Mäklare Jonas Nilsson

Jonas Nilsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Styckjunkargatan 6, Lulsundet, Luleå kommun

Styckjunkargatan 6

Villa
Lulsundet, Luleå kommun

2 650 000 kr

90 m²

4 rum

913 m² tomt

VÄLKOMMEN PÅ ÖPPEN FÖRHANDSVISNING I SAMBAND MED INTERIÖR FOTOGRAFERING TORSDAGEN DEN 9 FEBRUARI KL 12:00-12:30 SAMT ÖPPEN VISNING SÖNDAGEN DEN 12 FEBRUARI KL 13:00-13:30. HUSET KOMMER ATT FÖRHANDSBESIKTAS AV ANTICIMEX! Här bor man mellan Ormbergets finfina utbud och Lulsundets centrumnära badstrand. En trevlig enplansvilla med en mysig insynsskyddad tomt och som grädde på moset finns en rymlig och härlig altan på cirka 60 kvm (säljarnas uppgifter). Detta hus från 1960 har ett vardagsrum mot baksidan av tomten och ett trevligt kök med mycket plats för matlagning och umgänge. Här finns tre sovrum med bra storlek och ett plus med huset är bra förvaringsmöjligheter. Dessutom blir man extra glad över att det finns fjärrvärme indraget. På bostadsområdet Lulsundet, ett område som är spännande med olika sorters hus från olika tidsepoker. Med det äldsta från början av 1900-talet. Man har nära till rekreationsområde, sandstrand, restauranger, matbutiker och stan. Och som kuriosa så spelades filmscenen på macken i kultiga 'Vi hade i alla fall tur med vädret' in på gamla Shell på Lulsundet där Niemis bil ligger idag. Detta var sommaren 1979. Välkommen på visning hälsar Jonas och Ulrica på JNF!

  • Uteplats
Ängesträsk 1:41 och Mjöträsk 2:20, Råneå, Luleå kommun

Ängesträsk 1:41 och Mjöträsk 2:20

Gård/Skog
Råneå, Luleå kommun

375 000 kr

20,8 ha tomt

FÖR FRÅGOR RING SKOGSKOORDINATOR JOHAN THINGVALL, 070-62 82 927. Vi presenterar stolt, Ängesträsk 1:41 och Mjöträsk 2:20. Perfekt mindre objekt lämpligt som instegsfastighet eller för dig som vill utöka ditt skogliga innehav. Ängesträsk 1:41 om 21 ha och Mjöträsk 2:20 om 1,2 ha säljes tillsammans som ett objekt. Fastigheterna ligger mycket lättillgängligt vid väg, i Bjurå ca 6 mil från Luleå och är obebyggda. Enligt helt ny skogsbruksplan från Stefan Drugge, Töre Skogsbruksservice, så är det totalt 15,8ha produktiv skogsmark med 1134 m3sk varav största delen i S-skogar. Jämn åldersfördelning med övervägande del tall samt stadig och stabil tillväxt i skakiga tider med möjlighet att skapa kassaflöde direkt. Här får du även fin jakt i Bjurå jaktlag med en tilldelning 2022 på 4+4. Jakten är inte utarrenderad. Tveka inte att höra av dig för mer information, eller anmäla intresse. Skogliga hälsningar Jonas och Johan Skogsbruksplanen hittar du under filer/länkar

Armévägen 19, Kronan, Luleå kommun
  • Budgivning pågår

Armévägen 19

Lägenhet
Kronan, Luleå kommun

1 895 000 kr

104 m²

4 rum

6 206 kr/mån

18 221 kr/m²

VISNING MED FÖRANMÄLAN TORSDAG 2/2 KL 16:30-16:50. VÄLKOMMEN MED DIN ANMÄLAN! Välkommen till denna fantastiskt fina fyrarummare på populära Kronanhöjden. Här bor man rymligt med sammanhängande sociala ytor i kök och vardagsrum som binds samman med en stor inglasad balkong i insynsskyddat läge. Lägenheten har tre sovrum och en stor klädkammare med fönster och skulle kunna fungera som exempelvis hemmakontor. Lägenheten har både ett större badrum och en mindre WC. Stabil förening med fina gemensamhetsutrymmen och gott om parkeringsplatser. Ovanligt god ekonomi och under 2022 var en av sommarmånaderna avgiftsfri för samtliga lägenheter. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Edvägen 136, Kallax, Luleå kommun

Edvägen 136

Tomt
Kallax, Luleå kommun

2 495 000 kr

3 576 m² tomt

Varmt välkommen till ett utsökt havsnära läge i omåttligt populära Edviken/Kallax. En obebyggd jättetomt på 3 576 kvm med två adresser (Edvägen 134 och 136) som rimligen kan styckas av i två tomter för den som önskar det. Skapa ett generationsboende eller ha bara väldigt gott om plats för att förverkliga drömmen. Idag är tomten skogsbeklädd med fin skog och spännande berghällar i dagen med en gemytlig sluttning ner mot havet. Din inspiration och kreativitet bestämmer hur Du kan optimera denna natursköna tomt optimalt. Markvegetationen är i stora delar undanröjd. Väg som plogas året runt finns fram till tomtgräns. Området runt omkring består av äldre tallskog och fin bärplockning när säsongen är inne. Ta chansen och skapa ett läge utöver det vanliga. För planbestämmelser se under fliken filer/länkar.

Aprikosvägen 32, Sävast, Bodens kommun

Aprikosvägen 32

Villa
Sävast, Bodens kommun

2 995 000 kr

284 m²

8 rum

881 m² tomt

Varmt välkomna till en stor, magnifik insynsskyddad villa i söderläge i populära Sävast. Vad väljer du? Ett morgondopp, lunchdopp eller kvällsdopp? Här kan den badsugne få ihop rejält med badtimmar nästa sommar, det är bara att varva mellan poolen och bubbelbadet. De övriga i familjen kanske vill svinga en klubba eller två på golfbanan som bara ligger sju minuters bilväg från huset. Eller varför inte satsa på springande eller skidåkande under 2023? Att vara granne med skid- och löpspår kan bli startskottet för början på springkarriären eller rent av ett Vasalopp? Ett mysigt hus som renoverats under åren. Köket har uppdaterats med ett exklusivt Marbodalkök med vita högblanka luckor och motorstyrda lådor. Köket är utrustat med induktionshäll på 90 centimeters bredd, rostfri frihängande spisfläkt, kyl med kolsyremaskin, frys med ismaskin, diskmaskin, varmluftsugn och vinkyl. Samtliga vitvaror är från 2017. Köket har en stor köksö med granitbänkskiva där sex personer får plats. I köket finns en helglasad altandörr som leder ut till det fantastiska pooldäcket. I anslutning till köket finns en matsal med ekparkett i svart ek. Huset har hela fem sovrum och alla med bra storlek. Här i huset vill man hänga med vänner och ha trevliga middagar. Kom och upplev allt på plats. Huset har en dokumenterad sättning som uppkom i samband med poolbygget 2014, se bifogade dokument. Detta har nuvarande ägare inte märkt av. Fastigheten kommer säljas med friskrivningsklausul mot alla tänkbara fel. Välkomna på visning till Aprikosvägens egna poolvilla, ett ställe för både stora och små! Vi syns på visningarna!

Bälingevägen 708, Bälinge, Luleå kommun

Bälingevägen 708

Övrigt
Bälinge, Luleå kommun

5 995 000 kr

270 m²

1 400 m² tomt

KONTAKTA OSS FÖR MER INFO OCH VISNING! VÄLKOMMEN! Nu smäller vi till med ett riktigt pang-objekt! Den före detta vapenbutiken i Bälinge har gjorts om till ett otroligt fint hyreshus med totalt fem lägenheter. Av de fem lägenheterna har fyra stycken totalrenoverats. Fastigheten har genomgått omfattande renovering under 2019 och skicket på lägenheterna går att jämställa med nyproduktion. Alla de renoverade lägenheter har köksinredning från Ballingslöv, helkaklade badrum och både tvättmaskin och diskmaskin. Fastigheten har nya 3-glasfönster och har tilläggsisolerats. Både tak och väggar har försetts med ångspärr för att minska värmeläckage. Den större lägenheten i etage har äldre ytskikt och är i övrigt i gott skick. Fastigheten har parkeringsplatser på innergården med motorvärmare (både temp och tidsstyrning) och varje lägenhet har ett förråd. Hyresintäkter: 406 068 kr Driftkostnader: 50 545 kr Driftsnetto: 355 523 kr Välkommen på visning!

Verkstadsgatan 8, Altuna industriområde, Älvsbyns kommun

Verkstadsgatan 8

Övrigt
Altuna industriområde, Älvsbyns kommun

3 700 000 kr

1 531 m²

1,2 ha tomt

Välkomna till en rejäl industrifastighet på 1 531 kvm med renoverade lokaler och rymliga maskinhallar. Här finns fyra stora verkstadshallar, butikslokal, två kontor, omklädningsrum och lunchrum. Butikslokalen renoverades 2015 och har egen godsmottagning. Samtliga hallar har var sin port med god höjd för såväl större som mindre fordon och maskiner. På fastighetens ca 1,1 hektar stora tomt finns gott om utrymme för parkering av maskiner och bilar. Utöver detta finns även ett kallförråd med skjutdörrar som rymmer ca 300m². Försäljningen avser övertagande av hela bolaget; Medföljande fastighetsskuld på 930 000kr. I dagsläget är 100% av lokalerna uthyrda med hyresintäkter för 755 000 kr inklusive moms. Kallförrådet på 300m² ingår inte i hyresintäkterna, men här finns potential till ytterligare intäkter. För mer info och visningar kontakta ansvarig mäklare! Välkommen på visning!

Björkövägen, Björkön/Bensbyn, Luleå kommun

Björkövägen

Tomt
Björkön/Bensbyn, Luleå kommun

600 000 kr

2 000 m² tomt

ENDAST EN TOMT KVAR! FÖRST TILL KVARN Tre sköna tomter som är klart utfyllda och markbearbetade på runt 2 000 storslagna kvadratmeter ca 5 kilometer från Bensbyn och ca 13 kilometer från centrala Luleå. Vackert belägna i naturskönt område med närhet till vattnet. Notera att vatten och avlopp är inkluderat i tomtpriset. Bygg Ditt drömhus med gott om plats för dubbelgaraget.

  • Plus
Renholmsvägen, Mörön, Luleå kommun

Renholmsvägen

Tomt
Mörön, Luleå kommun

995 000 kr

1,2 ha tomt

RING FÖR VISNING ELLER ÅK UT OCH TITTA SJÄLV. Är Du sugen på vyer utöver det vanliga? Är Du sugen på mer sol än andra? Varmt välkommen till denna maffiga strandtomt på drygt 11 000 kvm. Här kan Du förverkliga de lite extra vidlyftiga drömmarna och bygga för framtiden. Här finns plats, här finns utsikt. Väg finns fram i anslutning till tomtgräns. Kom ihåg, ett fint läge börjar med en tomt utöver det vanliga. Dags att gasa lite i livet, bara slå till och börja.

Visar alla 9