Jonas Nilsson Fastighetsförmedling

Jonas Nilsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Bastugatan 3, null, Kiruna kommun

Bastugatan 3

Villa
Kiruna kommun
995 000 kr
129 + 129 m²
6 rum
1 308 m² tomt

Stort fint hus med öppen planlösning i lugnt område. Hörntomt 5 sovrum och balkong på övre plan 2 värmepumpar, centraldammsugare Fristående utebastu på gården med grillstuga. Stor baksida med solsida. Nära till skola, badhus, busstation, Vårdcentral och apotek samt Idrottsplats, coop samt bensinstation.

Hermelinsgatan 16A, Luossavaara, Kiruna kommun
  • Budgivning pågår

Hermelinsgatan 16A

Villa
Luossavaara, Kiruna kommun
1 795 000 kr
105 + 63 m²
4 rum
395 m² tomt

KONTAKTA OSS FÖR VISNING! Välkomna till Hermelinsgatan 16A och denna mycket trevliga 1 1/2 plans villa med källare och mindre friköpt tomt med förrådsbyggnad. I den välkomnande entrén finns det gott om plats för avhängning och förvaring. Till höger om hallen finner ni vardagsrummet med härligt ljusinsläpp. I anslutning till vardagsrummet har vi det nyligen renoverade och stilrena köket med plats för både matlagning och trevliga middagar med släkt och vänner. Här finns även ett snyggt badrum med dusch och toalett. Övre plan rymmer 2 sovrum i bra storlek och ett litet utrymme som kan användas som kontor eller datarum. Källarplan bjuder på både toalett, bastu, dusch, tvättstuga och ytterligare ett sovrum i bra storlek. Möjlighet till snabbt tillträde. Missa inte chansen att förvärva detta hus, vi ses på visningarna! HUSET ÄR FÖRHANDSBESIKTAT.

  • Balkong
Porfyrvägen 12, vån 4, Luossavaara, Kiruna kommun
  • Budgivning pågår

Porfyrvägen 12, vån 4

Lägenhet
Luossavaara, Kiruna kommun
1 095 000 kr
64 m²
3 rum
vån 4/4
5 698 kr/mån
17 109 kr/m²

FÖRANMÄLAN KRÄVS FÖR VISNING TORSDAG 25 APRIL KL 19:00-19:30. ANMÄL ER VIA www.jnf.se. Varmt välkomna till en fint renoverad 3:a om 64 kvm på Porfyrvägen 12. Den ligger högst upp på våning 4 och nås bekvämt med hiss. Lägenheten har ett modernt kök och erbjuder ett fint ljusinsläpp och en härlig utsikt. Här kommer man in i den välkomnande hallen i öppen planlösning mot köket. Rakt fram finns det moderna och stilrena köket som helrenoverades 2018 med vit köksinredning. Den har en mycket påkostad köksutrustning: inbyggd microvågsugn som frigör arbetsyta, side by side kyl/frys med inbyggd ismaskin, induktionshäll med flexibla värmezoner, inbyggd ugn med självrengöringssystem (pyrolys), inbyggda spotlights och en integrerad diskmaskin. Vardagsrummet med fint ljusinsläpp, som renoverades 2019, har en snygg fondvägg och utgång till den mysiga balkongen som erbjuder en fin utsikt mot fjällvärlden och Luossabacken. Fint badrum med dusch och wc. Tvättmaskin och torktumlare finns installerade och ingår i köpet. Två sovrum i bra storlek, det ena med ingång till den praktiska klädkammaren. Fin utsikt från båda sovrummen. Lugnt och trivsamt område med närhet till naturen. Elljusspår/skidspår/skoterled ett stenkast bort, slalombacken finns på gångavstånd. Inte långt till livsmedelsbutik, skola, förskola, pizzeria/grill. Samt 2 st närliggande busshållplatser. Missa inte chansen att förvärva denna lägenhet, vi ses på visningarna!

  • Balkong
  • Hiss
Paksuniemi 3059, Paksuniemi, Kiruna kommun
  • Budgivning pågår

Paksuniemi 3059

Villa
Paksuniemi, Kiruna kommun
1 695 000 kr
118 m²
4 rum
2 422 m² tomt

BUDGIVNING PÅGÅR. I charmiga Paksuniemi väntar denna mysiga 1-plansvilla om 118 kvm på nya ägare. Bra läge, villan ligger endast ca 200 meter från sjön Sautosjärvi. Villan har en mycket fin och stor altan på framsidan och sidan av huset. Trevlig hall, byggår 2019, som har en skjutdörrsgarderob med speglar och laminatgolv med golvvärme. En toalett. Kök/allrum med matplats och tv-hörna/vardagsrum där en braskamin står för värme och mysfaktor. Resterande delen av villan byggdes 2022 och har 3 fina sovrum i bra storlek, pannrum och en jättefräsch tvättstuga/duschrum med både dusch, tvättmaskin och torktumlare samt ingång till den mysiga bastun. Friköpt tomt på 2422 kvm, här finns också en vinterbonad gäststuga/förråd där en frysbox ingår i köpet, en vedbod, en lekstuga samt ett tältgarage och en stor container. Naturskönt område med närhet till fina fiskevatten, skoterleder och skidspår. HUSET ÄR FÖRHANDSBESIKTAT. Varmt välkomna på visningarna!

  • Uteplats
Fjärdingsvägen 2, Jukkasjärvi, Kiruna kommun
  • Budgivning pågår

Fjärdingsvägen 2

Villa
Jukkasjärvi, Kiruna kommun
2 695 000 kr
157 m²
4 rum
771 m² tomt

FÖRANMÄLAN KRÄVS FÖR VISNING TORSDAG 25 APRIL KL. 18:15-18:45. ANMÄL ER VIA VÅR HEMSIDA www.jnf.se Varmt välkomna till trevliga Jukkasjärvi och denna mycket fina 1 1/2-plansvilla om 157 kvm i bra läge på Fjärdingsvägen 2 med friköpt tomt om 771 kvm . Vidbyggt garage med 2 stora förråd bakom. Altan på ena sidan av huset. Stor och inbjudande entréhall där en garderobsmöbel ingår i köpet. Till vänster ligger det hemtrevliga köket med grålaserad köksinredning i massivt trä, induktionshäll/ugn, diskmaskin samt kyl/frys. Utgång till altanen. Vardagsrum med fint ljusinsläpp från fönster i två riktningar, öppen planlösning mot matplatsen med plats för ett stort matbord för trevliga middagar. Ett sovrum med garderober. En stor och fräsch toalett. Tvättstuga med tvättmaskin samt tvättbänk med ho, Groventré som har ett klinkergolv med golvvärme. Ingång till garaget och till den fina bastuavdelningen med en mysig bastu med lavar samt ett relaxrum med dusch utanför. Övre plan erbjuder ett rymligt allrum med en vacker braskamin (kontrollerad och godkänd) som står för både värme och mys. 2 sovrum i bra storlek, det ena med garderober och det andra med ingång till en klädkammare. Ett mycket fint badrum med dusch våtrumsskivor/kakel och klinker. Ytterligare en praktisk klädkammare. Inte långt till Torneälven, mataffär, skidspår och skola. Det världsberömda ICEHOTEL når ni på några minuter. In till Kiruna är det ca 17 km. HUSET ÄR FÖRHANDSBESIKTAT! Vi ses på visningarna, hjärtligt välkomna med er anmälan!

  • Uteplats
Gustaf Wickmansgatan 7, Östermalm, Kiruna kommun
  • Budgivning pågår

Gustaf Wickmansgatan 7

Villa
Östermalm, Kiruna kommun
2 995 000 kr
179 + 102 m²
7 rum
548 m² tomt

Varmt välkomna till Gustaf Wickmansgatan 7 och detta mycket fina 2,5 plans hus med källare på friköpt tomt. Nuvarande ägare har använt hela huset men går att gör om till 3 lägenheter, 2 st 3:or och 1 st 1:a. Huset är välhållet och snyggt renoverat. Fristående stort garage på gården med 3 portar, varav en högre port. Inbjudande trapphus på entréplan, direkt till vänster finns ett sovrum med handfat och inbyggda garderober. Rakt fram är ingången till den första lägenheten med hall, fräscht badrum med dusch och ytterligare ett sovrum med inbyggda garderober. Ett stort och ljust vardagsrum med fönster i två riktningar, en tjusig braskamin tronar på bästa plats och står för både värme och mysfaktor (kontrollerad och godkänd). Öppen planlösning med en bardisk mellan vardagsrummet och det moderna och hemtrevliga köket med svart köksinredning. integrerad fullstor kyl och frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll samt inbyggd ugn. En trappa upp finns nästa trerumslägenhet med hall, fint badrum med kakel och klinker samt dusch. 2 sovrum, båda med inbyggda garderober. Snyggt kök med grå köksinredning, fullstor kyl och frys, diskmaskin samt spis. Rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp och även här finns en vacker braskamin (kontrollerad och godkänd). Vindsplan erbjuder ett badrum med dusch, ingång till den stora kallvinden med gott om plats för förvaring. Ett större sovrum med en praktisk klädkammare med skjutdörrar. I källaren finns ett WC, 3 matkällare. Ett rum. Tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare samt duschkabin och ingång till bastun med elektrisk bastukamin. Kyl/frys ingår ej i köpet, frysboxen ingår. Mycket trevligt område, inte långt till Kirunas nya centrum, skolor och handelsområdet. Detta är verkligen ett hus med potential, visningarna vill ni inte missa! Välkomna! HUSET ÄR FÖRHANDSBESIKTAT.

  • Balkong
  • Energieffektiv
Auroravägen 5, Lombolo, Kiruna kommun
  • Budgivning pågår

Auroravägen 5

Radhus
Lombolo, Kiruna kommun
1 895 000 kr
135 + 24 m²
5 rum
358 m² tomt

FÖRANMÄLAN KRÄVS FÖR VISNING TORSDAG 25 APRIL KL. 17:00-17:30. ANMÄL ER VIA VÅR HEMSIDA www.jnf.se Välkomna till Auroravägen 5 och detta mycket fina parhus i bra ytterläge som passar utmärkt för de som söker ett hem med närhet till såväl skola och matbutik som till skid- och skoterspår. På framsidan av huset finns en trevlig stor altan där solen skiner mellan ca kl. 10:00-19:00. Huset har en bra planlösning med totalt 4 sovrum, 1 vardagsrum samt ett hemtrevligt kök. Garage och ett förråd på framsidan av huset. På baksidan finns en lekstuga. Inbjudande hall. Från hallen kommer ni direkt in i det rymliga och snygga köket med vit köksinredning, kyl/frys, induktionshäll och diskmaskin. Vägg i vägg med köket finns tvättstugan med tvättmaskin. På entréplan hittar ni också ett wc, ett förråd under trappen, ett sovrum samt det ljusa och stora vardagsrummet som har utgång till baksidan. En trappa upp finns en övre hall och 3 sovrum i bra storlek varav 2 med garderober. Fräscht badrum som renoverades 2023 med dusch och duschväggar, ingång till den mysiga bastun. Ca 1,5 km gångavstånd till skola, matvarubutik och pizzeria. Skidspår och skoterled "runt knuten". Missa inte chansen att förvärva detta hus, vi ses på visningarna! HUSET ÄR FÖRHANDSBESIKTAT!

  • Uteplats
Hjalmar Lundbohmsvägen 83 A, vån 1, Luossavaara, Kiruna kommun

Hjalmar Lundbohmsvägen 83 A, vån 1

Lägenhet
Luossavaara, Kiruna kommun
540 000 kr
20,5 m²
1 rum
vån 1/3
2 760 kr/mån
26 341 kr/m²

KONTAKTA OSS FÖR VISNING. Varmt välkomna till denna mysiga 1:a om 20,5 kvm på Hjalmar Lundbohmsvägen 83 A, vån 1. En perfekt student- eller övernattningslägenhet eller för den som vill bo lite mindre. Hall med ett praktiskt klinkergolv samt upphängning och högskåp, en köksdel som har vit köksinredning, ett kylskåp, diskbänk med diskho och 2 kokplattor. Badrum med dusch och ett väggfast högskåp. Allrummet har ett fint ljusinsläpp, en garderob ingår i köpet. Utgång till den mycket snygga inglasade balkongen. Omtyckt förening som har välhållen ekonomi. Trivsamt område med närhet till skola, förskola, matbutik och pizzeria. Elljusspår/skidspår/skoterled ett stenkast bort, slalombacken finns på gångavstånd. Här är det lätt att trivas! Vi ses på visningarna!

  • Balkong
Puoltsa 1106, Puoltsa, Kiruna kommun
  • Budgivning pågår

Puoltsa 1106

Villa
Puoltsa, Kiruna kommun
1 795 000 kr
80 + 19 m²
3 rum
2 088 m² tomt

FÖRANMÄLAN KRÄVS FÖR VISNING TORSDAG 2 MAJ KL 17:30-18:00. ANMÄL ER VIA www.jnf.se. Välkommen till detta fristående hus i Puoltsa, ca 28 kilometer från Kiruna efter Nikkaluokta vägen. Söker Du lugn och ro, fiske ,fjäll och naturupplevelser utöver det vanliga, då är detta ett självklart alternativ av åretrunt boende. Huset rymmer två sovrum och kök med stor braskamin samt ett allrum och ett badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare ingår i priset. På gården finns även en gäststuga med indragen el och värme samt en vedbod/ förråd. Boyta är ca 90 kvm och tomten är rejäla 2 088kvm. Inte långt ifrån huset rinner den mäktiga Kalixälven och det finns även en mysig sandstrand endast 10 minuters promenad bort. Missa inte chansen att förvärva detta fina objekt, anmäl Er till visning nu, Huset är förhandsbesiktat! VÄGBESKRIVNING TILL FASTIGHETEN: TA VÄG 870 MOT NIKKALUOKTA OCH KÖR CA 27 KM. NÄR NI KOMMER TILL VÄGSKYLT: PUOLTSA , FORTSÄTTER NI RAKT FRAM CA 1 KM. DÄR, TILL VÄNSTER SER NI VÅR "TILL SALU" SKYLT OCH EN SKYLT MED EN GUL SMILEY, SVÄNG AV OCH FORTSÄTT RAKT FRAM CA 100 M. PÅ VÄNSTER SIDA HAR NI FASTIGHETEN.

Drottninggatan 6-8A, Centrum, Arjeplogs kommun

Drottninggatan 6-8A

Övrigt
Centrum, Arjeplogs kommun
11 850 000 kr
2 460 m² tomt

Nu har ni chansen att slå på stort, mitt i centrala Arjeplog! Här kan vi stolt presentera fastigheten ARJEPLOG JÄRVEN 4 med totalt 17 stycken lägenheter, 1 restaurang, kontor och lokaler. I och med fastighetens centrala och gemytliga läge med samhällsservice bara några meter från byggnaden finns alla förutsättningar för en lyckad investering och fortsatt utveckling. Byggnaden innefattar totalt 17 lägenheter med storleksfördelningen 2st 2rok (60,3 kvm), 12st 3rok (70,3-82,0 kvm), 2st 4rok (87,5 kvm) och 1st 5rok (178,5 kvm). Utöver lägenheterna finns ytor som lokaler, kontor och restarurang motionsrum/solarium och mer. Lägenheterna samt övrig uthyrningsbar yta har varit attraktiva och beläggningen har varit näst intill full sedan byggåret 1991. Fungerande hiss finns i trapphus från markplan till vindsförråd. Hyresgäster för både lägenheter, lokal och restaurang betalar elen separat utöver hyra efter förbrukning via eget elabonnemang. Värme och varmvatten ingår i hyran. Alla lägenheter har ett eget vindsförråd. Matförråd finns på vindan, med avstängd kylanläggning. Just nu bevaras endast torrvaror i detta utrymme. Till fastigheten finns en generös parkeringsyta. Kostnad för parkering ligger idag på 50 kr/månad, el tillkommer för nyttjande av motorvärmarstolpe efter förbrukning. Parkering är idag en separat överenskommelse efter behov. På fastigheten finns en fristående komplementbyggnad som innefattar tvättstuga, soprum, cykelförråd, och ett förråd som restaurangen nyttjar. Denna fastighet lämpar sig perfekt för dig som söker ett investeringsobjekt i ett högattraktivt område och där ni vill fortsätta förädla denna välskötta fastighet. Arjeplogs kommun har ca 2 800 invånare och är mest känd för sin fantastiska natur och fjällmiljö. Arjeplog är ett populärt resmål både för nationella och internationella turister året om och närmaste flygplats ligger ca 60 minuters bilfärd ifrån fastigheten. Denna fastighet lämpar sig till lokala, nationella och internationella investerare. Fastigheten genererar hyresintäkter på 1 889 046 SEK/år. Driftkostnaderna för fastigheten motsvarar 582 095 SEK/år. Kostnader för löpande underhåll och ev personalkostnader tillkommer. Seriösa spekulanter kan få tillgång till ännu mer detaljerad information samt upplysning om fastigheten. Dokument som energideklaration och OVK är utförd i linje med gällande regler och bestämmelser. Under fliken "filer/länkar" kan ni även ladda ned gällande detaljplan och ritningar för fastigheten. Ta chansen och satsa i Arjeplog & tveka inte att höra av er till ansvarig mäklare vid intresse eller övriga frågor/funderingar! Visningar kommer ske löpande efter intressenters efterfrågan.

Visar alla 10