Mäklare Lena Niemi

Lena Niemi

Om mig

I mitt yrke som fastighetsmäklare är jag lyhörd, driven och målmedveten. Det som jag tycker är viktigt i en bostadsförmedling är att ha en god kommunikation genom hela förmedlingsuppdraget. Jag är noggrann och tydlig i det jag förmedlar vilket skapar tillit och trygghet mellan mig som förmedlare och säljare/köpare.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Dübengatan 31 B, vån 3, Luossavaara, Kiruna kommun
  • Budgivning pågår

Dübengatan 31 B, vån 3

Lägenhet
Luossavaara, Kiruna kommun
950 000 kr
70 m²
3 rum
vån 3/3
4 168 kr/mån
13 571 kr/m²

BUDGIVNING PÅGÅR! På Dübengatan 31 B, våning 3 finns denna fina 3:a om 70 kvm med bra planlösning. Inbjudande entréhall/hall som är själva hjärtat i bostaden med en praktisk klädkammare. Till vänster finns det hemtrevliga köket med äldre ljus köksinredning, kyl och spishäll. I anslutning till köket ligger ett sovrum med en dubbelgarderob. Ytterligare ett sovrum finns med en skjutdörrsgarderob med speglar som ingår i köpet. Badrum med dusch, wc och handfat. En tvättmaskin finns installerad och ingår i köpet. Stort vardagsrum med härligt ljusinsläpp, som har utgång till den mysiga balkongen med fantastisk utsikt. Föreningens fina bastu som renoverades 2019 är belägen i huset bredvid, i källaren på Dübengatan 35. Tvättstuga finns i källaren. På gården finns grillplats samt en fin lekpark för bus och umgänge. I månadsavgiften ingår det mesta som VA, värme, hushållsel, bredband, kabel-TV (grundutbud), bostadsrättstillägg. Stabil bostadsrättsförening. Trivsamt område med närhet till skola, förskola, livsmedelsbutik och pizzeria. Elljusspår/skidspår/skoterled ett stenkast bort, slalombacken finns på gångavstånd. Missa inte visningarna, hjärtligt välkomna!

  • Balkong
Magnetitvägen 40, vån 2, Luossavaara, Kiruna kommun
  • Budgivning pågår

Magnetitvägen 40, vån 2

Lägenhet
Luossavaara, Kiruna kommun
995 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 2/4
5 708 kr/mån
13 916 kr/m²

BUDGIVNING PÅGÅR! Vi hälsar er hjärtligt välkomna till denna fina lägenhet, en 3:a om 71,5 kvm på Magnetitvägen 40, våning 2. Från den långa hallen kommer man till alla rum, till höger ligger ett stort sovrum följt av det hemtrevliga köket med fullstor kyl och frys, spis och diskmaskin, här finns plats för ett stort matbord, perfekt för trevliga middagar. Till vänster finns badrummet med dusch och en praktisk klädkammare följt av ytterligare ett sovrum. Det ljusa vardagsrummet har fönster i 2 riktningar och har utgång till den inglasade balkongen som erbjuder sol under större delen av dagen och vy över fjällvärlden. 2017 lades ett snyggt laminatgolv i ljus ek i dem flesta rum, vilket ger ett mycket bra helhetsintryck. Lugnt och trevligt område med naturen runt knuten, närhet till livsmedelsbutik och pizzeria/grill. Skola och daghem på andra sidan gatan. Luossabacken och skidspår/gångvägar alldeles i närheten. Busstationen ligger runt knuten. Vi ses på visningarna!

  • Balkong
Hjalmar Lundbohmsvägen 83 A, vån 1, Luossavaara, Kiruna kommun

Hjalmar Lundbohmsvägen 83 A, vån 1

Lägenhet
Luossavaara, Kiruna kommun
540 000 kr
20,5 m²
1 rum
vån 1/3
2 760 kr/mån
26 341 kr/m²

KONTAKTA OSS FÖR VISNING. Varmt välkomna till denna mysiga 1:a om 20,5 kvm på Hjalmar Lundbohmsvägen 83 A, vån 1. En perfekt student- eller övernattningslägenhet eller för den som vill bo lite mindre. Hall med ett praktiskt klinkergolv samt upphängning och högskåp, en köksdel som har vit köksinredning, ett kylskåp, diskbänk med diskho och 2 kokplattor. Badrum med dusch och ett väggfast högskåp. Allrummet har ett fint ljusinsläpp, en garderob ingår i köpet. Utgång till den mycket snygga inglasade balkongen. Omtyckt förening som har välhållen ekonomi. Trivsamt område med närhet till skola, förskola, matbutik och pizzeria. Elljusspår/skidspår/skoterled ett stenkast bort, slalombacken finns på gångavstånd. Här är det lätt att trivas! Vi ses på visningarna!

  • Balkong
Jullebovägen 38, Alttajärvi, Kiruna kommun
  • Budgivning pågår

Jullebovägen 38

Fritidshus
Alttajärvi, Kiruna kommun
1 495 000 kr
48 + 4 m²
3 rum
2 777 m² tomt

BUDGIVNING PÅGÅR! Varmt välkomna till Alttajärvi och detta kanonfina fritidshus, beläget på Jullebovägen 38. Det här är objektet för er som söker en egen plats i naturskönt område med minuter in till Kiruna centrum. Fritidshuset erbjuder en mysig planlösning med ett luftig vardagsrum som är utrustat med braskamin (ej i bruk), ett kök i bra storlek där ni hittar både induktionshäll, ugn och kyl/frys,. Här finns även ett sovrum i bra storlek samt en sovalkov, en stor toalett som är utrustad med dusch, tvättmaskin och förbränningstoalett. Från dag ett kommer ni kunna koppla av och njuta av bekvämligheter som indraget vatten och el! Läget på fastigheten är fantastiskt vackert med utsikt över sjön, som erbjuder fina fiskemöjligheter, fin sik, abborre och t.o.m laxöring. En stor altan med tak på framsidan gör att man kan njuta av utsikten oavsett väder. På tomten finns förutom huvudbyggnaden även ett stort förråd samt ett båthus med anliggande brygga och tomten med sin storlek erbjuder möjlighet att bygga ytterligare komplementbyggnad, varför inte en bastu? Det här fritidshuset får Ni inte missa, anmäl er till visning redan nu!

Visar alla 4