Annedal 218

Månkarbo, Tierps kommun Se på karta

2 195 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
161 m²
Biarea
134 m²
Tomtarea
3 726 m²
Byggår
1894
Driftkostnad
48 818 kr/år

Välkommen till Annedals före detta skola som byggdes år 1894!

Utöver den näst intill orörda gamla skolsalen om ca 90 kvm och 3,5m i takhöjd så finns här också en moderna och härlig bostad om fyra rum och kök! Denna pampiga byggnad karaktäriseras av luft och rymd. I bostaden finns bland annat hela tre (!) fungerande kakelugnar, vedspis och bakugn i kök, vackra trägolv och stora ljusinsläpp via de väl tilltagna, spröjsade fönstren. Bostadsdelen har genomgått en rejäl renovering där tidstypiska och moderna val har gjorts med omsorg och respekt för byggnadens historia och den moderna familjens krav på bekvämlighet.

Ute på den väl tilltagna tomten om 3.726 kvm finns goda möjligheter för den odlingsintresserade att plantera allehanda växter och grönsaker samt ha en mindre besättning av fjäderfän.

Blir ni badsugna varma sommardagar har ni endast ca 3 km till ett svalkande dopp vid en barnvänlig badplats med sandstrand. För matinköpen, sportaktiviteten, tankningen eller skolgången så ligger Månkarbo endast ca 6 km bort där på och avfarten till E4:an också finns.
Närhet till sjön Tämnaren med sitt rika fågelliv och Tämnarån där kanotleden börjar endast 250 m från huset!

Goda bussförbindelser mellan Uppsala och Tierp.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Tierp

Kontakta mäklaren

Mattias Vallgårda

Svensk Fastighetsförmedling Tierp
Mäklare Mattias  Vallgårda, Svensk Fastighetsförmedling Tierp
+46705570812