Mäklare Jonas Nilsson

Jonas Nilsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Rönngatan 8, Östermalm, Luleå kommun

Rönngatan 8

Villa
Östermalm, Luleå kommun
5 895 000 kr
148 + 87 m²
7 rum
648 m² tomt

VISNING MED FÖRANMÄLAN SÖNDAG 25/2 KL 13:30-14:00. VÄLKOMMEN! HUSET ÄR FÖRHANDSBESIKTAT AV ANTICIMEX. Nu presenterar vi en fastighet utöver det vanliga. Centralt beläget på Östermalm hittar ni denna fantastiskt fina 2-plansvilla med källare. Övre plan om 3 r o k fungerar idag som uthyrningsdel med egen ingång via trapphus. Källarplan är lyxigt renoverad med bastu, relax, tvättstuga och flera sovrum. Markplan har stora sociala ytor i kök och vardagsrum, ett sovrum och badrum med kakel och klinker. Vardagsrumsdelen har utgång till altan och tomten ligger i soligt läge. Huset har även en oinredd vindsvåning på ca 60kvm med lägre takhöjd och förädlingspotential. Närområdet ger köpare tillgång till fina promenadstråk, lugna kvarter och självklart Luleås centrum inom promenadavstånd. Detta är riktigt bra - vi ses på visning!

Västra Varvsgatan 20A, Centrum-Varvet, Luleå kommun

Västra Varvsgatan 20A

Lägenhet
Centrum-Varvet, Luleå kommun
1 050 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/3
4 743 kr/mån
20 192 kr/m²

Stolt kan vi presentera en fin tvåa i hörnläge på Varvet i Luleå! Här möts du av ett vackert ljusinsläpp redan vid första klivet in i lägenheten. Smart och öppen planlösning med stora fönster åt flera håll som gör att lägenheten upplevs extra rymlig. Utöver det finns det en balkong tillhörande lägenheten som tillför extra trevnad. Stilrent badrum med kaklade väggar och fina badrumsmöbler, här finns både torktumlare och tvättmaskin som gör vardagen lite lättare. Föreningen har ett stort varmgarage med platser för biltvätt. Gemensamhetsutrymmen inkluderar bland annat gym, bastu och hobbyrum. Lägenheten ligger i direkt närhet till restaurang och vackra promenadstråk runt vattnet på Oskarsvarv. Livsmedelsbutik finns alldeles kloss mot lägenheten. Missa inte detta - välkommen på visning!

  • Plus
  • Hiss
Mariehemsvägen 33 B, Mariehem, Umeå kommun

Mariehemsvägen 33 B

Lägenhet
Mariehem, Umeå kommun
1 395 000 kr
43,5 m²
1 rum
vån 3/3
3 392 kr/mån
32 069 kr/m²

Varmt välkommen till Mariehemsvägen 33 B, där du finner denna ljusa och trevliga etta på 43,5 m2. Här finner du en välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter, ett rymligt fräscht kök med matplats, ett smakfullt vitt helkaklat badrum med grå klinker och ett allrum med plats för både säng, skrivbord och soffa. Boendet erbjuder en perfekt kombination av närhet till stadens puls och trevliga grönområden. Med Nydalasjön som granne kan du njuta av härliga promenader och rekreation utomhus, samtidigt ligger Mariehems centrum bara en kort promenad bort. Närhet även till universitetet och sjukhus. Efter en kortare färd kommer ni till Umeås stadskärna där ett brett utbud av butiker, restauranger och kulturella sevärdheter finns. Vi syns på visningarna!

Östra Kyrkogatan 50, Haga, Umeå kommun
  • Budgivning pågår

Östra Kyrkogatan 50

Lägenhet
Haga, Umeå kommun
1 095 000 kr
28 m²
1 rum
vån 1/2
1 971 kr/mån
39 107 kr/m²

På eftertraktad adress på Haga i centrala Umeå finner du denna fantastiska lägenhet till ett överkomligt pris. Här finner du ett modernt kök och kaklat badrum. I allrummet, som är lätt att möblera, finns gott om plats för säng, soffa och ett matbord för 2-4 personer. Lägenheten erbjuder rikligt med naturligt ljus tack vare de generösa fönsterpartierna. De ger också ger en vacker utsikt över den fina innergården. Du kommer att trivas här, omgiven av lugn och grönska, med närhet till parker och löpspår både i I20 skogen och Gammlia området Samtidigt har du bara en kort promenad till stadskärnans rika utbud av butiker, caféer och restauranger. Universitetsområdet, Sjukhuset, kommunikationer och all tänkbar service finns också nära till hands. Föreningen är trevlig och välfungerande, med en god sammanhållning bland grannarna och välskötta gemensamma utrymmen. Dessutom finns bra parkeringsmöjligheter.

Hemavan Syterskalet tomt 1:1400, Västbyvägen 2, Storumans kommun

Hemavan Syterskalet tomt 1:1400

Tomt
Västbyvägen 2, Storumans kommun
2 000 000 kr
1 403 m² tomt

FÖR MER INFORMATION VÄNLIGEN RING 070-28 28 885 ELLER MAILA TILL [email protected]. Varmt välkommen till en tomt med ett läge utöver det vanliga. Längst ut mot blivande nedfart i nya området Syterskalet ligger 1403 kvm tomt i absolut pole position. Generös byggrätt med möjlighet till parhus om så önskas, eller bygg en fjällvilla med skön utsikt mot dalen och fjällmassiven. Byggrätten omfattar 224 kvm byggarea med max nockhöjd på 11,5 meter. Uthus får vara 40 kvm. Omedelbar närhet till kommande centrum och torg med liftar.

Företagsvägen 9, Gammelstad, Luleå kommun
Företagsvägen 9, Gammelstad, Luleå kommun, bild 2
Företagsvägen 9, Gammelstad, Luleå kommun, bild 3

Företagsvägen 9

Övrigt
Gammelstad, Luleå kommun
16 800 000 kr
1 421 m²
40 rum
1,2 ha tomt

Nu presenterar vi stolt en riktigt välhållen kontorsfastighet i bra läge i Gammelstad. Byggnaden har enormt bra skyltläge mot Bodenvägen och sitter på en stor tomt med massor av parkeringsyta. Just nu finns lediga ytor för den som vill ta över, antingen för att hyra ut eller hoppa in själv. Totalt finns ett 40-tal kontors- och samlingsrum i ljusa fina lokaler. Det finns även ett garage, en bastu och relax och trapphus med hiss. Stor tomt för möjlig vidareutveckling. Kontakta oss redan idag för mer info och visning.

  • Premium
Rektorsgatan 36C, Östermalm, Luleå kommun

Rektorsgatan 36C

Lägenhet
Östermalm, Luleå kommun
4 295 000 kr
126,3 m²
4 rum
vån 3
7 914 kr/mån
34 006 kr/m²

FÖR BOKNING AV VISNING RING JONAS NILSSON PÅ 070-28 28 885 ELLER MAILA VIA FORMULÄRET. Varmt välkommen till en lägenhet som utstrålar fingertoppskänsla. Här bor du inte bara på många kvadratmeter, utan även många kubikmeter tack vare takhöjden på ca 2,8 meter. Exklusivt och inbjudande kök med öppen planlösning mot vardagsrummet med utgång till balkongen. Här kan du njuta av utsikten över den fina nyanlagda trädgården på innergården över en kopp kaffe. Lägenheten erbjuder inte bara ett badrum, utan även en gästtoalett i enhetliga färger! Här slipper man alltså trängseln under morgonbestyren. Kanske är du på väg från villan och vill behålla en del av prylarna? Inga problem, utöver lägenhetens rejäla klädkammare, har du tillgång till ett källarförråd. Östermalm är det perfekta området för rörelsefyllt liv! Att du bor en kort promenad från stadskärnan påverkar inte lugnet eller naturens charm här. Du tar dig enkelt ned till Hälsans stig för en skön promenad längs med Skurholmsfjärden och förbi den omtalade ankdammen på Östermalm. Har du letat lägenhet i Seminariet men saknat balkong? Eller kanske helt enkelt vill bo i toppklass? Då kan du pusta ut. Välkommen med din intresseanmälan så syns vi på visningarna!

  • Balkong
  • Hiss
Husargatan 30, Kronanbacken/Kronan, Luleå kommun
  • Budgivning pågår

Husargatan 30

Tomt
Kronanbacken/Kronan, Luleå kommun
2 495 000 kr
900 m² tomt

KONTAKTA OSS FÖR MER INFO! Nu har vi något utöver det vanliga till salu! En rejäl villatomt på Kronanbacken/Kronan, ett av stans finaste områden. Tomten på 900 kvm ligger mysigt på ytterslinga med skog på baksidan. Här kan man bygga sitt drömhus utan att spara på krutet - senaste villan på kvarteret såldes för 7 miljoner. Det har funnits ett bygglov för villa på 350 kvm i två plan (175 kvm i varje plan) plus garage på 50 kvm, så här kan man bygga stort om man vill! Med närhet till stan, Ormbergets friluftsområde och stranden nere på Lulsundet har man nära till allt. Inom kort kommer service finnas ännu närmare i och med utvecklingen av Kronandalen. Passa på att knipa den sista tomten på detta mysiga familjevänliga kvarter - först till kvarn!

  • Plus
Edvägen 134-136, Kallax, Luleå kommun

Edvägen 134-136

Tomt
Kallax, Luleå kommun
1 750 000 kr
3 576 m² tomt

Varmt välkommen till ett utsökt havsnära läge i omåttligt populära Edviken/Kallax. En obebyggd jättetomt på 3 576 kvm med två adresser (Edvägen 134 och 136) som rimligen kan styckas av i två tomter för den som önskar det. Skapa ett generationsboende eller ha bara väldigt gott om plats för att förverkliga drömmen. Idag är tomten skogsbeklädd med fin skog och spännande berghällar i dagen med en gemytlig sluttning ner mot havet. Din inspiration och kreativitet bestämmer hur Du kan optimera denna natursköna tomt optimalt. Markvegetationen är i stora delar undanröjd. Väg som plogas året runt finns fram till tomtgräns. Området runt omkring består av äldre tallskog och fin bärplockning när säsongen är inne. Ta chansen och skapa ett läge utöver det vanliga. För planbestämmelser se under fliken filer/länkar.

Bälingevägen 708, Bälinge, Luleå kommun

Bälingevägen 708

Övrigt
Bälinge, Luleå kommun
3 995 000 kr
270 m²
1 400 m² tomt

KONTAKTA OSS FÖR MER INFO OCH VISNING! VÄLKOMMEN! Nu smäller vi till med ett riktigt pang-objekt! Den före detta vapenbutiken i Bälinge har gjorts om till ett otroligt fint hyreshus med totalt fem lägenheter. Av de fem lägenheterna har fyra stycken totalrenoverats. Fastigheten har genomgått omfattande renovering under 2019 och skicket på lägenheterna går att jämställa med nyproduktion. Alla de renoverade lägenheter har köksinredning från Ballingslöv, helkaklade badrum och både tvättmaskin och diskmaskin. Fastigheten har nya 3-glasfönster och har tilläggsisolerats. Både tak och väggar har försetts med ångspärr för att minska värmeläckage. Den större lägenheten i etage har äldre ytskikt och är i övrigt i gott skick. Fastigheten har parkeringsplatser på innergården med motorvärmare (både temp och tidsstyrning) och varje lägenhet har ett förråd. Hyresintäkter: 406 068 kr Driftkostnader: 50 545 kr Driftsnetto: 355 523 kr Välkommen på visning!

Björkövägen, Björkön/Bensbyn, Luleå kommun

Björkövägen

Tomt
Björkön/Bensbyn, Luleå kommun
600 000 kr
2 000 m² tomt

ENDAST EN TOMT KVAR! FÖRST TILL KVARN Tre sköna tomter som är klart utfyllda och markbearbetade på runt 2 000 storslagna kvadratmeter ca 5 kilometer från Bensbyn och ca 13 kilometer från centrala Luleå. Vackert belägna i naturskönt område med närhet till vattnet. Notera att vatten och avlopp är inkluderat i tomtpriset. Bygg Ditt drömhus med gott om plats för dubbelgaraget.

  • Plus
Renholmsvägen, Mörön, Luleå kommun

Renholmsvägen

Tomt
Mörön, Luleå kommun
995 000 kr
1,2 ha tomt

RING FÖR VISNING ELLER ÅK UT OCH TITTA SJÄLV. Är Du sugen på vyer utöver det vanliga? Är Du sugen på mer sol än andra? Varmt välkommen till denna maffiga strandtomt på drygt 11 000 kvm. Här kan Du förverkliga de lite extra vidlyftiga drömmarna och bygga för framtiden. Här finns plats, här finns utsikt. Väg finns fram i anslutning till tomtgräns. Kom ihåg, ett fint läge börjar med en tomt utöver det vanliga. Dags att gasa lite i livet, bara slå till och börja.

Visar alla 12