Mäklare Willy Hallin

Willy Hallin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
SKELLEFTEÅ KÅSBÖLE 5:2, Bureå, Skellefteå kommun

SKELLEFTEÅ KÅSBÖLE 5:2

Gård/Skog
Bureå, Skellefteå kommun
1 695 000 kr
39,9 ha tomt

Missa inte denna möjlighet! Skellefteå Kåsböle 5:2 är belägen ca 35 km från Skellefteå och består av ett sammanhängande skifte på ca 40 ha. Landarealen uppgår enligt skogsbruksplanen till 42,3 ha varav 40,2ha är produktiv skogsmark. Virkesförrådet uppskattas till 1093 m3sk med ett medeltal på 27 m3sk/ha. Medelboniteten är 3,6 m3sk/ha/år. Virkesförrådet fördelar sig på 82% tall, 8% gran samt 10% löv. Skogsbruksplanen ser ni i "filer/länkar" på vår hemsida. Med marken följer även jakträtt för Kåsböle VVO. Här har ni möjlighet att jaga både småvilt och älg! Lämna in bud senast torsdag 30:e maj till [email protected] *Notera att förvärvstillstånd krävs. Vi hjälper er med dokumentation och ansökningskostnad ligger på 4 600 SEK för privatperson*

Innerbyvägen 12, Bensbyn, Luleå kommun

Innerbyvägen 12

Villa
Bensbyn, Luleå kommun
3 995 000 kr
88 + 95 m²
2 rum

Nu kan vi presentera en ståtlig två-plansvilla i modell Villa Nydala producerad av Smålandsvillan! Här har ni som nästa ägare möjlighet att förvärva ett hus med potential till 183 kvm boyta. På det inredda entréplanet om 88 kvm välkomnas ni redan vid ingången av de sociala ytorna i form av allrummet med kamin. Det finns ett genomgående generöst ljusinsläpp i hela huset. Köket är ljust och har en generös arbetsyta samt köksö. Köket och allrummet flyter ihop där det finns plats för en rejäl soffgrupp samt matbord, här får hela familjen plats! På entréplan finns även ett väl tilltaget sovrum. En trappa upp har ni ytterligare 95 kvm. Här har ni som nästa ägare möjlighet att inreda planet utefter era egna drömmar och visioner. Med den väl tilltagna ytan så finns möjlighet att inreda 4 stycken sovrum, ett allrum samt badrum med utrymme för bastu/relax. Har ni inget behov av bastu kan det utrymmet användas som walk in closet och förvaringsutrymme. I annonsens bildgalleri finns exempel på planlösning. Här sätter enbart er egen fantasi stopp! Fastigheten ligger 15 minuters bilväg från Luleå centrum och har en fri baksida med obebyggd mark. I och med markens yta på 1 251 kvm så finns det gott om utrymme för garage om behovet finns. Fastigheten ligger utanför planlagt område. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse av denna fantastiska familjevilla!

BODEN ERIKSLUND 1:1 och 3:7, Erikslund, Bodens kommun

BODEN ERIKSLUND 1:1 och 3:7

Tomt
Erikslund, Bodens kommun
Pris saknas
9 485 m² tomt

Här har vi två stycken fastigheter i Erikslund med nära avstånd till både Boden centrum och H2 Green Steel! Ta chansen att investera i Boden där stora satsningar för framtiden sker! Fastigheterna säljs antingen som ett projekt allt i ett eller som avstyckade tomter beroende på efterfrågan. Klart förhandsbesked finns för eventuell avstyckning av 4st tomter, exempel på hur avstyckning kan se ut finns i bildgalleriet. Fastigheterna befinner sig utanför detaljplanelagt område vilket ger dig som nästa ägare lite friare tyglar då tomterna inte är begränsade. Genom dialog med kommunen finns det goda möjligheter till uppförande både industribyggnader/garage & villor. Kostnader för elanslutning, V/A och eventuell avstyckningskostnad tillkommer. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse och för ytterligare prisindikation!

Radhusvägen 15, Degeränget, Piteå kommun

Radhusvägen 15

Villa
Degeränget, Piteå kommun
795 000 kr
97 + 50 m²
4 rum
860 m² tomt

VÄLKOMMEN PÅ FÖRHANDSVISNING MED INTERIÖR FOTOGRAFERING! Ta chansen att förvandla detta hus till ditt drömhem på Degeränget! En villa med potential och cykelavstånd till både Öjebyn och Piteå Centrum. Med en altan, uteplats och förråd utomhus finns det gott om möjligheter att skapa en härlig utomhusmiljö där du kan njuta av soliga dagar och trevliga stunder med familj och vänner. Den stora parkeringen med plats för upp till tre bilar och det varma garaget för en bil gör det till ett bra alternativ för er som har flera fordon. Inuti hittar du två sovrum på markplan med potential för ett tredje, samt möjligheter till ytterligare sovrum eller hobbyrum i källaren. Källaren är ett verkligt guldkorn med stor potential för omvandling till extra boendeyta eller användning efter dina behov och önskemål. Huset har delvis behov av uppfräschning av ytskick men för den händige är det inga större problem Det finns redan ett badrum på markplan och en liten WC på källarplan, vilket ger en bra grund för att börja förverkliga dina visioner. Ge detta huset en andra chans och låt din kreativitet flöda – möjligheterna är oändliga. Kom och upptäck potentialen som väntar på dig i detta charmiga hem på Degeränget!

Skelleftehamnsvägen 158, Ursviken, Skellefteå kommun
  • Borttagen före visning

Skelleftehamnsvägen 158

Lägenhet
Ursviken, Skellefteå kommun
995 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 2/2
4 970 kr/mån
12 839 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Balkong
Båtvik 176, Båtvik, Skellefteå kommun

Båtvik 176

Tomt
Båtvik, Skellefteå kommun
345 000 kr
2 850 m² tomt

Tillfälle i underbara Båtvik på stolta 2850 m2 finns nu ute för försäljning. Härlig utsikt från altan eller varför inte en tur med båten under sommardagarna då fiske kanske lockar. Vandra i skogen runt tomten, plocka svamp, bär eller bara njut av atmosfären. Närhet till strand/badplats, möjlighet till båtplats finns. Slå till, bygg din dröm i härlig natur ett stenkast från havet. Här finns det bara möjligheter att förverkliga era stugdrömmar med närhet till badplats på sommaren och oändlig natur runt hörnet. Kontakta ansvarig Mäklare Willy Hallin för mer information. *Notera att byggnaden på fastigheten har ej nyttjats av nuvarande ägare och säljes i befintligt skick.*

  • Plus
Lassbacksvägen 5, Norrfjärden, Piteå kommun

Lassbacksvägen 5

Villa
Norrfjärden, Piteå kommun
1 795 000 kr
131 + 94 m²
5 rum
1 741 m² tomt

Välkommen till Lassbacksvägen 5, där ett charmigt hus väntar på dig längs en återvändsgata i sydvästligt läge. Detta hem erbjuder en underbar plats med en trädgård som inkluderar ett jordgubbsland, vackra rabatter och planteringar. Här finns även en grillplats för trevliga utomhuskvällar. Inuti huset möts du av en smart planlösning med tre sovrum, ett badrum, ett mysigt vardagsrum och ett modernt kök. Dessutom kan du njuta av en avslappnad stund i relaxavdelningen med bastu och dusch. För den som har bil finns ett dubbelgarage och för den teknikintresserade finns fiberoptik för snabb internetuppkoppling. Ett badrum finns samt en mindre toalett. Detta boende har även ett perfekt läge med närhet till förskola, skola upp till åk 9 och mataffärer. Dessutom är det enkelt att pendla till både Piteå och Luleå tack vare närheten till E4an. Med allt detta att erbjuda är Lassbacksvägen 5 verkligen en plats att kalla hemma.

Skogsgatan 17, Öberget, Arjeplogs kommun

Skogsgatan 17

Villa
Öberget, Arjeplogs kommun
995 000 kr
150 + 60 m²
6 rum
870 m² tomt

Här kan vi äntligen presentera ett spännande objekt för er som söker hus i Arjeplog. Välkommen till denna mysiga 1 & 1/2-plansvilla på Skogsgatan 17! Huset är ett Nyckelhus modell Prästkrage byggt 1976. Huset har en generös bo och biareal på hela 210 kvm fördelat på 4 sovrum, kök, allrum, vardagsrum, garage/relax och tvättstuga. Är ni en familj som vill bosätta er på Öberget passar denna villa som handen i handsken. Nuvarande ägare har gjort flertalet värdehöjande investeringar så som nya fönster, luftvärmepump och gjutit hela ekonomidelen bara för att nämna några. Trots de löpande förbättringar som gjorts så finns utrymme för nästa ägare att sätta er egen prägel på boendet, en stil och standard som passar just er! Fastigheten ligger i ett familjevänligt område med anslutning till obebyggd skogsmark. Baksidan bjuder på sol hela dagen, här kan altanen bli en favoritplats under sommartid. Utöver den närliggande skogen har ni närhet till skola, sporthall, fotbolls/hockeyplan, Arjeplogs centrum med butiker, lekpark, skoterspår och mycket mer! Med Skogsgatan 17 som utgångspunkt finns alla förutsättningar till ett härligt familjeliv! Huset kommer förhandsbesiktas och energideklareras av Anticimex. Anmäl ert intresse till ansvarig mäklare!

Skelleftehamnsvägen 25, Ursviken, Skellefteå kommun

Skelleftehamnsvägen 25

Övrigt
Ursviken, Skellefteå kommun
8 500 000 kr
8 977 m² tomt

Välkommen till Skelleftehamnsvägen 25 och denna unika möjlighet att utveckla eller att investera i ett av Skellefteås mest attraktiva bostadsområden Ursviken. Fastigheten ligger belägen i Ursviken med ett stenkast från Northvolts etablering. I och med fastighetens lätta tillgänglighet är detta ett eftertraktat område för den som både vill etablera sig i närheten av Skellefteå men en bit utanför, ca 10 min från Skellefteås citykärna. Fastigheten har en byggnad med kontor/relax/lager och produktionslokal. Ta chansen att slå till på denna fastighet som erbjuder mångsidiga investeringsmöjligheter tack vare dess lättillgängliga mark i ett högattraktivt område och befintliga byggnader med uthyrningsmöjlighet. Med potential för utveckling av befintliga byggnader samt nybyggnader så har du som nästa ägare tagit position i en av Sveriges snabbast växande kommuner. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område. Se till att kontakta ansvarig mäklare vid intresse, vi hörs!

Porsnäsvägen 50, 48, 48B, Norrfjärden, Piteå kommun

Porsnäsvägen 50, 48, 48B

Övrigt
Norrfjärden, Piteå kommun
3 495 000 kr
1 342 m² tomt

Mitt i Norrfjärden finns denna fastighet, som består av tre separata byggnader. Alla håller god standard och har haft löpande underhållning under åren där bland annat en av lägenheterna helrenoverades under 2022. Huset på innergården har ny fasad 2018 och ett stort dubbelgarage med extra förrådsutrymme . De två fastigheterna mot vägen har båda fjärrvärme, den röda byggnaden har källare med dränerad grund och platonmatta. Nyservad fjärrvärmecentral. God standard på kök och badrum, ljusa ytskikt och trevliga entréer. Byggnaden har full beläggning och har en god efterfrågan från potentiella hyresgäster. Byggnad nr 1 (Porsnäsvägen 48): har 3 lägenheter 125 kvm (6 rok) , 65 kvm (2 rok) och 55 kvm (2rok). Senaste renoveringar: Lägenheten på 125 kvm fick ny kyl 2023. Lgh på 65 kvm helrenoverad -2019 och lgh 55 kvm fick nytt golv -2022. Byggnad nr 2 (Porsnäsvägen 50): har 2 lägenheter 75 kvm (3 rok) och 70 kvm (3 rok). Senaste renoveringar: Lgh på 70 kvm fick nytt badrum-2020 och helrenoverades 2022. Byggnad nr 3 (Porsnäsvägen 48B): har en lägenhet 90 kvm (4 rok) samt 2 st garage & uthyrningsbart isolerat förråd på 25m2 och ytterligare förrådsutrymmen. Intäkter & driftskostnader (2023) Kostnader: 168 041 kr/år, fördelade enligt nedan Fjärrvärme & El - 118 353 kr/år V/A & Sopor - 21 688kr/år Försäkring: - 25 000 kr/år Förteckning Hyror Lgh 128 m², 6:a, 9240 kr/mån Lgh 65 m². 2:a , 7320 kr/mån Lgh 75 m², 3:a, 7740 kr/mån Lgh 70 m², 3:a, 6850 kr/mån Lgh 90m², 4:a, 7500 kr/mån Lgh 55m², 2:a, 6260 kr/mån Totalt: 538 920 kr/år Driftnetto/år: 370 879 kr Hyror höjs med 5,5% i augusti 2024. Estimerat driftnetto efter höjning: 400 520 kr/år. Möjligheten finns även att hyra ut förrådsutrymme, som idag saknar hyresgäst. Ta chansen och slå till på en attraktiv hyresfastighet beläget mitt i Norrfjärden med pendlingsavstånd till både Luleå och Piteå! Är ni intresserad av visning är ni varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare. *Ytterligare information och dokument finner ni under filer/länkar på vår hemsida*

Norriån 117, Norriån, Bodens kommun

Norriån 117

Villa
Norriån, Bodens kommun
395 000 kr
91 m²
4 rum
3 011 m² tomt

Huset är förhandsbesiktat av Anticimex! Varmt välkomna till mysiga Norriån 117 och ett naturskönt läge som väntar på dig! Här hittar du en välskött enplansvilla om 91 kvadratmeter om fyra rum och kök, varav två sovrum. Huset har en trevlig planlösning och har en väldigt välskött interiör med delvis renoverade ytskikt. Nya fönster sattes in 2023 samt att luftvärmepump installerades 2021. Till huset finns ett vidbyggt varmgarage med plats för en bil samt en förrådsdel med goda förvaringsmöjligheter. På fastigheten finns även ytterligare byggnader där gott om förvaring ges, däribland en timrad lada som fungerar ypperligt till förvaring av skotrar. Läget är perfekt för dig som gillar ett aktivt friluftsliv och djurliv, här finns fina skoterleder i närheten samt bad och fiskemöjligheter under sommaren. Fastigheten går att nyttja som både fritidshus eller permanentboende och ligger beläget cirka 6 mil från Boden och 8 mil från Luleå med bil. Ta chansen i Norriån!

Slagnäsvägen 3, Öberget, Arjeplogs kommun

Slagnäsvägen 3

Övrigt
Öberget, Arjeplogs kommun
5 600 000 kr
27 rum
7 710 m² tomt

Här erbjuder vi en av de rejälare pjäserna i Arjeplogs kommun. Med stor tomt, stora utrymmen så finns även den stora potentialen att starta något alldeles speciellt. Har du drivkraften att starta en verksamhet baserat på uthyrning, event, restaurang så är detta ett objekt som passar dig! Här sätter endast fantasin stopp! Byggnaden är belägen just vid Öberget med 1 km avstånd från Arjeplogs centrum samt närhet till skola, fotboll/hockeyplan, motionsspår m.m! I samband med köpet kommer fastigheten att avstyckas. För de seriösa intressenterna kommer ansvarig fastighetsmäklare dela med sig av dokument om hur avstyckningen är planerad. Visning kommer planeras med de som visar intresse för fastigheten. Nuvarande verksamhet upphör från 30/6-2024. Information om byggnaden: - Gjutet golv samt gjutna väggar med träullsskivor. - Murad stomme. - Bjälklag av betong. - Tegelfasad. - Hängrännor finns. - Plåttak TRP 20 (bytt 2008-2009). - 3-glasfönster (2011). - Mekanisk till och frånluftsventilation. Vattenburen värmeväxlare. - El & undercentraler bytta år 2008/2009. - Värme, vatten & avloppsledningar delvis bytta i samband med ombyggnationen 2009. - Jordfelsbrytare finns. - Byggnaden värms upp med hjälp av fjärrvärme, olja och elpanna. - Grunddränering utförd 2016. - Tilläggsisolerat på vinden 2016. - Brandlarm kopplat till SOS Alarm finns moterat. - Kommunalt V/A. - 11 rum på entréplan samt 16 rum med eget badrum en trappa upp! Uppvärmning, EL V/A samt försäkringskostnader: ca 230 000 SEK/år Renhållning kommer tillkomma för köparen.

Gruvvägen 4, Laisvall, Arjeplogs kommun
Gruvvägen 4, Laisvall, Arjeplogs kommun, bild 2
Gruvvägen 4, Laisvall, Arjeplogs kommun, bild 3

Gruvvägen 4

Övrigt
Laisvall, Arjeplogs kommun
350 000 kr
10 499 m² tomt

Något för dig som har stora drömmar och visioner. Här kan du driva en rad olika verksamheter som hotell för turism där exotisk natur och friluftsmöjligheter erbjuds, skapa storslagna event, driva catering , listan är stor och förutsättningarna är oändliga! Mitt i Lasivalls hjärta hittar du denna oslipade diamant. Direkt till vänster om entrén & lobbyn hittar du hotellets restaurang/köks del där det större sällskapet får plats utan problem. Till höger om lobbyn kommer du till hotellrummen som är uppdelat på 5 våningar. Hotellet har stått kallställt de senaste 5-6 åren. Trots att hotellet har grym potential ska det understrykas att en del underhållsarbete krävs innan hotellet används i full drift igen. Okänd status på ventilationssystem, hiss och uppvärmning. Inget el-abonnemang finns i dagsläget på fastigheten. Detta hotell säljs med dess lösa egendom samt friskrivning! Vid intresse/frågor hör av er till ansvarig fastighetsmäklare på [email protected] eller 076-1388777!

  • Premium
Geten 15, Centrum, Arjeplogs kommun

Geten 15

Tomt
Centrum, Arjeplogs kommun
395 000 kr
2 868 m² tomt

Här har ni en fastighet med en väldigt generös yta & byggrätt. Ni kan på denna fastighet bygga ett bostadshus med total byggyta på 200 kvm, maximalt 2 våningar med maxhöjd 7 meter, byggytan får fördelas på en huvudbyggnad och ett uthus. Området är centralt och barnvänligt med närhet till samhällets service. Inkopplingsavgifter för El, V/A och internet tillkommer. Slå till på en av Arjeplogs största tomter som är centralt beläget! Detaljplan kan ni se under "filer/länkar" på vår hemsida. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Körsbärsgatan 30, Ostvik, Skellefteå kommun

Körsbärsgatan 30

Villa
Ostvik, Skellefteå kommun
2 995 000 kr
107 + 56 m²
7 rum
1 092 m² tomt

NYPRODUKTION! Huset mäter upp 107 kvadratmeter i entréplan och den oinredda övervåningen ger möjlighet att utöka boytan till 163 kvadratmeter. Det helt integrerade köket/vardagsrummet har här fått bre ut sig över husets ena hela långsida. Med upp till sex fönster och en fönsterdörr kan du skryta med kvarterets maffigaste utsikt. Tänk en altan som sträcker sig utanför fönsterna och du har drömhuset. Villa Åse är ett spännande hus som är lätt att tycka om. Två sovrum som standard, ett rymligt badrum, tvättstuga med praktisk groventré. Förutom den magiska utsikten från kök/vardagsrum kan du lätt bjuda in till både middag och fest här. En köksö i köksdelen blir självklar bardisk. På övervåningen har du möjlighet att drömma fritt. Vi har skissat för ett sovrum, toalett, klädkammare och allrum. Nästan som ett eget litet bo för tonåringen. Men här väljer du förstås helt själv. Till den inredningsbara övervåningen ingår alltid trappa, fönster, underlagsgolv och förberedelser för vvs, el och data. Husen är mycket energieffektiva tack vare smarta val i allt från isolering och uppvärmning till energieffektiva fönster och dörrpartier. Om du jämför med begagnade hus från exempelvis 70-talet i samma storlek, är driftskostnaderna knappt en tredjedel i ett nybyggt Älvsbyhus. Du betalar ingen fastighetsskatt för ett nybyggt hus under de fem första åren Med ett nybyggt Älvsbyhus behöver du varken lägga tid eller pengar på att rusta upp, reparera, bygga om eller byta ut kök och badrum. Allt i toppenfin standard, fina färgval, modern teknisk utrustning och belysning runt fasader. Ostvik och Östanbäck är två byar i Skellefteå kommun, Västerbotten. Här är underbart att bo, med vacker natur, nära till hav med bad och fiske, vi har skola och förskola i Ostvik. Samtidigt har vi nära till staden Skellefteå. http://www.skelleftea.se/ostviksskolan. Till Nortvolt är det ca 21 km med bra vägar och förbindelser. Vi har lagt in exempelbilder på hur det kan se ut vid färdigt. Här kan ni få vara med att påverka färgvalen/tillvalen/planlösning i de olika rummen. Huset kommer levereras grundmålat och en beräknad tid från start till ett färdigt hus ca 6 månader. Här finns det möjlighet att flytta in hösten-24. Välkommen att visa ert intresse snarast.

Hampmyrvägen 28, Alvik, Luleå kommun
  • Budgivning pågår

Hampmyrvägen 28

Villa
Alvik, Luleå kommun
1 995 000 kr
117 + 82 m²
4 rum
1 020 m² tomt

VISNING MED FÖRANMÄLAN MÅNDAG 13/5 KL 17:00 - 17:30. VÄLKOMMEN MED DIN VISNINGSANMÄLAN! Fastigheten är förhandsbesiktad av Anticimex! Nu kan vi stolt presentera en riktigt bra möjlighet för dig och familjen på barnvänliga Hampmyrvägen i Alvik. På Hampmyrvägen 28 hittar du detta trevliga enplanshus om 117 + 82 kvadratmeter med fyra rum och en mycket trevlig planlösning. Här har man genom åren tagit hand om fastigheten på ett ypperligt sätt, man har b.la bytt plåttak 2019, installerat två nya luftvärmepumpar 2023 samt plastat in grunden och installerat avfuktare 2023. Friköpt tomt 1 020 kvm och på fastigheten finns ett vidbyggt varmgarage med plats för en bil samt att man har en fristående friggebod med goda förvaringsmöjligheter. Läget innebär lugn och ro för hela familjen. Kvarteret trafikeras bara av de boende så ingen genomfartstrafik existerar. Vill du skapa ditt drömboende i Alvik? Då får du inte missa denna heta möjlighet. Vi ses på visning!

Bangatan 6, Västermalm, Älvsbyns kommun

Bangatan 6

Tomt
Västermalm, Älvsbyns kommun
195 000 kr
654 m² tomt

Nu har vi en fin möjlighet för dig att införskaffa en trevlig hörntomt på populära Västermalm i Älvsbyn. Tomten mäter upp spänstiga 654 kvadratmeter och här finns kommunalt vatten och avlopp draget till fastigheten, betalat och klart. El har tidigare varit anslutet till tomten samt att möjlighet finns att ansluta fjärrvärme via Älvsbyns energi, anslutningsavgifter tillkommer. Fastigheten har en byggrätt om totalt 200 kvadratmeter och en byggnadshöjd upp till 4.2 meter i en våning (medger enligt pbl även 1,5 våning.) Huvudbyggnad får uppföras 4,5 meter från fastighetsgräns. Ta chansen att bygga ditt drömboende! Fastigheten säljes i befintligt skick. Varmt välkommen att kontakta oss vid intresse!

Köpmangatan 1B, Centrum, Skellefteå kommun
  • Budgivning pågår

Köpmangatan 1B

Lägenhet
Centrum, Skellefteå kommun
1 450 000 kr
38 m²
1 rum
vån 1/3
1 798 kr/mån
38 158 kr/m²

Välkommen 8 trappsteg upp till Köpmangatan 1B! Lägenheten har den senaste tiden fått en uppfräschning och modernisering gällande golv, väggar och tak. Ett fräscht Sentens kök pryder den öppnade delen mot vardagsrummet där även ett avskilt sovrum finns, allt i ljus kulör. Här hittar man ljusa sociala ytor med vardagsrum, kök och matsals i öppen planlösning. Med närhet till stadskärnan har lägenheten ett optimalt läge. Älvs-promenaden i absolut närhet. Välskött förening och kanonfina gemensamhetsutrymmen. Välkommen på visning inom kort!

Bigatan 7, Altuna, Älvsbyns kommun
  • Budgivning pågår

Bigatan 7

Villa
Altuna, Älvsbyns kommun
425 000 kr
97 + 42 m²
4 rum
947 m² tomt

KONTAKTA OSS FÖR BOKNING AV VISNING! Huset är förhandsbesiktat av Anticimex! Stolt kan vi presentera en alldeles strålande möjlighet för dig på populära Altuna i Älvsbyn. På Bigatan 7 hittar du detta välskötta och omhändertagna hem. Villan bjuder på hela fyra rum och kök varav tre sovrum. Här slås man av den trevliga och öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum och husets välskötta ytskikt. Vidbyggt varmgarage med motordriven port och smörjgrop. På tomten finns även två förrådsbyggnader vilket ger god plats till förvaring. Huset värms upp via fjärrvärme. Här bor du med bekväm närhet till idrottsplats, skola, förskola och badhus. Centrum finns också i närheten med både restauranger, affärer och matvarubutiker. Letar du ett välskött och behändigt hem för dig och familjen? Då har du hittat helt rätt, Bigatan 7 väntar på dig! Varmt välkommen på visning!

Sävenäsvägen 4, Skelleftehamn, Skellefteå kommun
  • Budgivning pågår

Sävenäsvägen 4

Villa
Skelleftehamn, Skellefteå kommun
2 995 000 kr
125 m²
5 rum
864 m² tomt

Nu har vi något utöver det vanliga på gång! En otroligt fin villa med kvalitet ut i fingerspetsarna 12 minuter från Northvolt. Här bjuds man på stilrena ytskikt, makalöst vardagsrum med kamin och maffig takhöjd, fantastiskt kök med gott om ytor, flertalet sovrum och lyxigt badrum och tvättstuga. Master med eget badrum och walking closet. Detta är en nyproduktion, vem vill inte bo i ett helt nytt hus? Möjlighet till snabbt tillträde. Välkommen att anmäla er för visning!

  • Uteplats
Storgatan 14-16, Centrum, Arjeplogs kommun

Storgatan 14-16

Övrigt
Centrum, Arjeplogs kommun
3 500 000 kr
500 + 38 m²
600 m² tomt

Mer centralt kan det inte bli, här presenterar vi Storgatan 14-16! Nu finns möjligheten att lägga vantarna på en hyresfastighet med totalt två stycken byggnader som innefattar 9 stycken lägenheter. Lägenheterna har genomgått löpande renoveringar och beläggningen är full. Fördelningen på dessa lägenheter är 2st 4rok, 3st 3rok & 4st 2rok. De två 4rok är belägen i den vita byggnaden på Storgatan 16 och byggnaden bredvid på Storgatan 14 innehar resterande 7 lägenheter. Av de 7 lägenheterna på Storgatan 14 så har 5 av dessa totalrenoverats 2010 och håller en fin standard. Utöver lägenheterna så har båda byggnaderna ett källarutrymme. På Storgatan 16 finns en inredd bastu och relax samt övrig yta avsedd för förvaring. I denna yta finns potential för ytterligare en lägenhet. Källarytan på Storgatan 14 är delad i två utrymmen där plats finns avsedd för hobbyrum samt förvaring & förråd. I anslutning till byggnaden Storgatan 14 finns även ett varmgarage. Fastigheten genererar 597 240 SEK/år i hyresintäkter och har en driftkostnad på 285 761 SEK/år vilket genererar ett driftnetto på 311 479 SEK/år. I hyran inkluderas vatten, uppvärmning och hyresupplåtselsen. Elen tillkommer då alla lägenheter har egna mätare. Seriösa spekulanter kan få tillgång till ännu mer detaljerad information, bilder samt upplysning om fastigheten. Tveka inte att höra av er till ansvarig mäklare vid intresse eller övriga frågor/funderingar! Visningar kommer ske löpande efter intressenters efterfrågan under förutsättning att finansiering är i ordning.

Storgatan 12, Centrum, Malå kommun
Storgatan 12, Centrum, Malå kommun, bild 2
Storgatan 12, Centrum, Malå kommun, bild 3

Storgatan 12

Villa
Centrum, Malå kommun
795 000 kr
218 + 110 m²
10 rum
1 955 m² tomt

Välkommen till detta välskötta stora hus med utsikt över Malån. Detta välplanerade hus ligger vid Storgatan med en rymlig tomt baktill. Här finns både en byggnad med plats för båten, skotern eller annat. Stort förråd med flertalet utrymmen för era projekt. På nedervåningen finns bastu med en duschdel samt en väl tilltagen tvättstuga. Hallen på entre-plan har vattenburen golvvärme. Gott om sovrum/kontor eller vad ni vill nyttja dessa rum till. Vån 1 och entreplan är identiska så även vån 1 har ett fungerande kök om ni önskar. Här finns möjligheter för uthyrning. Huset värms med hjälp av Pellets i det vattenburna systemet. Gott om plats runt fastigheten och en härlig utsikt över Malån finns året om. Runt om samhället finns nära på oändlig natur som erbjuder skoterkörning, fiske och vandring. Runt Malåträsket finns Hälsans stig som är ett populärt promenadstråk och en kort bilresa bort hittar ni Tjamsta-backarna som erbjuder skidåkning både utför och på längden. I Malå finns allt så nära! Här hittar du alla bekvämligheter du kan behöva, du bor några minuter från Ica, Coop, bensinstation, skola, vårdcentral, restauranger, butiker. Huset är energideklarerad och förhandsbesiktad av Anticimex. Varmt välkommen att visa ert intresse till ansvarig koordinator [email protected].

  • Premium
Drottninggatan 6-8A, Centrum, Arjeplogs kommun

Drottninggatan 6-8A

Övrigt
Centrum, Arjeplogs kommun
11 850 000 kr
2 460 m² tomt

Nu har ni chansen att slå på stort, mitt i centrala Arjeplog! Här kan vi stolt presentera fastigheten ARJEPLOG JÄRVEN 4 med totalt 17 stycken lägenheter, 1 restaurang, kontor och lokaler. I och med fastighetens centrala och gemytliga läge med samhällsservice bara några meter från byggnaden finns alla förutsättningar för en lyckad investering och fortsatt utveckling. Byggnaden innefattar totalt 17 lägenheter med storleksfördelningen 2st 2rok (60,3 kvm), 12st 3rok (70,3-82,0 kvm), 2st 4rok (87,5 kvm) och 1st 5rok (178,5 kvm). Utöver lägenheterna finns ytor som lokaler, kontor och restarurang motionsrum/solarium och mer. Lägenheterna samt övrig uthyrningsbar yta har varit attraktiva och beläggningen har varit näst intill full sedan byggåret 1991. Fungerande hiss finns i trapphus från markplan till vindsförråd. Hyresgäster för både lägenheter, lokal och restaurang betalar elen separat utöver hyra efter förbrukning via eget elabonnemang. Värme och varmvatten ingår i hyran. Alla lägenheter har ett eget vindsförråd. Matförråd finns på vindan, med avstängd kylanläggning. Just nu bevaras endast torrvaror i detta utrymme. Till fastigheten finns en generös parkeringsyta. Kostnad för parkering ligger idag på 50 kr/månad, el tillkommer för nyttjande av motorvärmarstolpe efter förbrukning. Parkering är idag en separat överenskommelse efter behov. På fastigheten finns en fristående komplementbyggnad som innefattar tvättstuga, soprum, cykelförråd, och ett förråd som restaurangen nyttjar. Denna fastighet lämpar sig perfekt för dig som söker ett investeringsobjekt i ett högattraktivt område och där ni vill fortsätta förädla denna välskötta fastighet. Arjeplogs kommun har ca 2 800 invånare och är mest känd för sin fantastiska natur och fjällmiljö. Arjeplog är ett populärt resmål både för nationella och internationella turister året om och närmaste flygplats ligger ca 60 minuters bilfärd ifrån fastigheten. Denna fastighet lämpar sig till lokala, nationella och internationella investerare. Fastigheten genererar hyresintäkter på 1 889 046 SEK/år. Driftkostnaderna för fastigheten motsvarar 582 095 SEK/år. Kostnader för löpande underhåll och ev personalkostnader tillkommer. Seriösa spekulanter kan få tillgång till ännu mer detaljerad information samt upplysning om fastigheten. Dokument som energideklaration och OVK är utförd i linje med gällande regler och bestämmelser. Under fliken "filer/länkar" kan ni även ladda ned gällande detaljplan och ritningar för fastigheten. Ta chansen och satsa i Arjeplog & tveka inte att höra av er till ansvarig mäklare vid intresse eller övriga frågor/funderingar! Visningar kommer ske löpande efter intressenters efterfrågan.

Boviken 212, Boviken, Skellefteå kommun

Boviken 212

Gård/Skog
Boviken, Skellefteå kommun
19 950 000 kr
31,8 ha tomt

Med stolthet kan vi nu presentera Boviken 212 (SKELLEFTEÅ BOVIKEN 4:7)! Här har ni som framtida ägare en alldeles unik möjlighet att utveckla eller investera i ett av Skellefteås mest attraktiva bostadsområden. Fastigheten ligger belägen ca 10 minuter norr om Skellefteå längst E4.an. I och med fastighetens lätta tillgänglighet är detta ett eftertraktat område för den som både vill bo strandnära med landsbyggdskänsla och samtidigt närhet till Skellefteå stad. Fastigheten har 21 ha produktiv skogsmark. Fastigheten är uppdelad i två större skiften. Skiftet närmast E4:an är där samtliga byggnationer på fastigheten befinner sig. Detta skifte bjuder på två stycken husbyggnader, en uthyrd industrilokal med fikarum, omklädningsrum och kontor, privat garagelänga sammansatt med industrilokalen, samt fyra stycken förråd och förvaringsbyggnader där verktyg/redskap och fordon förvarats. Förrådsbyggnaderna är äldre men god möjlighet till utveckling finns då efterfrågan att hyra just sådana utrymmen är väldigt högt! I och med de befintliga byggnader som finns på fastigheten så har ni som nästa ägare möjlighet att göra avkastning på fastigheten från dag 1! Den uthyrda industrilokalen genererar 20 000 SEK ex moms varje månad, med en ömsesidig uppsägningstid på 3 månader. Övriga byggnader är ej uthyrda men god potential finns för att utöka månadsintäkterna! Utöver byggnaderna så har ni en stor markyta på detta skifte som sträcker sig längst infartsvägen. Här finns väldigt fin potential till avstyckning av nya tomter då marken ligger väldigt lättillgängligt till. Skiftet sträcker sig ända ned en bit över E4:an innan Skellefteå stad. Det andra skiftet närmas havet på Boviksön finns både markareal samt vattenareal, bra om intresse finns för framtida båtplats. På den norra sidan finns god potential till avstyckning i andra led och bakåt mot söder, även här finns en väg framdragen. I mitten av detta skifte längst en infartsväg finns i dagsläget ett sand/grustag. På södra sidan av skiftet mot Boviksfjärden finns det mark placerad just ovanför de fastigheter som är bland de mest eftertraktade i Skellefteå kommun. Även här finns bra potential för utveckling eller investering. Ta chansen att slå till på denna fastighet som erbjuder mångsidiga investeringsmöjligheter tack vare dess lättillgängliga mark i ett högattraktivt område och befintliga byggnader med uthyrningsmöjlighet. Med potential för utveckling av befintliga byggnader samt nybyggnader så har du som nästa ägare tagit position i en av Sveriges snabbast växande kommuner. Se till att kontakta ansvarig mäklare vid intresse, vi hörs!

Sandhalsvägen 186, Norrfjärden, Piteå kommun

Sandhalsvägen 186

Tomt
Norrfjärden, Piteå kommun
350 000 kr
1 753 m² tomt

Denna annons rör fastigheten Sandhalsvägen 186, Piteå Kopparnäs 10:58. Tomtareal: 1 753kvm. Kommunalt vatten är draget fram till fastigheten. Enskilt avlopp genom ett Biovac-reningsverk som sex andra fastigheter ligger anslutna till. Nu har vi stoltheten att presentera ett riktigt guldläge vid vattnet i Kopparnäs/Norrfjärden, lugnt beläget ett stenkast från E4:an mellan Piteå och Luleå. Här har man möjlighet att bygga sitt drömboende med fantastisk utsikt ner mot Håkansfjärden. Om man vill kan man fylla ut tomten rejält och få ett riktigt högt och fint läge. Fyllnadsmassa finns att köpa till en billig peng om man önskar! Vatten, avlopp, el och fiber finns vid tomtgräns. Vatten-38 000:-, Avlopp 66 000:-, Fiber och El kollas med Pite Energi. Fastigheten har för närvarande delade inteckningar med andra fastigheter, vilka för närvarande är under dödning.

Visar 1 - 25 av 30