Jonas Nilsson Fastighetsförmedling AB

Jonas Nilsson Fastighetsförmedling AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gökbacken 1, Torborg, Arjeplogs kommun
  • Sön 11 aug kl 11:00
Gökbacken 1, Torborg, Arjeplogs kommun, bild 2
Gökbacken 1, Torborg, Arjeplogs kommun, bild 3

Gökbacken 1

Fritidshus
Torborg, Arjeplogs kommun
995 000 kr
50 m²
3 rum
2 129 m² tomt

Här har vi nu möjligheten att presentera en riktigt charmig fastighet där ni verkligen kan känna lugnet och njuta av härlig omgivning, välkommen till Gökbacken 1! Fastigheten har en total yta om 2 129 kvm med en huvudbyggnad och tre stycken komplementbyggnader. Stugan är om 50 kvm och innefattar 3 rum och kök. Stugan håller en bra standard och här kan ni vistas året runt. Vid stugan finner ni även de övriga byggnaderna, grillstuga, sovstuga, garage & förråd. Fastigheten befinner sig på en liten höjd vilket ger er som nästa ägare fina vyer över omringande natur. Fastigheten befinner sig enbart 8 minuter från Arjeplog centrum där butiker och övrig samhällsservice finns. Ca 60 minuter har ni till närmaste flygplats. Om ni gillar att fiska så är detta en perfekt utgångspunkt där ni har närhet till både Uddjaur och Hornavan som bjuder på fin ädelfisk. Ta chansen och anmäl ert intresse redan nu! *Fastigheten säljes med lös egendom samt fordon*

  • Premium
Furugatan 1, Öberget, Arjeplogs kommun

Furugatan 1

Villa
Öberget, Arjeplogs kommun
299 000 kr
106 + 19 m²
4 rum
842 m² tomt

Här presenterar vi en härlig möjlighet på Furugatan 1! Husets uppskattade areal är 106 + 19 kvm fördelat på 4 rum och kök. Här har ni även ett stort tillhörande garage, perfekt för både parkering och förvaring! Villan har en genomgående bra planlösning där ni redan från hallen välkomnas av husets sociala ytor i form av matrum och vardagsrum. På höger sida direkt vid entrén så har ni samtliga 3 sovrum och badrum uppradade. Från de sociala ytorna kan ni ta er ut på baksidan, här erbjuds många härliga soltimmar under vår och sommartid! Tack vare tomtens växtlighet så har ni ett naturligt insynsskydd. Uppvärmningen för hushållet är vattenburet vilket håller kostnaderna i schack! Nu är det upp till er som nästa ägare att forma boendet till hur ni vill ha det, ta chansen och skapa något som passar just er! Området är lugnt och barnvänligt där skola, livsmedelsbutiker, lekparker, skidspår, skoterspår och övriga bekvämligheter befinner sig just i närheten! Är du intresserad? Kontakta ansvarig mäklare och anmäl ditt intresse! *Huset säljes i befintligt skick med lös egendom*

Villagatan 16, Öberget, Arjeplogs kommun

Villagatan 16

Villa
Öberget, Arjeplogs kommun
595 000 kr
94 + 40 m²
3 rum
936 m² tomt

Här kan vi n presentera en mysig villa mitt i ett väldigt familjärt område, välkommen till Villagatan 16! Villan på 94 + 40 kvm har en genomgående trevlig och öppen planlösning där allrummet är husets kärna. Ytan är fördelad på totalt tre rum och kök samt ett tillhörande garage. Tomten har ett hörnläge vilket ger ett intryck av en större yta än den faktiska storleken på 936 kvm. Tomten har en rejäl uppfart, här får ni med lätthet plats med bilar och släp. I området så finns flertalet barnfamiljer & gatan är lugn utan någon genomfartstrafik. Med denna fastighet som utgångspunkt så har ni nära till skola, sporthall, Arjeplog centrum, skoterspår, motionsspår, ishockey plan och mycket mer! Ta chansen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Ängsgård 2, Ängsgård, Arjeplogs kommun

Ängsgård 2

Fritidshus
Ängsgård, Arjeplogs kommun
595 000 kr
23,2 m²
1 rum
2 703 m² tomt

Vill du ha en lättskött stuga i en magisk och exotisk omgivning i närheten av vatten så är detta något för er! Här kan vi presentera Ängsgård 2! På fastigheten finns en enkel Norrbottensstugan om 23,2 kvm med plintgrund samt komplementbyggnader i form av förråd, dass och bastu. Fastigheten ligger just i närheten av sjön Uddjaure där högkvalitativt fiske erbjuds! I och med att stugan är väl isolerad så kan ni njuta av stuglivet året om. Inget vatten eller avlopp är inkopplat till stugan. På tomten finns en brunn som ni kan använda som vattenkälla på sommartid. På vintertid går det utmärkt att hämta vatten från sjön. Hushållselen drivs av solpanel som är monterad vid entrén. Möjlighet till tillträde finns sen höst 2024. Vid intresse så kontaktar ni ansvarig fastighetsmäklare! *Fastigheten säljes i befintligt skick med lös egendom. Säljaren kommer dock ta diverse personlig egendom som tavlor, en lampa och stolar.*

Kyrkvägen 15, Sangis, Kalix kommun

Kyrkvägen 15

Övrigt
Sangis, Kalix kommun
1 995 000 kr
600 m²
7 205 m² tomt

ANMÄL INTRESSE FÖR BOKAD VISNING! Välkommen till vackra Sangis och maffiga kyrkvägen 5-19! 4 fastigheter/radhus med totalt 8 lägenheter. Husen ligger bra till, nära till affär och bussförbindelse, alla har även egen parkering för den bilburne och allmänt gott om plats för hyresgästerna. Husen är välskötta både interiört och exteriört och ger ett synnerligen gott intryck. Samtliga lägenheter är uthyrda och mycket populära, på 14 år finns bara otroliga 1 månad med vakans. I affären ingår även granntomten Sangis 31:37 som mäter 2 056 kvm. Hyresintäkter på 536 784 kr och driftkostnader på 237 000 kr, driftnetto 299 784 kr. 4 st lägenheter x 90m2 4 st lägenheter x 120m2 Varmgarage för bil finns till alla lägenheter. Fastigheterna värms med flis i dagsläget men har flera backup system. Låga driftskostnader, ännu lägre för den som har möjlighet till egen skog. En årsförbrukning med flis ingår och flismaskin och traktor kan eventuellt köpas separat. Missa inte denna möjlighet till välavkastande fastigheter, detta är något för dig!

  • Plus
Mjöfjärden 408, Mjöfjärden, Luleå kommun

Mjöfjärden 408

Fritidshus
Mjöfjärden, Luleå kommun
895 000 kr
65 m²
3 rum
3 270 m² tomt

På kanonfin, tomt om ca 3200m2 hittar du denna möjlighet, tomten ligger ett längre stenkast från vattnet och med lite skogsarbete så får du rejäl utsikt mot Mjöfjärdens skimrade vatten. På tomten ryms att synnerligen rejält hus om man vill bygga nytt eller kanske finns det möjlighet att stycka av en del? Fastigheten har del i en samfällighet som förvaltar hamnen med båtplats och badstranden med plats för hela familjen. Här kan du färdigställa en påbörjad renoveringsdröm, renoverad stuga med ny panel utvändigt och invändigt, vackra trägolv och stora fönster mot vattnet. Boarea enligt lantmäteriet är ca 65m2, stugan har ett stort allrum med öppet kök och nyare köksinredning. 2 mindre sovrum och toalett med separett. Stugan ger ett helfint intryck och är allt renoverat 20-23, även om det saknas en list eller två. Det finns en vattenbrunn på gården med osäker kvalite och säljarna har tagit med sig vatten sista tiden.

Åfors 45, Åfors, Piteå kommun
  • Budgivning pågår

Åfors 45

Gård/Skog
Åfors, Piteå kommun
350 000 kr
19 ha tomt

FÖR FRÅGOR RING SKOGSKOORDINATOR JOHAN THINGVALL 070-6282927 BUDAVSLUT 31/7 CA KL 14,00 Mindre skogsfastighet om totalt ca 20 hektar varav 18,6 är produktiv skogsmark. Fastigheten är välskött med mycket fin föryngring på ungskogen med starkt tillväxt och minimalt med älgskador och dessutom nästan inget röjningsbehov på dom yngre bestånden. Fastigheten rymmer även äldre, fina, virkesrika bestånd som kan avverkas för att få kassaflöde, S-skogarna är delvis gallrade och ligger mot välskött allmän väg för bästa åtkomlighet. På fastigheten har tidigare stått ett bostadshus som nu är bortforslat, kvar finns en vacker mindre timring, perfekt att göra om till jaktkoja eller liknande. Vid timringen finns även äldre ängsmark, nu med fin blomsterprakt och spännande viltstigar. Missa inte denna möjlighet till en enkel skogsfastighet med det bästa av allt men i lagom format!

PAJALA KIEKSIÄISVAARA 4:14, Kieksiäisvaara, Pajala kommun
  • Ons 31 jul kl 17:30

PAJALA KIEKSIÄISVAARA 4:14

Fritidshus
Kieksiäisvaara, Pajala kommun
295 000 kr
3 rum
2 300 m² tomt

FÖRSTA VISNING SKER 31/7 KL 17:30 - 18:00. ANMÄLAN FÖR VISNING SKER TILL [email protected] eller 073-24 88 529. WOW! Nu har vi äntligen ett ypperligt tillfälle för dig som söker en stuga vid strandkanten. På Kieksiäisvaara 4:14 hittar du denna stuga i strålande läge vid Muonioälven. Här har du möjlighet att renovera för att skapa ditt drömställe eller alternativt bygga nytt. En helt fantastisk plats med lugn och ro samt fina fiskevatten i direkt anslutning. Mer information kommer framgent. Anmäl ditt intresse så du inte missar denna unika möjlighet!

  • Plus
Smedsträsket 230, Smedsbyn, Luleå kommun

Smedsträsket 230

Villa
Smedsbyn, Luleå kommun
995 000 kr
70 m²
3 rum
5,4 ha tomt

Välkommen till Smedsträsket. Här presenterar vi en härlig gård med mark i avskilt läge längst ut på vägen. Vi förmedlar två fastigheter. Både Luleå Smedsbyn 10:30 där byggnaderna finns och intilliggande 2:43 (se kartbild för info). Jakträtt ingår i 2:43. Fastigheterna bjuder på ypperligt läge med vacker utsikt över Smedsträsket. Finns möjlighet till liten badstrand(behöver rensas upp). Möjlighet att köpa fastigheterna separat. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Puottaure 6:19, null, Jokkmokks kommun
  • Borttagen före visning

Puottaure 6:19

Gård/Skog
Jokkmokks kommun
895 000 kr
34,5 ha tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

Genvägen 11, Lövskatan, Luleå kommun
  • Budgivning pågår

Genvägen 11

Villa
Lövskatan, Luleå kommun
2 195 000 kr
69 + 107 m²
3 rum
770 m² tomt

HUSET ÄR FÖRHANDSBESIKTAT AV ANTICIMEX. Äntligen har vi en spännande lösning för dig som gillar renoverat och bra läge. Enplansvilla med källare och kallgarage. Villan är i stort sett totalrenoverad med nytt tak, nya fönster dränering och ytskikt interiört. Stor altan på baksidan med härliga möjligheter till sammankomster med nära och kära. Tomten mäter 770 kvm med fint skött gräsmatta. Läget innebär närhet till Örnäset centrum och Coop stormarknad men även fin närhet in till centrala Luleå. Lugnt barnvänligt område utan genomfartstrafik. Missa inte denna sköna möjlighet. Vi syns på visningarna.

  • Uteplats
Laestadiusvägen 14, Centrum, Pajala kommun

Laestadiusvägen 14

Villa
Centrum, Pajala kommun
595 000 kr
57 + 37 m²
3 rum
1 124 m² tomt

ANMÄL DITT INTRESSE REDAN IDAG, FÖRSTA VISNING SKER 30/7 KL 16:00 - 16:30. ANMÄLAN FÖR VISNING SKER TILL [email protected] eller 073-24 88 529. Huset kommer att förhandsbesiktas av Anticimex ibörjan av augusti. Varmt välkommen till centrala Pajala och Laestadiusvägen 14. Här möts du av ett behändigt hus om 57 + 37 kvadratmeter och inrymmer 3 rum och kök varav två sovrum. Huset är i grunden en charmig timring med trevlig planlösning. Huset har genom åren genomgått en del renoveringar b.la nya ytskikt, renoverat kök och badrum samt nyare fönster. Perfekt tillfälle för dig som söker ett behändigt hus med ett centralt läge. Här har du närhet till allt som centrala Pajala kan erbjuda. Missa inte din chans, varmt välkommen på visning!

Nivagatan 6, Centrum, Pajala kommun

Nivagatan 6

Villa
Centrum, Pajala kommun
850 000 kr
79 + 78 m²
4 rum
1 025 m² tomt

ANMÄL DITT INTRESSE REDAN IDAG, FÖRSTA VISNING SKER 30/7 KL 16:45 - 17:15. ANMÄLAN FÖR VISNING SKER TILL [email protected] eller 073-24 88 529. Huset kommer att besiktas av Anticimex den 29/7. Vi presenterar stolt ett trivsamt och renoverat hus i barnvänligt område på Nivagatan 6 i Pajala. Här har du ett enplans hus med källare som mäter upp 79 + 78 kvadratmeter och inrymmer tre rum och kök varav två sovrum. I entréplan finns ett fint renoverat kök från Epoq, mysigt vardagsrum samt husets två sovrum med smakfullt renoverade ytskikt. I källarplan finns ett extra sovrum, bastu, tvättstuga och möjlighet till en extra toalett. Huset värms upp med fjärrvärme, är kopplad till kommunalt VA och även fiber är indraget. Här har man under de senaste åren gjort en hel del kostsamma renoveringar däribland takbyte, målat fasaden samt dränerat om källaren med platonmatta och isolering. Ett fristående kallgarage med plats för en bil finns även på tomten. Möjlighet för utbyggnad av huset finns för den som vill få större boyta. Vill du bo i ett lugnt och familjärt område med behändig närhet till centrala Pajala? Då är detta något för dig, anmäl ditt intresse redan idag!

Porsi 81, Vuollerim/Porsi, Jokkmokks kommun

Porsi 81

Villa
Vuollerim/Porsi, Jokkmokks kommun
745 000 kr
152 + 72 m²
6 rum
4 354 m² tomt

ANMÄL DITT INTRESSE REDAN IDAG, FÖRSTA VISNINGAR SKER 13/8. VÄLKOMMEN MED DIN VISNINGSANMÄLAN! Huset är förhandsbesiktat av Anticimex. Varmt välkommen till vackra Porsi och detta stora och rejäla Fågelforshus byggt 1978 om 152 + 72 kvadratmeter. Här har du ett boende med trevlig planlösning, stora rum och välvårdade ytskikt. I entréplan finner du ett stort kök med öppen planlösning mot vardagsrummet, där finns en mysig och värmeeffektiv pelletskamin. I detta plan har du även två sovrum, badrum samt fina ytor i ekonomidelen såsom tvättstuga, bastu och förrådsmöjligheter. På övervåningen finner du ytterligare ett vardagsrum, två sovrum samt badrum. Till huset finns ett vidbyggt varmgarage med plats för en bil. Gott om plats för parkering av släp och husvagn finns på gårdsplan. På den vackra och välskötta tomten om 4 354 kvm finns även ett stort fristående förråd om 70 kvm. Fiber finns indraget till fastigheten samt att ny avloppsbrunn med infiltration grävdes 2020. Läget är slående vackert med ett soligt söderläge ner mot vattnet. Här bor du med närhet till vacker natur men samtidigt bara 5 minuter med bil till Vuollerim där allt du behöver finns. Säljaren har en båtplats vid stranden på Vattenfalls mark. Söker du läget och lugnet? - Då får du inte missa denna unika möjlighet. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Sandnäsetvägen 308, Bälinge/Sandnäset, Luleå kommun

Sandnäsetvägen 308

Villa
Bälinge/Sandnäset, Luleå kommun
1 395 000 kr
100 m²
4 rum
1 112 m² tomt

Välkommen till denna mysiga 1-plansvilla med loft i trevliga Sandnäset. Boendet är på ca 100 kvm och passar både som permanentboende och som sommarstuga. Huvudbyggnaden är utbyggd i omgångar och har öppen planlösning i kök och vardagsrum. Här finns även bastu, sovrum och sovloft. Trevlig tomt med förrådsbyggnad och närhet till vattnet. Här finns flera altaner i soligt läge. Fastigheten har fiber indraget. Välkommen på visning!

Krongårdsringen 5, Örnäset, Luleå kommun

Krongårdsringen 5

Lägenhet
Örnäset, Luleå kommun
695 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2
3 925 kr/mån
12 636 kr/m²

Välkommen till denna trevliga och välplanerade tvåa på Krongårdsringen 5. Lägenheten har praktiskt kök, stort vardagsrum med balkong, sovrum och badrum. Praktisk förvaring i både klädkammare och garderober i hall. Ett riktigt trevligt boende med fina gemensamhetsutrymmen och hiss i huset. Välkommen på visning!

  • Hiss
Sågaregatan 8, Tjärhovet, Haparanda kommun
  • Budgivning pågår
Sågaregatan 8, Tjärhovet, Haparanda kommun, bild 2
Sågaregatan 8, Tjärhovet, Haparanda kommun, bild 3

Sågaregatan 8

Villa
Tjärhovet, Haparanda kommun
1 495 000 kr
115 + 90 m²
4 rum
895 m² tomt

Härlig villa mitt i Haparanda med promenadavstånd till allt man behöver. Huset är i genomgående mycket bra skick med hög standard, här finns bla 3 fina sovrum varav ett lite större med inbyggd förvaring. Stort rymligt vardagsrum med gott om plats och härligt värmande kamin, fina fönster med mycket ljusinsläpp, alldeles bredvid ligger köket med stor matplats för 6-8 personer med bra uppsyn mot innergården. Stort fint badrum med kakel och klinker och badrumsmöbler. Praktisk tvättstuga i eget rum. Dubbelgarage i toppskick med 2 bilplatser och rejält med svängrum. Här finns även superfin bastu med dusch, wc och relax. På gården finns fin stensättning på innergården, flertalet parkeringsplatser, lekstuga och skönt grön gräsmatta. Hela fastigheten ger ett kanonintryck, det mesta är nyrenoverat samt bra underhållet. Fastigheten kan säljas med snabbt tillträde, inflyttningsklart, i samråd med säljaren kan även mycket inventarier ingå. Fastigheten kommer besiktas via Anticimex. Missa inte denna möjlighet, den kommer inte åter!!

  • Premium
Alhamns södra strandväg 162, Alhamn, Luleå kommun
  • Budgivning pågår

Alhamns södra strandväg 162

Villa
Alhamn, Luleå kommun
1 250 000 kr
61 m²
3 rum
2 207 m² tomt

Välkommen till lugnet i Alhamn. Här presenterar vi en riktigt fin stuga i kanonläge uppe på höjd med utsikt ner mot vattnet. Fastigheten består av en huvudbyggnad med två sovrum, ljust och rymligt vardagsrum och kök, badrum och gott om förvaring. På tomten finns också bastubyggnad, sovstuga, redskapsbod och jordkällare. Vacker välhållen tomt med plattsättning, mur, odlingar och buskar. Massor med altaner i soliga lägen. Möjlighet att ta över direkt och allt möblemang och redskap ingår. Välkommen till ett riktigt smultronställe. Vi ses på visning!

  • Uteplats
Småskär, stuga 11, Småskär/Skatamarksviken, Luleå kommun

Småskär, stuga 11

Fritidshus
Småskär/Skatamarksviken, Luleå kommun
550 000 kr
30 + 15 m²
2 rum

RING ELLER MAILA FÖR VISNING! Jonas Nilsson Fastighetsförmedling presenterar stolt Luleås svar på Saltkråkan - pittoreska och gemytliga Småskär. Här saknas bara Tjorven och Båtsman och alla de andra karaktärerna i Astrid Lindgrens verk "Vi på Saltkråkan!" Bebyggelsen på ön andas en kanonmysig karaktär med röda små stugor och vita knutar. Fisket har varit huvudfokus på ön i generationer! Stugan har en skön karaktär och är välbyggd. Läget på första raden med en premiumutsikt gör bara saken bättre. Stugan består av ett vardagsrum med kamin, kök, och separat sovrum. El är dragen och elverk kan kopplas in i huvudstuga. Gigantisk altan som förbinder huvudstuga med dubbla sovstugor, ett utekök och ett utedass. Stugan står på arrenderad mark (arrende 1904 kr per år). Gemensam hamn för båtar och gemensam bastu nere vid vattnet. I köpet ingår en mindre plastbåt med sex hästars utombordmotor en optimistjolle samt byggmaterial för att färdigställa altanräcke. Välkommen till Småskär, längst ut i skärgården!

  • Uteplats
Dragongatan 4D, Kronan, Luleå kommun
  • Budgivning pågår

Dragongatan 4D

Lägenhet
Kronan, Luleå kommun
1 995 000 kr
81 m²
4 rum
vån 2/2
5 194 kr/mån
24 630 kr/m²

Välkommen till vackra Kronan och denna stilsäkra fyrarummare om 81 kvm. Lägenheten ligger behändigt till på våning 2 med egen ingång. Öppen planlösning och genomgående fräscha och ljusa ytskikt. Lägenheterna uppfördes 2013 och här sitter nyproduktionskänslan kvar i väggarna! Kronan är ett växande område med stora planer de närmsta åren. Här finns b.la skola, förskola samt nybyggd idrottshall i bekväm närhet. Gillar du naturen och friluftsliv så har du Ormbergets friluftsanläggning runt husknuten! Parkeringsplats i carport med motorvärmare finns från dag ett. Välkommen på visning!

  • Plus
Murjeksvägen 40F, Vuollerim, Jokkmokks kommun

Murjeksvägen 40F

Övrigt
Vuollerim, Jokkmokks kommun
7 100 000 kr
2 783 m² tomt

VISNING TORSDAG 4/7 KL 10:00. OBLIGATORISK FÖRANMÄLAN TILL [email protected] Stolt kan vi presentera en unik möjlighet att införskaffa ett rejält fastighetsbestånd i vackra Vuollerim. Nu har du möjlighet att lägga vantarna på hela 6 stycken hyresfastigheter. Samtliga fastigheter ligger inom promenadavstånd vilket förenklar fastighetsskötsel och underhåll. Fastigheterna är belägna på följande adresser Murjeksvägen 40, Murjeksvägen 42, Murjeksvägen 44, Murjeksvägen 46, Domänvägen 53 samt Ringvägen 20. Murjeksvägen 40 består av åtta lägenheter på 70,7 kvm, åtta lägenheter på 75,9 kvm samt 15 bilplatser som ingår i hyran. Murjeksvägen 42 består av en lägenhet på 69,5 kvm, två lägenheter på 34 kvm, en lokal på 152 kvm, en lokal på 94 kvm, sex bilplatser och ett förråd. Murjeksvägen 44 har åtta stycken lägenheter på 29 kvm, sex stycken bilplatser och ett kallgarage. På Murjeksvägen 46 finns en lägenhet på 29 kvm, en lägenhet på 99 kvm, en lokal på 117,2 kvm samt ett garage på 74 kvm. Domänvägen 53 har sex stycken likadana radhus med garage. Ringvägen 20 har fyra lägenheter. Två stycken med två rum och kök samt två stycken med tre rum och kök. Totalarean för samtliga byggnader är 2 894 kvm och den totala markarealen för samtliga fastigheter är 11 905 kvm. Årliga hyresintäkter 2024 (juni) Bostäder: 2 545 980 kr Lokaler: 315 312 kr Garage: 31 896 kr (går att hyra ut kallboda för 7 200 kr om man vill) P-platser: 11 328 kr (finns potential att hyra ut fler) Totalt: 2 904 516 med dagens hyror. Kostnader (2023): El: 334 205 kr Värme: 618 407 kr VA: 161 747 kr Sophämtning: 90 361 kr Fastighetsskatt: 17 347 kr Försäkring: 68 319 kr Tomträttsavgäld: 666 kr Totalt: 1 291 052 kr Driftsnetto: 1 613 464 kr Samtliga fastigheter delar värmesystem förutom Ringvägen 20 som har nyligen indragen jordvärme. Slingorna ligger på delvis arrenderad mark och avtalet tas över av köparen. Arrendeavgiften är 1 000 kr + moms per år, med 5 års intervaller. Säljaren friskriver sig från eventuella brister och dolda fel. Möjlighet till bolagsförvärv finns. Unikt tillfälle att införskaffa ett rejält fastighetsbestånd. Kanske är det läge att utöka ditt befintliga bestånd eller läge att ge sig in på fastighetsmarknaden? Kontakta oss vid intresse!

Ormisvägen 12, Råneå, Luleå kommun

Ormisvägen 12

Villa
Råneå, Luleå kommun
995 000 kr
163 + 14 m²
6 rum
2 050 m² tomt

Äntligen! Nu presenterar vi en fin och barnvänlig villa på Ormisvägen 12 i underbara Jämtön. Här får ni det mesta som kan tänkas behövas i ett familjeliv, 4 rejäla sovrum, 2 allrum/vardagsrum, mycket rymligt och nyrenoverat badrum samt stort öppet kök med matplats. I vardagsrummet nere finns en fin kamin som ger skön värme, på ovanvåningen finns en öppen spis och i köket en vedpanna. Det finns även en fin altan där hela familjen ryms, lekvänlig tomt och rejält garage med gjuten platta och invändig plåt, övriga delen av uthuset används som smidig förvaring/förråd. Varm välkommen på förhandsvisning den 18/6 kl 17,00-17,30 (föranmälan krävs)

Dammgränd 19, Bodforsen, Bodens kommun

Dammgränd 19

Lägenhet
Bodforsen, Bodens kommun
1 195 000 kr
120 + 10 m²
5 rum
vån 2/2
6 641 kr/mån
9 958 kr/m²

Välkommen till en inflyttningsklar bostadsrätt om 5 rum och kök i naturnära Bodforsen. Fräsch helrenoverad under 2022-24 bostadsrätt om 5 rum och kök i två plan. Badrum med dusch och toalett på både entréplan och övre plan. Entréplan med genomgående nytt laminatgolv skiffer. Ljusgrå väggar och renoverad trapp. Ljust kök med nyare vitvaror och dörr ut till altan på framsidan. Uteplatserna i två väderstreck ger chans till sol både morgon och kväll. Uteplatsen på framsidan har infälld belysning för mysiga grillkvällar. Isolerat förråd i direkt anslutning till bostaden. Fjärrvärme! Måste ses. Välkommen på visning!

Sandnäsetvägen 310, Sandnäset/Bälinge, Luleå kommun

Sandnäsetvägen 310

Villa
Sandnäset/Bälinge, Luleå kommun
4 895 000 kr
163 m²
5 rum
3 998 m² tomt

Välkommen till Sandnäset 310. Här presenterar vi stolt en otrolig pjäs i bästa tänkbara läge med tomt hela vägen ner till vattnet. Objektet består av en 1-plansvilla med bergvärme och bedårande utsikt mot Luleälvens blänkande vatten. Huset är byggt 1993 och utbyggt och helrenoverat 2006-2009. Här bjuds man på maffig takhöjd, spännande vinklar, burspråk och öppenspis. Massor med fina altaner och på nedre sidan finns en bubbelpool. På tomten finns förutom villan ett rejält dubbelgarage med bred motordriven port och förrådsdel. Nedanför huset går gräsmattan ner i vattnet och utanför ligger en bastuflotte med vedeldat aggregat. Bättre än så här blir det inte - välkommen på visning!

  • Uteplats
Hedgatan 9, Altuna, Älvsbyns kommun
  • Sön 11 aug kl 12:00

Hedgatan 9

Villa
Altuna, Älvsbyns kommun
895 000 kr
88 + 88 m²
5 rum
1 240 m² tomt

VISNING MED FÖRANMÄLAN SÖNDAG 11/8 KL 12:00 - 12:30. VÄLKOMMEN MED DIN VISNINGSANMÄLAN! Här kan vi erbjuda er en fin och välskött villa på Altuna! Huset erbjuder 88 + 88 kvm och har blivit väl omhändertaget under sin levnadstid. På entréplan så kliver ni in och har det trevliga köket direkt till vänster och vardagsrum rakt fram. Till höger så finns husets tre sovrum och badrum. En trappa ned finner ni renoverade utrymmen i form av tvättstuga, dusch, bastu mindre toalett och ytterligare ett sovrum. Övrigt källarutrymme används som förvaring. Till huset finns även garage med plats för en bil. Huset har en rejäl tomt som spänner över hela 1 240 kvm. Väldigt lummig och mysig gård med stor gräsmatta, buskar och träd. Den trevliga utemiljön bjuder även på altan i bästa solläge samt mysig fontän för optimal avkoppling. Här kan du snart avnjuta lugnet och solen efter en tuff arbetsvecka! Söker ni ett mysigt hus med läcker tomt? Då är detta något för er. Välkommen hem till Hedgatan 9!

  • Plus

Visar 1 - 25 av 67