Hjälstavägen 29

Örsundsbro, Enköping Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
117 m²
Biarea
34 m²
Tomtarea
3 020 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1929
Antal besök
5 115
Dagar på Hemnet
3

Varmt välkomna till Hjälstavägen 29! Ute på den berikande landsbygden finner ni denna två-plans villa med källare. Huset som är ca 117 kvadratmeter har 4 rum och kök, badrum och gästtoalett. De två eldstäderna i huset bidrar till hög mysfaktor och hjärtlig värme.

I husets entréplan finner vi hall, gästtoalett, kök, ett sovrum samt ett stort vardagsrum där en av husets kakelugnar befinner sig, vi hittar även utgången till altanen. Sedan så beger vi oss till övreplan där vi har hall, badrum, ett sovrum där bostadens andra kakelugn lyser med sin tillvaro samt ett allrum som kan användas som sovrum.

Vidare på tomten finner vi en gäststuga samt en förrådsbyggnad.

Hjälstavägen 29 har ett bra pendlarläge med ca 20 minuter till Enköping, ca 40 minuter till Uppsala, 20 minuter till Bålsta samt ca 55 minuter till Stockholm.

Varmt välkomna på visning!

Besiktningsprotokoll kommer inom kort.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Enköping

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
 • 16
  maj
  Sön 16 maj
  Föranmälan till visning krävs. Kontrollera att du mottagit visningsbekräftelse. För annan visnings tid vänligen kontakta ansvarig mäklare! Varmt välkomna!
 • 17
  maj
  Mån 17 maj
  Föranmälan till visning krävs. Kontrollera att du mottagit visningsbekräftelse. För annan visnings tid vänligen kontakta ansvarig mäklare! Varmt välkomna!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.