Ostdalsgatan 5

Mossen, Motala kommun Se på karta

2 200 000 kr

2 495 000 kr -12 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
111 m²
Biarea
65 m²
Tomtarea
860 m²
Byggår
1942
Driftkostnad
40 842 kr/år

Bra och billigt boende med ett centralt läge!
Fin uppvuxen trädgård med odlingsmöjligheter för den som är intresserad. Här finns även ett soldäck med ett fristående uterum för trevliga kalas. Nedanför tomten finns en fin grönyta med allmänning och promenadväg.

Huset är fördelat på entréplan med rymligt kök som har separat matplats för 6 personer. Vardagsrum och Tv-rum i fil med fin fiskbensparkett och öppen spis. Med ingång från entréhallen finns även ett helkalat wc-rum. En trappa upp finner vi två sovrum med plats för dubbelsäng samt två mindre sovrum är tillbyggda i kattvindar med plats för enkelsäng. Separat helkaklat duschrum och wc-rum.
På källarplan finns ett inrett sovrum för tonåringarna eller för egen verksamhet. I den rymliga tvättstugan finns bra förvaring i underskåp samt bar arbetsyta. Badrum med badkar och ett kombinerat förrådsutrymmen/pannrum med ved/pelletspanna.
Rymligt garage med plats för 1 bil samt plats för pellets eller familjens cyklar. Ihopbyggt med garaget finns även en snickarbord och ett vidbyggt cykelförråd.

I trädgården finns även ett gästhus, trevliga ytor för lek och en robotgräsklippare.

På Ostdalsgatan 5 bor ni på ett centralt läge med parken nedanför tomten, nära skolor och förskolor samt till Bad i Varamon och fina promenadstråk i staden.
Varmt välkomna på visning!

All information inklusive prospekt finns digitalt på nätet, under fliken Dokument & Länkar och sedan in på Objektsbeskrivning. Detta för att tänka på vår gemensamma miljö. Önskas broschyren i papperskopia, vänligen meddela mäklaren detta.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala

Kontakta mäklaren

Louise Nyenger

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
Mäklare Louise Nyenger, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
0706-229500