Jonas Nilsson Fastighetsförmedling AB

Jonas Nilsson Fastighetsförmedling AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Österbyvägen 18, Södra Sunderbyn, Luleå kommun

Österbyvägen 18

Villa
Södra Sunderbyn, Luleå kommun

1 995 000 kr

149 m²

5 rum

501 m² tomt

VISNING MÅNDAG 5 JUNI KL 17:30-18:00. VÄLKOMMEN! Fastigheten besiktas av Anticimex tisdag 30 maj. Nu presenterar vi stolt en fin villa i Sunderbyn. Villan har fyra sovrum som enkelt kan göras om till fler, två stora allrum/vardagsrum, rymligt kök, badrum och bastu. Det fin ypperliga förvaringsmöjligheter och garage med plats för vrålåket. Utsidan bjuder på en stor altan och friköpt tomt. Trevligt område på lugnt kvarter. Letar ni hus i Sunderbyn är detta ett bra alternativ - vi ses på visning!

Strömsund 320, Råneå, Luleå kommun
 • Mån 12 jun kl 17:30

Strömsund 320

Fritidshus
Råneå, Luleå kommun

449 000 kr

21 m²

3 rum

3 531 m² tomt

Nu har du möjlighet att förvärva ett garanterat speciellt ställe i mysiga Strömsund. Här får man totalt sju byggnader på en stor tomt på hela 3 531 kvadratmeter. Tomten, den har en fin gräsmatta och skog där man kan plocka både lingon och blåbär. Och givetvis finns enorma odlingsmöjligheter för den som vill. I storstugan som har altan runt om finns ett sovrum och ett mysigt allrum med kamin. Med bara några steg från storstugan når man köksstugan som har ett trinettkök, förvaring och matplats. Bakom väggen till köket finns det ett separat diskrum med bra förvaringsmöjligheter. El finns och sommarvatten (från sjön, ej dricksvatten) är indraget till en kran på tomten. Sjön ligger cirka 100 meter nedanför altanen. Och får du napp på fisketuren så är det gädda eller abborre som mest troligt hamnar på kroken. Vid fina Strömsundshemmet som man passerar på väg till stugan, där finns en badplats man kan nyttja fina sommardagar och det brukar finnas glass och fika att köpa under sommaren. Och vill man till härliga Rånepoolen så är det bara 11 minuters körtid dit. Matbutiker, restauranger och gym finns också i Råneå. Huvudstugan är besiktad via Anticimex. Kom och upplev denna charmiga pärla! Välkommen på visning!

 • Plus
Strömsnäs 20, Överkalix, Överkalix kommun

Strömsnäs 20

Villa
Överkalix, Överkalix kommun

1 000 000 kr

143 m²

4 rum

8 062 m² tomt

VISNING MED FÖRANMÄLAN ONSDAG 31 MAJ KL 17:00-17:30. VÄLKOMMEN MED DIN ANMÄLAN! HUSET ÄR FÖRHANDSBESIKTAT AV ANTICIMEX. OBS- interiöra foton kommer att tas i samband med visningen. Boningshus i ett och ett halvt plan med två sovrum och en förtjusande utsikt över Kalixälven. Tomten är på hela 8000 kvm med en strandlinje på 150 meter. Kalix älv har fina möjligheter till laxfiske. Förutom huvudhuset kommer du att bli förtrollad av den charmiga bagarstugan, en perfekt plats för extra gäster eller som ett separat utrymme där du bland annat finner den maffiga bakugnen. Ingen gård är komplett utan en bastu och en av de största fördelarna med fastigheten är den lilla badplatsen som ligger precis nedanför. Läget är verkligen unikt och avskilt med närhet till Rödupps färjeled. Med få grannar och ett fridfullt område kan du verkligen slappna av och känna dig som hemma. Dessutom finns ett historiskt fort på tomten som pricken över i-et! I detta finns bland annat fyra skjutöppningar, fyra sängplatser samt möjlighet till uppvärmning. Ta tillfället i akt och förvärva en gård med ett unikt läge! Vi ses på visningen!

 • Plus
Nygatan 6, Bränna, Överkalix kommun

Nygatan 6

Villa
Bränna, Överkalix kommun

650 000 kr

120 m²

4 rum

914 m² tomt

Villan är förhandsbesiktad av Anticimex! Stolt kan vi presentera Nygatan 6 i centrala Överkalix. Här finner ni ett vackert och välskött hem i 1 1/2 plan med källare. Huset mäter upp pampiga 120 + 80 kvm och har totalt fyra rum och kök samt hel källare med fina ytor, vilket innebär att även den större familjen får plats utan problem. I entréplan finner ni ett stort och rejält kök med intilliggande matplats, mysigt vardagsrum samt WC. På övervåningen finns samtliga tre sovrum och badrum. Mysig och optimalt planerad trädgårdstomt om 914 kvm. Nuvarande ägare har verkligen skapat en drömträdgård med b.la trädgårdsland, växthus, soldäck och äppelträd. Vackert insynsskyddad tomt med häck runt om gården. På tomten finns även ett rejält varmgarage med dubbla portar. En dröm för dig som vill ha ett ordentligt garage för bilarna och andra fordon. Huset värms upp via fjärrvärme och fiber finns indraget. Letar ni ett varmt och ombonat hem som har allt och lite till? - Då får ni inte missa er chans! Varmt välkommen hem till Nygatan 6!

 • Balkong
 • Uteplats
Lisatorpsvägen 22, Bensbyn, Luleå kommun
 • Budgivning pågår

Lisatorpsvägen 22

Villa
Bensbyn, Luleå kommun

2 995 000 kr

167 m²

8 rum

1 512 m² tomt

VISNING SÖNDAG 4/6 KL16:00-16:30. VÄLKOMMEN! Nu presenterar vi stolt en riktigt fin villa med garage på Lisatorpsvägen 22 i Bensbyn. Villan har hela sex sovrum, två vardagsrum, två badrum och en maffig murad kamin i hjärtat av huset. Tomten ligger på höjd med fin och vidsträckt utsikt ner mot ängar och skog. Området är lugnt och trevligt med god gemenskap. Många barnfamiljer och skolbussen stanna i korsningen precis vid vägen. Fina promenadvägar i skogen och havet är bara några hundra meter bort. På vintern tar man enkelt skotern ut på isen. Fastigheten är förhandsbesiktad av Anticimex. Detta vill ni inte missa - välkommen på visning!

Tjädergränd 22, Hertsön, Luleå kommun
 • Budgivning pågår

Tjädergränd 22

Radhus
Hertsön, Luleå kommun

1 695 000 kr

110 m²

4 rum

292 m² tomt

VISNING MED FÖRANMÄLAN TISDAG 30 MAJ KL 17:30-17:50. VÄLKOMMEN! Nu presenterar vi stolt ett kanonfint kedjehus på Tjädergränd. Här bor man på lugn återvändsgränd med lättskött tomt. Huset är väldigt välhållet och har 3 sovrum, stort kök och vardagsrum med utgång till uterum. Här finns både badrum med bastu och en separat gästtoalett. Huset har riktigt bra förvaringsmöjligheter i garage, tvättstuga och hall. Området är väldigt lugnt och barnvänligt. Här finns närhet till skola, matbutiker, lekparker, förskola, och fotbollsplan. Här bor man med naturen runt knuten och har samtidigt nära till det centrala med bra bussförbindelser. Huset är förhandsbesiktat av Anticimex. Detta fantastiska ställe måste upplevas med egna ögon. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Södra Smedjegatan 19, Södra Hamn, Luleå kommun
 • Budgivning pågår

Södra Smedjegatan 19

Lägenhet
Södra Hamn, Luleå kommun

1 850 000 kr

63,5 m²

2 rum

3 458 kr/mån

29 134 kr/m²

Nu presenterar vi stor och otroligt fin tvårummare i Tutti-Frutti. Lägenheten har stort kök med fina arbetsytor, plats för matbord, ljust vardagsrum, sovrum med både walk-in-closet och utgång till en fantastisk inglasad balkong. Rymligt badrum med tvättmaskin, torktumlare och handdukstork. Här bor man centralt med närhet till allt centrala Luleå har att erbjuda men ändå väldigt lugnt mot innergård. Letar ni en central tvåa har ni hittat rätt - välkommen på visning!

 • Hiss
Sören 749, Töre, Kalix kommun
 • Ons 7 jun kl 17:00

Sören 749

Villa
Töre, Kalix kommun

2 995 000 kr

94 m²

4 rum

6 407 m² tomt

Förhandsbesiktad av Anticimex! Lite extra stolt kan vi presentera en riktig pärla med stor strandtomt i vackra Sören! På Sören 749 hittar du denna välskötta och renoverade villa i ett plan och med ett läge du bara kan drömma om! Här har man under de senaste åren renoverat och skapat ett riktigt paradis, med extra allt. Genomgående trevlig och öppen planlösning, stilsäkra materialval och ett fantastiskt ljusinsläpp med havet som utsikt. Interiört så har du en välkomnande och praktiskt hall, stort vardagsrum i vinkel med öppen spis, stort och renoverat kök, 2-4 sovrum samt en mycket fin relaxavdelning med bubbelbadkar, dusch, wc och tvättstuga. Tomten är magiskt fin och spänner över hela 6 407 kvm hela vägen ner till havet. På tomten finns även ett gästhus, stor förrådsbyggnad samt en timrad lada. Fastigheten har kommunalt VA, jordvärme och fiber finns indraget. Sören är beläget cirka 2,5 mil från Kalix och cirka 5 mil från Luleå centrum. Här finns det ett fint friluftsliv och skärgården finns alltid nära till hands. Söker ni läget och livskvalitén? - Då får ni inte missa denna chans! Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Villavägen 25, Centrum, Övertorneå kommun

Villavägen 25

Villa
Centrum, Övertorneå kommun

495 000 kr

99 m²

4 rum

1 007 m² tomt

VISNING MED FÖRANMÄLAN SÖNDAG 4/6 KL 11:00 - 11:30. VÄLKOMMEN MED DIN VISNINGSANMÄLAN! Förhandsbesiktad av Anticimex! Varmt välkommen till Villavägen 25 i centrala Övertorneå. Här hittar du en välskött och charmig enplansvilla med källare. Huset mäter upp 99 + 99 kvm med fyra rum och kök, varav tre sovrum. Vilket gör att även den större familjen får plats utan problem. I entréplan hittar vi ett stort och rejält kök med tillhörande matplats, vardagsrum med fint ljusinsläpp, tre sovrum i bra storlek samt stort badrum. I källarplan finns en mysig gillestuga, tvättstuga och bastu samt ytterligare rum med plats för förvaring. Huset ligger i ett fint hörnläge på Villavägen och tomten mäter upp 1 007 kvm. På tomten finns även ett isolerat kallgarage med plats för en bil. Fastigheten värms upp via fjärrvärme med ny central 2018. I denna försäljning ingår även fastigheten Villavägsvändan 1 med fastighetsbeteckning Matarengi 24:7. Fastigheten är 1 043 kvm stor och på tomten finns en äldre förrådsbyggnad. Letar ni ett hemtrevligt hus med möjlighet till extra stor tomt? - Då får ni inte missa er chans! Varmt välkommen på visning!

Allsån 52, Allsån, Överkalix kommun

Allsån 52

Villa
Allsån, Överkalix kommun

395 000 kr

115 m²

4 rum

1 016 m² tomt

Fastigheten är förhandsbesiktad av Anticimex. Välkommen till Allsån 52 och denna charmiga villa belägen i fantastisk idyll cirka 10 minuter utanför centrala Överkalix. Här hittar du en otrolig möjlighet att förverkliga dina drömmar. Villan är i 1 1/2 plan med källare och har en ypperlig planlösning. I entréplan har du ett fint kök med nya köksluckor, badrum samt ett sovrum och mysigt vardagsrum. På övervåningen finns ytterligare två sovrum i bra storlek. I källarplan finns gott om yta till förvaring. Tomten är 1 016 kvm stor och huset värms upp via bergvärme från 2014 vilket ger fina driftkostnader. Allsån är ett lugnt och mysigt samhälle med fantastisk natur och friluftsliv på ett behändigt avstånd från Överkalix. Dags att slå sig till ro? Allsån 52 väntar på dig! Varmt välkommen på visning!

Torget 5C, Centrum, Pajala kommun

Torget 5C

Övrigt
Centrum, Pajala kommun

4 300 000 kr

300 m²

1 303 m² tomt

Nu har vi äntligen en riktigt fin möjlighet till salu i centrala Pajala. På Torget 5C hittar du denna anrika och välrenoverade hyreshusbyggnad om cirka 300 kvadratmeter. Huset är i två plan med källare och består av totalt fyra lägenheter varav tre stycken trerumslägenheter samt en etta. Lägenheterna är fullt uthyrda i dagsläget. Hela fastigheten har i stort sett totalrenoverats under de senaste åren, här har man b.la installerat nytt avlopp och tappvatten, all el är utbytt i plan 1 och 2, brandcellsväggar mellan lägenheterna, nytt yttertak 2021 samt nymålad fasad i gott skick. Utöver detta så har samtliga lägenheter i huset totalrenoverats med nya kök, nya badrum med golvvärme och bastu i 3 av 4 lägenheter samt nya ytskikt i alla rum i alla lägenheter. Som ni hör så är detta en byggnad i väldigt gott och renoverat skick. Perfekt tillfälle för dig som vill ge dig in fastighetsbranschen eller vill du kanske utöka ditt bestånd? Oavsett är detta en chans som inte kommer i repris. Kalkyl från säljaren presenteras nedan. Hyresintäkterna uppgår till 386 196 kr per år. Driftskostnader per år: Värme - 62 163 kr El - 12 250 kr Försäkring - 10 177 kr VA och renhållning - 15 461 kr Fastighetsskatt - 310 kr Driftnetto: 285 835 kr Varmt välkommen att kontakta oss vid intresse!

 • Uteplats
Böningsvägen 5, Ängesbyn, Luleå kommun
 • Ons 7 jun kl 18:15

Böningsvägen 5

Villa
Ängesbyn, Luleå kommun

1 995 000 kr

152 m²

6 rum

1 346 m² tomt

VISNING MED FÖRANMÄLAN ONSDAG 7/6 KL 18:15 - 18:45. VÄLKOMMEN MED DIN VISNINGSANMÄLAN! Villan är förhandsbesiktad av Anticimex! Varmt välkommen till den lantliga idyllen i mysiga Ängesbyn. På lugnt och barnvänligt kvarter hittar du denna välskötta enplansvilla om 152 + 22 kvadratmeter. Här har du ett fint planerat boende med många sovrum och öppna ytor. Huset inrymmer totalt fem sovrum, vardagsrum med kamin, renoverat badrum, WC samt stort och ljust kök. Tvättstuga och bastu finns också! Tomten mäter upp 1 346 kvadratmeter och på tomten finns även ett vidbyggt varmgarage, lekstuga och friggebod. I Ängesbyn bor du i en lantlig idyll på ett behändigt avstånd från centrum. Letar du hus i byn blir det knappast bättre än så här. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Vaikijaurvägen 14, Centrum, Jokkmokks kommun

Vaikijaurvägen 14

Villa
Centrum, Jokkmokks kommun

1 495 000 kr

113 m²

4 rum

2 000 m² tomt

Villan är förhandsbesiktad av Anticimex! WOW! Nu kan vi stolt presentera denna vackra, välskötta och hemtrevliga villa på Vaikijaurvägen 14. I ett fint hörnläge med stor tomt hittar du detta hus om 113 + 63 kvadratmeter i 1 1/2 plan med källare. I entréplan finner du en stor och välkomnande hall, mysigt vardagsrum, renoverat och stort kök, ett sovrum samt badrum. Mitt i husets hjärta hittar du den mysiga kaminen som värmer extra fint en kall vinterdag. På övervåningen finner du ytterligare ett sovrum samt badrum. Här finns även fina utrymmen i form av alkover som man praktiskt nyttjat till kontor och barnrum. I källarplan finns goda förvaringsmöjligheter, tvättstuga och pannrum. Här har man under de senaste åren renoverat flitigt på ett smart och stilfullt sätt. Man har lyckats bevara den äldre charmen i huset och ett magnifikt sätt! Den äldre trappen kombinerat med ett magiskt ljusinsläpp på både entréplan och övervåningen skapar en härlig rymd och en hemtrevlig atmosfär. Tomten är rejäl och spänner över hela 2 000 kvadratmeter. Här har man ramat i gården på ett fint sätt med staket runt om vilket gör det säkert för barn och djur att leka fritt på den stora tomten. På fastigheten finns även en timrad friggebod samt en mycket fin uteplats med trall, insynsskydd och pergola. Läget är centralt och här har du bekväm närhet till Jokkmokk centrum. Skogen finns även den på gångavstånd. Letar du en välskött villa med stor själ? - Då får du inte missa denna chans. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
Drottninggatan 22, Centrum, Arjeplogs kommun

Drottninggatan 22

Villa
Centrum, Arjeplogs kommun

895 000 kr

117 m²

4 rum

625 m² tomt

Välkommen till Drottninggatan 22, en magnifik central fastighet med samhällets bekvämligheter just runt hörnet! Byggnaden är ett 30-talshus på två plan samt källare med total areal på 117+75 kvm! Huset inkluderar fina ytor som ett renoverat kök, badrum, rymliga sovrum och en planlösning med utrymme för att inreda efter dina önskemål. Här finns även en fin trädgård med en härlig uteplats där du kan njuta av sommarens solsken. Drottninggatan 22 ligger mitt i Arjeplogs hjärta med närhet till samhällets utbud av butiker, restauranger och andra bekvämligheter. Dessutom finns det fantastiska möjligheter till fiske, jakt, vandring, skidåkning och andra utomhusaktiviteter i området. Kontakta ansvarig mäklare redan idag för att anmäla ert intresse, vi syns! *Stor del av möblemang samt lösöre kommer följa med i köp. Vardagsrumssoffan samt två stolar i sovrummet vid köket kommer inte inkluderas.*

Laxgatan 2, Svartöstaden, Luleå kommun

Laxgatan 2

Lägenhet
Svartöstaden, Luleå kommun

695 000 kr

62 m²

2 rum

5 005 kr/mån

11 210 kr/m²

Varmt välkommen hem till Laxgatan 2 och denna mysiga och hemtrevliga tvårummare om 62 kvadratmeter. Här har du en praktisk och välplanerad lägenhet med stor potential. Inga större renoveringar är gjorda i lägenheten så här finns goda möjligheter för dig att skapa ditt drömboende. Bara kreativiteten och visionerna som sätter gränserna! I månadsavgiften om 5 005 kr per månad ingår VA, uppvärmning, digital-TV och bostadsrättstilläggs försäkring. I Svartöstaden bor du med skön närhet till centrum. Här finns både skola och förskola, mysig strand, båthamn, skogsområden, restaurang och Folkets hus Blackis. Varmt välkommen på visning!

Klintvägen 205A, Klintbacken, Luleå kommun

Klintvägen 205A

Lägenhet
Klintbacken, Luleå kommun

1 595 000 kr

72,5 m²

3 rum

5 089 kr/mån

22 000 kr/m²

Stolt kan vi presentera en strålande möjlighet för dig på lugna och populära Klintbacken! I markplan med soligt söderläge hittar du denna trivsamma trerummare om 72,5 kvadratmeter. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Från vardagsrummet tar du dig ut till den inglasade balkongen i fint läge med morgonsol. Sovrummen är av bra storlek där det ena har en walk-in-closet. Stort badrum med kakel, klinker och skön golvvärme. Här finns även en rejäl altan runt husets gavel, där du har sol under hela dagen. Föreningens alla gemensamhetsutrymmen finns på ett bekvämligt avstånd från lägenheten. I månadsavgiften ingår värme, vatten, TV, internet, ip telefoni samt carport med förråd! Söker du lägenhet på Klintbacken? Då får du inte missa denna chans. Varmt välkommen på visning!

Aprikosvägen 7, Sävast, Bodens kommun

Aprikosvägen 7

Villa
Sävast, Bodens kommun

1 995 000 kr

126 m²

6 rum

897 m² tomt

Välkommen till ett gediget Fogelfors hus med inte mindre än fem(5)! sovrum varav ett master bed room med badrum med badkar och bastu en suité . I kök och vardagsrum med öppenplanlösning finns så väl Kvänum kök som Tullikivi täljstenskamin. Stor altan 65 kvm (2022) på baksidan med en fristående vedeldad bastu. Vid garageporten finns laddbox för elbil installerad. Fasad ommålad samt tak och avvattning bytt 2020-2022. Uppvuxen trädgårdstomt med buskar och träd. Lugnt område med skidspår mm in på knuten. Förskola, skola samt ICA affär på kort gångavstånd. COOP är under uppförande i området. Mycket goda kommunikationer för pendling till Sunderby sjukhus eller Luleå. Lokalbussen tar dig smidigt in till centrala Boden. Välkommen till Sävast!

Stentorpsgatan 11, Kvarnbo, Jokkmokks kommun
 • Budgivning pågår

Stentorpsgatan 11

Villa
Kvarnbo, Jokkmokks kommun

1 495 000 kr

112 m²

3 rum

927 m² tomt

Villan är förhandsbesiktad av Anticimex! Varmt välkommen till mysiga och populära Kvarnboområdet i centrala Jokkmokk. I lugnt och familjärt kvarter på Stentorpsgatan 11 hittar du denna hemtrevliga enplansvilla om 112 + 22 kvadratmeter. Mycket tilltalande planlösning med stora rum och öppna ytor. I husets hjärta hittar du det fina och sociala köket med gott om plats. Från köket tar du dig till det mysiga sovrummet med braskamin som höjer mysfaktorn till en ny nivå. Här finns även två sovrum i bra storlek, tvättstuga, WC samt nyrenoverat och stort badrum med bastu! Kommunalt VA, fjärrvärme, fiber och varmbonat garage samt carport finns också. På den friköpta tomten om 927 kvadratmeter finns även en friggebod samt ytterligare en fristående byggnad som kan nyttjas som förråd eller gäststuga. Läget är centralt och granne med naturen, bara ett stenkast bort hittar du skidstadion och motionsspår vid Talvatissjön som vintertid bjuder på bl.a. pimpelfiske och på sommaren en fin badplats. Perfekt för både den aktiva familjen såväl för den som söker lugnet! Varmt välkommen hem!

 • Plus
 • Uteplats
Galtishyllan 14, Galtis, Arjeplogs kommun

Galtishyllan 14

Fritidshus
Galtis, Arjeplogs kommun

3 200 000 kr

120 m²

4 rum

1 135 m² tomt

Här kan vi nu presentera en högklassig maffig pjäs på Galtishyllan! Ägarna har nyttjat sin byggrätt till fullo och kan därmed erbjuda er som intressenter en stuga med en byggnadsareal på hela 100 kvm fördelat på 4 ROK, 2 badrum samt loft. Stugan håller en hög interiör klass och har en öppen planlösning samt högt i tak, ca 5 meter över de sociala ytorna. I och med den generösa takhöjden maximeras ljusinsläppet genom de massiva fönsterpartierna där ni har sikt över Hornavan då byggnaden är placerad på en höjd över de yttre fastigheterna. Kamin finns placerad vid de stora glaspartierna, detta ger en extra touch av stugkänsla. Utöver huvudbyggnaden så har ni även ett fristående kallgarage på tomten om ca 40 kvm med motorstyrd garageport. Det enda projekt ni behöver fokusera på är att flytta in, allt annat är klart. Området har ett så kallat ski-in ski-out läge med backen i närheten. Här har ni allt ni behöver för en längre vistelse. Med närheten till Arjeplogs centrum på bara 12 minuters bilfärd har ni alla bekvämligheter inom räckhåll. Denna plats är också en perfekt utgångspunkt ifall ni gillar skoter, fiske, vandring och mycket mer! Den exotiska naturen har mycket att erbjuda. Med en hög aktivitet under vintern och våren är detta även en uppskattad plats under sommartid med lugn och ro samt närhet till vandringsstigar och fjäll. Vid intresse så kontaktar ni ansvarig mäklare så syns vi på visning, välkommen! *Det finns möjlighet att hyra stugan för de intressenter som vill få en känsla över boendet och området. Kontakta ansvarig mäklare vid intresse.*

Norrbackagatan 4, Norrbacka, Arjeplogs kommun

Norrbackagatan 4

Villa
Norrbacka, Arjeplogs kommun

799 000 kr

99 m²

4 rum

1 511 m² tomt

HUSET ÄR FÖRHANDSBESIKTAT AV ANTICIMEX. Nu erbjuder vi en fastighet på lugna Norrbackagatan. Med installerad fjärrvärme är uppvärmningsfrågan löst, nu är det upp till dig att sätta din egen prägel på fastigheten! Huvudbyggnaden är ett 40-talshus med en yta på 99 + 62 kvm fördelat på två våningar & källare. Nuvarande ägare har genomfört löpande renoveringar och hyrt ut huset under stora delar av innehavstiden vilket genererat fina hyresintäkter. Här har ni en generös grusad uppfart där det får plats med flertalet bilar. Till vänster om huset står en fristående förvaringsboda för verktyg, redskap och maskiner. Tomten är på hela 1 511 kvm och omfamnas av gräsmatta och buskar. Fastigheten ligger beläget i ett lugnt & mysigt område med näst intill ingen genomfartstrafik. Härifrån har ni närhet till Arjeplogs centrum. På mindre än en 5 minuters promenad så kommer du till alla de bekvämligheter som samhället erbjuder! Kontakta er bank snarast och fixa lånelöfte ifall detta intresserar er. Som vanligt så anmäler ni ert intresse till [email protected], vi hörs!

Silverhuset Ägarlägenhet, Ballastviken, Arjeplogs kommun

Silverhuset Ägarlägenhet

Fritidshus
Ballastviken, Arjeplogs kommun

3 950 000 kr

158 m²

5 rum

Denna lägenhet erbjuder kreativ planlösning och en svårslagen interiör standard! Boendet innefattar 4 sovrum och kök fördelat på den mäktiga boarealen om 158 kvm! Med lägenhetens smakfulla renovering samt materialval är detta något utöver det vanliga fritidsboendet. Här finns luftiga sociala ytor med härligt ljusinsläpp och sikt över Sedvajaure! I och med den stora ytan passar detta perfekt till den större familjen alternativt att flertalet familjer går ihop och köper med delat ägarskap! Ballastviken är en uppskattad och trivsam by med Jäckvik som närmsta granne där livsmedelsbutik och skidanläggning finns. Här har ni en exotisk miljö med möjlighet till fiske i närliggande sjöar, jakt i en natur där gott om vilt finns, friluftsliv och skoteråkning i absoluta toppklass! Ägarlägenhet är en modern boendeform där du som köpare söker egen lagfart på lägenheten. Till skillnad från bostadsrätter så äger du denna lägenhet till fullo istället för att endast inneha nyttjanderätt. Här regleras ditt boende alltså inte av månadsavgift eller bostadsrättsförening! Vid intresse eller frågor, tveka inte att kontakta ansvarig mäklare Willy Hallin på 076-1388777 alternativt [email protected]!

Vaikijaur 598B, Vaikijaur, Jokkmokks kommun
 • Budgivning pågår
 • Ons 7 jun kl 17:30

Vaikijaur 598B

Villa
Vaikijaur, Jokkmokks kommun

1 195 000 kr

136 m²

4 rum

1 600 m² tomt

Välkommen till Vaikijaur. Välrenoverat Myresjöhus uppfört 1991 och renoverat mellan 2015 och 2022 med bland annat ett stort kök i öppenplanlösning mot allrum och tv-rum. I allrummet finns en kamin för mysiga stunder och eventuellt en grillad korv. 3 sovrum en liten toalett och ett badrum samt bastu. Varmgarage med plats för en bil och en gårdsplan med gott om plats för både bilar och släp. Skotergarage och ett isolerat gästrum på gården samt förråd. Stora altan på baksidan med sol hela eftermiddagen. Farstukvist med altan och sol hela förmiddagen. Nära till naturen får en helt ny innebörd. Många vandringsleder, goda möjligheter till jakt och fiske runt knuten. Bra bussförbindelser för skolbarnen. I Jokkmokk ca 7 km, finns affärer restauranger och konditori. Skola f-9 och gymnasium. Attjè fjäll och samemuseum. Islada, gym, multiarena och ridskola med mera.

 • Plus
Industrivägen 4, Vuollerim, Jokkmokks kommun

Industrivägen 4

Övrigt
Vuollerim, Jokkmokks kommun

995 000 kr

783 m²

3 833 m² tomt

Stolt kan vi presentera en rejäl industrifastighet på Industrivägen 4 i Vuollerim. Byggnaden uppfördes 1983 och mäter upp en totalareal på 783 kvm där cirka 700 kvm utgör produktions- och lokalyta samt resterande 83 kvm utgör kontor. Fastigheten är rejält byggd och här har det genom åren bedrivits olika typer av verksamheter inom b.la textil och tvål produktion. Fastigheten värms upp via elpanna (vattenburetsystem), kommunalt vatten och avlopp samt att fiber finns indraget. Tomten mäter upp 3 833 kvadratmeter och här finns även cirka 14 motorvärmarplatser. Fastighetens läge är strategiskt placerad längs med väg 97. Här har du cirka 4 mil till Jokkmokk, 4 mil till Harads och cirka 9 mil till Boden. Söker du en rejäl lokal för din verksamhet? Eller är du är du i fastighetsbranschen och söker potentiellt fina hyresintäkter? Då är detta en chans för dig. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och visning!

Garnisonsgatan 59, Centrum, Bodens kommun

Garnisonsgatan 59

Övrigt
Centrum, Bodens kommun

5 895 000 kr

3 942 m² tomt

Nu presenterar vi stolt en stor central hyreshusenhet i otroligt heta Boden. Fastigheten består av en friköpt tomt på ca 3942 kvm med en huvudbyggnad, i delvis i 2-plan som har kontor och personallokaler. Det finns även en spolhall med egen intagsport på markplan. Utöver det finns tre olika lokaler bestående av fd. snickeriverkstad med spånutsug och förrådsutrymmen i den ena änden av byggnadskroppen. Den andra delen har varmbonade förrådsutrymmen. Här finns även kalla lokaler som garage och även uthyrningsbara ytor som carport och förrådsdelar. Fastigheten har två fristående garagebyggnader med 6+4st garageplatser på totalt ca 150kvm. Total lokalarea är ca 1 139kvm plus övriga uthyrningsbara ytor på ca 125kvm. Möjlighet till massor med intäkter för den som vill hyra ut helt enkelt. Kontakta oss för mer info eller visning!

 • Plus
Edvägen 136, Kallax, Luleå kommun

Edvägen 136

Tomt
Kallax, Luleå kommun

2 495 000 kr

3 576 m² tomt

Varmt välkommen till ett utsökt havsnära läge i omåttligt populära Edviken/Kallax. En obebyggd jättetomt på 3 576 kvm med två adresser (Edvägen 134 och 136) som rimligen kan styckas av i två tomter för den som önskar det. Skapa ett generationsboende eller ha bara väldigt gott om plats för att förverkliga drömmen. Idag är tomten skogsbeklädd med fin skog och spännande berghällar i dagen med en gemytlig sluttning ner mot havet. Din inspiration och kreativitet bestämmer hur Du kan optimera denna natursköna tomt optimalt. Markvegetationen är i stora delar undanröjd. Väg som plogas året runt finns fram till tomtgräns. Området runt omkring består av äldre tallskog och fin bärplockning när säsongen är inne. Ta chansen och skapa ett läge utöver det vanliga. För planbestämmelser se under fliken filer/länkar.

Juhonpieti 321, Juhonpieti, Pajala kommun
Juhonpieti 321, Juhonpieti, Pajala kommun, bild 2
Juhonpieti 321, Juhonpieti, Pajala kommun, bild 3

Juhonpieti 321

Gård/Skog
Juhonpieti, Pajala kommun

8 000 000 kr

28,4 ha tomt

Exklusiv visning fredag 23/12 kl 13:00. Välkommen att se verksamheten i full gång på tomtelandet! Föranmälan till visning krävs. Anmälan görs till ansvarig fastighetsmäklare på 070-28 29 059 alt. [email protected] Stolt kan vi presentera en riktigt spännande och sällsynt möjlighet i vackra Tornedalen. Här har ni stället som ligger högst upp på de flestas önskelista! I Juhonpieti cirka 1 mil utanför centrala Pajala hittar du denna fina fastighet som mäter upp rejäla 28,4 hektar. Stället ligger väldigt vackert till med närhet till Vasikkavuoma som är en av Europas största slåttermyr. På fastigheten finns ett boningshus om 86 + 80 kvadratmeter samt ett stort kallgarage med plats för flertalet fordon. Man kan tro att det räcker där, men nu kommer vi till det riktigt unika med denna fastighet. Här finns nämligen även en stor fristående byggnad som i nuläget bedrivs som Tomteland. Nuvarande ägare har verkligen skapat något unikt i form av Santas Winter Village och en lönsam affärsidé som nu väntar på ny ägare. Här finns möjligheter att spinna vidare och expandera, eller tänka om och skapa något nytt. I nuläget jobbar man mot ett land där turister flygs in till Pajala flygplats som ligger i behändig närhet. Där körs turisterna sedan med buss till fastigheten där de får uppleva mängder av olika aktiviteter såsom skoterkörning, hundspann, träffa renar samt träffa Tomten. Har du tiden, drivet och ambitionerna så går detta att utveckla någon enormt. Observera att fastigheten och verksamheten kommer att säljas separat. Priset gäller för båda. Här nedan ser du nuvarande ägarens siffror på cirka 12 dagars arbete. Intäkter: Cirka 3 000 000 kr. Kostnader: Cirka 1 300 000 kr. Driftsnetto: Cirka 1 700 000 kr. Är du entreprenören som söker efter en ny och spännande utmaning? Chansen kommer inte i repris. Kontakta oss idag så berättar vi mer!

 • Premium
Kyrkgatan 38, Björknäs, Bodens kommun

Kyrkgatan 38

Villa
Björknäs, Bodens kommun

4 195 000 kr

220 m²

9 rum

1 650 m² tomt

VISNING MED FÖRANMÄLAN 15/4 KL 12:00-13:00! VÄLKOMMEN MED DIN ANMÄLAN! Nu presenterar vi stolt en nyrenoverad fastighet med unikt läge till salu. Tingshuset i Boden, beläget på höjden precis bredvid kyrkan. Fastigheten är fullt uthyrd med fantastiska siffror. Här får man som köpare välja om man vill skriva hyreskontrakt med nuvarande ägare på 5 år eller en ännu längre tid. Säljaren är väldigt flexibel. Hyresintäkter på 520 800 kr per år, ej momsad, i hyran ingår värme och VA. Driftkostnader på 93 423 kr per år. Driftnetto/intäkter 427 307kr per år. Området har ett fint promenadstråk med naturskön inramning i närheten och campingen ligger bara en bit bort. Kyrkan och närområdets vackra omgivning ger ett påtagligt lugn i kroppen när du befinner dig på platsen. Missa inte denna unika möjlighet! Varmt välkomna på visning!

Bälingevägen 708, Bälinge, Luleå kommun

Bälingevägen 708

Övrigt
Bälinge, Luleå kommun

5 995 000 kr

270 m²

1 400 m² tomt

KONTAKTA OSS FÖR MER INFO OCH VISNING! VÄLKOMMEN! Nu smäller vi till med ett riktigt pang-objekt! Den före detta vapenbutiken i Bälinge har gjorts om till ett otroligt fint hyreshus med totalt fem lägenheter. Av de fem lägenheterna har fyra stycken totalrenoverats. Fastigheten har genomgått omfattande renovering under 2019 och skicket på lägenheterna går att jämställa med nyproduktion. Alla de renoverade lägenheter har köksinredning från Ballingslöv, helkaklade badrum och både tvättmaskin och diskmaskin. Fastigheten har nya 3-glasfönster och har tilläggsisolerats. Både tak och väggar har försetts med ångspärr för att minska värmeläckage. Den större lägenheten i etage har äldre ytskikt och är i övrigt i gott skick. Fastigheten har parkeringsplatser på innergården med motorvärmare (både temp och tidsstyrning) och varje lägenhet har ett förråd. Hyresintäkter: 406 068 kr Driftkostnader: 50 545 kr Driftsnetto: 355 523 kr Välkommen på visning!

Verkstadsgatan 8, Altuna industriområde, Älvsbyns kommun

Verkstadsgatan 8

Övrigt
Altuna industriområde, Älvsbyns kommun

3 700 000 kr

1 531 m²

1,2 ha tomt

Välkomna till en rejäl industrifastighet på 1 531 kvm med renoverade lokaler och rymliga maskinhallar. Här finns fyra stora verkstadshallar, butikslokal, två kontor, omklädningsrum och lunchrum. Butikslokalen renoverades 2015 och har egen godsmottagning. Samtliga hallar har var sin port med god höjd för såväl större som mindre fordon och maskiner. På fastighetens ca 1,1 hektar stora tomt finns gott om utrymme för parkering av maskiner och bilar. Utöver detta finns även ett kallförråd med skjutdörrar som rymmer ca 300m². Försäljningen avser övertagande av hela bolaget; Medföljande fastighetsskuld på 930 000kr. I dagsläget är 100% av lokalerna uthyrda med hyresintäkter för 755 000 kr inklusive moms. Kallförrådet på 300m² ingår inte i hyresintäkterna, men här finns potential till ytterligare intäkter. För mer info och visningar kontakta ansvarig mäklare! Välkommen på visning!

Föreningsgatan 11, Centrum, Jokkmokks kommun
 • Budgivning pågår

Föreningsgatan 11

Övrigt
Centrum, Jokkmokks kommun

1 095 000 kr

126 m²

1 000 m² tomt

VISNING MED FÖRANMÄLAN TISDAG 2/5. KONTAKTA OSS FÖR BOKNING AV TID! Fastigheten är förhandsbesiktad. Varmt välkommen till Föreningsgatan 11 och denna finfina möjlighet. Här har anrika restaurang Smedjan huserat de senaste åren och här har man verkligen skapat en oas och en plats att trivas på. Fastigheten består av en superfin restaurang med fullt utrustat kök och mycket trevlig besöksdel med öppna och ljusa ytor. Restaurangens totala areal mäter upp 132 kvm. Fastigheten består även av ett boningshus om 126 kvm i 1 1/2 plan med källare. Här finns totalt 6 sovrum, två vardagsrum samt tre badrum. Boningshuset bjuder på stora och ljusa rum med fina ytskikt och här får man verkligen känslan av ett ombonat hem! På vindsvåningen finns en behändig lägenhet som för nuvarande hyrs ut och ger en fin månatlig intäkt. Tomten är fint planerad och inbjuder till lugn och harmoni, tomten spänner över hela 1 000 kvm i ett centralt läge. Goda parkeringsmöjligheter finns på uppfarten. Fastigheten värms upp via fjärrvärme. Här finns fina möjligheter för dig med entreprenörsanda och visioner. Kanske är du i restaurangbranschen och söker efter nya utmaningar? En chans du inte får missa! Varmt välkommen att anmäla ditt intresse.

 • Balkong
 • Uteplats
Lieksjekvägen 20, Flyggsundet, Arjeplogs kommun
 • Budgivning pågår

Lieksjekvägen 20

Fritidshus
Flyggsundet, Arjeplogs kommun

495 000 kr

46,5 m²

1 rum

1 205 m² tomt

Här har ni en slående bra möjlighet att förvärva en fastighet med en befintlig byggnad på. Byggnaden är mycket enkel och väntar på att du som nästa ägare ska sätta din egen prägel! Stugan är endast ett skal och är ej inredd interiört. Säljaren har dragit el till byggnaden. Största sammanlagda byggareal uppgår till 150 kvm där ingen enskild byggnad får överstiga 100 kvm enligt detaljplan. Högsta byggnadshöjd är 3,5 meter för huvudbyggnad och 2,8m för komplementbyggnad. Detaljplanen finner ni på vår hemsida under "filer/länkar". Det befintliga byggnaden som är rest är anpassad som komplementbyggnad. Det ett bygglov för en huvudstuga på 70 kvm. Bygglovet söktes 2018. Området är fjällnära och bjuder på skoteråkning, fiske och natur i världsklass! Vid intresse så kontaktar ni ansvarig fastighetsmäklare, vi hörs!

 • Plus
Vajtjärn 1:3, Vajtjärn, Jokkmokks kommun

Vajtjärn 1:3

Gård/Skog
Vajtjärn, Jokkmokks kommun

895 000 kr

37,4 ha tomt

Strålande tillfälle att förvärva en välskött skogsfastighet Vajtjärn om 37,4 ha bestående av fem skiften. Skiftena är belägna cirka en mil öster om Snesudden. Enligt skogsbruksplan upprättad 2003 av Skogsvårdsstyrelsen uppgår den produktiva skogsmarksarealen till cirka 31 ha. Skogen domineras av barrskog med främst bärris och är jämförbar med övriga delar av Jokkmokks kommun. Tall står för cirka 55 procent av virkesförrådet. Boniteten uppgår till ca 2,8 m3sk/ha. På fastigheten finns förutom skog och mark, även en byggnad samt sjöarna Södra Vajtjärnen och Ällamisträsket. Dags att ge sig in i skogsbranschen eller kanske läge att utöka beståndet? Kontakta oss för mer information och visning!

Renstigen 4, Lugnet, Arjeplogs kommun

Renstigen 4

Villa
Lugnet, Arjeplogs kommun

850 000 kr

106 m²

4 rum

945 m² tomt

Här presenterar vi en härlig möjlighet på Renstigen 4! Huset består av 106 + 16 kvm fördelat på 3 rum och kök. Här har ni även ett tillhörande garage samt carport, perfekt för både parkering och förvaring! Villan har en genomgående bra planlösning där ni redan vid entrén välkomnas av husets sociala ytor i form av matrum och vardagsrum. På höger sida direkt vid ingång så har ni samtliga 3 rum och badrum uppradade. Från de sociala ytorna kan ni ta er ut på den lummiga baksidan, här erbjuds många härliga soltimmar under vår och sommartid! Tack vare tomtens växtlighet så har ni ett naturligt insynsskydd mot de närmaste grannarna. År 2005 investerade nuvarande ägare i bergvärme vilket håller uppvärmningskostnaderna på rimliga nivåer! Området är lugnt och barnvänligt där livsmedelsbutiker, lekparker, skidspår, skoterspår och övriga bekvämligheter befinner sig just i närheten! Är du intresserad? Kontakta ansvarig mäklare och anmäl ditt intresse!

Visar alla 33