Björkholmsvägen 9

Randijaur, Jokkmokks kommun Se på karta

495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
135 m²
Biarea
50 m²
Tomtarea
1 213 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1981
Energiklass
D
Driftkostnad
29 826 kr/år

Varmt välkommen till Björkholmsvägen 9 och denna spännande möjlighet i enastående läge i Randijaur. Här finner du en enplansvilla om 135 + 50 kvm som inrymmer fyra rum och kök, varav tre sovrum.
Tilltalande planlösning och interiört finns fina möjligheter för dig att skapa ditt paradis. Uppvärmning sker via värmepanna med ved eller elpatron och luftvärmepump. Fiber finns indraget!

Fastigheten är belägen i Randijaur ca 35 km nordväst om Jokkmokk efter väg 805 mot Kvikkjokk och därefter väg 807 mot Björkholmen.
På tomten finns det två byggnader, en bostadsbyggnad med bodel och ekonomidel (inklusive garage) respektive ett oisolerat förråd.

Fastighetens strandnära läge invid en vik av Randijaursjön ger upplevelsen av att ha en egen sjö vid husknuten. Ostört läge, men nära till större väg och tryggheten av grannar. Närhet till naturreservat, jakt och fiske samt bär och svamp. Här är platsen där det natursköna i det vilda möter komforten i det civiliserade. Stor friköpt tomt om 1 213 kvadratmeter.

Fastigheten säljs i befintligt skick.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Läs mer hos mäklaren
Jonas Nilsson Fastighetsförmedling AB

Kontakta mäklaren

Mirjam Mäenpää

Jonas Nilsson Fastighetsförmedling AB
Mäklare Mirjam Mäenpää, Jonas Nilsson Fastighetsförmedling AB

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.