Nydalasjön. Cykelavstånd till NUS, Universitetet samt IKSU.

  • Balkong
  • Hiss
Herrgårdsvägen 1, Fridhem, Umeå kommun

Herrgårdsvägen 1

Radhus
Fridhem, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
7 000 000 kr
190 + 30 m²
7 rum
401 m² tomt

För dig som söker den bostaden som kan erbjuda lite extra kan vi nu presentera detta mycket charmiga sekelskifteshus som varsamt renoverats till modern standard! Med välbevarade originaldetaljer tillsammans med moderna påkostade detaljer som ger en unik möjlighet att uppleva det bästa av både nu och då. Genomgående trägolv, höga spröjsade fönster, generös takhöjd och tilltalande samt tidsenliga, synliga timmerbalkar på övre plan. Här finns öppna sociala sällskapsytor, flexibel planlösning med 3-5 sovrum, två badrum varav ett med bastu. Till huset hör en garageplats i en närliggande byggnad. Ytterligare p-plats finns vi huset. På Fridhem bor du i ett lugnt grönskande område vid trevlig småhusgata. Här är det en omedelbar närhet till Universitet och Regionsjukhus med centralt läge och bekvämt promenadavstånd till Umeå centrum. Varmt välkommen på visning!

Mariehemsvägen 15C, Mariehem, Umeå kommun

Mariehemsvägen 15C

Lägenhet
Mariehem, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
1 895 000 kr
88 m²
3 rum
vån 1
4 634 kr/mån
21 534 kr/m²

Välkommen till en ljus och trevlig 3:a på Mariehem. Lägenheten är rymlig och väldisponerad med fina ytskikt, helkaklat badrum och modernt kök med väl tilltagen matplats. Vardagsrummet bjuder på trevlig sällskapsyta och båda sovrummen är rymliga till ytan. Lägenheten har under senare tid renoverats med nya golv och ny köksinredning. Här är det bara att flytta in! I lägenhetens närhet finns skola och barnomsorg, Gammliaområdet, Mariehemsängarna samt Nydalasjön med härliga strövområden för motion- och rekreation. Med en kort promenad når vi Mariehems Centrum med all den närservice du kan önska dig. Varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Balkong
Älvans väg 218, Tomtebo, Umeå kommun

Älvans väg 218

Lägenhet
Tomtebo, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
1 695 000 kr
85,5 m²
3 rum
vån 1/5
6 476 kr/mån
19 825 kr/m²

Trevlig markplanslägenhet fördelat på tre rum och kök. En väldisponerad gavel-3:a på 85,5 kvm med en välplanerad planlösning och stora sällskapsytor. Lägenheten erbjuder två rymliga sovrum, ett fint kök med stora arbetsytor och plats för matgrupp och ett ljust vardagsrum med utrymme för en större soffgrupp. I anslutning till entrén finns en härlig uteplats mot innergården. Här bor du i ett fint och omtyckt område med bra bussförbindelser och närhet till bland annat gym, matbutik och Nydalasjön med fina promenadstråk och badplatser. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
  • Hiss
Skidspåret 17 lgh 1602, Berghem, Umeå kommun

Skidspåret 17 lgh 1602

Lägenhet
Berghem, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
2 195 000 kr
60 m²
2 rum
vån 6/6
3 505 kr/mån
36 583 kr/m²

Tillfälle! Här erbjuds en mycket fin 2:a på våning 6 med bästa läge och fantastisk utsikt över Berghem med omnejd! Lägenheten har genomgående fina ytskikt med ljus färgsättning, helkaklat badrum och en tilltalande planlösning. Till lägenheten hör en stor inglasad balkong i västerläge där du kan sitta och njuta av kvällssolen och den fina utsikten som den sjätte våningen har att erbjuda. Här bor ni i en stabil förening med låg månadsavgift där allt ingår! På Berghem finns all önskvärd närservice i form av matvarubutik, restauranger, spelbutik samt skola och barnomsorg. Här finns trevliga ströv- och rekreationsmöjligheter samt bra kommunikation genom lokalbussarna. Flexibelt tillträde, välkommen att boka in er på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Backenvägen 117, Backen, Umeå kommun

Backenvägen 117

Villa
Backen, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
4 975 000 kr
210 + 90 m²
9 rum
1 099 m² tomt

På backen finner ni denna rymliga villa med 4 lägenheter varav 1- 2 lägenheter kan vara tillgängliga för köparen just nu. På första planet är det 2 st 2.or, på våning 2 är det en 3:a och högst upp en mysig 1.5 rums lägenhet med snedtak Huset har lågt och effektiv drift genom luft/vatten värmepumpar och bra läge nära skolor och kommunikationer. Intäkterna är ca 25 000 kr/månad när allt är uthyrt. För mer information kontakta ansvarig mäklare.

Visar 1 - 25 av 42