Prästgårdsvägen 10

Roslagsbro - Södersund, Norrtälje kommun Se på karta

4 300 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
129 m²
Tomtarea
4 028 m²
Byggår
2022
Driftkostnad
32 871 kr/år

Läget på denna nybyggda enplansvilla gör mig lycklig! Tänk att få bo lantligt ca 10 minuter utanför Norrtälje med ett högt läge där du har utsikt över åkermark och sol från morgon till kväll, det är inte alla förunnat! Lägg dessutom till en vacker, kuperad tomt om drygt 4000 kvm som skapar massa möjligheter. Här kan du sitta på förstukvisten och blicka ut över den fina gärdsgården som löper längs fastighetens östra gräns och ta en kopp kaffe i morgonens första solstrålar för att sedan under dagen flytta till baksidan där du har sol från ca lunch till kväll.

Huset har en flexibel planlösning där man enkelt kan sätta upp väggar för att få ytterligare ett sovrum. De öppna ytorna mellan köket och det generösa vardagsrummet skapar ett väldigt trevligt sällskapsutrymme. Idag finns även 3 sovrum - varav ett med klädkammare, duschrum, toalett samt tvättstuga med groventré. Fördelarna med att bo i nybyggt är många; minimalt underhåll, låga driftskostnader samt 15 års befriande från fastighetsavgift för att nämna några.

När du svänger in på vägen som leder till fastigheten skymtar du fina Roslagsbro Kyrka till vänster och nedanför kyrkan rinner Broströmmen där du kan fiska. Längs Broströmmen går även Roslagsleden, perfekt för härliga promenader. För dig som är golfintresserad finns Roslagens Golfklubb på kort avstånd där det även finns en utomhuspadelbana. I närbelägna Drottningdal finns både förskola och skola med årskurs F-6 samt fotbollsplaner, idrottshall och elljusspår.

Läs mer hos mäklaren
Åhman Mäkleri AB

Kontakta mäklaren

Emeli Sand

Åhman Mäkleri AB
Mäklare Emeli Sand, Åhman Mäkleri AB
Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2021

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.