Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Christian Johansson

Christian Johansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Mellerudsgatan 2B, Västerråda, Melleruds kommun

Mellerudsgatan 2B

Villa
Västerråda, Melleruds kommun
Fastighetsbyrån Mellerud
575 000 kr
73 + 73 m²
3 rum
917 m² tomt

Välkomna till Mellerudsgatan 2B och denna trevliga tegelvilla. Här erbjuds nu en 1-plansvilla med källarvåning, utmärkt läge med värmande kvällsol och vacker utsikt mot öppna fält och Kroppefjäll i väster. Bostaden utgörs av 2 rum varav 1 sovrum samt stort vardagsrum och matsal i vinkel. Matsalsrummet går enkelt att göra om till ytterligare 1 sovrum. Boytan är 73 kvadratmeter och källarplanet har fina förvaringsmöjligheter och garage. Biytan är totalt 73 kvadratmeter. Tomten är 917m² stor och har trevliga grönytor. Välkomna på visning!

  • Plus
Drottninggatan 3, Centrum, Melleruds kommun

Drottninggatan 3

Villa
Centrum, Melleruds kommun
Fastighetsbyrån Mellerud
875 000 kr
162 + 135 m²
6 rum
1 014 m² tomt

Välkommen till denna charmiga och tillbyggda 1½-plansvilla med oinredd källare med nybyggnadsår 1931 och ombyggnadsår 1979. Bostaden erbjuder gott om utrymme för hela familjen. Boarean är hela 162m² fördelat på sju rum, varav fem sovrum - perfekt för den stora familjen eller för dig som värdesätter gott om plats. Det som verkligen sticker ut med detta hem är de vackert spröjsade fönstren, värmande braskamin och den underbara trädgården om 1014 kvadratmeter med trevliga uteplatser och inglasat uterum. Trädgården har välskötta grönytor som bjuder in till lek och trädgårdsfix, perfekt för barnfamiljen eller den grönskande trädgårdsentusiasten. Beläget i Mellerud med närhet till centrum, järnvägsstation, skola och friskvårdscentrum, är detta ett perfekt läge för dig som vill ha allt inom räckhåll. Varmt välkommen till ett hem att trivas och växa i tillsammans med din familj.

  • Plus
Vita Sannar Sjöskogsvägen 5, Vita Sannar Örnudden, Melleruds kommun
  • Ons 7 aug kl 16:00

Vita Sannar Sjöskogsvägen 5

Villa
Vita Sannar Örnudden, Melleruds kommun
Fastighetsbyrån Mellerud
3 550 000 kr
110 m²
4 rum
1 228 m² tomt

Välkommen till detta spektakulära och arkitektritade 1-planshus med generös takhöjd och exklusiva materialval som ger en harmonisk och stilren atmosfär. Här erbjuds en modern bostad med tre rymliga sovrum och ett socialt allrum som är i öppen planlösning med kök. Bostaden erbjuder och en total boyta på 110 kvadratmeter, perfekt för den moderna familjen. Det fantastiska med detta hem är de stora fönsterpartierna som släpper in rikligt med ljus och skapar en luftig känsla i varje rum. Du kan njuta av lugnet och harmonin i den vackra omgivningen, med närhet till innanhavet Vänern, Sunnanå golfbana eller den rofyllda sjöskogen som erbjuder bra bär och svampmarker. Dessutom är detta en energieffektiv bostad med energieffektivt värmesystem och värmande braskamin. Villan är konstruerad i massivträ och bostaden erbjuder sociala ytor som bjuder in till gemenskap och umgänge med vänner och familj. Området runt Mellerud bjuder på vacker natur och möjligheter till friluftsliv året om. Med närhet till Vänern finns det gott om möjligheter till bad, fiske och avkoppling vid vattnet. Du har även bekvämt avstånd till lokala affärer, skolor och andra bekvämligheter som gör vardagen smidig och enkel. Från Melleruds järnvägsstation når man Göteborg med en knapp timmas tågresa. Missa inte chansen att förvärva detta drömhem där du kan njuta av både modern design och naturens skönhet. Kontakta oss redan idag för att boka en visning och upptäcka allt detta fantastiska hem har att erbjuda!

  • Plus
  • Energieffektiv
Tussilagovägen 26, Dals-Rostock, Melleruds kommun
Tussilagovägen 26, Dals-Rostock, Melleruds kommun, bild 2
Tussilagovägen 26, Dals-Rostock, Melleruds kommun, bild 3

Tussilagovägen 26

Villa
Dals-Rostock, Melleruds kommun
Fastighetsbyrån Mellerud
1 950 000 kr
129 + 71 m²
5 rum
1 030 m² tomt

Välkommen till detta yteffektiva och smakfullt renoverade 1-planshus med källare med nybyggnadsår 1969 placerat i vackra Dals-Rostock! Med stora sociala ytor och fyra mysiga sovrum fördelat på hela 129 kvadratmeter boyta och en biyta om 71 kvadratmeter finns det gott om plats för hela familjen att trivas. Här kan ni njuta av lugnet och naturen samtidigt som ni har närhet till fritidsaktiviteter. Tomten är sluttande och har en areal om 1030 kvadratmeter så här finns gott om plats för den trädgårdsintresserade och lekfulla grönytor till barnen. Varmt välkomna till Tussilagovägen 26

  • Premium
Grinstad Stom 1, Grinstad, Melleruds kommun
  • Tis 30 jul kl 16:00

Grinstad Stom 1

Villa
Grinstad, Melleruds kommun
Fastighetsbyrån Mellerud
1 395 000 kr
130 m²
6 rum
2 428 m² tomt

Välkommen till den charmiga gamla skolan i Grinstad! Med vackra detaljer och ett lantligt läge erbjuder denna bostad en unik atmosfär. Här finns sex rum varav tre till fyra sovrum och en mysig eldstad. Tomtytan är generös med 2428 kvadratmeter att njuta av. Boendet präglas av historisk karaktär från tiden då skolan var i bruk. I närområdet finner du lugn och ro samt vacker natur. En perfekt plats för den som uppskattar det genuina och unika. Välkommen att upptäcka detta speciella hem!

  • Plus
Qvantenburg 3, Dalbergså, Melleruds kommun

Qvantenburg 3

Fritidshus
Dalbergså, Melleruds kommun
Fastighetsbyrån Mellerud
1 995 000 kr
110 + 18 m²
7 rum
4 879 m² tomt

Välkommen till denna unika bostad placerad på en strandtomt vid natursköna Dalbergså i Melleruds kommun. Här möts du av ett charmigt och tillbyggt hus med nybyggnadsår 1909. Bostadens boyta är om 110 kvadratmeter fördelat på hela 7 rum varav 5 sovrum. Bostaden erbjuder gott om plats för familjen och vänner att trivas tillsammans. Det som verkligen sätter denna bostad i en klass för sig är dess fantastiska läge. Med en stor strandtomt på 4879 kvadratmeter finns gott om utrymme att njuta av naturen och lugnet. Strandtomten ger tillgång till en privat brygga där du kan bada, fiska eller bara njuta av omgivningarna. Närområdet erbjuder många trevliga möjligheter. Besök Dalbergså Camping och ta en kopp kaffe på det mysiga caféet eller besök ruinen av medeltidsborgen Dalaborg som är inom bekvämt cykelavstånd. För fiskeentusiaster finns gott om möjligheter att dra upp dagens fångst från bryggan eller ge sig ut och prova fiskelyckan på innanhavet Vänern. Tomten erbjuder även ett trevligt lusthus, gäststuga, uthus och ett praktiskt förråd för trädgårdens redskap eller barnens leksaker. Omgiven av stora vackra ekar och i direkt anslutning till vatten är detta en plats där du verkligen kan koppla av och njuta av lugnet. Så om du letar efter det perfekta stället att skapa nya minnen och uppleva det bästa av friluftsliv och sjöliv så är Dalbergså och Qvantenburg 3 bostaden för dig. Varmt välkommen till ditt framtida paradis!

  • Plus
Forsebol Sörängen 1, Forsebol, Melleruds kommun

Forsebol Sörängen 1

Villa
Forsebol, Melleruds kommun
Fastighetsbyrån Mellerud
1 900 000 kr
161 m²
5 rum
3 127 m² tomt

Välkommen till denna trevliga 2-plansvilla från Eksjöhus med nybyggnadsår 1981 placerad i natursköna Forsebol, vid foten av Kroppefjäll. Med stora sociala ytor är detta det perfekta hemmet för den som älskar att umgås och ha gott om plats för både vänner och familj. Denna idylliska bostad erbjuder en gäststuga, ladugård, garage, uthus och till och med ett växthus, som ger möjligheter för den trädgårdsintresserade. Området är omgivet av fantastiska landskap där naturen är din granne och ger dig lugn och ro i vardagen. Med en boyta om hela 161 kvadratmeter fördelat på 5 rum varav tre rymliga sovrum finns det gott om plats för hela familjen att trivas och känna sig hemma. Tomtarealen är 3127 kvadratmeter och bjuder in till utomhusaktiviteter och möjligheter för den som drömmer om ett lantligt boende. Närområdet är fyllt av vacker natur där du kan njuta av långa promenader och upptäcka allt vad Kroppefjällsområdet har att erbjuda. Med centralorten Mellerud 14km bort har du även bekvämligheter såsom affärer, skolor och service inom räckhåll. Det erbjuds skolskjuts för barnen till och från skola. Denna bostad är inte bara ett hem, det är en livsstil där du kan njuta av det bästa av både lantliv och bekvämligheter. Slå dig ner och upplev lugnet som bara en plats som denna kan erbjuda. Välkommen hem!

  • Plus
Skållerudsvägen 12, Bränna, Melleruds kommun

Skållerudsvägen 12

Villa
Bränna, Melleruds kommun
Fastighetsbyrån Mellerud
595 000 kr
80 + 50 m²
4 rum
1 062 m² tomt

Välkomna till Skållerudsvägen 12 och detta charmiga 1½-planshus med oinredd källarvåning. Bostaden har ett naturskönt läge med närhet till Dalsländsk natur, vandringsleder, akvedukten i Håverud och flertalet badsjöar. Bostaden är om totalt 80 kvadratmeter boyta fördelat på 4 rum varav 2 sovrum. Tomten har ett trevligt läge med utsikt över närområdet och erbjuder vackra solnedgångar över fjället i väster. Välkomna på visning!

Sunnanå Björkeberga 1, Sunnanå Björkeberga, Melleruds kommun

Sunnanå Björkeberga 1

Villa
Sunnanå Björkeberga, Melleruds kommun
Fastighetsbyrån Mellerud
895 000 kr
90 m²
4 rum
1 727 m² tomt

Välkommen till detta charmiga 1½-planshus med källare med adress Sunnanå Björkeberga 1, Mellerud! Bostaden är om 4 rum varav 2 sovrum fördelat på 90m². Här får du en mysig bostad med stora möjligheter i nära anslutning till golfbana, driving range, golfrestaurang, padel banor och småbåtshamn. Med närhet till Sunnanå 18-håls golfbana kan golfentusiasten trivas här. Den stora tomten om hela 1727m² bjuder in till trädgårdsarbete eller avkopplande stunder utomhus. I närområdet hittar du även Sunnanå småbåtshamn för trevligt båtliv och rikt fiskevatten och Vita Sannar badstrand med långgrund vacker sandstrand, perfekta platser för rekreation och bad. Boendet är välvårdat och perfekt för den som uppskattar enklare livsstil. Bostadshuset har genomgått större modernisering år 1980 med dränering, fasadplåt, fönster och tilläggsisolering. Med livsmedelsbutik och centrum endast 2,5 km bort har du bekvämligheter på nära avstånd. Ta chansen att skapa ditt drömboende i detta pittoreska område med vackra omgivningar och många möjligheter till friluftsliv. Varmt välkommen till Sunnanå Björkeberga!

  • Plus
Postgatan 28, Centrum, Melleruds kommun

Postgatan 28

Villa
Centrum, Melleruds kommun
Fastighetsbyrån Mellerud
2 195 000 kr
93 + 93 m²
4 rum
823 m² tomt

Välkommen till ett vackert renoverat hus från 50-talet, centralt beläget i hjärtat av Mellerud. Med fyra rum, inklusive två sovrum fördelat på 93 kvadratmeter boyta och lika mycket i biyta, erbjuder denna pärla generösa förvaringsmöjligheter och påkostade materialval för en högkvalitativ boendemiljö. Huset är omgivet av en vacker trädgård med välskött gräsmatta, mysig uteplats och inglasat uterum. Trädgården är lättskött och lämpar sig väl för plantering eller lek för barnen. För den som önskar bra förvaringsmöjligheter så har källarplanet ett rymligt garage som är hela 7 meter långt och fina utrymmen för hobbyverksamhet. Mellerud är en charmig kommun med en härlig atmosfär och närhet till både naturen och ortens bekvämligheter. Här kan du njuta av lugnet samtidigt som du har nära till skolor, butiker och kommunikationer. Denna renoverade 50-tals villa kombinerar stilfull design med bekvämlighet och funktionalitet, vilket skapar en känsla av hemtrevnad och modernitet. Perfekt för den som söker en unik boendemiljö med karaktär och charm. Välkommen hem till en renoverad pärla i Mellerud - där livet blir lite mer inspirerande och avslappnat!

  • Plus
Lindön 5, Lindön, Köpmannebro, Melleruds kommun
  • Imorgon kl 15:00

Lindön 5

Fritidshus
Lindön, Köpmannebro, Melleruds kommun
Fastighetsbyrån Mellerud
1 795 000 kr
50 m²
2 rum

Välkommen till Lindön 5, Köpmannebro till detta otroliga fritidshus placerad på ofri grund och ett bostadsarrende om endast 3673 kr/år. Här erbjuds en modern stuga med nybyggnadsår 2003 med tillhörande stort altandäck och fantastiska vyer som väntar på sina nya ägare! Med en fantastisk utsikt över Vänern och klipporna kan du njuta av sol och bad precis utanför husknuten. Uteköket och redskapsboden gör utelivet enkelt och bekvämt medan soluppgången bjuder på en magisk start på dagen. Belägen precis vid vågskvalpet erbjuder detta fritidshus en unik möjlighet att leva nära naturen. Från klipporna eller bryggan kan du enkelt ta ett dopp i sjön eller njuta av stillheten medan fiskgjuse cirklar över skyn. Med ett socialt och trevligt allrum som är kombinerat med köket finns det gott om plats för matlagning och socialt umgänge. Fritidshuset har ett sovrum samt ett sovloft så detta är ett perfekt sommarhus eller en fristad för den som längtar efter lugn och ro. Det generösa altandäcket med trevliga nivåskillnader som passar utmärkt som sittbänkar ger gott om plats för umgänge och trevliga grillkvällar med nära och kära. Närområdet bjuder på vackra promenadstråk längs vattnet och möjligheter till fiske och friluftsliv. Med närhet till naturen och Vänerns alla möjligheter är detta en plats där avkoppling och rekreation väntar runt varje hörn. Välkommen till detta fritidsboende där sol, sjö och naturen är en del av vardagen!

  • Plus
Grinstad Åker 6, Grinstad Åker, Melleruds kommun

Grinstad Åker 6

Villa
Grinstad Åker, Melleruds kommun
Fastighetsbyrån Mellerud
2 295 000 kr
170 m²
6 rum
2,1 ha tomt

Välkomna till Grinstad Åker 6 och denna stora familjevilla i 1½-plan med nybyggnadsår 1973. Bostaden erbjuder stora sociala ytor med en boarea om hela 170m² fördelat på 6 rum varav 4 sovrum. Bostaden är placerad på en otroligt vacker och rofylld trädgårdstomt med vackra träd, buskar och planteringar. På fastigheten som mäter hela 20 727m² finner vi ladugård med möjlighet till djurstall och utmärkta förvaringsmöjligheter, möjlighet till stängslad hage och en inredd och funktionell jordkällare. Bostadshuset har modern bergvärmeanläggning som genererar låga uppvärmningskostnader och härligt inglasat uterum med vacker utsikt mot trädgård och dess omgivningar. Välkomna till denna lantliga dröm!

  • Plus
Ransbergsvägen 52, Köpmannebro, Melleruds kommun

Ransbergsvägen 52

Villa
Köpmannebro, Melleruds kommun
Fastighetsbyrån Mellerud
4 625 000 kr
200 + 15 m²
7 rum
1,1 ha tomt

Välkomna till Ransbergsvägen 52 och detta magnifika 1½-planshus i vinkel med hänförande utsikt och hela 10 620 kvadratmeter stor tomt med grönytor, litet skogsområde och stensättningar med välkomnande belysningsstolpar. Bostaden är fördelad på hela 7 rum varav 4 sovrum och total boarea är 200m². Här finner vi sociala ytor och trevliga uteplatser såväl med sjöutsikt och i anslutning till entré. Balkongen som mäter hela 55m² har plats för matbord, solsängar, grill och loungemöbel. Fastigheten är högt placerad med utsikt mot Svanefjorden som är del i Dalslands kanals sjösystem och man har brygga och sjöbastu placerad på samfälld mark. På fastigheten finner vi även praktiska ekonomibyggnader i form av 3st. carportar, förråd, vedskjul och dubbelgarage. Välkomna till Ransbergsvägen 52 Köpmannebro!

  • Plus
Örngatan 21, Erlandsrud, Melleruds kommun

Örngatan 21

Radhus
Erlandsrud, Melleruds kommun
Fastighetsbyrån Mellerud
995 000 kr
94 m²
4 rum
302 m² tomt

Välkommen till detta ljusa och trevliga kedjehus beläget i det populära området Erlandsrud i Mellerud. Här erbjuds en trivsam bostad med fyra rum och kök fördelat på 94m², perfekt för den lilla familjen eller paret som söker en bekväm boendemiljö. Med närhet till skolor, centrum och vackra promenadstråk finns alla bekvämligheter inom räckhåll. Kedjehuset är placerat utmed återvändsgata, vilket ger lugn och ro samtidigt som du har kommunalt grönområde i direkt anslutning till bostadens trädgård. Detta hem är perfekt för dig som värdesätter en härlig uteplats och närhet till naturen. Du kan njuta av trädgården utan massa krav på skötsel samtidigt som du har tillgång till både garage och värmande eldstad för extra komfort och bekvämlighet. Missa inte chansen att få bo i detta trivsamma kedjehus med en perfekt kombination av närhet till centrum och lugn och ro. Välkomna på visning!

Brunnsvägen 96, Dals-Rostock, Melleruds kommun

Brunnsvägen 96

Villa
Dals-Rostock, Melleruds kommun
Fastighetsbyrån Mellerud
2 500 000 kr
165 m²
6 rum
1 944 m² tomt

Välkomna till Brunnsvägen 96 och denna charmiga och mycket attraktiva 1½-plansvilla med ett flertal altaner, gäststuga, 2 enklare garage och växthus. Bostaden utgörs av 6 rum och kök fördelat om 165m² boyta med påkostade ytskikt och social planlösning. Tomten är välskött och tilltalande och är hela 1944 kvm med fina stensättningar och planteringar. På Brunnsvägen 96 har man närhet till förskola, skola, idrottsanläggning och underbar natur. Välkommen på visning!

Envägen 3, Åsensbruk, Melleruds kommun

Envägen 3

Lägenhet
Åsensbruk, Melleruds kommun
Fastighetsbyrån Mellerud
395 000 kr
82 m²
3 rum
vån 1/1
1 102 kr/mån
4 817 kr/m²

Varmt välkomna till denna trevliga bostadsrättslägenhet i 1-plan i Åsensbruk om 3 rum varav 2 sovrum. Bostadens boarea är på 81kvadratmeter och är ljust och trevligt inredd. Till bostadsrätten finns enskilt förråd samt del i ett gemensamt förråd, två insynsskyddade altaner samt en lättskött mindre trädgårdstomt. Avgiften är 1102 kronor/månad, kallhyra. Välkomna till Envägen 3 och Bostadsrättsföreningen Enen 1461!

Kulingvägen 91, Sunnanå Hamn, Melleruds kommun
  • Tor 1 aug kl 16:30

Kulingvägen 91

Fritidshus
Sunnanå Hamn, Melleruds kommun
Fastighetsbyrån Mellerud
2 200 000 kr
35 m²
2 rum
45 m² tomt

Välkomna till Sunnanå hamn och denna stilfullt inredda och välutrustade sjöbod med adress Kulingvägen 91. Sjöboden är i 1½ plan med en boarea om 35 kvadratmeter fördelat på ett trevligt allrum/kök på entréplan och plan 2 utgörs av ett ljust och härligt sovrum, klädkammare med utmärkta förvaringsmöjligheter och wc/duschrum. Sjöboden har privat båtplats och en trevlig uteplats med värmande kvällssol i anslutning till entré. Från allrummet har man utgång genom dubbeldörrar till altanen med plats för matgrupp eller loungemöbel. Altanen har enskild badstege, skuggande markis, trätrallgolv och skärmväggar mot grannar. Som sjöbodsägare har man även en andel i samfälligheten där servicehus med tvättmöjligheter, duschrum och wc ingår. Välkomna på visning!

  • Plus
Kyrklidsvägen 5, Bränna, Melleruds kommun

Kyrklidsvägen 5

Villa
Bränna, Melleruds kommun
Fastighetsbyrån Mellerud
995 000 kr
140 + 43 m²
6 rum
1 302 m² tomt

Välkommen till denna trevliga familjevilla belägen i det lugna och natursköna området Bränna i Melleruds kommun. Här finner du en rymlig 1-plansvilla med en boyta på hela 140m² fördelat på 5 rum varav 4 sovrum och ett rymligt garage med tillhörande förrådsdel. Tomten mäter hela 1302m² och erbjuder gott om plats där barnen kan leka fritt och där det även finns möjlighet till odling för den gröna tummen. Ett härligt uterum ger extra yta att njuta av från tidig vår till sen höst. Välkomna på visning!

  • Plus
Backeliane 2, Dals-Rostock, Melleruds kommun
Backeliane 2, Dals-Rostock, Melleruds kommun, bild 2
Backeliane 2, Dals-Rostock, Melleruds kommun, bild 3

Backeliane 2

Villa
Dals-Rostock, Melleruds kommun
Fastighetsbyrån Mellerud
4 750 000 kr
48 + 10 m²
3 rum
7 500 m² tomt

Välkomna till Backeliane 2 och detta fantastiska fritidsparadis som ligger otroligt vackert vid sjön Åklång mitt i hjärtat av Dalsland och dess härliga omgivning. Här omfamnas man av ett Utopia för den som söker lugnet och harmoni men ändå inte vill göra avkall på bekvämligheter på sin tillvaro. Fastigheten erbjuder det mesta man kan begära med ett vackert och bekvämt boende, stort fristående garage och bekvämt gästboende på en otroligt spektakulär tomt med hänförande sjöutsikt. Här kan du njuta av både uppfriskande morgonbad och rogivande kvällsstund med att meta aborre direkt från den egna bryggan och med naturen in på husknuten. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Åsebro 10, Åsebro, Melleruds kommun

Åsebro 10

Villa
Åsebro, Melleruds kommun
Fastighetsbyrån Mellerud
1 950 000 kr
195 + 86 m²
13 rum
5 150 m² tomt

Varmt välkomna till Åsebro 10 och denna fastighet vilken erbjuder en mängd olika möjligheter för den kreative. Bostaden med dess stora yta är fördelat i ett plan om totalt 195 kvm boarea och 86 kvm biarea. Här finns möjlighet att med enkla medel göra ett flertal lägenheter, generationsboende eller andra lokaler för uthyrning. Bostaden erbjuder bra parkeringsmöjligheter, en vidsträckt härlig altan i västerläge och är belägen på en 5150 kvm stor trädgårdtomt i närhet till skola och en aktiv idrottsförening i naturskönt område. Välkomna på visning!

  • Plus
Dalslandsgatan 4, Centrum, Melleruds kommun

Dalslandsgatan 4

Villa
Centrum, Melleruds kommun
Fastighetsbyrån Mellerud
2 500 000 kr
151 m²
6 rum
787 m² tomt

Välkomna till Dalslandsgatan 4 och denna attraktiva 1½ plansvilla med nybyggnadsår 2021 som är centralt placerad i Mellerud. Bostaden erbjuder 151 kvm boyta med öppna sociala ytor och är fördelat på 4 sovrum, kök, matrum, 2 allrum, 2 badrum, tvättstuga samt vidbyggd lägenhet om ca. 36m² vilken lämpar sig väl till uthyrning. På tomten finner vi även ett förråd till trädgårdens alla redskap. Välkomna på Visning!

Sundserud Björklunden 21, Åsensbruk, Melleruds kommun

Sundserud Björklunden 21

Villa
Åsensbruk, Melleruds kommun
Fastighetsbyrån Mellerud
3 950 000 kr
118,3 m²
4 rum
1 251 m² tomt

Nu ges det ett unikt tillfälle att bli ägare till en nyproducerad arkitektritad Dalslandsstuga 2.0 med vidbyggt uterum som är utrustat med Ecorelief som är ett kretslopps-system för återvinning av bostadens vatten och näringsämnen till egna odlingar i växthusdelen. Bostadshuset är i 1½-plan med en boyta om totalt 118,3 kvadratmeter fördelat på 4 rum varav 2 sovrum. Fastigheten är högt placerad med utsikt över Sjön Åklång som har kommunal badplats, bussförbindelser till centralorten Mellerud samt närhet till Dalslands center i Håverud. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Vita Sannar Örnudden, Vita Sannar Örnudden, Melleruds kommun

Vita Sannar Örnudden

Tomt
Vita Sannar Örnudden, Melleruds kommun
Fastighetsbyrån Mellerud
595 000 kr

Vita sannar Örnudden erbjuder 12 sjönära tomter för byggnation av permanent eller fritidsboende. Området har kommunalt vatten / avlopp och fiberanslutning är förberett. Tomterna ligger vackert placerade med utsikt över innanhavet Vänern och den trevliga sjöskogen med trevliga promenadstigar eller joggingspår för de aktiva. Vita Sannar Örnudden ligger placerad i Melleruds kommun ca 120 km norr om Göteborg och 200 km från Oslo. Välkomna att anmäla ert intresse för att ta del av mer information.

Visar alla 23