Östra Järn 25

Östra Järn, Mellerud Se på karta

4 500 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
90 m²
Biarea
20 m²
Tomtarea
1 564 m²
Byggår
1949
Driftkostnad
31 214 kr/år
Antal besök
12 266
Dagar på Hemnet
23

Välkomna till Östra Järn 25, detta fantastiska fritidshus är placerat på en otroligt vacker trädgårdstomt med milsvid och vidunderlig utsikt över Vänern och horisonten i öster. Fritidshuset är i mycket gott skick och har renoverats och byggts till med omsorg, Här finns goda möjligheter att ta emot gäster då det finns två gäststugor, isolerat garage med bra förvaringsmöjligheter och ett inglasat uterum.

Tomten är kuperad och har välskötta häckar och planteringar som skyddar mot insyn. På tomten finns flertalet uteplatser som erbjuder sol från tidig morgon till sen kväll. Tomten är i direkt anslutning till Näs Sannars mjuka sandstrand och långrunda sandbotten i Vänern.

I fastighetens närområde finns vackra promenadstråk utefter Vänerns strand, trevliga handelsträdgårdar och pittoreska småvägar genom landskapet.

Östra Järn 25 är placerat 150 km norr om Göteborg och 220km öster om Oslo på Vänerns västsida. Härifrån har man golfbana, småbåtshamn och centralorten Mellerud med alla förnödenheter för en trivsam vistelse inom 10 minuters bilfärd.

Varmt välkomna till Östra Järn 25!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Mellerud