Ragnevägen 3

Örebro, Örebro kommun Se på karta

5 295 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
132 m²
Biarea
73 m²
Tomtarea
857 m²
Byggår
1922
Driftkostnad
29 081 kr/år

Välkommen till Ragnevägen 3 och denna 20-talsvilla mitt i centrala Sörby - Örebros mest attraktiva område.

Här erbjuds ett vackert hem på 4 rum och kök om 132 kvm boarea + 73 kvm biarea, där ledorden är omsorg om detaljer och gammaldags charm. Huset är vackert beläget på en stor, barnvänlig tomt och genomsyras av tidstypiska detaljer.

Villan är placerad långt in på tomten vilket skaper en mer insynsskyddad miljö. På tomten finns ett inglasat uterum, ett garage samt en härlig trädgård med många fruktträd.

På entreplan möts du av en rymlig hall, ett kök med gott om plats för förvaring, matsalsrum, vardagsrum samt WC. På övervåningen finns ett större badrum samt två sovrum, flera klädkammare samt en balkong. I källaren finns en tvättstuga, matkällare, förråd, hobbyrum samt pannrum med gott om plats för förvaring och stor potential.

Fastigheten ligger belägen med närhet till både Örebro centrum och Örebro Universitet. Inom några minuters promenad nås även närmsta skola, förskola och matbutik vilket ger dig en bekväm tillvaro i livets alla lägen. I närområdet finns också trevliga grönområden, bra bussförbindelser och ett tryggt grannskap.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Örebro

Kontakta mäklaren

Jolin D'Mello

Svensk Fastighetsförmedling Örebro
Mäklare Jolin D'Mello, Svensk Fastighetsförmedling Örebro
+46702733119