Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Pär Carlsson

Pär Carlsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sagovägen 2D, Tomtebo, Umeå kommun
  • Fre 3 maj kl 15:45

Sagovägen 2D

Lägenhet
Tomtebo, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
1 995 000 kr
86 m²
3 rum
vån 3/5
6 171 kr/mån
23 198 kr/m²

Välkommen till en modern och välplanerad trea på tomtebo! Lägenheten har genomgående ljusa och fräscha ytskikt med en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Här möts ni vid första ögonkast av en välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter. Helkaklat badrum i ljusa färger utrustat med allt ni kan tänkas behöva. Köket är funktionellt och stilrent med ljusinsläpp från flera håll. Vardagsrummet är rymligt och är en perfekt plats för att koppla av eller umgås med vänner. Dubbla balkonger varav en är inglasad skapar det perfekta solläget där ni kan njuta av måltider och frisk luft under sommaren. Utöver detta finns det två stora sovrum. Här bor du med närhet till Nydalasjön med promenadsstråk och badplatser, universitetet, NUS , mataffär, gym och busshållsplats.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Holmsundsvägen 27, Holmsund, Umeå kommun

Holmsundsvägen 27

Villa
Holmsund, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
4 250 000 kr
186 + 33 m²
7 rum
1 481 m² tomt

Välkommen till Holmsundsvägen 27! Mycket charmig och rymlig villa med ett härligt läge på stor strandtomt vid insjö. Huset har fina öppna ytor med stora fönster i flera väderstreck och en fin kakelugn i det stora vardagsrummet som sprider skön värme under kyliga dagar. På de två första våningarna är innertak höjden hela 2,75 meter vilket ger huset en extra rymd utöver de generösa kvadratmeterna. Här finns möjligheten till generationsboende eller ett mycket rymligt hus med flexibel planlösningen på de tre våningsplanen. På vindsvåningen är det även där en wc samt framdraget vatten till en köksbänk. Till huset hör ett rymligt garage samt ett växthus nere vid vattnet. Lägg därtill en otroligt billig driftkostnad genom värmepump med sjövärme så är det här plats att bo på! Från huset är det nära till kommunikationer in till Umeå med buss, det är gångavstånd till golfbana bara 10 minuters bilväg till Strömpilens köpcentrum. Varmt välkommen på visning!

  • Energieffektiv
Nybrogatan 18, Teg, Umeå kommun

Nybrogatan 18

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
1 495 000 kr
44 m²
1 rum
vån 2/4
2 976 kr/mån
33 977 kr/m²

Missa inte denna trevliga etta om 44kvm med fantastiskt läge på Teg. Promenadavstånd in till centrum och utsikt ut mot Umeälven från den rymliga balkongen. Här möts ni av en öppen hall med bra förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob samt ett fräscht och helkaklat badrum i anslutning till hallen. Bostaden disponerar även ett ljust kök med utrymme för ett mindre matbord och ett trevligt allrum med stora fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp. Här finns utrymme för både en soffgrupp och en dubbelsäng. Från vardagsrummet når ni den härliga balkongen med utsikt ut mot Umeälven. Här bor du i en stabil och välskött förening med närhet till bland annat centrum, natur, mataffär, Umeälven och fina promenadstråk. Här finns goda busskommunikationer. Snabbt tillträde är möjligt. Varmt välkomna att boka tid för visning!

  • Balkong
  • Hiss
Ostnäs 427, Ostnäs, Umeå kommun

Ostnäs 427

Villa
Ostnäs, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
4 500 000 kr
98 + 67 m²
4 rum
1 840 m² tomt

Drömmer du om ett nytt hem i harmonisk natur med modern komfort? Denna nybyggda villa i det natursköna Ostnäs är svaret på dina drömmar! Här välkomnas vi av genomgående hög standard med ljusa ytskikt och vackra parkettgolv som ger varje rum en varm och inbjudande känsla. Det moderna köket är både stilfullt och funktionellt med grå skåpluckor och bänkskivor i stenimitation, här kan du bjuda in både vänner och familj till minnesvärda måltider. Badrummet är inrett med kakel och klinker och är kompletterat med vattenburen golvvärme för att göra dina morgnar extra behagliga. En trappa upp till loftet ger dig en perfekt möjlighet att skapa ditt eget fridfulla utrymme för vila och avkoppling. Ett praktiskt garage för att hålla bilen i toppskick med goda förvaringsmöjligheter. Huset känns rymligt med två stora sovrum på bottenvåningen och en övervåning där man kan göra ytterligare sovrum. Övervåningen är inte medräknad i angiven boarea. I nyproducerad villa bor man mycket billigt med låg drift och befrielse från fastighetsskatt i hela 15 år! Med detta läge i Ostnäs kommer du att ha naturen som din granne. Utforska vackra skogar, sjöar, promenadstråk och omfamna den avslappnade stämningen i området. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Nyproduktion
Trastvägen 8, Nordmaling, Nordmalings kommun

Trastvägen 8

Villa
Nordmaling, Nordmalings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
1 495 000 kr
153 + 49 m²
6 rum
1 081 m² tomt

Här erbjuder vi den ultimata familjevillan i det lugna kvarteret utan genomfart! Huset har en praktisk och genomtänkt planlösning med 1 sovrum på nedre plan samt 3 ytterligare på det övre planet. Det finns ett vidbyggt garage med gott om förrådsutrymmen som hör till huset. Huset ligger på en solig hörntomt med närhet till centrala Nordmaling och affärer. Härifrån är det dessutom gångavstånd till resecentrum i Nordmaling med snabba förbindelser till Umeå och Örnsköldsvik.

  • Plus
Stöcke 164, Stöcke, Umeå kommun
Stöcke 164, Stöcke, Umeå kommun, bild 2
Stöcke 164, Stöcke, Umeå kommun, bild 3

Stöcke 164

Villa
Stöcke, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
4 500 000 kr
166 m²
5 rum
1 624 m² tomt

Nu erbjuder vi denna sekelskiftesvilla i Stöcke som med härliga, tidstypiska detaljer skapar både karaktär och charm. Här finns det fina gammaldags trägolv, panelväggar, fina innerdörrar mm. Den stora salen på hela 54 kvm (missionssalen) har en härlig innertakhöjd på 3,7 meter och stora härliga fönster ger en härligt trivsam känsla. Här finns flera stor altaner i soligt läge en stor hörntomt med plats för lek och spring. Här finns det två helkaklade badrum, ett stort härligt lantkök med både matkällare och ett stort hörnskafferi. Huset har gott om sociala umgängesytor och ligger centralt i Stöcke, mycket nära skola, förskola och det nya aktivitetshuset. Varmt välkommen på visning! I den aktiva byn Stöcke (endast 7 min från Avion) finns det idrottsförening med elitklubben Stöcke Volley och stor barnverksamhet med fotboll och volleyboll bland annat. I byn finns också den framgångsrika ponnyföreningen. I närheten av huset ligger Mötesplats Stöcke där du hittar fullstor idrottshall, gym, restaurang och affär. Grundskola F-6 och busshållplats ligger ett stenkast från huset. Bredband via byns egen bredbandsförening Stöcke IT. Vid idrottsplatsen finns fotbollsplan med konstgräs, tennisplan, elljusspår och discgolfbana. På våren kommer massor av flyttfåglar till ängarna i och kring byn, ett mäktigt skådespel. Fina promenadvägar i skogspartierna kring byn. Gång och cykelbana från Stöcke till Stöcksjö planeras de närmaste åren.

  • Premium
Björkvägen 15, Vännäs, Vännäs kommun

Björkvägen 15

Villa
Vännäs, Vännäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
2 150 000 kr
103 + 97 m²
5 rum
874 m² tomt

Nu kommer möjlighet att förvärva en välskött villa med bra läge, närhet till såväl förskola och skola som till Vännäs city! Låga driftkostnader tack vare bergvärme och fönsterbyte. Huset är välplanerat med stort och luftigt sällskapsrum, i anslutning till matplats och kök. Två stora sovrum, möjlighet till ytterligare två sovrum enligt originalritning. Genomgående parkettgolv på entréplan och innerdörrar i ek. Delvist inredd källare med sällskapsrum, tvättstuga, wc och stora förrådsutrymmen. Stor trädäckad altan under tak i sydväst, med härlig eftermiddagssol. Grön, uppvuxen tomt. Till huset hör även ett mycket rymligt dubbelgarage med tillhörande dubbelcarport vid huset. I Vännäs bor ni i ett barnvänligt och naturskönt område med närhet till både service och kommunikationer. Till Umeå har ni endast 25 km och tar er enkelt med bil, buss eller tåg på ynka 25 minuter. I Vännäs finns skola, barnomsorg och fina naturområden och barnen tar sig dessutom enkelt till skolan på cykel. I centrum finns det alla bekvämligheter som kan tänkas önskas så som ICA, Coop, Systembolaget, apotek och mycket mer.

  • Energieffektiv
Östermalmsgatan 20A, Öst på stan, Umeå kommun
  • Budgivning pågår

Östermalmsgatan 20A

Lägenhet
Öst på stan, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
1 995 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 2/4
5 193 kr/mån
32 975 kr/m²

Välkommen till denna inbjudande och mycket trivsamma 2:a i gott skick med renoverat badrum, kök och ytskikt i alla övriga rum! Lägenheten har ett stort vardagsrum, en solig balkong och ett stort sovrum med en tillhörande, praktisk walk-in closet. Här bor du i en av Umeås mest omtyckta föreningar där du kan nyttja gym, festlokal, övernattningsrum mm. Lägenheten ligger nära såväl universitet och sjukhus som Umeå Centrum med all den närservice du kan önska dig. Från lägenheten har du även närhet till Umeälven och Gammliaskogen med trevliga strövområden för den som uppskattar motion och rekreation!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Herrgårdsvägen 1, Fridhem, Umeå kommun

Herrgårdsvägen 1

Radhus
Fridhem, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
7 000 000 kr
190 + 30 m²
7 rum
401 m² tomt

För dig som söker den bostaden som kan erbjuda lite extra kan vi nu presentera detta mycket charmiga sekelskifteshus som varsamt renoverats till modern standard! Med välbevarade originaldetaljer tillsammans med moderna påkostade detaljer som ger en unik möjlighet att uppleva det bästa av både nu och då. Genomgående trägolv, höga spröjsade fönster, generös takhöjd och tilltalande samt tidsenliga, synliga timmerbalkar på övre plan. Här finns öppna sociala sällskapsytor, flexibel planlösning med 3-5 sovrum, två badrum varav ett med bastu. Till huset hör en garageplats i en närliggande byggnad. Ytterligare p-plats finns vi huset. På Fridhem bor du i ett lugnt grönskande område vid trevlig småhusgata. Här är det en omedelbar närhet till Universitet och Regionsjukhus med centralt läge och bekvämt promenadavstånd till Umeå centrum. Varmt välkommen på visning!

Backenvägen 117, Backen, Umeå kommun

Backenvägen 117

Villa
Backen, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
4 975 000 kr
210 + 90 m²
9 rum
1 099 m² tomt

På backen finner ni denna rymliga villa med 4 lägenheter varav 1- 2 lägenheter kan vara tillgängliga för köparen just nu. På första planet är det 2 st 2.or, på våning 2 är det en 3:a och högst upp en mysig 1.5 rums lägenhet med snedtak Huset har lågt och effektiv drift genom luft/vatten värmepumpar och bra läge nära skolor och kommunikationer. Intäkterna är ca 25 000 kr/månad när allt är uthyrt. För mer information kontakta ansvarig mäklare.

Överboda 421, Överboda, Umeå kommun

Överboda 421

Tomt
Överboda, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
495 000 kr
1 840 m² tomt

Tillfälle! Två tomter i Överboda/Dalsjö med högt, härligt läge på sluttningstomt i västerläge med magisk utsikt över sjön Dalsjön strax utanför Överboda. Tomterna är avstyckade och klara, där ny ägare själv anlägger anläggning för vatten och avlopp. Dalgången i Dalsjö har ett avskilt men ändå lättillgängligt läge nära in till Överboda där det finns skola, förskola och affär. Från Överboda är det bra bussförbindelse in till Umeå och vidare in/mot Vännäs. Priset på tomerna är per styck och tomterna säljs separat eller tillsammans. Den ena tomten är 1 840 kvm och den andra är 1 767 kvm. Servitut finns inskrivet att anlägga gemensam avloppsanlägging, väg samt vattentäkt på angränsande mark. Bilderna i annonsen är tagen från vägen nedanför tomterna.

Visar alla 11