Skogsfruvägen 15

Rimbo, Norrtälje kommun Se på karta

3 450 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
107 m²
Tomtarea
840 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2018
Driftkostnad
26 569 kr/år

Varmt välkommen till Skogsfruvägen och denna trevliga villa om 107 + 56 kvm fördelat över 1,5 plan. Ett optimalt boende för barnfamiljen som vill bo i lugna och barnvänliga kvarter.

Huset som färdigställdes år 2018 erbjuder öppna och sociala ytor på entréplan med ett stort kök med plats för matgrupp, vardagsrum med utgång till bostadens stora altan som löper längs med husets ena långsida, två rymliga sovrum varav ett med klädkammare, ett badrum, ett toalettrum samt tvättstuga/groventré med förråd i anslutning. Utöver detta finns en oinredd övervåning om ca 56 kvm, perfekt för den som vill sätta sin egen prägel!

Bostaden står placerad på en plan och barnvänlig tomt med stor gräsmatta på husets baksida som angränsar till ett mindre skogsområde. Entrésidan inramas av rabatter och växtlighet med en grusad gång till entrén. Längs med bostadens ena kortsida finns en generös parkeringsyta.

Bostaden är attraktivt belägen i det mycket omtyckta och populära området Västertorp med närhet till Långsjön, natursköna strövområden, förskolor och skolor. Från bostaden är det cirka 2 km till Rimbo centrum som erbjuder flera restauranger, butiker och mataffärer samt Rimbo busstation med bussar till såväl Stockholm som Arlanda och Uppsala.

Välkommen till Västertorp och ditt nya hem att stortrivas i!

Vid intresse kontakta mäklaren för visning.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje

Kontakta mäklaren

Hanna Forsberg

Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Mäklare Hanna Forsberg, Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
+46702159793
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas