Mäklare Christian Johansson

Christian Johansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Sundserud Björklunden 9D, Åsensbruk, Melleruds kommun

Sundserud Björklunden 9D

Fritidshus
Åsensbruk, Melleruds kommun
Fastighetsbyrån Mellerud

1 790 000 kr

63 m²

3 rum

555 m² tomt

Här ges nu möjlighet att bli ägare till ett mycket välplanerat och nästan nyproducerat fritidshus konstruerat i korslimträ. Fritidshuset har ett högt och sjönära läge i vackra Sundserud med närhet till såväl badplats, sevärdheter och vacker natur. Fritidshuset har genomgående ljusa och fräscha ytskikt med en yta om 63m² fördelat på 3 rum varav 2 sovrum. Vidare finner vi en rymlig uteplats i soligt västerläge med hänförande utsikt över vackra omgivningar och sjön Åklång som är en del av av Dalslands kanals sjösystem. Välkommen på visning!

Viravägen 5, Åsensbruk, Melleruds kommun

Viravägen 5

Villa
Åsensbruk, Melleruds kommun
Fastighetsbyrån Mellerud

490 000 kr

95 m²

4 rum

625 m² tomt

Trevlig 1-plansvilla med källarplan utmed Viravägen i Åsensbruk. Bostadshuset är om totalt 95 kvadratmeter boyta fördelat på 4 rum varav 3 sovrum. Källarplanet utgörs av bra förvaringsmöjligheter, allrum, tvättstuga, wc och pannrum. Tomten är lättskött med asfalterad uppfart och friliggande dubbelgarage. Från Viravägen har man närhet till vackra Sundseruds badplats, Dalslands center med sevärdheter, restauranger och vackra omgivningar. Välkomna till Viravägen 5 i centrala Åsensbruk!

Backamyrarna 3, Dals-Rostock, Melleruds kommun

Backamyrarna 3

Villa
Dals-Rostock, Melleruds kommun
Fastighetsbyrån Mellerud

915 000 kr

127 m²

4 rum

2 845 m² tomt

Välkomna till Backamyrarna 3 och denna trevliga suterrängvilla belägen i närhet till Dals Rostock och dess omnejd. Bostaden är om 127 kvadratmeter boarea fördelat på 4 rum varav 3 sovrum samt en biyta om 55 kvadratmeter. Den insynsskyddade tomten som är om totalt 2845 kvadratmeter erbjuder redskapsbod, vedskjul, trevlig torpstuga, stengärdsgård och rabatter med vintergröna växter. Backamyrarna 3 ligger mitt i natursköna Dalsland med härliga vandringsleder och friluftsliv. Välkomna på visning!

Karolinervägen 23, Dals-Rostock, Melleruds kommun

Karolinervägen 23

Villa
Dals-Rostock, Melleruds kommun
Fastighetsbyrån Mellerud

1 595 000 kr

101 m²

3 rum

1 094 m² tomt

Välkomna till Karolinervägen 23 och denna gedigna timrade 1-plansvilla med inredd källarvåning, inglasat uterum, öppna altaner och vidbyggt garage. Bostaden utgörs av 3 rum och kök fördelat på 101 m² boyta och 128 m² biyta som är genomgående smakfullt inrett och är belägen på en välskött trädgårdstomt om 1094 m² med planteringar och charmiga avsatser och etager. Bostaden är placerad högt upp i Dals Rostock med närhet till förskola och skola, idrottsanläggning, friluftsområde med vandringsleder och underbar natur mitt i Dalsland. Välkomna!

Bäckgatan 12, Gerdsrud, Melleruds kommun

Bäckgatan 12

Villa
Gerdsrud, Melleruds kommun
Fastighetsbyrån Mellerud

1 040 000 kr

83 m²

3 rum

848 m² tomt

Hjärtligt välkomna till Bäckgatan 12 och detta trevliga och välskötta 1 planshus i mycket gott skick med delvis inredd källare och garage. Bostaden utgörs om 83 m² boyta fördelat på 3 rum varav 2 sovrum och öppen planlösning mellan kök och allrum samt 86 m² biyta. Här finns även en öppen altan i härligt söderläge. Villan ligger på en trevlig delvis insynsskyddad trädgårdstomt med lättskött gräsmatta och är belägen i ett lugnt villakvarter med närhet till Melleruds centrum. Varmt välkomna till Bäckgatan 12!

Dalslandsgatan 4, Centrum, Melleruds kommun

Dalslandsgatan 4

Villa
Centrum, Melleruds kommun
Fastighetsbyrån Mellerud

2 995 000 kr

151 m²

6 rum

787 m² tomt

Välkomna till Dalslandsgatan 4 och denna attraktiva 1½ plansvilla med nybyggnadsår 2021 som är centralt placerad i Mellerud. Bostaden erbjuder 151 kvm boyta med öppna sociala ytor och är fördelat på 4 sovrum, kök, matrum, 2 allrum, 2 badrum, tvättstuga samt vidbyggd lägenhet om ca. 36m² vilken lämpar sig väl till uthyrning. På tomten finner vi även ett förråd till trädgårdens alla redskap. Välkomna på Visning!

Gerdsrud 7, Gerdsrud, Melleruds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Gerdsrud 7

Gård/Skog
Gerdsrud, Melleruds kommun
Fastighetsbyrån Mellerud

2 995 000 kr

230 m²

6 rum

3,3 ha tomt

Nu ges möjlighet att förvärva denna trevliga gårdsfastighet strax söder om Mellerud med härligt enskilt läge. På Gerdsrud 7 finner ni denna vackra 1½-plansvilla som rymmer ca. 230 kvadratmeter boyta med stora sociala ytor fördelat på 6 rum och kök. Bostaden är mycket smakfullt inrett med genomgående ljusa färgval, fräscha ytskikt och påkostad maskinell utrustning. Fastigheten erbjuder härliga uteplatser, stall med sadelkammare, förråd/garage med inredd lägenhet på plan 2, lusthus och en markareal om ca. 3 hektar betesmark. Välkomna till Gerdsrud 7!

Askedalen 2, Askedalen, Melleruds kommun

Askedalen 2

Gård/Skog
Askedalen, Melleruds kommun
Fastighetsbyrån Mellerud

3 975 000 kr

106 m²

3 rum

10,9 ha tomt

Välkomna till Askedalen 2 och denna vackert placerade gårdsfastighet om ca. 10,9 ha mark. Markerna utgörs av två fastighetsbeteckningar och Askedalen 1:16 är i ett skifte och Askedalen 1:15 är fördelad på tre skiften varav skifte (3) är samägt med två utomstående fastighetsinnehavare. På Fastigheten finns bostadshus i 1 plan om 3 rum fördelat på 106m² boyta. Ladugård som ekonomibyggnad samt en äldre torpstuga med renoveringsbehov. Välkomna på visning!

Brunnsvägen 96, Dals-Rostock, Melleruds kommun
  • Sön 12 feb kl 13:15

Brunnsvägen 96

Villa
Dals-Rostock, Melleruds kommun
Fastighetsbyrån Mellerud

2 300 000 kr

165 m²

6 rum

1 944 m² tomt

Välkomna till Brunnsvägen 96 och denna charmiga och mycket attraktiva 1½-plansvilla med ett flertal altaner, gäststuga, 2 enklare garage och växthus. Bostaden utgörs av 6 rum och kök fördelat om 165m² boyta med påkostade ytskikt och social planlösning. Tomten är välskött och tilltalande och är hela 1944 kvm med fina stensättningar och planteringar. På Brunnsvägen 96 har man närhet till förskola, skola, idrottsanläggning och underbar natur. Välkommen på visning!

  • Plus
Anolfsbyn Adamserud 2, Anolfsbyn, Melleruds kommun

Anolfsbyn Adamserud 2

Fritidshus
Anolfsbyn, Melleruds kommun
Fastighetsbyrån Mellerud

990 000 kr

56 m²

2 rum

1 540 m² tomt

Välkomna till Anolfsbyn Adamserud 2 och detta fritidsboende med vacker utsikt över sjön Näsölen och med underbar natur som närmsta granne. Fritidshuset erbjuder tre rum och kök fördelat om 56 kvm boyta, oinredd källare, ett välkomnande inglasat uterum i anslutning till entrén, en öppen altan i soligt läge samt ett friliggande garage på tomten. Tomten är om totalt 1540 kvm och här finner vi en mångfald av blommande perenna och vintergröna växter. Välkomna till Anolfsbyn Adamserud 2!

Sundserud Björklunden 21, Åsensbruk, Melleruds kommun

Sundserud Björklunden 21

Villa
Åsensbruk, Melleruds kommun
Fastighetsbyrån Mellerud

5 325 000 kr

118,3 m²

4 rum

1 251 m² tomt

Nu ges det ett unikt tillfälle att bli ägare till en nyproducerad Dalslandsstuga 2.0 med vidbyggt uterum som är utrustat med Ecorelief som är ett kretslopps-system för återvinning av bostadens vatten och näringsämnen till egna odlingar i växthusdelen. Bostadshuset är i 1½-plan med en boyta om totalt 118,3 kvadratmeter fördelat på 4 rum varav 2 sovrum. Fastigheten är högt placerad med utsikt över Sjön Åklång som har kommunal badplats, bussförbindelser till centralorten Mellerud samt närhet till Dalslands center i Håverud. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Vita Sannar Örnudden, Vita Sannar Örnudden, Melleruds kommun

Vita Sannar Örnudden

Tomt
Vita Sannar Örnudden, Melleruds kommun
Fastighetsbyrån Mellerud

595 000 kr

Vita sannar Örnudden erbjuder 12 sjönära tomter för byggnation av permanent eller fritidsboende. Området har kommunalt vatten / avlopp och fiberanslutning är förberett. Tomterna ligger vackert placerade med utsikt över innanhavet Vänern och den trevliga sjöskogen med trevliga promenadstigar eller joggingspår för de aktiva. Vita Sannar Örnudden ligger placerad i Melleruds kommun ca 120 km norr om Göteborg och 200 km från Oslo. Välkomna att anmäla ert intresse för att ta del av mer information.

Visar alla 12