Jonas Nilsson Fastighetsförmedling AB

Jonas Nilsson Fastighetsförmedling AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Lagmansvägen 12, Ektjärn/Gammelstad, Luleå kommun

Lagmansvägen 12

Villa
Ektjärn/Gammelstad, Luleå kommun
2 895 000 kr
134 + 21 m²
5 rum
744 m² tomt

Välkommen till denna ljusa och hemtrevliga villa om 134 kvadratmeter i Gammelstaden. Här presenterar vi stolt en riktigt fin och välhållen villa. Huset har nytt tak med solceller, renoverad grund och badrum från 2017. Totalt 4 sovrum, öppna sociala ytor och varmgarage. Elbilsladdare finns monterad vid garaget och lämnas kvar till nästa ägare. Här erbjuds ett inbjudande boende med bra planlösning och stor trevlig altan. Välkommen till ett kanonhus hus i ett omtyckt område. Perfekt för dig som söker ett lugnt och naturnära läge! Storhedens shopping ligger på promenadavstånd och badstränder och promenadstråk finns i direkt närhet. Goda bussförbindelser och fin service i Gammelstadens centrum. Vi ses på visning!

  • Uteplats
Stentorpsgatan 11, Kvarnbo, Jokkmokks kommun
  • Fre 22 mar kl 13:00

Stentorpsgatan 11

Villa
Kvarnbo, Jokkmokks kommun
1 095 000 kr
112 + 22 m²
3 rum
927 m² tomt

VISNING MED FÖRANMÄLAN FREDAG 22/3 KL 13:00 - 13:30. VÄLKOMMEN MED DIN VISNINGSANMÄLAN! Huset kommer att förhandsbesiktas av Anticimex inom kort! Varmt välkommen till mysiga och populära Kvarnboområdet i centrala Jokkmokk. I lugnt och familjärt kvarter på Stentorpsgatan 11 hittar du denna hemtrevliga enplansvilla om 112 + 22 kvadratmeter. Mycket tilltalande planlösning med stora rum och öppna ytor. I husets hjärta hittar du det fina och sociala köket med gott om plats. Från köket tar du dig till det mysiga vardagsrummet med braskamin som höjer mysfaktorn till en ny nivå. Här finns även två sovrum i bra storlek, tvättstuga, WC samt nyrenoverat och stort badrum med bastu! Kommunalt VA, fjärrvärme, fiber och varmbonat garage samt carport finns också. På den friköpta tomten om 927 kvadratmeter finns även en friggebod samt ytterligare en fristående byggnad som kan nyttjas som förråd eller gäststuga. Läget är centralt och granne med naturen, bara ett stenkast bort hittar du skidstadion och motionsspår vid Talvatissjön som vintertid bjuder på bl.a. pimpelfiske och på sommaren en fin badplats. Perfekt för både den aktiva familjen såväl för den som söker lugnet! Varmt välkommen hem!

  • Plus
  • Uteplats
Altersundsvägen 240, Persön/Altersund, Luleå kommun

Altersundsvägen 240

Gård/Skog
Persön/Altersund, Luleå kommun
4 995 000 kr
90 + 10 m²
6 rum
113,5 ha tomt

Nu presenterar vi något unikt! En jättefin gård med tillhörande mark och skog. Totalt är fastigheten på över 113 hektar och består av både en gård, skogsskiften och mark som är lämplig att stycka av massvis med tomter från. I fastigheten ingår jakträtt och den avverkningsbara skogen har ett värde på ca 2,1- 2,4 miljoner kronor. Skogsbruksplan finns längre ner på sidan under "Filer". Gården består av en rejäl huvudbyggnad med fyra sovrum, två garagelängor, bagarstuga, växthus och en otroligt fin tomt med trädgård designad av trädgårdsarkitekt. Huvudbyggnaden är förhandsbesiktad av Anticimex och protokollet hittar ni under "Filer" längre ner. Fina närområden med motionsspår och ängsmark. Gården ligger endast 1 km från E4:an så man har praktiskt pendlarläge till Luleå och Storheden. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Hampmyrvägen 28, Alvik, Luleå kommun

Hampmyrvägen 28

Villa
Alvik, Luleå kommun
1 995 000 kr
117 + 82 m²
4 rum
1 020 m² tomt

FÖRHANDSVISNING I SAMBAND MED INTERIÖR FOTOGRAFERING SÖNDAG 24/3 KL 14:00 - 14:30. VÄLKOMMEN MED DIN VISNINGSANMÄLAN! Fastigheten kommer att förhandsbesiktas av Anticimex inom kort! Nu kan vi stolt presentera en riktigt bra möjlighet för dig och familjen på barnvänliga Hampmyrvägen i Alvik. På Hampmyrvägen 28 hittar du detta trevliga enplanshus om 117 + 82 kvadratmeter med fyra rum och en mycket trevlig planlösning. Här har man genom åren tagit hand om fastigheten på ett ypperligt sätt, man har b.la bytt plåttak 2019, installerat två nya luftvärmepumpar 2023 samt plastat in grunden och installerat avfuktare 2023. Friköpt tomt 1 020 kvm och på fastigheten finns ett vidbyggt varmgarage med plats för en bil samt att man har en fristående friggebod med goda förvaringsmöjligheter. Läget innebär lugn och ro för hela familjen. Kvarteret trafikeras bara av de boende så ingen genomfartstrafik existerar. Vill du skapa ditt drömboende i Alvik? Då får du inte missa denna heta möjlighet. Vi ses på visning!

Solskensvägen 27, Sävastön, Bodens kommun

Solskensvägen 27

Villa
Sävastön, Bodens kommun
3 895 000 kr
107 m²
3 rum

VISNING MED FÖRANMÄLAN TORSDAG 21/3 KL 17:00 - 17:30. VÄLKOMMEN MED DIN VISNINGSANMÄLAN! Nu kan vi stolt presentera en synnerligen unik möjlighet att förvärva ett nybyggt Älvsbyhus, modell Fanny, med fristående dubbelgarage på populära Solskensvägen i Sävast. Huset mäter upp 107 kvadratmeter i entréplan och den oinredda övervåningen ger möjlighet att utöka boytan till 163 kvadratmeter. I den inredningsbara övervåningen ingår bland annat trappa, fönster, takkupa för ökad rymd och ljusinsläpp, underlagsgolv samt förberedelser för vvs, el, data och tv. Förslagsvis kan man göra övervåningen till ett stort sovrum, vardagsrum, ett badrum och en klädkammare, detta gör ni givetvis efter helt egna önskemål. Entréplan bjuder på ett stort vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp från flera håll samt att man har utgång till framsidan och öppen planlösning mot det moderna och snygga köket. Köket har vit köksinredning, inbyggd ugn samt micro, spishäll, diskmaskin samt fullstor kyl och frys. Två sovrum i bra storlek varav det större har en praktisk klädkammare och mindre wc. Fin tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare. Läckert badrum med fina ytskikt samt mysig bastu. På fastigheten finns även ett fristående dubbelgarage med betongplatta. Friköpt och grovplanerad tomt om 958 kvadratmeter. Här finns fina möjligheter att skapa den utemiljö som du alltid drömt om. I Sävast bor du i en levande by med allt man kan önska sig. Här finns b.la förskola, skola, matvaruaffär, restauranger, gym, golfbana och trevliga motionsspår. Behändig närhet till Boden centrum som trafikeras av lokaltrafiken och Luleå samt Sunderby Sjukhus når du enkelt med bil eller buss. Missa inte chansen att förverkliga dina drömmar i Sävast. Varmt välkommen på visning!

Niemiselsvägen 221, Råneå, Luleå kommun

Niemiselsvägen 221

Gård/Skog
Råneå, Luleå kommun
995 000 kr
143 m²
4 rum
7 ha tomt

VÄLKOMMEN PÅ ÖPPEN VISNING MED ANMÄLAN SÖNDAGEN DEN 17 MARS KL 13:00-13:30. Välkommen till unika gården Bränna belägen just utanför Råneå samhälle! Gården med närliggande jordbruksmark om ca 7 ha kommer avstyckas och här får du möjligheten att skapa ditt eget drömboende, gården är perfekt för dig som letar efter ett renoveringstillfälle, alt riva och bygga nytt. Bostadshuset rymmer 5 rum +kök/wc och har stora renoveringsbehov och kommer säljas med friskrivningsklausul, men går att rädda för den som är beredd att kavla upp ärmarna och ser möjligheterna. Det finns även äldre ladugård i ok skick, bagarstuga samt garage och uthus. Här finns gott om utrymme för både familj, djur och fritidsintressen, samt möjlighet att odla eller för dig med företag som helt enkelt bara behöver rejält med yta. Läget är fantastiskt, enskilt men inte avsides och med närheten till både Råneås bekvämligheter och naturens underbara äventyr. Här finns även möjlighet till jakt i Råneå jaktvårdsområde och fiske i fantastiska Råneälven. Detta är verkligen en unik möjlighet att förverkliga dina drömmar, här gör du som du själv önskar! Så varför vänta? Ta chansen att bli ägare till denna fantastiska gård och dess möjligheter!!

  • Balkong
  • Uteplats
Ritarvägen 21, Torpgärdan, Bodens kommun

Ritarvägen 21

Villa
Torpgärdan, Bodens kommun
1 395 000 kr
139 + 50 m²
7 rum
900 m² tomt

Varmt välkommen till Ritarvägen. Förhandsbesiktat Platzerhus byggt 1970 så kallat Dag & Natt hus. Här har du möjlighet att sätta din egen prägel på ditt nya boende. Med omedelbar närhet till både förskola och dagis slungas du in i 70-talet med ytskikt i näst in till perfekt originalskick! Öppen planlösning med stora umgängesytor. Allrum med bardisk för mingel och ett stort vardagsrum med ekparkett och en stilfull matsal. Till sängs går du i en herrgårdsliknande sovsal eller i ett inbjudande stort sovrum i ekonomidelen. För den stora familjen är det enkelt att återställa till inte mindre än 6 sovrum. Generöst med inbyggdförvaring i form av både garderober och klädkammare. Varmgarage med plats för en bil. Altan i sydöstläge ca 45 kvm med utgång från allrum/kök trädäck och plattor med inbjudande planteringar. Om dränerat och mekaniskt ventilerad krypgrund 2012 alla element bytta 2009.

Sandviksgatan 31B, Centrum, Luleå kommun

Sandviksgatan 31B

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
1 395 000 kr
66,4 m²
2 rum
4 562 kr/mån
21 009 kr/m²

KONTAKTA OSS FÖR BOKNING AV VISNING! Varmt välkommen hem till Sandviksgatan 31B och denna ljusa och trivsamma lägenhet i centrala Luleå. Mycket välplanerad bostad med optimal planlösning och stora rum. Genomgående ljusa och fina ytskikt. Ljust kök med tillhörande matplats och utgång till den inglasade balkongen samt badrum med kakel, klinker och golvvärme. Stort vardagsrum med läcker utsikt mot Södra Hamn och Domkyrkan. Luftigt sovrum samt att praktiskt förråd finns i anslutning till hallen. Trivsam Riksbyggen-förening med finfina gemensamhetsutrymmen. Missa inte din chans, varmt välkommen på visning! Lägenhetens säljs genom ett dödsbo och de friskriver sig från eventuella fel och brister.

  • Hiss
Toppgatan 8H, Skurholmen, Luleå kommun

Toppgatan 8H

Lägenhet
Skurholmen, Luleå kommun
1 645 000 kr
72,5 m²
3 rum
vån 2/2
5 156 kr/mån
22 690 kr/m²

Nu presenterar vi en riktigt fin trerummare på Västra Skurholmen till salu. Lägenheten har stor uteplats med plattsättning, egen ingång och äkta radhuskänsla. Här bor man med fräscha ytskikt och luftiga rum med härligt ljusinsläpp. Stort badrum med kakel och klinker. I närheten finns båthamn, fina promenadstråk och trevliga grannar. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Krongårdsringen 22, Örnäset, Luleå kommun

Krongårdsringen 22

Lägenhet
Örnäset, Luleå kommun
995 000 kr
70,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 689 kr/mån
14 113 kr/m²

Varmt välkommen till Krongårdsringen 22 och denna fina trerummare om 70,5 kvadratmeter. Lägenheten ligger högt och bekvämt belägen på våning 3 med fin utsikt. Hiss finns i huset så du behöver inte oroa dig för några tunga trappor. Mycket trevlig och tilltalande planlösning med ljusa och fräscha ytskikt. Inglasad balkong i skönt sydvästläge med utgång från vardagsrummet. På Krongårdsringen bor du i lugn och ro med praktisk närhet till Örnäset centrum med bland annat Coop stormarknad, vårdcentral, gym och restauranger. PRO föreningslokal finns även det i området. Mycket trevliga innergårdar med lekplats och gemensamma ytor. Utmärkta bussförbindelser till stan och universitetet. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Kyrkplan 8, Juoksengi, Övertorneå kommun

Kyrkplan 8

Villa
Juoksengi, Övertorneå kommun
575 000 kr
120 m²
4 rum
1 085 m² tomt

VISNING MED FÖRANMÄLAN TISDAG 12/3 KL 15:30 - 16:00. VÄLKOMMEN MED DIN VISNINGSANMÄLAN! Fastigheten kommer att förhandsbesiktas av Anticimex inom kort! Varmt välkommen hem till Kyrkplan 8 i Polcirkelbyn Juoksengi, beläget cirka 20 minuter norr om Övertorneå. Här hittar du en välskött familjevilla om 120 kvm med totalt fyra rum och kök. Huset har genom åren genomgått flertalet renoveringar däribland nya ytskikt, nytt kök, badrum och ny elpanna. Elpannan går att koppla till extern värmekälla tex solpaneler. Hemmet har en mycket trevlig planlösning med tre sovrum i bra storlek, stort vardagsrum med fint ljusinsläpp och mysig braskamin, badrum med bastu, gästtoalett, trivsamt kök samt tvättstuga. Fastigheten har även ett fristående kallgarage med plats för en bil. I Juoksengi bor ni i en liten men levande by med cirka 350 invånare och mycket aktiviteter. Byn ligger mycket vackert vid Torneälv. Polcirken går genom byn därav namnet Polcirkelbyn. Här bor du med närheten till naturen, jakt och fiske. Det finns även fina skoterleder, elljusspår och skridskobana, gymnastiksal och fotbollsplaner, slalombacke finns i Svanstein cirka 8 km från Juoksengi (Pullinki Ski). I byn finns också många aktiva föreningar. Byaföreningen anordnar olika evenemang sommar och vinter. Juoksengiveckan med marknad och simning i öppet vatten, "Swim the Arctic Circle" i midnattsol på Torneälv är en stor höjdpunkt. Missa inte din chans att lägga vantarna på ditt nya hem i Tornedalen. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Galtishyllan 3, Galtis, Arjeplogs kommun

Galtishyllan 3

Fritidshus
Galtis, Arjeplogs kommun
2 295 000 kr
71 m²
3 rum
1 389 m² tomt

Nu har du chansen att lägga vantarna på denna skidstuga av absolut högsta kvalité! Stugan består av en boyta på 71 kvm fördelat på ett rymligt vardagsrum med stora glaspartier, 3 stycken sovrum varav 1 master-bedroom, rymligt kök med bra arbetsyta samt badrum och bastu! Här har ni alla bekvämligheter för att stanna under en längre semester! Innertakshöjden uppnår hela 3,3 m vilket ger en extra touch av rymlighet! Med altan på 22 kvm i söderläge så finner du den perfekta platsen att koppla av efter slalomåkningen eller skoterkörandet. I och med detaljplanens generösa byggrätt så har denna fastighet möjlighet till både utbyggnad samt nybyggnad. Maximal byggnadsareal på tomten är 100 + 50 kvm, för mer information så finner ni detaljplanen under filer/länkar på vår hemsida. Känner du suget på att köpa? Sluta fantisera, lyft luren och kontakta ansvarig fastighetsmäklare! Fixa din finansieringsplan och anmäl ditt intresse så ses vi på visningen, varmt välkommen! <a href="https://silverdalstugan.se/fritidsstugor/ripan-71/">Mer information + 3D planritning (extern webbplats)</a>

Stugvägen 8, Kvikkjokk, Jokkmokks kommun

Stugvägen 8

Tomt
Kvikkjokk, Jokkmokks kommun
750 000 kr
1 520 m² tomt

Grattis tomtletare! Nu kan vi presentera en pärla i fjällvärlden där vägen slutar och Kungsleden börjar. På Stugvägen 8 i vackra Kvikkjokks by hittar du denna vackra naturtomt om 1 520 kvm, läget är fantastiskt fint i ett hörnläge på väg upp mot berget Snejrak. En unik plats där du har möjlighet att bygga din drömfastighet och där du snart kan avnjuta platsen och dess 8 olika årstider. Här finns kommunalt vatten och avlopp framdraget till tomten samt att du har en fjällbäck med rent vatten rinnandes i hörnet av fastigheten. STF Fjällstation med restaurang och affär finns i byn under sommartid. Samtliga bilder är från tomten eller dess direkta närhet. Kvikkjokk ligger längst in i den Lappländska fjällvärlden – vid vägs ände. I Kvikkjokk finner du vildmarken, och naturens absoluta skönhet. I anslutning till Kvikkjokk ligger de två stora nationalparkerna Padjelanta och Sarek som tillsammans med Stora Sjöfallet utgör världsarvsområdet Laponia. Den kända och populära Kungsleden passerar genom byn. Detta är en unik chans som inte kommer i repris, dags att agera innan det är för sent. Varmt välkommen att kontakta oss vid intresse!

  • Plus
Skolvägen 1A, Centrum, Övertorneå kommun
  • Budgivning pågår

Skolvägen 1A

Lägenhet
Centrum, Övertorneå kommun
145 000 kr
16 m²
1 rum
vån 2
945 kr/mån
9 063 kr/m²

KONTAKTA OSS FÖR BOKNING AV VISNING! Varmt välkommen till Skolvägen 1A i centrala Övertorneå. På våning 1 finner du denna enrummare om 16 kvadratmeter. Hela lägenheten har totalrenoverats med b.la nya ytskikt, kök och el. Lägenheten är smart planerad med en fin köksdel, ett rum med plats för diverse möbler tex säng och mindre matgrupp. Föreningen erbjuder superfina gemensamma utrymmen med b.la tvättstuga, dusch och bastu i källaren. Billigt boende med en avgift på enbart 945 kr per månad. Här bor du med närhet till det mesta som centrala Övertorneå har att erbjuda, här finns COOP-butik, ICA-butik samt hälsocentral ett stenkast bort. Skynda att fynda!

Teknikergatan 5, 1tr, Skurholmen, Luleå kommun
  • Budgivning pågår

Teknikergatan 5, 1tr

Lägenhet
Skurholmen, Luleå kommun
1 550 000 kr
92 m²
4 rum
vån 1/3
5 693 kr/mån
16 848 kr/m²

Här kan vi glatt presentera en 4:a i ett centralt läge med bra förbindelser. Lägenheten har en genomgående trevlig planlösning med luftiga ytor i varje rum. Lägenheten passar perfekt för en familj eller ett yngre par som vill ha ett långsiktigt boende. Med en planlösning som passar en större målgrupp så kanske detta kan vara något för just dig? Nuvarande ägare är öppen både för en direkt försäljning och eventuell bytesaffär. Det som efterfrågas är en lägenhet med minst 2,5 rum samt att föreningen kan erbjuda varmgarage. Sitter du på ett boende som passar in, kontakta ansvarig mäklare så försöker vi hitta en lösning!

Bangatan 6, Västermalm, Älvsbyns kommun

Bangatan 6

Tomt
Västermalm, Älvsbyns kommun
195 000 kr
654 m² tomt

Nu har vi en fin möjlighet för dig att införskaffa en trevlig hörntomt på populära Västermalm i Älvsbyn. Tomten mäter upp spänstiga 654 kvadratmeter och här finns kommunalt vatten och avlopp draget till fastigheten, betalat och klart. El har tidigare varit anslutet till tomten samt att möjlighet finns att ansluta fjärrvärme via Älvsbyns energi, anslutningsavgifter tillkommer. Fastigheten har en byggrätt om totalt 200 kvadratmeter och en byggnadshöjd upp till 4.2 meter i en våning (medger enligt pbl även 1,5 våning.) Huvudbyggnad får uppföras 4,5 meter från fastighetsgräns. Ta chansen att bygga ditt drömboende! Fastigheten säljes i befintligt skick. Varmt välkommen att kontakta oss vid intresse!

Rönngatan 8, Östermalm, Luleå kommun

Rönngatan 8

Villa
Östermalm, Luleå kommun
5 895 000 kr
148 + 87 m²
7 rum
648 m² tomt

Nu presenterar vi en fastighet utöver det vanliga. Centralt beläget på Östermalm hittar ni denna fantastiskt fina 2-plansvilla med källare. Övre plan om 3 r o k fungerar idag som uthyrningsdel med egen ingång via trapphus. Källarplan är lyxigt renoverad med bastu, relax, tvättstuga och flera sovrum. Markplan har stora sociala ytor i kök och vardagsrum, ett sovrum och badrum med kakel och klinker. Vardagsrumsdelen har utgång till altan och tomten ligger i soligt läge. Huset har även en oinredd vindsvåning på ca 60kvm med lägre takhöjd och förädlingspotential. Närområdet ger köpare tillgång till fina promenadstråk, lugna kvarter och självklart Luleås centrum inom promenadavstånd. Detta är riktigt bra - vi ses på visning!

Domänvägen 12, Vuollerim, Jokkmokks kommun

Domänvägen 12

Villa
Vuollerim, Jokkmokks kommun
330 000 kr
72 + 69 m²
3 rum
952 m² tomt

KONTAKTA OSS FÖR BOKNING AV VISNING! Fastigheten är förhandsbesiktad av Anticimex! Nu kan vi hälsa er varmt välkomna till vackra Vuollerim och denna trevliga enplansvilla med källare på Domänvägen 12. Huset mäter upp 72 + 69 kvadratmeter och inrymmer tre rum och kök varav två sovrum. Mycket trevlig planlösning med genomgående ljusa ytskikt. I entréplan har du ett stort vardagsrum, två sovrum i bra storlek, socialt kök med tillhörande matplats. Från det fina köket tar du dig ut till altanen med tak och fin utsikt över Kyrktjärn. Huset har genomgått en hel del förbättringsåtgärder sista åren däribland nytt tak (2020), nya fönster (2021) och ny luftvärmepump (2023). Här bor du i ett centralt och trevligt läge i Vuollerim med närhet till skola, affär, gym och skidbacke. Letar du en behändig villa i Vuollerim? - Då får du inte missa denna chans. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Industrivägen 2, Vuollerim, Jokkmokks kommun

Industrivägen 2

Övrigt
Vuollerim, Jokkmokks kommun
650 000 kr
235 m²
2 724 m² tomt

KONTAKTA OSS FÖR BOKNING AV VISNING! BOOM! Nu kan vi presentera en synnerligen unik affärsmöjlighet för dig på Industrivägen 2 i Vuollerim. Nu har du nämligen möjlighet att införskaffa en egen mack, och leva dina drömmar precis som Roy och Roger gjorde en gång i tiden. På fastigheten finns en rejäl affärslokal om 235 kvadratmeter byggd 1990. Byggnaden är rejäl och uppförd med platta på mark, stålkonstruktion, plåtfasad och plåttak. Byggnaden består b.la av en butiksdel, kontor och lager. Här finns även pumpstationer för drivmedel med nya pumpar 2019 samt att även kassasystemet är nytt från 2019. Nuvarande ägare har ej nyttjat butiken utan bara använt fastigheten som en obemannad tankstation som ger en bra avkastning varje år. Tidigare har fastigheten bedrivits som en mack med butik, spelombud och postombud. Fastighetens geografiska läge vid Riksväg 97 och all passerande trafik, samt möjligheten att vidareutveckla den, gör att detta är en het möjlighet som inte kommer i repris! Spring till banken, fixa finansieringen och kontakta oss för mer information!

Västra Varvsgatan 20A, Centrum-Varvet, Luleå kommun
  • Mån 25 mar kl 16:00

Västra Varvsgatan 20A

Lägenhet
Centrum-Varvet, Luleå kommun
1 050 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/3
4 743 kr/mån
20 192 kr/m²

VISNING MED FÖRANMÄLAN MÅNDAG 25/3 KL 16:00 - 16:20. VÄLKOMMEN! Stolt kan vi presentera en fin tvåa i hörnläge på Varvet i Luleå! Här möts du av ett vackert ljusinsläpp redan vid första klivet in i lägenheten. Smart och öppen planlösning med stora fönster åt flera håll som gör att lägenheten upplevs extra rymlig. Utöver det finns det en balkong tillhörande lägenheten som tillför extra trevnad. Stilrent badrum med kaklade väggar och fina badrumsmöbler, här finns både torktumlare och tvättmaskin som gör vardagen lite lättare. Föreningen har ett stort varmgarage med platser för biltvätt. Gemensamhetsutrymmen inkluderar bland annat gym, bastu och hobbyrum. Lägenheten ligger i direkt närhet till restaurang och vackra promenadstråk runt vattnet på Oskarsvarv. Livsmedelsbutik finns alldeles kloss mot lägenheten. Missa inte detta - välkommen på visning!

  • Plus
  • Hiss
Notviksvägen 11, Notviken, Luleå kommun

Notviksvägen 11

Lägenhet
Notviken, Luleå kommun
1 695 000 kr
72 m²
3 rum
5 874 kr/mån
23 542 kr/m²

Nu presenterar vi stolt en trerummare i etage med radhuskänsla och fina ytskikt rakt igenom. Lägenheten har egen ingång, välkomnande hall, ljus köks- och vardagsrumsdel med utgång till altan och gräsmatta. Badrum med kakel och golvvärme. Nedre plan har 2 sovrum, tvättstuga, ytterligare ett badrum och en liten hall/allrum/kontorsdel. Otroligt fin lägenhet med radhuskänsla. I avgiften ingår även parkeringsplats och bredband! Välkommen på visning!

Stationsgatan 22B, Centrum, Luleå kommun

Stationsgatan 22B

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
2 795 000 kr
91 m²
3 rum
vån 1/3
4 615 kr/mån
30 714 kr/m²

Nu presenterar vi stolt en stor trerummare på lugnt kvarter i centrala stan med närhet till Gültzauudden. Lägenheten har ursprungligen varit en fyra som gjorts om till en trea på 91 kvm men kan enkelt göras om till en fyra igen. Här hittar man ljusa sociala ytor med vardagsrum, kök och matsals i öppen planlösning. Vardagsrummet har utgång till en riktigt stor och fin inglasad balkong. Lägenheten har två sovrum, gott om förvaring i bland annat klädkammare och både badrum och gästtoalett. Väldigt fint skick på samtliga ytor, här är det bara flytta in och börja bo! Välskött förening med god ekonomi och kanonfina gemensamhetsutrymmen. Välkommen på visning!

  • Balkong
Mästertoppen 276, Kåbdalis, Jokkmokks kommun

Mästertoppen 276

Villa
Kåbdalis, Jokkmokks kommun
1 570 000 kr
60 m²
4 rum
649 m² tomt

Varmt välkommen till populära Mästertoppen i Kåbdalis! Nu presenterar vi stolt en mycket fin stuga om 60 fräscha kvadratmeter och en massiv altan med soligt läge. Här finns tre sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning och stort badrum med lyxig duschkabin med flertalet funktioner! Två stora sovrum finns i stugan och ett mindre rum för exempelvis förvaring av skidutrustning finns i anslutning till entrén. Detta rum går även att nyttja som ett mindre sovrum om behov finns. Stor och härlig tomt med möjlighet att bygga skotergarage. Stora delar av möblemanget kan också ingå vid försäljningen! Fiber finns draget till fastigheten men är ej inkopplat, kostnad för inkoppling tillkommer. Här finns även mycket fina möjligheter att hyra ut stugan då man själv inte nyttjar den, vilket kan ge ett fint tillskott till hushållskassan. Dags att skaffa stuga i storsatsande Kåbdalis? - Då får ni inte missa er chans! Varmt välkommen på visning!

Kanotvägen 13, Sävastön, Bodens kommun
  • Budgivning pågår

Kanotvägen 13

Villa
Sävastön, Bodens kommun
2 695 000 kr
120 + 11 m²
5 rum
889 m² tomt

Nu har vi en riktigt fin familjevilla på gång i populära och familjevänliga Sävast. På Kanotvägen 13 hittar du denna välskötta och hemtrevliga villa uppförd 1992 om fem rum och kök, varav fyra sovrum. Här finns förutom många sovrum även två toaletter samt fin bastu med dusch. Detta gör att även den större familjen får plats utan problem! Tilltalande och praktisk planlösning med bra storlek på rummen samt fina sociala ytor såsom vardagsrum och renoverat kök. Friköpt tomt om 889 kvm med insynsskyddat läge. På husets baksida finns ett mysigt och fint inglasat uterum med kvällssol och även en öppen altan för varma sommardagar. Här finns även vidbyggt varmgarage med plats för en bil. I Sävast bor du i en levande by med allt man kan önska sig. Här finns b.la förskola, skola, vårdcentral, matvaruaffärer såsom COOP och ICA, restauranger, gym, golfbana och trevliga motionsspår. Behändig närhet till Boden centrum som trafikeras av lokaltrafiken och Luleå samt Sunderby Sjukhus når du enkelt med bil eller buss. Missa inte din chans, varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Bergvägen 2, Svartbyn, Överkalix kommun
  • Budgivning pågår
Bergvägen 2, Svartbyn, Överkalix kommun, bild 2
Bergvägen 2, Svartbyn, Överkalix kommun, bild 3

Bergvägen 2

Villa
Svartbyn, Överkalix kommun
850 000 kr
119 + 44 m²
4 rum
1 825 m² tomt

Huset är förhandsbesiktat av Anticimex! Nu har vi en riktigt spännande möjlighet på gång i vackra och natursköna Överkalix. På Bergvägen 2 i Svartbyn cirka 8 km utanför centrala Överkalix hittar du denna fina enplansvilla uppförd 1991. Huset mäter upp 119 + 44 kvadratmeter. Interiört så bjuds du på en trevlig, ljus och tilltalande planlösning samt fina och nyrenoverade ytskikt. Merparten av husets rum har blivit ommålade samt att man lagt nya laminatgolv (2022). Köket renoverades 2020 på ett stilsäkert sätt, samt att badrum och tvättstuga renoverades 2016. Mysig kamin finns smart placerad mitt i huset för att höja mysfaktorn rejält. Här har man verkligen skapat ett hem att trivas i! Notera att huset kan säljas möblerat med b.la nya soffor och ny tv från 2022. Uppvärmning sker vid vattenburen elvärme, kamin samt nyinstallerad luftvärmepump samt att fiber finns indraget! Tomten spänner över hela 1 825 kvadratmeter i ett lantligt läge med vackra vyer. På huset framsida finns ett vidbyggt garage samt carport och en mysig sovstuga om cirka 20 kvm. Letar ni hus i Överkalix? - Då får ni inte missa denna chans. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse.

  • Premium

Visar 1 - 25 av 56