Mäklare Hanna Forsberg

Hanna Forsberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Görlaslingan 2C, Görla, Norrtälje kommun
  • Sön 4 aug kl 15:00
Görlaslingan 2C, Görla, Norrtälje kommun, bild 2
Görlaslingan 2C, Görla, Norrtälje kommun, bild 3

Görlaslingan 2C

Radhus
Görla, Norrtälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
3 295 000 kr
117 m²
5 rum
159 m² tomt

Välkommen till detta trevliga friköpta radhus i barnvänliga Görla. Med sina 117 kvadratmeter erbjuder detta hem gott om utrymme för hela familjen. Samtliga sovrum är belägna på samma våning, vilket ger en praktisk och bekväm planlösning. På entréplan hittar du de sociala ytorna, inklusive matplats, vardagsrum och kök. Härifrån har du även utgång till en inglasad altan om ca 25 kvm samt en härlig trädgård i söderläge, som går att arrendera av kommunen. Övervåningen erbjuder ett badrum, en klädkammare och fyra mysiga sovrum. Perfekt för den växande familjen! På framsidan av huset finns en fin stenlagd uteplats, ett förråd samt en mindre gräsmatta att njuta av. Radhuset ligger i ett trivsamt, familjärt område med en egen liten lekplats. Läget är fantastiskt med närhet till kommunikationer och alla bekvämligheter. Dessutom ingår en parkeringsplats med elbilsladdare i avgiften till samfällighetsföreningen. Välkommen till en hemtrevlig radhusidyll där det är lätt att trivas!

  • Premium
  • Uteplats
Fridhemsvägen 11C, Svanberga, Norrtälje kommun

Fridhemsvägen 11C

Lägenhet
Svanberga, Norrtälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
1 245 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/1
4 080 kr/mån
22 636 kr/m²

Varmt välkommen till Svanberga och detta välplanerade bostadsrättsradhus om 2 rok i ett plan med stor uteplats i ett trevligt område endast ca 10 minuter från Norrtälje. Här får du bekvämligheten av att bo i en bostadsrättsförening i ett lantligt läge med stora skogsområden och strövområden inpå knuten. Bostaden erbjuder ett rymligt allrum med utgång till stor altan med grönskande omgivning med tillhörande gräsmatta, stort nyrenoverat badrum med dusch, sovrum med fyra garderober med överskåp samt ett rymligt kök med plats för matplats. Här bjuder omgivningarna på gott om härliga skogsområden för rekreation och naturupplevelser. Kombinationen av närheten till Norrtälje, områdets fina omgivning samt dess gemytliga miljö gör detta hus till ett optimalt boende för den som söker sig till en lugn och stillsam plats. Lantlig prägel i villaområde som bara ligger ett stenkast från Erkens badplats med både brygga och sandstrand samt Svanberga skola upp till åk 9. Nära till lokalbussar mot Norrtälje, Hallstavik och Älmsta med anslutningsbussar till bland annat Stockholm och Uppsala. Till bostaden ingår ett källarförråd. Parkeringsplats går att hyra för 175 kr/mån. Föreningens gemensamma tvättstuga, mangelrum och torkrum finns i samma hus (källarplan). Vid intresse kontakta mäklaren för visning!

  • Uteplats
Gamlebovägen 5B, Centralt, Norrtälje kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Gamlebovägen 5B, Centralt, Norrtälje kommun, bild 2
Gamlebovägen 5B, Centralt, Norrtälje kommun, bild 3

Gamlebovägen 5B

Lägenhet
Centralt, Norrtälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
750 000 kr
49,7 m²
2 rum
vån 3/3
2 751 kr/mån
15 091 kr/m²

Välkommen till Gamlebovägen 5B och denna trevliga tvåa högst upp i huset. Här bor du endast ett stenkast från allt vad Hallstavik har att erbjuda i en trevlig och omtyckt förening med god ekonomi. Bostaden erbjuder en rymlig hall med gott om plats för förvaring i intilliggande klädkammare, stort vardagsrum med öppen planlösning mot bostadens kök, sovrum med plats för dubbelsäng samt ett fräscht helkaklat badrum med golvvärme. Till lägenheten hör ett källarförråd som finns i samma husbyggnad. Föreningens tvättstuga och bastu finns i byggnadens källarplan. Föreningen erbjuder även en lokal för uthyrning vid större event utrustad med bord, stolar och diverse porslin. Lägenheten är belägen i ett lugnt men centralt läge cirka 150 meter från Hallstaviks centrum som erbjuder flera mataffärer, apotek, butiker och busstation där bussanslutningar finns till bland annat Norrtälje, Stockholm och Uppsala. I Hallstavik finns även utomhusbad och Hallstaviks golfklubb. För avkoppling, bad eller sköna skogspromenader tar du dig snabbt ut till skog, natur och Roslagens skärgård. Vid intresse kontakta mäklaren för privat visning!

  • Premium
Kalvholmen 1, Arholma, Norrtälje kommun
Kalvholmen 1, Arholma, Norrtälje kommun, bild 2
Kalvholmen 1, Arholma, Norrtälje kommun, bild 3

Kalvholmen 1

Villa
Arholma, Norrtälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
8 995 000 kr
106 m²
4 rum
8 060 m² tomt

Välkommen till denna unika möjlighet att äga en egen ö i den vackra Roslagens skärgård. Här erbjuds du en vinterbonad huvudbyggnad som totalrenoverades 2008 med enastående havsutsikt åt alla håll. Huvudbyggnaden erbjuder allt du behöver, här finns sovrum, kontor, allrum, badrum med dusch, wc, tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrum med öppen spis med insats (Roslagsspisen) och ett stort kök med matplats. Den trevliga uteplatsen bjuder på många soltimmar och är perfekt för umgänge med familj och vänner. Här finns även ett vinterbonat inglasat uterum där du kan njuta av den vackra utsikten under kallare kvällar och under vinterhalvåret. Tomten är stor och lummig, perfekt för dig som älskar trädgårdsarbete eller att bara vill koppla av utomhus. Det finns två bryggor, ett båthus och även möjlighet till parkering vid Östersjö brygga. Gästhuset erbjuder extra utrymme för besökande vänner eller familj. För badfantasten finns både strand och klippor att välja mellan, perfekt för ett uppfriskande dopp. Efter badet kan du njuta i bastun och sedan koppla av på den trevliga uteplatsen med sol från morgon till kväll. På tomten finns även en förrådsbyggnad och en vedbod samt stort förvaringsutrymme i huvudbyggnadens källarplan. Från Kalvholmen är det enkelt att med båt utforska den vackra skärgården med fiske, strandhugg vid några soldränkta klippor eller varför inte besöka någon av de fina skärgårdskrogarna vid Arholma, Grisslehamn, Lidö eller Fejan. Detta är verkligen ett drömboende för dig som söker det naturnära och avskilda livet nära havet. Missa inte möjligheten att bli ägare till denna unika pärla Kalvholmen! Vid intresse kontakta mäklaren för bokning av visning!

  • Premium
Vändviksvägen 7, Tulka, Norrtälje kommun
Vändviksvägen 7, Tulka, Norrtälje kommun, bild 2
Vändviksvägen 7, Tulka, Norrtälje kommun, bild 3

Vändviksvägen 7

Gård/Skog
Tulka, Norrtälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
13 100 000 kr
5,8 ha tomt

Med ett suveränt läge vid Vändviken i Tulka ligger denna underbara stora fastighet med egen brygga och strand. Huvudbyggnaden med sina 177 kvm fördelat över 1½ plan erbjuder ett stort hemtrevligt kök med vedspis och gott om plats för matgrupp, allrum och vardagsrum på entréplan där det är förberett för installation av kakelugn. På entréplan finns även en tvättstuga med dusch, pannrum och toalettrum. På bostadens övre plan finns tre rymliga sovrum och ett badrum som uppfördes år 2019 med både dusch och badkar. På bostadens entréplan är det genomgående vackert gediget trägolv. Huvudbyggnaden står placerad på en trevlig trädgårdstomt med flera planteringar, bärbuskar, fruktträd och växthus med kamin, perfekt för dig som vill njuta i växthuset under våren och hösten! I växthuset finns bland annat vindruvor och i anslutning till växthuset finns flera planteringslådor. Vid huvudbyggnadens södra sida finns en å som går igenom hela fastigheten ned till havet. Vid fastighetens gårdsplan finns ett stort garage/verkstad med plats för flera bilar, en lada, en byggnad som använts som stall för getter samt ett gästhus med platsbyggd säng. En kort promenad leder dig ned till den egna bryggan och havet. Tulka är en otroligt vacker levande del av Roslagens skärgård med en lång kustremsa och ett stort utbud av vackra berg, klippor och sandstränder. Det är cirka 7 km till Herräng som erbjuder flera badplatser, marina samt en större båthamn. Årligen varje sommar är det dansläger på orten med besökare från flera länder. Från bostaden är det cirka 5 km till Hallstavik som erbjuder flera mataffärer, skola, apotek, banker, vårdcentral, golfbana och utomhusbad. Från bostaden är det cirka 1,5 h bilresa till Stockholm och Uppsala. Vid Tulka by finns närmsta busshållplats med bussar som tar dig till Hallstavik där anslutningsbussar finns till bland annat Stockholm, Norrtälje och Uppsala. Från Vändviken och Edeboviken är det enkelt att med båt utforska den vackra skärgården med fiske, strandhugg vid några soldränkta klippor eller varför inte besöka någon av de fina skärgårdskrogarna vid Grisslehamn. Detta är en fastighet som måste upplevas på plats! Vid intresse kontakta mäklaren för privat visning.

  • Premium
  • Uteplats
Hummelbro allé 1, Eneby, Norrtälje kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Hummelbro allé 1, Eneby, Norrtälje kommun, bild 2
Hummelbro allé 1, Eneby, Norrtälje kommun, bild 3

Hummelbro allé 1

Villa
Eneby, Norrtälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
3 495 000 kr
75 m²
3 rum
3 286 m² tomt

Varmt välkommen till Hummelbro allé och denna fantastiska fastighet med två fullt utrustade boningshus om 75+55 kvm. Med välbevarade sekelskiftesdetaljer och ljusa, luftiga rum är detta ett drömhem för den som uppskattar gedigna detaljer med modern komfort. Observera att den specificerade driftskostnaden avser två hushåll. Den stora och välskötta tomten erbjuder en naturnära oas för hela familjen att njuta av. Här finns gott om plats för lek och avkoppling, och det barnvänliga läget gör det till en perfekt plats att låta barnen växa upp i. Den trevliga uteplatsen bjuder på många soltimmar och är perfekt för härliga sommarkvällar med grillning och umgänge. För den som älskar att laga mat och baka finns det vedspis och en brödugn att njuta av. Braskaminen ger en mysig atmosfär under kyligare kvällar. Det inglasade uterummet ger möjlighet att njuta av trädgården året runt, medan det isolerade gästhuset är perfekt för vänner och familj som kommer på besök. För den som drömmer om trevliga kräftskivor eller extra förvaringsutrymme finns även en lada med renoveringsbehov på tomten. Här kan du skapa minnen och ha gott om plats för dina ägodelar. Huvudbyggnad (tidigare mejeri): Huvudbyggnaden med sin storlek på 75 kvadratmeter erbjuder två sovrum, ett stort allrum med utgång till bostadens inglasade uterum och altanen som går längs med husets ena långsida i norr till husets kortsida i väst. Ett fullt utrustat kök med vedspis och ett helkaklat badrum. Boningshus 2 (tidigare butik/bagarstuga): Byggnad om ca 55 kvm där all charm bevarats. Bostaden erbjuder en vacker kakelugn, stor bakugn och andra vackra detaljer som synliga takbjälkar! Mindre sovloft och stort vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp. Fullt utrustat kök med platsbyggt vinställ intill murstocken. Dessutom finns ett helkaklat badrum och vid entrén finns en stor altan. De två boningshusen totalrenoverades år 2018 och är idag mycket smakfullt inredda med neutrala färger och fina materialval. Denna fastighet passar perfekt som generationsboende, för dig som önskar hyra ut eller kanske för dig med tonåring som önskar ett eget avskilt boende. Området: Estuna-Eneby ligger cirka 15 minuters bilresa från Norrtälje med ett stort utbud av butiker, affärer och restauranger. Cirka 4 km från bostaden finns sjön Erken med en fin badplats med både sandstrand och brygga. I direkt närhet till fastigheten finns flera fina promenadstråk, skog med svamp och bär samt flera gårdar med betesdjur. Inom cykelavstånd finns Kullsta friluftsteater och flera trevliga gårdskiosker där du kan handla färska grönsaker, örter och ägg. Precis utanför fastigheten passerar skolbuss till Svanberga skola (F9-skola).

  • Premium
  • Uteplats
Norra Kallbodavägen 38 & 40, Kallboda, Norrtälje kommun
Norra Kallbodavägen 38 & 40, Kallboda, Norrtälje kommun, bild 2
Norra Kallbodavägen 38 & 40, Kallboda, Norrtälje kommun, bild 3

Norra Kallbodavägen 38 & 40

Fritidshus
Kallboda, Norrtälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
3 800 000 kr
61 m²
3 340 m² tomt

Välkomna till dessa två förtjusande sjöfastigheter som bjuder på enastående boendemöjligheter i ett oslagbart läge. Med en idyllisk placering vid vattnet, avskilt men ändå på bekvämt avstånd till allmän mindre väg, är detta verkligen en unik möjlighet för den som söker harmoni och närkontakt med naturen i vackra omgivningar. Ett genuint sommarställe (på två fastigheter) anno 1960 som genomgått varsamma renoveringar och standardförbättringar. Ett paradis för den odlingsintresserade med ett väl uppbyggt kretslopp för odling vid känsligt strandläge. Trädgård med frukt och bär, massor av unika växter och träd, samt en blomsterprakt under hela säsongen. Djupborrad brunn finns med utmärkt vattenkvalitet. Fina badmöjligheter från egen brygga, eller fiske från egen båt, nära Utsundssjöns utlopp mot Masugnssjön. Havsnära med möjligheter till båtplats 3 km bort. Minst sex sängplatser uppdelade på tre olika hus med möjligheter att skapa flera. Det bruna huset imponerar med ett rymligt vardagsrum/sovrum, välutrustat kök och en glasveranda med plats för 4-5 personer. Utsikten över sjön från köket och verandan är förtrollande. De röda huset erbjuder ett sovrum/allrum med en öppen kamin som skapar en varm och inbjudande atmosfär. Köket med vedspis har gott om plats för matgruppen och verandan under tak är ett perfekt ställe att njuta av vindruvsrankorna eller sena middagar i kvällssolen. Förbered dig på att ha besökare med ett gästhus precis vid vattnet som erbjuder extra boendeutrymme. Förvaringsutrymmen finns flera; två bra källarutrymmen och ny verkstad/trädgårdsförråd som kan förvandlas till gästrum. Fina omgivningar för skogspromenader, svampplock och traktens många fina sjölägen. Kontakta oss idag för att boka en visning!

  • Premium
Stärbsnäsvägen 12, Skeppsmyra, Norrtälje kommun

Stärbsnäsvägen 12

Villa
Skeppsmyra, Norrtälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
1 795 000 kr
45 + 24 m²
3 rum
5 855 m² tomt

Välkommen till Stärbsnäsvägen 12 och detta fina hus med idyllisk utsikt och närhet till naturen! Bostaden som ligger på en höjd utan någon direkt insyn av någon granne har fantastisk utsikt över ängsmarken. Med havet inom promenadavstånd och omgiven av grönområden blir detta ditt eget privata paradis. Huvudbyggnaden erbjuder ett stort vardagsrum med en öppen spis med insats, kök med plats för matgrupp och ett sovrum med plats för dubbelsäng. Från köket når du bostadens inglasade altan där du kan njuta av morgonkaffet eller magiska solnedgångar. På tomten finns ett stort gästhus med eget trinettkök och sovrum, en förrådsbyggnad samt ett gästhus. Tomten erbjuder flera planteringar, fruktträd och stora gräsytor för lek och spel. Björkö är otroligt naturnära med sina skogar, grönområden, klippor och det sjönära läget. Från Stärbsnäsvägen är det ca 15 minuters bilresa till Ica-Barometern och ca 500 meter till närmsta busshållplats. Till Björkö är det ca 1 timmes bilresa från Norrtälje. Det går även bussar och skärgårdsbåtar. På Björkö finns en förskola. Närmsta grundskola ligger i Älmsta ca 30 minuters bilresa bort. I Älmsta finns även en större ICA-butik, apotek, utlämning från systembolaget, restauranger mm.

  • Plus
Gökvägen 3, Centralt, Norrtälje kommun

Gökvägen 3

Lägenhet
Centralt, Norrtälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
995 000 kr
36 m²
1 rum
vån 2
3 097 kr/mån
27 639 kr/m²

Varmt välkommen till Gökvägen 3 och kvarteret Råkan! Här erbjuds en unik möjlighet till ett bekvämt och centralt boende i Norrtälje. Denna väldisponerade etta imponerar sin genomtänkta planlösning. Den välplanerade sovalkoven ger ett avskilt och rogivande utrymme för en god natts sömn. Ljuset flödar in genom det vackra burspråket i västerläge i vardagsrummet. Det helkaklade duschrummet erbjuder en modern och fräsch känsla. Köket är utrustat med allt du behöver och har plats för en mindre matgrupp. Dessutom finns det gott om förvaringsmöjligheter i lägenheten samt i de två förråden som hör till bostaden. Läget är perfekt med närhet till kommunikationer samt allt vad Norrtälje har att erbjuda. Här finns ett rikt utbud av restauranger, butiker och grönområden. Vid intresse kontakta mäklaren för bokning av privat visning!

Visar alla 9