Västergatan 28

Nässjö Se på karta

750 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
95 m²
Biarea
6 m²
Tomtarea
1 057 m²
Byggår
1923
Driftkostnad
19 446 kr/år
Antal besök
6 447
Dagar på Hemnet
19

Nu erbjuds en 1 ½-plans villa på 95 kvadratmeter boarea till försäljning. Här finns en spännande fastighet med ett boningshus trivsamt beläget på stor avskild och välutvecklad trädgård. Boningshuset har en del underhåll och moderniseringsbehov över sig, där ni kan sätta er egen prägel för framtiden av boendemiljö. Uppvärmningskällan är direktverkande el men med effektiv och komfortabel luftvärmepump och kakelugnar får man till låga uppvärmningskostnader. Genomgående har samtliga badrum och kök äldre ytskikt som kan behöver få en upprustning.

Trädgården består av flertalet fruktträd och trädgårdsbuskar där man kan tillbringa många sköna stunder för egen rekreation. Den gamla vattenbrunnen är bevarad och fungerar perfekt till trädgårdsbevattning. På tomten finns dessutom det större uthuset, vedskjul, trädgårdsskjul samt matkällare. Här sätter bara fantasin sina gränser av användningsområde.

Här ges förutsättningar till en lugn och avkopplande miljö inpå husknuten som motvikt till dagens höga tempo, men ändå med kortare pendelavstånd till Nässjö (12 km). Kollektivtrafiken erbjuder regionbussen 321 som går mellan Nässjö-Eksjö via Anneberg. Solberga har en egen förskola vid namn Änglamark, här har man egen kokerska och maten lagas på plats. För de äldre finns sportaktiviteter, löpspår och gångstråk i omgivning av vackra grönområden, sjöar och närhet till ett fint stenbrott.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Nässjö