Nänningevik 39

Nänninge, Norrtälje kommun Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
100 m²
Tomtarea
2 106 m²
Byggår
1963
Driftkostnad
31 256 kr/år
Antal besök
6 044

Varmt välkommen till Nänningevik och denna ombonade pärla med en fantastisk trädgård 2106 kvm och ett hus om 100 kvm som renoverats med finess och omsorg. Har du alltid drömt om att bo på landet, ha höns och kanske få utlopp för ditt odlarintresse, då har du kommit rätt.
Fastigheten ger känslan av att vara en liten gård. Du har här goda ytor för odling, växthus, verktygsbod med förvaring, hönsgård och en alldeles egen bastu.
Huset har en härlig planlösning och du har här ett praktiskt kök med vedspis, stora ytor för matlagning och förvaring. Matrummet ligger intill och här finns plats för alla dina nära och kära. Från matrummet finns utgången till den vidbyggda altanen där du kan njuta av solen hela dagen! Huset har hela tre eldstäder, alla med olika funktioner och med massor av härlig karaktär. Här finns två sovrum, duschrum, tvättstuga och wc. Planlösningen är praktiskt och genomgående för hela huset är att det utstrålar hemtrevnad och kärlek.

Området är väl omhändertaget och en kort promenad från huset finns badplats och båtbrygga med möjlighet till båtplats.
Tomtägarföreningen har varje år ett mycket populärt midsommarfirande och brukar ordna simskola när intresse och engagemang finns. Gillar du att gå promenader finns det massor av markerade stigar i området genom en fantastisk natur. Endast 300 m från huset finns badmöjlighet!

Rådmansö Bageributik finns i Södersvik och har bakverk som måste upplevas. Här köper du färska frukostfrallor till helgens frukost eller massor av bullar till utflykten. Åker du längre ut mot Rådmansö finns Samstorps gård med eventkvällar och viltsafari. Du kan också ta dig till Kapellskär och ta en av de stora färjorna över till Åland, trevligt och uppskattat av alla åldrar. SL-buss 631 finns i området och ute vid E-18 finns stor pendlarparkering för dig som vill kunna åka kommunalt till jobbet utan att ta bilen. Till Stockholm tar det 50 min med bil och in till Norrtälje är det bara 15 min.
Matbutik finns vid Vreta som ligger på vägen ut samt vid Gräddö.

Vill du ha fler tips på saker att göra i närområdet, fråga mig Maria Strömbäck, din lokala mäklare på Rådmansö.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Norrtälje

Kontakta mäklaren

Maria Strömbäck

Mäklarhuset Norrtälje
Mäklare Maria Strömbäck, Mäklarhuset Norrtälje
0709718189
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas