Mäklare Lena Niemi

Lena Niemi

Om mig

I mitt yrke som fastighetsmäklare är jag lyhörd, driven och målmedveten. Det som jag tycker är viktigt i en bostadsförmedling är att ha en god kommunikation genom hela förmedlingsuppdraget. Jag är noggrann och tydlig i det jag förmedlar vilket skapar tillit och trygghet mellan mig som förmedlare och säljare/köpare.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kyrkstugvägen 46, Jukkasjärvi, Kiruna kommun

Kyrkstugvägen 46

Villa
Jukkasjärvi, Kiruna kommun
2 795 000 kr
117 + 112 m²
6 rum
1 200 m² tomt

KONTAKTA OSS FÖR VISNING. Nu har ni chansen att förvärva detta ljusa och trevliga 1-planshus om 117kvm (plus biarea 112 kvm) belägen på en fin friköpt tomt om hela 1200 kvm på Kyrkstugvägen 46 i Jukkasjärvi. På entréplan möts Ni av en rymlig hall med gott om plats för förvaring. Här ryms den lite större familjen med 3 sovrum i bra skick på övre plan (varav 2 st med inbyggda garderober) och 1 stort sovrum på källarplan. Fint kök med grå köksinredning, fullstor kyl samt frys med isfunktion, spis/ugn samt diskmaskin och gott om förvaring. Rymligt vardagsrum med härligt ljusinsläpp tack vare de stora fönstren. Fräscht badrum med kaklade väggar, toalett, dusch med duschväggar, väggfast högskåp och handfat med kommod. I källaren finns den mysiga gillestugan med braskamin som står för både värme och mysfaktor, sovrum 4, toalett, bastu med dusch utanför, tvättstuga, förråd och matkällare. På husets framsida finns en insynsskyddad veranda om ca 15 kvm och på baksidan finns en mindre altan med morgonsol. På tomten finns även en isolerad stuga, ca 30 kvm, med indragen el och golvvärme. HUSET ÄR FÖRHANDSBESIKTAT!

  • Uteplats
Soffis väg 4, Kurravaara, Kiruna kommun

Soffis väg 4

Villa
Kurravaara, Kiruna kommun
2 595 000 kr
154 m²
6 rum
2 687 m² tomt

KONTAKTA OSS FÖR VISNING. ACCEPTERAT PRIS 2 595 000 KR ELLER HÖGSTBJUDANDE. Varmt välkomna till vackra Kurravaara och denna mycket fina friliggande villa om 154 kvm på friköpt tomt om 2.687 kvm. Huset byggdes 2020 och erbjuder fina rum och fräscha ytskikt. Detta är boendet för er som vill kunna bo nära naturen i ett lugnt och fridfullt område, in till Kiruna centrum är avståndet ca 15 km. Ute på gården finns en varmbonad gäststuga och ett dubbelgarage. Inbjudande hall, direkt till vänster finns ett sovrum. Rakt fram ligger köket med mörkgrön köksinredning, spishäll, inbyggd ugn och mikro, integrerad diskmaskin samt integrerad fullstor kyl och frys. Gott om plats för ett stort matbord, utgång till altanen på baksidan. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ger ett luftigt intryck. Badrum med badkar samt en tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare, utgång till utsidan. En trappa upp finns ett trevligt allrum, tre sovrum varav ett har utgång till en stor balkong samt badrum med dusch. Naturskönt område i en levande by med aktiviteter inom hembygdsföreningen /hembygdsgården. Närhet till fina fiskevatten, skoterleder och skidspår. HUSET ÄR FÖRHANDSBESIKTAT. Detta objekt vill ni inte missa, vi ses på visningarna!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Hällbruksgatan 3, Örnnäset, Luleå kommun
  • Budgivning pågår

Hällbruksgatan 3

Lägenhet
Örnnäset, Luleå kommun
995 000 kr
40,5 m²
1 rum
vån 3/3
2 715 kr/mån
24 568 kr/m²

Välkommen till välskötta BRF Ränseln och denna mini-två på Hällbruksgatan. Lägenheten på 40 kvm har stora sociala ytor i kök, vardagsrum och ute på den gigantiska balkongen. Sovrumsdel i mysig alkov med garderobsvägg. Badrummet är renoverat och rymligt. Lägenheten har låg månadsavgift som inkluderar det mesta. Föreningen har gjort flera större renoveringar, exempelvis de nya balkongerna och fönsterbyte. Kanonfina gemensamhetsutrymmen med bland annat bastu, relax, samlingslokal och tvättstugor. Här bor du med bekvämt avstånd till gym, matbutik, bensinstation, restauranger, vårdcentral samt med goda bussförbindelser till stadskärnan och även direktlinje till universitetet. Varmt välkommen att anmäla dig till någon av visningarna via vår hemsida!

  • Balkong

Visar alla 3