Nyproduktion

Exempelhus Älvsbyhus Åse inkl. tomt

Merlänna, Strängnäs kommun Se på karta

3 833 150 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
107 m²
Biarea
56 m²
Tomtarea
1 280 m²
Nyproduktion

Tomter med fritt val av husleverantör och en stor del av VA-avgiften inkluderad! Varmt välkomna till Merlänna Äng. Mitt i den sörmländska idyllen planeras nu för ett helt nytt villakvarter, med ängar, skogsdungar och Lännasjön som närmsta grannar. Generösa villatomter med rejäla byggrätter kombinerat med kvalitetshus från valfri husleverantör ger möjlighet att förverkliga dina innersta husbyggardrömmar. Här bor du naturskönt med ett bekvämt avstånd till den service som krävs för att vardagen ska gå ihop. Med bil tar du dig snabbt och enkelt in till Strängnäs centrum, tågstationen eller ut på motorvägen. En större del av anläggningskostnaden för VA är inkluderat i tomtpriset!

Etapp 1 inkluderar 10 st väl tilltagna tomter om 1 102 - 1 414 kvm med byggrätt om 180 kvm byggnadsarea samt komplementbyggnad om 55 kvm. Välj mellan enplansvillor och 1,5-planshus, med gott om yta kvar för garage, dubbelgarage eller gästhus. Välj ditt drömhus från valfri husleverantör!

Observera att Fastighetsbyrån endast förmedlar villatomterna. Marknadsförda hus är endast exempel och inga hus är ännu uppförda på tomterna. Vissa exempelbilder kan visa exteriör som ej är förenlig med områdets detaljplan.

Marknadsfört pris avser exempel på kombination av tomt och husentreprenad från Älvsbyhus, för att ge en god indikation på totalpriset. Angivet pris inkluderar:

- Tomtkostnad om 995 000 kr (tomt 1)
- Husentreprenad för exempelhuset
- Anslutningsavgift VA
- Anslutningsavgift el/fiber
- Cirka-kostnad för markarbete (schaktning, extra stenkross etc)
- Övrig tomtkostnad (geoteknisk undersökning etc)
- Grundmålning utvändigt
- Bygg-el/byggvatten
- Omlastning
- Bygglov, nybyggnadskarta, byggsamråd mm
- Kontrollansvarig, besiktningar

Tillkommande kostnader i exemplen inkluderar tillval, pantbrevskostnader vid belåning, ytterligare markarbeten samt kostnader för finplanering av tomt.

För närmare information om husmodeller från Älvsbyhus kontakta gärna Janne Snellman på 073-042 06 44 eller [email protected].

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred

Kontakt

Robert Hammarström

Fastighetsbyrån Eskilstuna
Mäklare Robert Hammarström, Fastighetsbyrån Eskilstuna
070-688 63 06