Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Pär Carlsson

Pär Carlsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Stöcksjö 344, Stöcksjö, Umeå kommun
Stöcksjö 344, Stöcksjö, Umeå kommun, bild 2
Stöcksjö 344, Stöcksjö, Umeå kommun, bild 3

Stöcksjö 344

Villa
Stöcksjö, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
7 200 000 kr
161 m²
4 rum
2 895 m² tomt

Här kommer denna härliga villa med strandtomt till salu i Stöcksjö! Magiskt läge med egen strandtomt mot väster. Huset har en modern och öppen planlösning med ryggåstak i vardagsrum och stora glaspartier som vetter mot vattnet. Från huset går man ut till en stor altan längs hela långsidan där solen lyser hela dagen. VId vattnet finns en tillhörande bastu och gäststuga. Här finns 3 rymliga sovrum, kök med köksö mot vardagsrummet där det finns en braskamin som sprider värme under kyliga dagar. På tomten finns det även ett garage med carport samt en friggebod. I huvudbyggnaden finns ett inredningsbart utrymme på vinden ovanför sovrummen. Ytan på det är ca 30 kvm. Här vid Stöcksjön bor man mycket lättillgängligt och bekvämt med endast några minuters bilfärd in till Umeå och handelscentrum vid Avion. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Kronovägen 7A, Teg, Umeå kommun

Kronovägen 7A

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
1 595 000 kr
38 m²
1 rum
vån 2/3
3 570 kr/mån
41 974 kr/m²

Snart kommer denna mycket fina och välplanerad 1:a med separat kök och stor nybyggd balkong mot innergården. Lägenheten har helrenoverat och stambytt badrum, nya 3-glas fönster och balkongdörr, nytt golv i kök och hall, utbytta köksluckor och genomgående fräscha ytskikt. Stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och säng. Mycket centralt läge på Teg med gångavstånd in till Umeå centrum, mataffär och natursköna Bölesholmarna. Direktförbindelse med buss till centrum, Umeå Universitetet och Norrlands universitetssjukhus. Håll utkik, kommer inom kort! Kontakta mäklare för mer info!

  • Plus
  • Balkong
Biologigränd 4, Ålidhem, Umeå kommun
Biologigränd 4, Ålidhem, Umeå kommun, bild 2
Biologigränd 4, Ålidhem, Umeå kommun, bild 3

Biologigränd 4

Lägenhet
Ålidhem, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
1 550 000 kr
42 m²
1 rum
vån 1/3
2 585 kr/mån
36 905 kr/m²

Fräsch etta smakfullt renoverad i modern stil. Genomgående fina golv. Separat kök med plats för matbord samt vardagsrum med rymlig sovalkov. Egen uteplats i västerläge. Området har fina skogspartier, köpcentrum och skolor. Närhet till Universitet, sjukhus, Iksu och fina strövområden. Låg avgift där el, kabel-tv och Internet ingår. Bör ses!

  • Premium
  • Uteplats
Bärnstensvägen 32, Carlshem, Umeå kommun

Bärnstensvägen 32

Lägenhet
Carlshem, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
1 495 000 kr
70 m²
2 rum
vån 2/3
4 613 kr/mån
21 357 kr/m²

Välkomna till denna hemtrevliga lägenhet på Carlshem. En väldisponerad lägenhet om 70 kvm fördelat på 2,5 rum och kök. Här möts du av en rymlig hall med gott om plats för avhängning av kläder. I anslutning till hallen finns ett badrum som är utrustat med tvättmaskin. Ljust och fint kök med plats för matgrupp, ett rymligt sovrum med klädförvaring i garderober med skjutdörrar samt en stor klädkammare. Ett öppet vardagsrum med fönsterpartier som bidrar med ett fint ljusinsläpp. Här finns plats för en större soffgrupp och utgång till en härlig balkong i västerläge. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Ansmark 64, Ansmark, Umeå kommun
Ansmark 64, Ansmark, Umeå kommun, bild 2
Ansmark 64, Ansmark, Umeå kommun, bild 3

Ansmark 64

Villa
Ansmark, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
3 500 000 kr
100 m²
4 rum
1 107 m² tomt

Välkommen till denna charmiga friliggande villa i naturnära omgivningar i Ansmark, Umeå. Med en bostadsyta på 100 kvadratmeter och samtliga sovrum på samma våning erbjuder denna bostad en praktisk planlösning och bekvämlighet för hela familjen. Njut av många soltimmar på den trevliga uteplatsen, perfekt för avkoppling och umgänge med nära och kära. Här bor man mycket billigt med både låg drift och energibesparing med egna solceller där man även säljer tillbaka el till elbolaget. Huset är i mycket gott skick och är lättskött då allt är på samma plan. Med en tomtarea på 1107 kvadratmeter finns det gott om utrymme för lek och rekreation. Läget i Ansmark är perfekt för den som söker närhet till naturen samtidigt som man har bekvämt avstånd till Umeås stadskärna. Välkommen till Ansmark!

  • Premium
Fågelsångsvägen 3, Grisbacka, Umeå kommun
Fågelsångsvägen 3, Grisbacka, Umeå kommun, bild 2
Fågelsångsvägen 3, Grisbacka, Umeå kommun, bild 3

Fågelsångsvägen 3

Villa
Grisbacka, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
6 350 000 kr
215 + 177 m²
9 rum
931 m² tomt

Här erbjuder vi en mycket rymlig villa med riktigt superläge på lugn central gata här på Grisbacka! Huset passar bra till den stora familjen eller för generationsboende samt kanske också för mycket billigt boende med uthyrning av hela övre plan samt möjlighet till ytterligare uthyrning i källaren. Hela huset är tillgängligt för köparen. Huset har tidstypiska mycket fina igenkänningstecken som gammaldags parkettgolv i ek och två fina murade öppenspisar. Till huset hör en grön, fin uppvuxen och stor trädgård med ett tillhörande dubbelgarage. Här på Grisbacka bor du mycket centralt med tillgång till all möjlig service. Bara ett hundratal meter från huset kliver du på 1:an busslinje som är en av Umeås tätast trafikerade busslinjer. Passar inte den finns det från området även en buss som går direkt upp till universitet och sjukhus. Älskar man natur och fina promenadstråk är det mycket nära till Umeälven och dess natursköna miljö där man går enkelt över till Bölesholmarna via nya hängbron.

  • Premium
  • Energieffektiv
Riksvägen 125, Röbäck, Umeå kommun
Riksvägen 125, Röbäck, Umeå kommun, bild 2
Riksvägen 125, Röbäck, Umeå kommun, bild 3

Riksvägen 125

Villa
Röbäck, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
5 800 000 kr
172 + 102 m²
7 rum
1 591 m² tomt

Välkommen till Riksvägen 125! Välskött hus med härliga ytor på 3 plan och möjlighet till mycket billigt boende genom uthyrning av övervåningen samt den låga driften genom bergvärme. Genomgående fina ytskikt samt gjorda renoveringar med fönster, tak badrum mm. Den stora lägenheten på entrévåningen har tillgång ett härligt uterum samt till källare med fin gillestuga där det finns öppen spis och bastu. Huset har ett härlig och stor tomt med fin utsikt över Röbäcksslätten. Det finns ett varmt dubbelgarage samt ytterligare parkeringar på tomten. Från huset är det nära till skog och natur med fina skogsområden med svamp och bärskogar runt knuten. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Kvarnvägen 3CA, Väst på stan, Umeå kommun

Kvarnvägen 3CA

Lägenhet
Väst på stan, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
1 595 000 kr
34 m²
1 rum
vån 1/11
2 596 kr/mån
46 912 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva denna stilrena lägenhet i markplan med egen ingång och en härlig uteplats i sydost! En väldisponerad 1:a om 34kvm med genomgående hög standard. Här välkomnas ni av en trevlig uteplats precis utanför entrén och en hall med klinkergolv samt bra förvaring i en praktisk skjutdörrsgarderob. I anslutning till hallen finner ni ett fint helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Stilrent kök som går i ljusa toner, har bra med arbetsytor och vitvaror i hög standard. Här finns utrymme för en matgrupp. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök som ger trevliga ytor för umgänge. Luftigt och ljust vardagsrum med utrymme för både en soffgrupp och en säng. Lägenheten har ett fantastiskt läge vid Umeälvens norra strand och med gångavstånd in till Umeå centrum. Finns möjlighet till snabbt tillträde. Varmt välkomna att boka tid för visning!

  • Uteplats
  • Hiss
Istidsgatan 9B, Mariehöjd, Umeå kommun

Istidsgatan 9B

Lägenhet
Mariehöjd, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
1 950 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 3/5
4 849 kr/mån
29 771 kr/m²

Här kommer denna rymliga och välplanerade 2:a till salu! Lägenheten har genomgående fina materialval och en stor inglasad balkong mot väster. Lägenheten är i nyskick och bara en ägare tidigare har bott. Mariehöjd ligger nära till Universitet och sjukhus. Det finns affär, skola, vårdcentral och apotek vid området. Här har du även mycket fina rekreations och friluftsområden vid Nydala sjön och Bräntberget. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Nybrogatan 18, Teg, Umeå kommun

Nybrogatan 18

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
1 495 000 kr
44 m²
1 rum
vån 2/4
2 976 kr/mån
33 977 kr/m²

Missa inte denna trevliga etta om 44kvm med fantastiskt läge på Teg. Promenadavstånd in till centrum och utsikt ut mot Umeälven från den rymliga balkongen. Här möts ni av en öppen hall med bra förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob samt ett fräscht och helkaklat badrum i anslutning till hallen. Bostaden disponerar även ett ljust kök med utrymme för ett mindre matbord och ett trevligt allrum med stora fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp. Här finns utrymme för både en soffgrupp och en dubbelsäng. Från vardagsrummet når ni den härliga balkongen med utsikt ut mot Umeälven. Här bor du i en stabil och välskött förening med närhet till bland annat centrum, natur, mataffär, Umeälven och fina promenadstråk. Här finns goda busskommunikationer. Snabbt tillträde är möjligt. Varmt välkomna att boka tid för visning!

  • Balkong
  • Hiss
Klippen 225, null, Storumans kommun
Klippen 225, null, Storumans kommun, bild 2
Klippen 225, null, Storumans kommun, bild 3

Klippen 225

Övrigt
Storumans kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
4 000 000 kr
2 005 m² tomt

Välkommen till Sånninggården, där möjligheterna är oändliga och potentialen obegränsad. Denna fantastiska fastighet, belägen i en idyllisk fjällmiljö i Klippen endast 5km väst om Hemavan, erbjuder en perfekt kombination av affärsverksamhet och livskvalitet! - Boende och sängplatser: Sånninggården är en västerbottensgård från mitten av 1800-talet. Genom tiderna har gården utvecklats och är idag en turistanläggning med totalt 44 bäddar fördelade på rum i olika storlekar, från två- till fyrbäddsrum. Varje rum har tvättställ och gemensam dusch samt toaletter finns i korridorerna. Gården ligger vid foten av Artfjälet i spektakulär fjällmiljö. - Restaurangkök: Ett fullt utrustat restaurangkök som väntar på att förvandlas till din drömrestaurang. Här kan du skapa kulinariska mästerverk och locka både lokalbefolkning och turister. Köket är renoverat under 2013-2014. - Matsal: Stor matsal med plats för ca 50 personer, härifrån finns även utgång till den stora terassen med magisk utsikt. - Konferenslokal: En mångsidig konferenslokal som erbjuder en perfekt plats för möten, konferenser och evenemang. Skapa en inspirerande miljö för affärsmöten och dra nytta av den vackra naturen som omger fastigheten. -Relaxavdelning: I källarplan finns en relaxavdelning med bastu samt gillestuga med braskamin. -Bergvärme: En av de stora investeringarna som är gjord på fastigheten. År 2013- 2014 installerades bergvärme för att säkerställa effektiv och miljövänlig uppvärmning under alla årstider, vilket gör fastigheten mer energieffektiv och hållbar. - Fjällmiljö: Upptäck den fantastiska fjällmiljön som omger Sånninggården. Med naturen som din granne finns det otaliga möjligheter till utomhusaktiviteter året runt, från skidåkning och vandring till fiske och cykling. Klippen och Hemavan erbjuder ett brett utbud av turistattraktioner och aktiviteter för besökare att utforska. Stor skidanläggning, skoter- och vandringsleder samt fina fiskevatten. Sånninggården är inte bara en fastighet – det är en livsstil och en möjlighet att förverkliga dina affärsdrömmar i en av Sveriges mest spektakulära naturområden. Kontakta oss idag för mer information och möjlighet till visning!

  • Premium
Östermalmsgatan 20A, Öst på stan, Umeå kommun

Östermalmsgatan 20A

Lägenhet
Öst på stan, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
1 995 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 2/4
5 193 kr/mån
32 975 kr/m²

Välkommen till denna inbjudande och mycket trivsamma 2:a i gott skick med renoverat badrum, kök och ytskikt i alla övriga rum! Lägenheten har ett stort vardagsrum, en solig balkong och ett stort sovrum med en tillhörande, praktisk walk-in closet. Här bor du i en av Umeås mest omtyckta föreningar där du kan nyttja gym, festlokal, övernattningsrum mm. Lägenheten ligger nära såväl universitet och sjukhus som Umeå Centrum med all den närservice du kan önska dig. Från lägenheten har du även närhet till Umeälven och Gammliaskogen med trevliga strövområden för den som uppskattar motion och rekreation!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Backenvägen 117, Backen, Umeå kommun

Backenvägen 117

Villa
Backen, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
4 975 000 kr
210 + 90 m²
9 rum
1 099 m² tomt

På backen finner ni denna rymliga villa med 4 lägenheter varav 1- 2 lägenheter kan vara tillgängliga för köparen just nu. På första planet är det 2 st 2.or, på våning 2 är det en 3:a och högst upp en mysig 1.5 rums lägenhet med snedtak Huset har lågt och effektiv drift genom luft/vatten värmepumpar och bra läge nära skolor och kommunikationer. Intäkterna är ca 26 000 kr/månad när allt är uthyrt. För mer information kontakta ansvarig mäklare.

Överboda 421, Överboda, Umeå kommun

Överboda 421

Tomt
Överboda, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
495 000 kr
1 840 m² tomt

Tillfälle! Två tomter i Överboda/Dalsjö med högt, härligt läge på sluttningstomt i västerläge med magisk utsikt över sjön Dalsjön strax utanför Överboda. Tomterna är avstyckade och klara, där ny ägare själv anlägger anläggning för vatten och avlopp. Dalgången i Dalsjö har ett avskilt men ändå lättillgängligt läge nära in till Överboda där det finns skola, förskola och affär. Från Överboda är det bra bussförbindelse in till Umeå och vidare in/mot Vännäs. Priset på tomerna är per styck och tomterna säljs separat eller tillsammans. Den ena tomten är 1 840 kvm och den andra är 1 767 kvm. Servitut finns inskrivet att anlägga gemensam avloppsanlägging, väg samt vattentäkt på angränsande mark. Bilderna i annonsen är tagen från vägen nedanför tomterna.

Visar alla 14