Mäklare Hanna Forsberg

Hanna Forsberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gökvägen 3, Centralt, Norrtälje kommun

Gökvägen 3

Lägenhet
Centralt, Norrtälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
1 050 000 kr
40 m²
1 rum
vån 2
3 097 kr/mån
26 250 kr/m²

Varmt välkommen till Gökvägen 3 och kvarteret Råkan! Här erbjuds en unik möjlighet till ett bekvämt och centralt boende i Norrtälje. Denna väldisponerade etta imponerar sin genomtänkta planlösning. Den välplanerade sovalkoven ger ett avskilt och rogivande utrymme för en god natts sömn. Ljuset flödar in genom det vackra burspråket i västerläge i vardagsrummet. Det helkaklade duschrummet erbjuder en modern och fräsch känsla. Köket är utrustat med allt du behöver och har plats för en mindre matgrupp. Dessutom finns det gott om förvaringsmöjligheter i lägenheten samt i de två förråden som hör till bostaden. Läget är perfekt med närhet till kommunikationer samt allt vad Norrtälje har att erbjuda. Här finns ett rikt utbud av restauranger, butiker och grönområden. Vid intresse kontakta mäklaren för bokning av privat visning!

Gamlebovägen 5B, Hallstavik, Norrtälje kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 28 apr kl 11:00
Gamlebovägen 5B, Hallstavik, Norrtälje kommun, bild 2
Gamlebovägen 5B, Hallstavik, Norrtälje kommun, bild 3

Gamlebovägen 5B

Lägenhet
Hallstavik, Norrtälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
750 000 kr
49,7 m²
2 rum
vån 3/3
2 751 kr/mån
15 091 kr/m²

Välkommen till Gamlebovägen 5B och denna trevliga tvåa högst upp i huset. Här bor du endast ett stenkast från allt vad Hallstavik har att erbjuda i en trevlig och omtyckt förening med god ekonomi. Bostaden erbjuder en rymlig hall med gott om plats för förvaring i intilliggande klädkammare, stort vardagsrum med öppen planlösning mot bostadens kök, sovrum med plats för dubbelsäng samt ett fräscht helkaklat badrum med golvvärme. Till lägenheten hör ett källarförråd som finns i samma husbyggnad. Föreningens tvättstuga och bastu finns i byggnadens källarplan. Föreningen erbjuder även en lokal för uthyrning vid större event utrustad med bord, stolar och diverse porslin. Lägenheten är belägen i ett lugnt men centralt läge cirka 150 meter från Hallstaviks centrum som erbjuder flera mataffärer, apotek, butiker och busstation där bussanslutningar finns till bland annat Norrtälje, Stockholm och Uppsala. I Hallstavik finns även utomhusbad och Hallstaviks golfklubb. För avkoppling, bad eller sköna skogspromenader tar du dig snabbt ut till skog, natur och Roslagens skärgård. Vid intresse kontakta mäklaren för privat visning!

  • Premium
Kustvägen 397, Hallstavik, Norrtälje kommun

Kustvägen 397

Villa
Hallstavik, Norrtälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
1 295 000 kr
70 m²
3 rum
2 309 m² tomt

Välkommen till Kustvägen och detta vackra torp med flera originaldetaljer bevarade såsom gediget trägolv och vedspis. Bostaden erbjuder två rymliga sovrum på övre plan med förvaringsmöjlighet i bostadens kattvindsutrymme, ett ljust och härligt kök med vedspis samt ett rymligt vardagsrum med en härlig värmande kamin och vackra trägolv. Bostaden har varsamt renoverats både utvändigt och invändigt under de senaste åren med bland annat nymålad fasad, nymålade fönster och borttagning av träd på tomten för att få in mer solljus på tomten. Huset står placerat på en vacker, uppvuxen trädgårdstomt med äppelträd, päronträd, hallonland och rabarber. På tomten finns en jordkällare och en mindre lada samt en altan under tak. Huset är placerat i ostört läge längs med Kustvägen med cirka 1mil till Hallstavik där bland annat flera butiker, mataffär, utomhusbad och restauranger finns. Till Hargshamn med bland annat småbåtshamn, badplats och trevlig camping är det cirka 7 minuters bilresa. Till Östhammar med flera butiker, restauranger och mataffärer är det cirka 20 minuters bilresa.

Lillsjövägen 33, Svensboda, Norrtälje kommun
Lillsjövägen 33, Svensboda, Norrtälje kommun, bild 2
Lillsjövägen 33, Svensboda, Norrtälje kommun, bild 3

Lillsjövägen 33

Fritidshus
Svensboda, Norrtälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
2 000 000 kr
55 m²
3 rum
2 395 m² tomt

Välkommen till detta mysiga och lantliga fritidshus beläget på Lillsjövägen 33 i det eftertraktade området Svensboda i Bergshamra. Med sin stora och lättskötta tomt erbjuder denna bostad en perfekt plats att njuta av lugnet och naturen. Uteplatsen, som har många soltimmar, är en idealisk plats att koppla av och umgås med familj och vänner. Det nyrenoverade badrummet ger en fräsch känsla och bidrar till en bekväm vistelse. Här finns även två mysiga sovrum och ett stort allrum med fönster i flera väderstreck, vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Ett fullt utrustat kök med ljus skåpinredning och vedspis med matplats och kamin i anslutning. Huset passar både som fritids- och permanentbostad och ger möjlighet till en avslappnad och naturnära livsstil. Med gångavstånd till sjön och dess två trevliga badplatser blir det enkelt att njuta av sommardagar vid vattnet. Den stora och öppna tomten ger även möjlighet till lek och utomhusaktiviteter för hela familjen. Dessutom finns det två förrådsbyggnader samt en under uppförande, vilket ger gott om förvaringsutrymme. Detaljplanen för området ger utrymme för att utveckla fastigheten ytterligare för den som önskar! I närområdet finns fina skogs- och strövområden och en kort promenad från bostaden finns fotbollsplan vid festplatsen där det årligen arrangeras midsommarfirande. I anslutning till fotbollsplanen finns även en boulebana. För den som vill motionera passerar Roslagsleden strax väster om Stensjön. Från bostaden är det cirka 7 km till närmsta matbutik samt till skola och förskola. Svensboda ligger ca 6 mil från Stockholm och ca 2,5 mil från Åkersberga och Norrtälje där det finns ett stort utbud av restauranger, affärer och caféer samt bussförbindelser till bland annat Stockholm och Uppsala. Välkommen till ditt nya hem på Lillsjövägen 33, där du kan skapa minnen och njuta av allt det här fantastiska området har att erbjuda.

  • Premium
  • Uteplats
Sanavägen 1E, Centralt, Norrtälje kommun

Sanavägen 1E

Lägenhet
Centralt, Norrtälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
750 000 kr
53,8 m²
2 rum
vån 1/2
4 499 kr/mån
13 941 kr/m²

Varmt välkommen till Sanavägen 1E och denna välplanerade och trivsamma tvårumslägenhet som är bekvämt belägen på markplan. Här bor du endast ett stenkast från allt vad Hallstavik har att erbjuda i en trevlig och omtyckt förening där det anordnas både bingo och idrottsevenemang för den intresserade. Bostaden erbjuder hall med plats för ytterkläder och skor direkt till vänster, ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, fräscht badrum med tvättmaskin och dusch. Fint kök med plats för matgrupp och utgång till stor uteplats samt ett rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp och annat önskat möblemang. Bostaden har genomgående parkettgolv och alla väggar har målats i ljusa kulörer. Till lägenheten hör ett vindsförråd i samma husbyggnad som du enkelt når med hiss. Tvättstuga finns i separat byggnad på innergården. Lägenheten är belägen i ett lugnt läge cirka 100 meter från Hallstaviks centrum med bl.a. mataffärer, apotek, butiker och busstation där bussanslutningar finns till bland annat Norrtälje, Stockholm och Uppsala. I Hallstavik finns även utomhusbad och Hallstaviks golfklubb. För avkoppling, bad eller sköna skogspromenader tar du dig snabbt ut till skog, natur och Roslagens skärgård. Med en bilresa på cirka 15 minuter tar du dig till populära Herräng, Roslagens skärgård och Herräng Marina med båtplatser, stuguthyrning, restaurang och trevliga promenadstråk. Vid intresse kontakta mäklaren för visning!

  • Hiss
Fridhemsvägen 11C, Svanberga, Norrtälje kommun

Fridhemsvägen 11C

Lägenhet
Svanberga, Norrtälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
1 245 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/1
4 080 kr/mån
22 636 kr/m²

Varmt välkommen till Svanberga och detta välplanerade bostadsrättsradhus om 2 rok i ett plan med stor uteplats i ett trevligt område endast ca 10 minuter från Norrtälje. Här får du bekvämligheten av att bo i en bostadsrättsförening i ett lantligt läge med stora skogsområden och strövområden inpå knuten. Bostaden erbjuder ett rymligt allrum med utgång till stor altan med grönskande omgivning där föreningen inom kort kommer upplåta tillhörande gräsmatta till bostadsrättsägaren, stort nyrenoverat badrum med dusch, sovrum med fyra garderober med överskåp samt ett rymligt kök med plats för matplats. Här bjuder omgivningarna på gott om härliga skogsområden för rekreation och naturupplevelser. Kombinationen av närheten till Norrtälje, områdets fina omgivning samt dess gemytliga miljö gör detta hus till ett optimalt boende för den som söker sig till en lugn och stillsam plats. Lantlig prägel i villaområde som bara ligger ett stenkast från Erkens badplats med både brygga och sandstrand samt Svanberga skola upp till åk 9. Nära till lokalbussar mot Norrtälje, Hallstavik och Älmsta med anslutningsbussar till bland annat Stockholm och Uppsala. Till bostaden ingår ett källarförråd. Parkeringsplats går att hyra för 175 kr/mån. Föreningens gemensamma tvättstuga, mangelrum och torkrum finns i samma hus (källarplan). Vid intresse kontakta mäklaren för visning!

  • Uteplats

Visar alla 6