Kaprifolvägen 12

Örsundsbro / Salnecke, Enköping Karta & restider

3 895 000 kr
Villaicon_villa_inactive Nyproduktion 

Välkomna till ett nyproducerat enplanshus i villaområdet Salnecke Park med egen båtplats i attraktiv och rogivande miljö invid Örsundaån.

Huset erbjuder fina sällskapsytor i form av kök och vardagsrum i öppen lösning och rejält allrum som med enkla medel kan omvandlas till ytterligare sovrum. Tre rejäla sovrum, tre våtutrymmen bestående av stort badrum, gäst-wc och tvättutrymme. Rejäl hall med välkomnande farstukvist.

Salnecke Park utgörs av 55 villatomter på en yta om ca 14 hektar, dessa ligger i en sluttning mot båttrafikerade Örsundaån. Merparten av alla tomter är nu bebyggda och det charmiga och välstrukturerade området börjar ta plats. Många av de boende umgås gärna invid Örsundaån, dels för att kika på de små båtar som passerar men också för att fiska eller bara njuta av lugnet efter ån.

Örsundsbro är ett samhälle beläget i Enköpings kommun med all tänkbar service inom räckhåll, här finner ni skola åk 0-9, fyra dagis, välsorterad mataffär, diverse butiker med bla inredning och kläder, apotek, bibliotek, restaurang, bensinmack, ett stort engagemang inom idrott med Lagunda AIK i spetsen, 80 föreningar och många företag väljer att etablera sig i trakten, finns idag 70 st aktiva företagare däribland attraktiva Ittala Outlet som lockar besökare från stora delar av Sverige.
Bra pendlarmöjligheter med 40 minuters bilresa till Stockholm, 20 minuters till Uppsala och 15 minuter till Enköping. För de som föredrar att åka kommunalt finns det mycket täta bussförbindelser till Enköping, Uppsala och Västerås.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
121 m²
Tomtarea
999 m² tomt
Antal rum
4 rum
Driftkostnad
3 600 kr/år
Byggår
2017
Räkna på boendet
  • Onsdag 27 sep kl 17:00-17:45 Spara
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Kaprifolvägen 12 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 895 000 kr
Driftkostnad
3 600 kr/år

Statistik

1 733
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 17 dagar sedan, den 6 september 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips