Mäklare Willy Hallin

Willy Hallin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sikforsvägen 33, Sikfors, Piteå kommun

Sikforsvägen 33

Villa
Sikfors, Piteå kommun
795 000 kr
85 + 134 m²
4 rum
953 m² tomt

VISNING MED FÖRANMÄLAN SÖNDAG 3/12 KL 12:30-13:00 I SAMBAND MED INTERIÖR FOTOGAFERING. VÄLKOMMEN! Välkomna in till ett nyrenoverat och charmigt hus med bra läge i Sikfors. Här finns i dagsläget 3 sovrum, men i källaren finns det utrymme för fler. Hela entréplan är renoverad, nya ytskikt och nytt badrum. Det fina vinylgolvet flyter snyggt från hallen till vardagsrummet. Huset har fått nytt plåttak och är dränerat under 2022. Läget är perfekt med affären runt knuten, förskola och skola på promenadavstånd, bra bussförbindelse och ett optimalt pendlarläge. Välkommen på visning!

Storgatan 14-16, Centrum, Arjeplogs kommun

Storgatan 14-16

Övrigt
Centrum, Arjeplogs kommun
3 500 000 kr
500 + 38 m²
600 m² tomt

Mer centralt kan det inte bli, här presenterar vi Storgatan 14-16! Nu finns möjligheten att lägga vantarna på en hyresfastighet med totalt två stycken byggnader som innefattar 9 stycken lägenheter. Lägenheterna har genomgått löpande renoveringar och beläggningen är full. Fördelningen på dessa lägenheter är 2st 4rok, 3st 3rok & 4st 2rok. De två 4rok är belägen i den vita byggnaden på Storgatan 16 och byggnaden bredvid på Storgatan 14 innehar resterande 7 lägenheter. Av de 7 lägenheterna på Storgatan 14 så har 5 av dessa totalrenoverats 2010 och håller en fin standard. Utöver lägenheterna så har båda byggnaderna ett källarutrymme. På Storgatan 16 finns en inredd bastu och relax samt övrig yta avsedd för förvaring. I denna yta finns potential för ytterligare en lägenhet. Källarytan på Storgatan 14 är delad i två utrymmen där plats finns avsedd för hobbyrum samt förvaring & förråd. I anslutning till byggnaden Storgatan 14 finns även ett varmgarage. Fastigheten genererar 597 240 SEK/år i hyresintäkter och har en driftkostnad på 285 761 SEK/år vilket genererar ett driftnetto på 311 479 SEK/år. I hyran inkluderas vatten, uppvärmning och hyresupplåtselsen. Elen tillkommer då alla lägenheter har egna mätare. Seriösa spekulanter kan få tillgång till ännu mer detaljerad information, bilder samt upplysning om fastigheten. Tveka inte att höra av er till ansvarig mäklare vid intresse eller övriga frågor/funderingar! Visningar kommer ske löpande efter intressenters efterfrågan under förutsättning att finansiering är i ordning.

Stryckselgatan 18, Altuna, Älvsbyns kommun

Stryckselgatan 18

Övrigt
Altuna, Älvsbyns kommun
2 495 000 kr
1 212 m² tomt

Här kan vi stolt presentera en blixtrande möjlighet att förvärva ett centrumnära hyreshus i 3 plan! Med endast 3 minuters bilfärd eller 15 min promenad in till centrala Älvsbyn så är detta lägenheter som tilltalar en större målgrupp. Hyreshuset har 8 stycken 2:or varav 6 stycken på 60 kvm och 2 stycken på 46 kvm. Möjlig hyresintäkt på 498 372 kr/år vid full uthyrning. Driftskostnader uppgår till 159 598 kr vilket innebär ett driftnetto på 338 774kr/år. Det finns även ett stort utrymme i källaren där nästa ägare kan bygga ytterligare en lägenhet. En stor rejäl tomt med gott om parkeringsyta och motorvärmare förgyller tillvaron. Fastigheten säljes i befintligt skick. Uppvärmning: Fjärrvärme. Dags att utöka eller börja bygga ett fastighetsbestånd? Här är möjligheten, tveka inte att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Storgatan 12, Centrum, Malå kommun
Storgatan 12, Centrum, Malå kommun, bild 2
Storgatan 12, Centrum, Malå kommun, bild 3

Storgatan 12

Villa
Centrum, Malå kommun
995 000 kr
218 + 110 m²
10 rum
1 955 m² tomt

Välkommen till detta välskötta stora hus med utsikt över Malån. Detta välplanerade hus ligger vid Storgatan med en rymlig tomt baktill. Här finns både en byggnad med plats för båten, skotern eller annat. Stort förråd med flertalet utrymmen för era projekt. På nedervåningen finns bastu med en duschdel samt en väl tilltagen tvättstuga. Hallen på entre-plan har vattenburen golvvärme. Gott om sovrum/kontor eller vad ni vill nyttja dessa rum till. Vån 1 och entreplan är identiska så även vån 1 har ett fungerande kök om ni önskar. Här finns möjligheter för uthyrning. Huset värms med hjälp av Pellets i det vattenburna systemet. Gott om plats runt fastigheten och en härlig utsikt över Malån finns året om. Runt om samhället finns nära på oändlig natur som erbjuder skoterkörning, fiske och vandring. Runt Malåträsket finns Hälsans stig som är ett populärt promenadstråk och en kort bilresa bort hittar ni Tjamsta-backarna som erbjuder skidåkning både utför och på längden. I Malå finns allt så nära! Här hittar du alla bekvämligheter du kan behöva, du bor några minuter från Ica, Coop, bensinstation, skola, vårdcentral, restauranger, butiker. Huset är energideklarerad och förhandsbesiktad av Anticimex. Varmt välkommen att visa ert intresse! Visningstid söndag 12/11 kl 12:00-13:00.

  • Premium
Södra Hamngatan 34, Skelleftehamn, Skellefteå kommun
  • Budgivning pågår

Södra Hamngatan 34

Villa
Skelleftehamn, Skellefteå kommun
1 295 000 kr
179 m²
4 rum
1 060 m² tomt

Välkommen till Södra Hamngatan 34 och detta härliga läge vid Kurjoviken. Här har ni möjlighet att motionera kring småbåtshamnen med härliga vägar. I Skelleftehamn finns bland annat livsmedelsbutik, badhus med bowling och sporthall, Folkets hus, bibliotek och restauranger. För de yngre invånarna så finns det två skolor varav en är högstadieskola. För den idrottsintresserade finns det fotbolls- och innebandyklubben Rönnskär Railcare IF. Även en ishall finns i närliggande Klemensnäs. Om man har ett båtintresse kan man besöka småbåtshamnen Kurjoviken. Vårdcentral och apotek finns i Ursviken. Regelbundna förbindelser in till centrala Skellefteå samt handelsområdet Solbacken. Här har ni en möjlighet till ett dopp i vattnet i absolut närhet, en stund på bryggan eller en båttur runt Skelleftehamns skärgård. Fastigheten ligger mycket lugnt beläget med närhet till skärgård och hav med goda båt möjligheter. Besiktad och klar. Anmäl ert intresse. Välkommen

Flurheden 5, Vistträsk By, Älvsbyns kommun

Flurheden 5

Villa
Vistträsk By, Älvsbyns kommun
3 650 000 kr
165 m²
6 rum
1,1 ha tomt

Välkommen till Flurheden, din egen ostörda oas! På den 11 207kvm stora fastigheten hittar du en fridfull familjeidyll i ett ostört läge; fullt av möjligheter. Förutom bostadsbyggnaden med 5 Sovrum, stort kök, 2 badrum och dubbelgarage har du även en uppvärmd verkstad med el á 50kvm, en sovstuga på 15kvm, trädgårdsland och delar av en åker som kan arrenderas ut. Och som om inte det är nog finns även tillgång till en liten sjö precis vid fastigheten för bad med både brygga och flotte! Det här är en fastighet som måste upplevas i sin helhet och prakt. Det finns mycket att erbjuda både som boende med också livsstil. Med naturen som närmsta granne, en trädgårdstomt full med liv på sommaren och den avskiljda sjön, vilket läge? Bostadshuset är från 2012 med alla dess bekvämligheter. Du har fem sovrum i en välplanerad bostadsyta och smart planlösning, ungdomarna får sin egen avskildhet i ena delen med eget badrum. Medans master bedroom har lyxen av egen walk-in closet i anslutning till badrummet. Dessutom är värmeslingor etablerade i grunden för att säkerställa en varmare och torrare miljö. Avloppet är enskilt i form av 3-kammarbrun och fastighetens vatten kommer från egenborrad brunn från 2012. På denna generösa tomt på 11 207 kvadratmeter öppnar sig en värld av möjligheter för dig och din familj. Här finner du en kärleksfullt omhuldad bostad omgärdad av en lummig trädgård som bjuder in till lek och avkoppling. Med fem rymliga sovrum, ett generöst kök, två komfortabla badrum och ett dubbelgarage, är detta hemmet som möter alla era behov. Och där slutar inte möjligheterna! På fastigheten finner du även en uppvärmd verkstad på 50 kvadratmeter, en mysig sovstuga på 15 kvadratmeter, odlingsklara trädgårdsland och åkermark redo för att arrenderas ut till den grönsaksintresserade. Ett stenkast bort ligger dessutom en idyllisk liten sjö som bjuder in till sommarbad från egen brygga och flotte – en dröm för den vattenkärleksfulle! Denna fastighet är en upplevelse i sig själv. Med naturens skönhet som närmsta granne, trädgårdens fulla liv under sommarhalvåret och den inbjudande sjön, är det svårt att inte förälska sig. Här lever du ett liv i harmoni med naturen, utan att kompromissa med moderna bekvämligheter. Bostadshuset, uppfört 2012, erbjuder en välplanerad och smart planlösning där ungdomarna kan njuta av egen avskildhet i ena delen av huset med tillhörande badrum. Master-sovrummet å andra sidan, bjuder på lyxen av en egen walk-in closet och en intim anknytning till badrummet. För att säkerställa en varm och torr miljö genom årets alla månader, är värmeslingor etablerade i grunden. Fastigheten är självförsörjande med eget avlopp via en 3-kammarbrunn och färskt vatten från egenborrad brunn från 2012. Varmt välkommen till Flurheden – där drömmar blir till verklighet i en naturskön och inbjudande miljö! Kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning.

  • Uteplats
Storgärdsvägen 50, Sävast, Bodens kommun
  • Budgivning pågår

Storgärdsvägen 50

Lägenhet
Sävast, Bodens kommun
950 000 kr
100 m²
4 rum
5 962 kr/mån
9 500 kr/m²

Nu har ni chansen att slå till på den största modellen Storgärdsvägen har att bjuda på! Med föreningens låga omsättning så är detta en gyllene möjlighet för dig som söker ett boende på 4 rum och kök! Bostadsrätten bjuder på härliga 100 kvadratmeter med stort och luftigt vardagsrum och kök. Från vardagsrummet tar ni er även till den utbyggda inglasningen. Nuvarande ägare har varsamt tagit hand om bostaden med löpande renoveringar sedan deras övertagande 1998. I och med bostadens attraktiva läge på ytterslingan så får ni en mer enskild känsla och en insynsskyddad baksida under sommartid. Sävast växer så det knakar i takt med Bodens framfart. Här bor du i en levande by med allt man kan önska sig med b.la förskola, skola, matvaruaffär, restauranger, gym, Bodens enda golfbana och trevliga motionsspår. Behändig närhet till både Luleå & Boden med bra bussförbindelser. Busshållplats finns ca 50 meter ifrån denna bostad. Om ni finner intresse i denna bostad eller vill anmäla er till visning kontaktar ni ansvarig mäklare!

Berkön 1:92, Rosvik/Berkön, Piteå kommun

Berkön 1:92

Tomt
Rosvik/Berkön, Piteå kommun
350 000 kr
1 799 m² tomt

Välkommen till denna exklusiva tomt på Berkön, belägen i den natursköna Brändöfjärden endast 3mil norr om Piteå och 4mil från Luleå. Med en yta på 55 hektar, erbjuder Berkön en unik möjlighet för dig som drömmer om att äga en plats i harmoni med naturen. Denna tomt på Berkön bjuder på fantastiska möjligheter för den som vill skapa sitt drömboende i en unik och fridfull miljö. Läget är oslagbart – i närheten av vattnet och med möjlighet till bad och brygga. Redan idag finns vattenanläggning förberett vid fastigheten. Avloppsanläggning saknas idag och i samråd med Piteå kommun kan en tank med infiltration grävas ned. På Berkön finns gemensamhetsanläggningar för vattenförsörjning samt en GA för borrhål och pumpstation/reningsanläggning. Dessa anordningar säkerställer att ön är försedd med de nödvändiga bekvämligheterna, samtidigt som dess naturliga skönhet bevaras. Det är svårt att inte bli inspirerad av denna plats, och med lite tid,kärlek och vision kan denna tomt förvandlas till en verklig pärla på Berkön. Ta chansen att äga en bit av denna vackra ö och skapa din din vision från dröm till verklighet. Vid frågor eller för mer information, är ni välkomna att kontakta ansvarig mäklare.

Drottninggatan 6-8A, Centrum, Arjeplogs kommun

Drottninggatan 6-8A

Övrigt
Centrum, Arjeplogs kommun
11 850 000 kr
2 460 m² tomt

Nu har ni chansen att slå på stort, mitt i centrala Arjeplog! Här kan vi stolt presentera fastigheten ARJEPLOG JÄRVEN 4 med totalt 17 stycken lägenheter, 1 restaurang, kontor och lokaler. I och med fastighetens centrala och gemytliga läge med samhällsservice bara några meter från byggnaden finns alla förutsättningar för en lyckad investering och fortsatt utveckling. Byggnaden innefattar totalt 17 lägenheter med storleksfördelningen 2st 2rok (60,3 kvm), 12st 3rok (70,3-82,0 kvm), 2st 4rok (87,5 kvm) och 1st 5rok (178,5 kvm). Utöver lägenheterna finns ytor som lokaler, kontor och restarurang motionsrum/solarium och mer. Lägenheterna samt övrig uthyrningsbar yta har varit attraktiva och beläggningen har varit näst intill full sedan byggåret 1991. Fungerande hiss finns i trapphus från markplan till vindsförråd. Hyresgäster för både lägenheter, lokal och restaurang betalar elen separat utöver hyra efter förbrukning via eget elabonnemang. Värme och varmvatten ingår i hyran. Alla lägenheter har ett eget vindsförråd. Matförråd finns på vindan, med avstängd kylanläggning. Just nu bevaras endast torrvaror i detta utrymme. Till fastigheten finns en generös parkeringsyta. Kostnad för parkering ligger idag på 50 kr/månad, el tillkommer för nyttjande av motorvärmarstolpe efter förbrukning. Parkering är idag en separat överenskommelse efter behov. På fastigheten finns en fristående komplementbyggnad som innefattar tvättstuga, soprum, cykelförråd, och ett förråd som restaurangen nyttjar. Denna fastighet lämpar sig perfekt för dig som söker ett investeringsobjekt i ett högattraktivt område och där ni vill fortsätta förädla denna välskötta fastighet. Arjeplogs kommun har ca 2 800 invånare och är mest känd för sin fantastiska natur och fjällmiljö. Arjeplog är ett populärt resmål både för nationella och internationella turister året om och närmaste flygplats ligger ca 60 minuters bilfärd ifrån fastigheten. Denna fastighet lämpar sig till lokala, nationella och internationella investerare. Fastigheten genererar hyresintäkter på 1 889 046 SEK/år. Driftkostnaderna för fastigheten motsvarar 582 095 SEK/år. Kostnader för löpande underhåll och ev personalkostnader tillkommer. Seriösa spekulanter kan få tillgång till ännu mer detaljerad information samt upplysning om fastigheten. Dokument som energideklaration och OVK är utförd i linje med gällande regler och bestämmelser. Under fliken "filer/länkar" kan ni även ladda ned gällande detaljplan och ritningar för fastigheten. Ta chansen och satsa i Arjeplog & tveka inte att höra av er till ansvarig mäklare vid intresse eller övriga frågor/funderingar! Visningar kommer ske löpande efter intressenters efterfrågan.

Fjällvråksvägen, Jäckvik, Arjeplogs kommun
  • Budgivning pågår

Fjällvråksvägen

Tomt
Jäckvik, Arjeplogs kommun
810 000 kr
759 m² tomt

Nu presenterar vi en spännande möjlighet i friluftsmeckat Jäckvik. En rejäl tomt på 759kvm med generösa byggvillkor. Här finns också möjlighet att köpa en skräddarsydd fjällstuga från Skidstahus. Detaljplan tillåter byggnader på 25% av tomtyta (189kvm), Attefallshus på 30kvm och tillbyggnad 15kvm. Bygghöjd på generösa 6,5meter så här kan man verkligen fläska på! Kommunala anslutningar för vatten och avlopp finns vid tomtgräns. Elanslutning och fiber finns i direkt närhet. Prisexempel för fjällstugan Ringkallen tillsammans med tomt är 1 848 200kr. I detta pris ingår inte entreprenad och inkopplingar. Observera att detta endast är ett förslag och att man som kund kan skräddarsy stugan helt efter egna önskemål. Ringkallen är mer än bara en praktisk fjällstuga. Med öppen planlösning mellan kök och vardagsrumsdel kan hela familjen samlas för att umgås, året om. Två sovrum och ett separat förråd gör det lätt att få plats med såväl gäster som skidkläder, skoteroverall och vandringsryggsäcken. Tomten har ett centralt läge med närhet till skidbacken, exotisk natur, skoterkörning, jakt och fiske. I den livliga byn investeras det för fullt! Förutom satsningen i den omtyckta skidbacken så läggs mycket energi i närområdet där bland annat den nya livsmedelsbutiken har satt en praktisk bekvämlighet i stuglivets vardag! Som vanligt gäller det att vara på tå och lyfta luren, detta är den sista tomten på området till salu! Kontakta oss för mer info!

Backbyn 30, Kåbdalis, Jokkmokks kommun

Backbyn 30

Tomt
Kåbdalis, Jokkmokks kommun
650 000 kr
536 m² tomt

Stolt kan vi presentera en alldeles utsökt tomtmöjlighet i storsatsande och expanderande skidmeckat Kåbdalis. På nya området Backbyn finns nu ett fint tillfälle att införskaffa en av områdets bättre tomter i läckert söderläge med skönt ski-in/out läge! Tomten mäter upp 536 kvm och ligger i ett högt läge med närhet till nya slalombacken. Här kan du bygga med en maximal nockhöjd på hela 10,5 meter samt en grundyta på max 85 kvadratmeter. Kommunalt VA och el finns draget till tomten, kostnad för inkoppling tillkommer. Har du länge längtat om att bygga dina drömmars fritidshus i ett vackert läge? - Då är detta tomten för dig! Endast en tomt till salu, så här gäller det att släppa sargen och agera innan det är för sent. Varmt välkommen att kontakta oss vid intresse och åk gärna ut och kika på tomten. Mer information om byggregler samt gestaltningsprogram finns under "filer och länkar".

Jäckvik 1:184 (Tullbacksvägen), Jäckvik, Arjeplogs kommun
  • Budgivning pågår

Jäckvik 1:184 (Tullbacksvägen)

Tomt
Jäckvik, Arjeplogs kommun
995 000 kr
926 m² tomt

Nu presenterar vi stolt en fastighet belägen längst Tullbacksvägen i populära Jäckvik! Med generös byggrätt har du möjligheten att bygga ditt eget palats efter smak och tycke! Fastigheten har både närhet till skidbacken och byns ICA-butik. Vatten och avlopp (anslutningsavgift tillkommer) finns vid tomtgräns och el är inkopplat sedan tidigare. Här finns alla bekvämligheter för både fritids och permanent vistelse! Notera att befintlig byggnad på fastighet inte ingår i köp. Jäckvik är en omtyckt by med full fart. I närheten av denna fastighet finns skidbacken och dess restaurang, ICA-butiken samt den exotiska naturen som bjuder in till skoteråkning, jakt och fiske i världsklass! Vid intresse så kontaktar ni ansvarig fastighetsmäklare. Inga anordnade visningar kommer hållas utan du som spekulant har möjligheten att åka ut till tomten och ta en titt! (Detaljplan finn under filer/länkar på vår hemsida)

Boviken 212, Boviken, Skellefteå kommun

Boviken 212

Gård/Skog
Boviken, Skellefteå kommun
22 500 000 kr
31,8 ha tomt

Med stolthet kan vi nu presentera Boviken 212 (SKELLEFTEÅ BOVIKEN 4:7)! Här har ni som framtida ägare en alldeles unik möjlighet att utveckla eller investera i ett av Skellefteås mest attraktiva bostadsområden. Fastigheten ligger belägen ca 10 minuter norr om Skellefteå längst E4.an. I och med fastighetens lätta tillgänglighet är detta ett eftertraktat område för den som både vill bo strandnära med landsbyggdskänsla och samtidigt närhet till Skellefteå stad. Fastigheten har 21 ha produktiv skogsmark. Fastigheten är uppdelad i två större skiften. Skiftet närmast E4:an är där samtliga byggnationer på fastigheten befinner sig. Detta skifte bjuder på två stycken husbyggnader, en uthyrd industrilokal med fikarum, omklädningsrum och kontor, privat garagelänga sammansatt med industrilokalen, samt fyra stycken förråd och förvaringsbyggnader där verktyg/redskap och fordon förvarats. Förrådsbyggnaderna är äldre men god möjlighet till utveckling finns då efterfrågan att hyra just sådana utrymmen är väldigt högt! I och med de befintliga byggnader som finns på fastigheten så har ni som nästa ägare möjlighet att göra avkastning på fastigheten från dag 1! Den uthyrda industrilokalen genererar 20 000 SEK ex moms varje månad, med en ömsesidig uppsägningstid på 3 månader. Övriga byggnader är ej uthyrda men god potential finns för att utöka månadsintäkterna! Utöver byggnaderna så har ni en stor markyta på detta skifte som sträcker sig längst infartsvägen. Här finns väldigt fin potential till avstyckning av nya tomter då marken ligger väldigt lättillgängligt till. Skiftet sträcker sig ända ned en bit över E4:an innan Skellefteå stad. Det andra skiftet närmas havet på Boviksön finns både markareal samt vattenareal, bra om intresse finns för framtida båtplats. På den norra sidan finns god potential till avstyckning i andra led och bakåt mot söder, även här finns en väg framdragen. I mitten av detta skifte längst en infartsväg finns i dagsläget ett sand/grustag. På södra sidan av skiftet mot Boviksfjärden finns det mark placerad just ovanför de fastigheter som är bland de mest eftertraktade i Skellefteå kommun. Även här finns bra potential för utveckling eller investering. Ta chansen att slå till på denna fastighet som erbjuder mångsidiga investeringsmöjligheter tack vare dess lättillgängliga mark i ett högattraktivt område och befintliga byggnader med uthyrningsmöjlighet. Med potential för utveckling av befintliga byggnader samt nybyggnader så har du som nästa ägare tagit position i en av Sveriges snabbast växande kommuner. Se till att kontakta ansvarig mäklare vid intresse, vi hörs!

Storgatan 61A, Glommersträsk, Arvidsjaurs kommun

Storgatan 61A

Övrigt
Glommersträsk, Arvidsjaurs kommun
695 000 kr
8 033 m² tomt

Välkommen till Storgatan 61A och dessa 2 byggnader med många möjligheter till både eget boende och uthyrning eller vad er fantasi berättar. Den mindre byggnaden till vänster med röd färg rymmer 6 st lägenheter, med egen ingång, hall och badrum, köksdel samt vardagsrum med sovalkov. Se planlösningar för beskrivning av lägenhet. De har alla äldre ytskikt med olika färgval i kök och rum. Varmvattenberedare finns inne i badrummet som är nyinköpta samt värmepumpar från Panasonic för kostnadseffektiv uppvärmning då det är direktel i fastigheten. Taket har pannor med hängrännor på plats. Fasaden har liggande träpanel, fönster med 2-glas. Det stora vita huset har väldigt många möjligheter att göra något bra med. Massor med rum, kök, badrum, utrymmen med olika ytskikt i olika fas i renoveringsbehov. Våningen upp rymmer 2 st lägenheter med egen ingång, en mindre och en större lägenhet, badrum, kök och sovrum samt vardagsrum, se bilder, även denna våning med olika ytskikt och renoveringsbehov. Längst upp en fullstor loftsdel för förvaring eller annat. Fastigheten säljes i befintlig skick. Tveka inte att visa ert intresse om ni ser möjligheten till utveckling i Glommersträsk. Anmäl er till visning till ansvarig koordinator [email protected]. Vi ses!

Sandhalsvägen 186, Norrfjärden, Piteå kommun

Sandhalsvägen 186

Tomt
Norrfjärden, Piteå kommun
350 000 kr
1 753 m² tomt

Denna annons rör fastigheten Sandhalsvägen 186, Piteå Kopparnäs 10:58. Tomtareal: 1 753kvm. Kommunalt vatten är draget fram till fastigheten. Enskilt avlopp genom ett Biovac-reningsverk som sex andra fastigheter ligger anslutna till. Nu har vi stoltheten att presentera ett riktigt guldläge vid vattnet i Kopparnäs/Norrfjärden, lugnt beläget ett stenkast från E4:an mellan Piteå och Luleå. Här har man möjlighet att bygga sitt drömboende med fantastisk utsikt ner mot Håkansfjärden. Om man vill kan man fylla ut tomten rejält och få ett riktigt högt och fint läge. Fyllnadsmassa finns att köpa till en billig peng om man önskar! Vatten, avlopp, el och fiber finns vid tomtgräns. Vatten-38 000:-, Avlopp 66 000:-, Fiber och El kollas med Pite Energi. Fastigheten har för närvarande delade inteckningar med andra fastigheter, vilka för närvarande är under dödning.

Sandhalsvägen 188, Norrfjärden, Piteå kommun

Sandhalsvägen 188

Tomt
Norrfjärden, Piteå kommun
350 000 kr
1 748 m² tomt

Denna annons rör fastigheten Sandhalsvägen 188, Piteå Kopparnäs 10:57. Tomtareal: 1 748kvm. Kommunalt vatten är draget fram till fastigheten. Enskilt avlopp genom ett Biovac-reningsverk som sex andra fastigheter ligger anslutna till. Nu har vi stoltheten att presentera ett riktigt guldläge vid vattnet i Kopparnäs/Norrfjärden, lugnt beläget ett stenkast från E4:an mellan Piteå och Luleå. Här har man möjlighet att bygga sitt drömboende med fantastisk utsikt ner mot Håkansfjärden. Om man vill kan man fylla ut tomten rejält och få ett riktigt högt och fint läge. Fyllnadsmassa finns att köpa till en billig peng om man önskar! Vatten, avlopp, el och fiber finns vid tomtgräns. Vatten-38 000:-, Avlopp 66 000:-, Fiber och El kollas med Pite Energi. Fastigheten har för närvarande delade inteckningar med andra fastigheter, vilka för närvarande är under dödning.

Skelleftehamnsvägen 142, Ursviken, Skellefteå kommun

Skelleftehamnsvägen 142

Tomt
Ursviken, Skellefteå kommun
1 995 000 kr
2 218 m² tomt

Nu finns chansen till ett projekt i heta Ursviken! På stolta 2218 m2 finns nu denna tomt till Salu med ett färdigt bygglov. För övriga regleringar, se detaljplan under "filer/länkar". Byggherren ansvarar för att utförandet överensstämmer med det beviljade bygglovet. Flerbostadshuset med tio lägenheter uppförs i två våningar med källare och vindsplan. Total byggrätt om 250 kvm exklusive garage/uthus. På källarplan och vindsplan angörs förrådsutrymmen där fem lägenheter har tillgång till vindsplan och fem lägenheter har tillgång till källarplan. Placering, utformning och gestaltning i den bebyggda miljön har godkänts, PBL 2 kap. § 6. Vind och källare uppfyller definitionerna i PBF 1 kap. § 4 för att inte räknas som en våning. Lägenheterna uppfyller gällande krav på tillgänglighet. Bostadshus med färre än tre våningar har inga krav på hiss eller annan lyftanordning till entréerna, PBF 3 kap. § 4 Enligt bygglovsansökan får ett flerbostadshus på 249 kvm byggareal uppföras. Enligt ritningar under "filer/länkar" är det en total boareal på 724 kvm + biareal på 122,5 kvm. Totalt 10 stycken lägenheter är planerade varav 5 stycken på 46 kvm och 5 stycken på 40 kvm. Utöver de 10 lägenheterna tillkommer vind och källarförråd samt ytterligare utrymme. Kommunalt vatten och avlopp finns samt el kopplas på enligt standard och betalas av köpare. Nära till skola och dagis/fritids och ortens service. Cykelavstånd till Northvolt. Kontakta mäklare för fler uppgifter. Ta chansen att bygga i en av Sveriges snabbast växande kommuner!

ARJEPLOG ÖBERGET 2:34, Öberget, Arjeplogs kommun
  • Budgivning pågår

ARJEPLOG ÖBERGET 2:34

Tomt
Öberget, Arjeplogs kommun
995 000 kr
5 431 m² tomt

Här har du en bra möjlighet att förvärva en industritomt där du kan anpassa fastigheten efter föredragen verksamhet! Med närhet till väg 95 (Silvervägen) och centrala Arjeplog så är detta en optimal fastighet. Fjärrvärme, V/A, el ligger vid tomtgräns, anslutningsavgifter tillkommer. Detaljplanen och bestämmelser hittar ni i "filer/länkar" i annonsen på vår hemsida. Är ni intresserade? Kontakta ansvarig mäklare så försöker vi hitta en överenskommelse! Ingen visning kommer hållas på denna tomt så åk förbi och titta när det passar er.

Vintervägen 17, Hemavan, Storumans kommun
Vintervägen 17, Hemavan, Storumans kommun, bild 2
Vintervägen 17, Hemavan, Storumans kommun, bild 3

Vintervägen 17

Villa
Hemavan, Storumans kommun
2 800 000 kr
95 + 78 m²
4 rum
900 m² tomt

Nu finns chansen till en villa nära backen i Hemavan! Välkommen till Vintervägen 17 och denna driftbilliga villa med bergvärme och lagom stora tomt på 900 m2. En magnifik central fastighet med samhällets bekvämligheter just runt hörnet, mitt i Hemavans hjärta med närhet till samhällets utbud av butiker, restauranger och andra bekvämligheter. Dessutom finns det fantastiska möjligheter till fiske, jakt, vandring, skidåkning och andra utomhusaktiviteter i området. Ski in, ni kan åka från backen och direkt till huset. Från huset får man gå eller staka sig en knapp kilometer. Skoter direkt från gården ut på leden. På många ställen i Hemavan är det förbud att köra från stugan/villan då det finns vissa skoterparkeringar man behöver ta sig till och sedan köra runt hela byn bara för att komma till huvudleden ut mot fjället. Skoterförvaring och även förrådsutrymmen är ett stort bekymmer får många stugor & lägenheter, lika så parkeringar för både bil och släp. Här rymmer man ett antal skotrar i garaget men sedan har man hela baksidan att disponera. Huset är besiktat och klart med en bra energideklaration. Kontakta er bank snarast och fixa lånelöfte ifall detta intresserar er. Som vanligt så anmäler ni ert intresse till ansvarig mäklare Willy Hallin!

  • Premium
Lagergatan 34, Hedensbyn, Skellefteå kommun

Lagergatan 34

Övrigt
Hedensbyn, Skellefteå kommun
1 395 000 kr
73 m²
vån 1/2
2 847 kr/mån

Nu kommer tillfället att förvärva en lokal på Hedensbyn Företagspark på Lagergatan 34. Lokalen är på den norra delen, hörnet, lokal nr 22. Lägenheten skall användas som lager/-industrilokal och i övrigt i enlighet med föreskrifter i lag och Föreningens Stadgar. Ny modern verksamhetslokal med flexibel planlösning. Bra och strategiskt läge med goda kommunikationsmöjligheter. Gemensamhet med andra företagare inom andra branscher. Denna förening har totalt 21 stycken nybyggda bostadsrättslokaler i Skellefteå, med skyltläge utmed Skelleftehamnsleden och ca 4 km från centrum. Kontakta Mäklaren för mer info och visning. Säljaren kan även erbjuda en hyreslösning. Välkommen!

Hammargatan 13, Centrum, Malå kommun

Hammargatan 13

Villa
Centrum, Malå kommun
650 000 kr
103 + 133 m²
6 rum
900 m² tomt

Välkommen till Hammargatan på östra sidan av Malå. Här hittar du en fin tomt med ett större grönområde som utnyttjas av boende i området. Du bor centralt med gångavstånd till förskola, skola och butiker. Huset är en fin 70-tals två-plans villa med inredd källare. Huset har en härlig planlösning med öppet kök mot vardagsrummet och en stor altan på baksidan med solläge. Vissa utrymmen är under påbörjad renovering vilket ger det perfekta köpet för er som vill skapa erat egna hem. Detta är det perfekta hemmet för den växande familjen som vill bo prisvärt och centralt i Malå. Runt om samhället finns nära på oändlig natur som erbjuder skoterkörning, fiske och vandring. Runt Malåträsket finns Hälsans stig som är ett populärt promenadstråk och en kortbilresa bort hittar ni Tjamstabackarna som erbjuder skidåkning både utför och på längden. Välkommen på fotovisning i april!

Kåbdalis 163, Kåbdalis, Jokkmokks kommun
Kåbdalis 163, Kåbdalis, Jokkmokks kommun, bild 2
Kåbdalis 163, Kåbdalis, Jokkmokks kommun, bild 3

Kåbdalis 163

Fritidshus
Kåbdalis, Jokkmokks kommun
2 650 000 kr
2,7 ha tomt

KONTAKTA OSS FÖR VISNING! Nu har Ni chansen att förvärva en stor fastighet med fina uthyrningsmöjligheter i Kåbdalis. Fastigheten har renoverats mellan 2018-2022 och inhyser idag hela 14-sängplatser. Den vänstra lägenheten och de två uthyrningsrummen på högra delen är totalrenoverade. Den stora mittersta lägenheten är även den renoverad , men här återstår ett dryga 80m² stort rum att inreda. Huset har ny el och nya vatten/avloppsledningar. Läget är perfekt, mitt i byn med mataffären på ena sidan och skidanläggningen på andra. Här finns såklart alla möjligheter. Kåbdalis är i ständig utveckling och uthyrningsmöjligheterna är väldigt goda. Varför inte köpa fastigheten tillsammans med vänner, på företaget eller bara till familjen. Den stora tomten sträcker sig hela vägen mot sjön och här finns plats för fler byggnader eller avstyckning. Fiber finns draget till tomtgräns. Hyresintäkter enligt säljare: Lägenhet 1, klar för uthyrning, 3 000 kr/dygn Uthyrningsrum1, klar för uthyrning 1 000 kr/dygn Uthyrningsrum 2, klar för uthyrning 1 000 kr/dygn. Bygg till 3-sovrum i den mittersta delen så har man 12-platser till att hyra ut. Missa inte denna!

  • Premium
Tällön 774, Bureå, Skellefteå kommun

Tällön 774

Tomt
Bureå, Skellefteå kommun
450 000 kr
2 019 m² tomt

Letar ni tomten? Nu finns chansen till ett härligt läge på Tällön 774 med havsutsikt från 2 håll i andra led. Bygg ditt drömhus på en härlig tomt vid havet och underbara Tällön stolta 2019 m2. Här bor du i en naturskön miljö, nära både skog och hav, endast 10 minuter från E4:an Här får ni promenadavstånd för ett dopp i havet eller varför inte en stund för fiske eller annat fritidsliv. Närhet till Bureå centrum med dess service. Tällön består idag av både fritidshus och året runt boende. Inkopplingsavgift till vatten & avlopp ligger på 250 000kr till föreningen. Åk ut och kika. Kontakta ansvarig mäklare Tim Nordström för frågor och funderingar på 073-8083850. Koordinator Mattias Olsson 0768046623.

  • Plus
Högsböleskiftet 202, Högsböleskiftet, Piteå kommun

Högsböleskiftet 202

Tomt
Högsböleskiftet, Piteå kommun
450 000 kr
1 800 m² tomt

Äntligen en stor tomt nära havet på populära Högsböleskiftet. Tomten är på hela 1800m² och bara väntar på ett nytt drömboende. Grovplaneringen är gjord med utschaktning, infart och avverkning, så det är bara starta bygget. Området ligger vackert med absolut närhet till Piteå Skärgård, perfekt utgångspunkt för båt eller skoter. El finns vid tomtgränsen och de flesta här har egen brunn för vatten och 3-kammarbunn till avlopp. För mer information, kontakta [email protected] eller 070-63 33 250.

SKELLEFTEÅ BERGSBYN 1:67, Boviksbadet, Skellefteå kommun

SKELLEFTEÅ BERGSBYN 1:67

Tomt
Boviksbadet, Skellefteå kommun
850 000 kr
1 569 m² tomt

Grattis tomtletare! Nu finns chansen till ett toppenläge längs populära Boviksbadet och vid Bergviken på stolta 1 569 m2. Havsutsikt från altan eller varför inte en tur med båten under sommardagarna då fiske kanske lockar. Vandra i skogen bakom tomten, plocka svamp, bär eller bara njut av atmosfären. En liten badplats finns om Boviksbadet känns för stort. Området mot badplatsen är även fredad från bebyggelse! Här finns skogen kvar som ni får göra ved av eller varför inte behålla kvar lite träd för en bit skogstomt? Kommunalt V/A och bredband finns i närheten. Kontakta ansvarig Mäklare Willy Hallin vid funderingar. Skylt finns vid tomten- ta en tur och kika vetja! Ta chansen!

Visar alla 25