Åhman Mäkleri AB

Åhman Mäkleri AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Långgarnsvägen 17, Långgarn, Norrtälje kommun
  • Sön 19 maj kl 12:30
Långgarnsvägen 17, Långgarn, Norrtälje kommun, bild 2
Långgarnsvägen 17, Långgarn, Norrtälje kommun, bild 3

Långgarnsvägen 17

Villa
Långgarn, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
5 695 000 kr
73 + 50 m²
5 rum
2 621 m² tomt

Strax utanför Norrtälje i attraktiva Långgarn finner ni detta lantligt belägna hem med sjöutsikt mot Norrtäljeviken. Fastigheten har under de senaste åren genomgått flertalet större renoveringar och här kan du sitta och njuta i soligt söderläge på den rymliga altanen eller varför inte ta ett dopp i swimspaat. Dessutom finns ett växthus, en härlig oas där det är optimalt att avnjuta middagen under de svalare sommarkvällarna eller perfekt för den odlingsintresserade. Utöver detta finns även en fullt utrustad gäststuga, väl passande för tonåringen eller till uthyrning. Trivsamt uppvuxen trädgårdstomt med en rofylld japansk trädgård och öppna gräsytor som inbjuder till lek och spel. Vid infarten finns dessutom en väl tilltagen carport med förråd och uppfarten upp mot huset kantas av dekorativ utebelysning. Långgarn är ett av de mest efterfrågade områdena utanför Norrtälje och ligger endast några minuter ifrån tätorten. Här bor du i natursköna omgivningar med härliga promenadstråk och till Långgarn går dessutom cykelväg hela vägen, en extra trygghet om du tar dig till och från bostaden med hjälp av cykel. I Långgarn finns många barnfamiljer kombinerat med medelålders par. Norrtäljeviken når du på några minuters promenad. Här får du alla fördelar med att bo på landet men ändå bekvämligheterna med att ha allt som finns i en stad bara några minuter bort.

  • Premium
Grindvägen 12 B, Grind, Norrtälje kommun
  • Lör 18 maj kl 11:00
Grindvägen 12 B, Grind, Norrtälje kommun, bild 2
Grindvägen 12 B, Grind, Norrtälje kommun, bild 3

Grindvägen 12 B

Lägenhet
Grind, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
1 350 000 kr
85,8 m²
3 rum
vån 3/4
6 056 kr/mån
15 734 kr/m²

Välkomna till detta bekväma boende näst högst upp i huset på Grindvägen 12 B och som nås med hiss! Här erbjuds nu en trea om hela 85,8 m² med bra planlösning som ger vardagslyx i form av grovkök, två toaletter och rymlig klädkammare. Duschrum, gästtoalett och grovkök renoverades i samband med stambytet 2020. Dessutom stor, härlig, balkong i västerläge. I Grind bor du i ett trivsamt område med närhet till fina strövområden längs med Norrtäljeviken och cirka 20-25 minuters promenad till centrum. I området finns mataffär, pizzeria, skolor och stadsbuss.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Simpbylevägen 12 C, Gransäter, Norrtälje kommun
  • Lör 18 maj kl 12:00
Simpbylevägen 12 C, Gransäter, Norrtälje kommun, bild 2
Simpbylevägen 12 C, Gransäter, Norrtälje kommun, bild 3

Simpbylevägen 12 C

Lägenhet
Gransäter, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
1 600 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 3/3
2 889 kr/mån
25 600 kr/m²

Högst upp på Simpbylevägen 12 C ligger denna stilfulla och väldisponerade tvåa. Kök och duschrum är renoverat de senaste åren på ett smakfullt sätt och övriga lägenheten är i ett genomgående gott skick, här kan du alltså bara ställa in möblerna och börja njuta från första sekund utan att behöva göra något! Ogenerat läge med minimal insyn och balkong i härligt västerläge som ger dig chansen till sol från tidig eftermiddag och resten av dagen. Lugnt och skönt område med gångavstånd till centrum, mataffärer och strövområden. Dessutom välskött förening med en av de lägsta belåningsgraderna i Norrtälje. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Rubingatan 14, Övre Bryggårdsgärdet, Norrtälje kommun
  • Sön 19 maj kl 13:00

Rubingatan 14

Lägenhet
Övre Bryggårdsgärdet, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
1 695 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 5/5
6 663 kr/mån
21 056 kr/m²

Med hissen tar vi oss högst upp i huset, där en modern trea om 80,5 m² finns till försäljning. Bostaden har balkong i soligt söderläge där du kan njuta av solens strålar under hela dagen tack vare det höga läget, väldigt trevligt! Bostaden är från 2017 och har genomgående smakfulla färg- och materialval som skapar en fin helhet och trivsel. Föreningen har förhandlat fram ett förmånligt avtal med Tele2 som ger dig fiber (100/100 Mbit/s) för endast 135kr/mån. Området som du kommer att bo i ligger centralt i Norrtälje med närhet till stadskärnan, mataffärer och vackra naturområden. Varmt välkommen på visning där jag med glädje berättar mer!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Safirgatan 9, Övre Bryggårdsgärdet, Norrtälje kommun
  • Sön 19 maj kl 11:00

Safirgatan 9

Lägenhet
Övre Bryggårdsgärdet, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
1 100 000 kr
35 m²
1 rum
vån 5/5
2 897 kr/mån
31 429 kr/m²

Välkommen till Safirgatan 9 och denna optimalt planerade etta! Lägenheten har ett härligt rum för umgänge tack vare den öppna planlösningen men också ett litet sovrum och duschrum med bra storlek. Lägenheten ligger högst upp i huset och nås bekvämt med hiss. Här bor du med ett attraktivt läge med kort promenad till centrum, pendlarbussar och handelsområdet runt Knutby Torg. Inom 10-15 minuter når du även fina strövområden och löparspår, bland annat kring sjön Lommaren.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Tillfällegatan 16, Centralt, Norrtälje kommun

Tillfällegatan 16

Lägenhet
Centralt, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
1 850 000 kr
57 m²
2 rum
vån 3/3
4 268 kr/mån
32 456 kr/m²

Är du 55+ och söker ett bekvämt, centralt och trivsamt boende? Då är du välkommen till denna väldisponerade tvåa som ligger högst upp i huset och nås med hiss. Lägenheten stod färdig 2014 och är fortsatt i ett genomgående gott skick. Den öppna planlösningen bidrar till härliga umgängesytor. För större kalas finns föreningens gemensamhetslokal att hyra och här finns även gästlägenhet. Brf Båtsman ligger precis intill Societetsparken samt Norrtälje Hamn, dessutom kan du följa Tillfällegatan till allt som centrumkärnan har att erbjuda.

  • Balkong
  • Hiss
Lundmansgatan 11 C, Grossgärdet, Norrtälje kommun

Lundmansgatan 11 C

Lägenhet
Grossgärdet, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
1 900 000 kr
71,7 m²
3 rum
vån 3/3
3 427 kr/mån
26 499 kr/m²

Med attraktivt läge på Grossgärdet ligger denna ljusa och väldisponerade gaveltrea! Lägenheten har ett högt och fritt läge med fin utsikt från ett par av rummen samt balkong i söderläge. Här finns högblankt svart kök, rymligt vardagsrum, två bra sovrum som ligger i separata delar av lägenheten samt praktisk klädkammare med platsbyggd förvaring. Mycket välskött förening med god ekonomi och en av de lägsta belåningarna/m² i hela Norrtälje! Dessutom nära pendlarbussar, mataffär och strövområden.

  • Balkong
Grindvägen 8 A, Grind, Norrtälje kommun
  • Imorgon kl 12:30
Grindvägen 8 A, Grind, Norrtälje kommun, bild 2
Grindvägen 8 A, Grind, Norrtälje kommun, bild 3

Grindvägen 8 A

Lägenhet
Grind, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
1 150 000 kr
57,3 m²
2 rum
3 961 kr/mån
20 070 kr/m²

Med fint läge i Grind ligger denna väldisponerade tvåa som passar perfekt för dig som är ute efter ett bekvämt boende i markplan. Lägenheten har en stor uteplats i härligt västerläge som innebär sol från lunch och mer eller mindre resten av dagen. Uteplatsen har plats för två möbelgrupper och fritt utanför samt fin utsikt bort mot Grindgärdet. Duschrummet är renoverat i samband med stambytet ca 2020. Lägenheten är i ett genomgående gott och välhållet skick, för dig som vill ändra något i lägenheten finns en inre reparationsfond om lite drygt 11 000 kr. I Grind bor du med närhet till fina strövområden längs Norrtäljeviken, i området finns även mataffär, pizzeria och stadsbuss.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Maria Winkvists väg 10 A, Solbacka Strand, Norrtälje kommun
  • Borttagen före visning

Maria Winkvists väg 10 A

Lägenhet
Solbacka Strand, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
1 575 000 kr
51 m²
2 rum
vån 5/6
3 885 kr/mån
30 882 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Norrtäljevägen 251, Strödja - Söderby-Karl, Norrtälje kommun

Norrtäljevägen 251

Gård/Skog
Strödja - Söderby-Karl, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
4 500 000 kr
94 + 56 m²
5 rum
13 ha tomt

Jordbruksfastigheten "Lugnet" i Strödja finns nu till försäljning. Försäljningen innefattar 2 bostadshus, en stor lada i mycket gott skick, flera förrådsbyggnader samt ett enklare garage för en bil. Fastigheten är under fastighetsreglering och tomtarealen finns möjlighet att anpassa efter köparens önskemål efter överenskommelse med säljaren. Observera dock att det är bostadshusen med gårdbild och ladan som är primärt försäljningsobjekt. Annonsen och det satta utgångspriset är beräknat utifrån en fastighetsareal om ca 13,2 Ha där övervägande delen är åkermark. Välkomna till en fastighet med många användningsområden. Denna fastigheten passar dig som vill ha en hästgård eller kanske vill ha en stor fastighet med flera bostadshus åt familjen eller uthyrning. Välkommen till visning!

Österledingevägen 4, Östra Ledinge - Rimbo, Norrtälje kommun
Österledingevägen 4, Östra Ledinge - Rimbo, Norrtälje kommun, bild 2
Österledingevägen 4, Östra Ledinge - Rimbo, Norrtälje kommun, bild 3

Österledingevägen 4

Övrigt
Östra Ledinge - Rimbo, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
4 975 000 kr
355 m²
4 937 m² tomt

Nu finns det en väl fungerande hyresfastighet med 6 bostäder till försäljning i Östra Ledinge. Fastigheten har ett bra driftnetto på ca 470 000 kr, är fullt uthyrd samt är belägen nära kommunikationer till E18. Fastigheten innefattar en gammal skola som är ombyggd till flerfamiljshus och innefattar idag 5 lägenheter. Utöver detta så finns det även en stuga om ca 28 kvm. Fastigheten samt lägenheterna är i gott skick utan större förestående renoveringar. På fastigheten finns det även en förrådsbyggnad samt parkeringsyta för 6 bilar som nyttjas utav hyresgästerna. Fastigheten har ingen förhandlingsordning och ligger utanför detaljplanerat område. Trivsamt uppvuxen trädgårdstomt med fina gräsytor som inbjuder till lek och spel.

  • Premium
Dalbyvägen 9 C, Färsna, Norrtälje kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Dalbyvägen 9 C, Färsna, Norrtälje kommun, bild 2
Dalbyvägen 9 C, Färsna, Norrtälje kommun, bild 3

Dalbyvägen 9 C

Lägenhet
Färsna, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
1 495 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/2
3 595 kr/mån
28 208 kr/m²

Är du på jakt efter en tvåa i markplan samtidigt som du vill ha närhet till naturen? Då är denna lägenhet perfekt för dig! I natursköna Färsna kan du nu förvärva en tvåa med radhuskänsla. Lägenheten har en stor uteplats i västerläge där du har möjlighet att sitta och njuta av solen från lunch och resten av dagen. På entrésidan finns även möjlighet till ytterligare utevistelse och plats för cafégrupp. Lägenheten har öppen planlösning vilket bidrar till härliga umgängesytor, här finns även stort duschrum och sovrum med tillhörande walk-in-closet som med fördel kan göras om till ett barnrum för den lilla familjen. Modern och trivsam färgsättning bidrar ytterligare till en trevlig känsla. När du bosätter dig i Färsna har du naturen och fina strövområden inpå knuten. Dessutom nära matbutiker och ca 20-25 minuters promenad in till centrum. En parkering tillhör lägenheten. Välkommen till ett hem att trivas i!

  • Premium
  • Uteplats
Arholmagatan 13 A, Arholmagatan, Norrtälje kommun
Arholmagatan 13 A, Arholmagatan, Norrtälje kommun, bild 2
Arholmagatan 13 A, Arholmagatan, Norrtälje kommun, bild 3

Arholmagatan 13 A

Lägenhet
Arholmagatan, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
1 050 000 kr
27,9 m²
1 rum
vån 1/3
1 772 kr/mån
37 634 kr/m²

I en av Norrtäljes mest efterfrågade föreningar ligger denna otroligt väldisponerade och moderna etta. Lägenheten ligger endast en halvtrappa upp och erbjuder nästan allt du kan önska dig av en bostad; här finns ett rymligt rum med plats för både matplats, soffa och sovalkov. Du får en bra planerad kokvrå och ett fräscht duschrum. Allt detta samlat på 27,9 m² och i ett genomgående gott skick med både kokvrå och duschrum renoverat 2015-16, dessutom nydragen el i hela lägenheten. Som om inte detta vore nog så får du också en stor och rymlig balkong i ett härligt västerläge. ICA Norrköp finns ett stenkast från porten och centrum når du på ca 10 min promenad. Låg avgift där både tv och bredband ingår.

  • Premium
  • Balkong
Tibeliusgatan 20, Övre Bryggårdsgärdet, Norrtälje kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Tibeliusgatan 20

Lägenhet
Övre Bryggårdsgärdet, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
1 995 000 kr
70 m²
3 rum
vån 3/3
4 419 kr/mån
28 500 kr/m²

Välkommen till Tibeliusgatan 20 och denna väldisponerade trea! Lägenheten nås bekvämt med hiss och ligger högst upp i huset vilket ger ett härligt ljus samtidigt som det också skapar en luftig känsla vilket bidrar till ett mycket trivsamt boende. Den inglasade balkongen ligger i soligt söderläge och har fin utsikt över villaområde och ner mot stan. Inglasningen skapar även ett extra rum till lägenheten, vilket ger möjlighet att sitta ute stora delar av året. På Tibeliusgatan har du direkt närhet till allt du önskar; här har du kort promenad till bland annat centrum, pendlarbussar, handelsområde med mataffärer samt strövområden.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Balders Båge 8 L, Färsna, Norrtälje kommun

Balders Båge 8 L

Lägenhet
Färsna, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
895 000 kr
37 m²
1 rum
vån 3/3
3 289 kr/mån
24 189 kr/m²

Högst upp i huset och med direkt närhet till naturen ligger denna kvadratsmarta etta. Lägenheten stod färdig 2016 och erbjuder en mycket trivsam planlösning med bra ytor och fint ljusflöde. Med ett av föreningens bättre lägen, högst upp på gaveln, ges möjligheter till sol stora delar av dagen. Rymlig balkong i söderläge och möjlighet till cafégrupp på entrésidan är perfekt för dig som gillar att kunna sitta ute. Färsna är ett naturskönt område med närhet till elljusspår, i närområdet finns även handelsområde och till centrum kommer du på ca 20-25 minuters promenad.

  • Balkong
  • Hiss
Drottninggatan 1 A, Grossgärdet, Norrtälje kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Imorgon kl 13:30
Drottninggatan 1 A, Grossgärdet, Norrtälje kommun, bild 2
Drottninggatan 1 A, Grossgärdet, Norrtälje kommun, bild 3

Drottninggatan 1 A

Lägenhet
Grossgärdet, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
3 900 000 kr
101 m²
4 rum
vån 4/4
7 106 kr/mån
38 614 kr/m²

Högst upp i huset på Drottninggatan 1 A ligger denna rymliga fyra med vidsträckt utsikt från vardagsrum och kök. Lägenheten nås bekvämt med hiss och har stora, härliga umgängesytor tack vare den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. I vardagsrummet finns även fungerande eldstad vilket ger mysiga stunder under de kyligare dagarna. Här finns tre sovrum, varav ett master bedroom med både klädkammare och duschrum med toalett. I övrigt finns ytterligare ett större duschrum med egen tvättavdelning. Solen kan du njuta av under stora delar av dagen tack vare två inglasade balkonger. Den mindre ligger i öster med utsikt över takåsarna och ner mot hamnen medan den större i vinkel ligger både i söder och väster in mot den trevliga innergården. På denna del av Grossgärdet bor du bekvämt med både busstation, sjukhus och centrum inom några minuters promenad. Fina strövområden nås på ca 10 minuters promenad.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Esplanaden 6, Grossgärdet, Norrtälje kommun

Esplanaden 6

Lägenhet
Grossgärdet, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
2 200 000 kr
63 m²
2 rum
vån 4/5
5 281 kr/mån
34 921 kr/m²

Vi tar hissen upp till våning fyra, där finns en tvåa om hela 63 m² med inglasad balkong beläget i härligt sydvästläge! Här finns kvalitativt kök från Ballingslöv med funktionella vitvaror, helkaklat duschrum med hög lyxfaktor, enhetliga ytskikt och välplanerad planlösning med gott om förvaring samt umgängesytor. Känslan att kliva in i en lägenhet i nyskick är helt underbar, något som måste upplevas på plats om du går i flyttankar. Lägenheten ligger på populära Grossgärdet som är beläget endast ett par minuter från centrumkärnan och allt vad den har att erbjuda. Låter detta intressant? Varmt välkommen att ta kontakt med ansvarig mäklare för mer info om denna fantastiska lägenhet!

  • Balkong
  • Hiss
Korsängsvägen 8 G, Rimbo, Norrtälje kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Korsängsvägen 8 G

Lägenhet
Rimbo, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
900 000 kr
34 m²
2 rum
vån 2/2
3 586 kr/mån
26 471 kr/m²

I utkanten av Rimbo, omgivet av ängar finns nu en kvadratsmart tvåa om 34 kvm till salu! Lägenheten kommer i lyxförpackning med genomgående ekparkettgolv, inbyggda spotlights i tak som kan styras via telefon, kaklat duschrum med golvvärme, modernt kök i ljust utförande och klinker i hallen. Detta kommer bli ett boende som du kommer att trivas i! Här bor du i lantlig atmosfär men ändå nära centrum, butiker och kommunikationer. Via det nya gång- och cykelstråket nås matvarubutik, nyöppnat gym med omtyckt restaurang under samma tak och centrum på bara några minuter. För dig som har bil finns det såklart även parkeringsplatser att hyra i området. Rimbo lockar många med sitt perfekta pendlingsläge. Du tar dig snabbt till Norrtälje, Stockholm, Uppsala eller Arlanda med bussen som ligger ett par hundra meter från din lägenhetsdörr. Varmt välkommen på visning där jag med glädje berättar mer!

  • Plus
  • Balkong
Gransätersgatan 3, Centralt, Norrtälje kommun

Gransätersgatan 3

Lägenhet
Centralt, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
3 100 000 kr
86 m²
4 rum
vån 1/3
6 363 kr/mån
36 047 kr/m²

Bekvämt belägen markplanslägenhet med villakänsla bara några minuter ifrån stadskärnan. Via egen ingång nås den mysiga och rymliga uteplatsen som är väl insynsskyddad. Här kan ni ta del av solen från morgon till kväll i en lummig miljö. Bostaden är en välplanerad fyra som mäter 86 m² och fördelar sig över hela markplanet som ni har helt för er själva. Med det centrala läget finner ni närhet till allt vad Norrtälje stad har att erbjuda. Det finns dessutom en parkeringsplats med motorvärmare som ägaren har rätt att hyra. Varmt välkommen på visning där jag med glädje berättar mer om detta fantastiska boende!

  • Plus
  • Uteplats
Upplundahöjden 9, Upplunda, Norrtälje kommun
  • Imorgon kl 11:00

Upplundahöjden 9

Villa
Upplunda, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
3 900 000 kr
121 m²
5 rum
1 331 m² tomt

Med ett fint läge uppe på Upplundahöjden ligger denna välplanerade och moderna familjevilla. Här bor du på en soldränkt och plan tomt som visar sig från sin allra bästa sida på kvällarna när du kan njuta av magiska solnedgångar, både på altanen och i växthuset som också kan fungera som ett orangeri. Interiört har du fyra sovrum samt kök och vardagsrum i en öppen planlösning vilket ger härliga umgängesytor. Kök och badrum är renoverat på ett smakfullt med en påkostad känsla. Hela huset har målats om invändigt senaste året med ombonad men samtidigt trendig färgsättning vilket bidragit till ett mycket trivsamt hem. Ny frånluftsvärmepump installerades i mars 2024 vilket medför ett mer energieffektivt uppvärmningssystem. Upplundahöjden ligger cirka fem minuter utanför Norrtälje, här bor du i lantliga omgivningar med kort promenad ned till badstrand vid Norrtäljeviken.

  • Plus
Solparksvägen 11 A, Solbacka Strand, Norrtälje kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Solparksvägen 11 A

Lägenhet
Solbacka Strand, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
3 600 000 kr
94 m²
4 rum
vån 4/5
6 559 kr/mån
38 298 kr/m²

På våning 4 av 5 och med fantastisk utsikt mot Norrtäljeviken ligger denna rymliga fyra i omtyckta Solbacka Strand. Lägenheten har härliga umgängesytor, dels genom den delvis öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Men också tack vare den stora, inglasade balkongen där du kan sitta och njuta av båtarna som sakta seglar förbi eller varför inte följa årstidsskiftningarna över det angränsande naturreservatet från första parkett? Som om inte detta vore nog så får du även ett bekvämt boende med bland annat hiss i huset. I Solbacka Strand bor du med naturen och Norrtäljeviken runt hörnet, njut av de härliga strövområdena som finns i närheten eller varför inte ta en promenad in till centrumkärnan via den trivsamma strandpromenaden.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Rådmaringen 5, Rådmaringen - Gräddö, Norrtälje kommun
Rådmaringen 5, Rådmaringen - Gräddö, Norrtälje kommun, bild 2
Rådmaringen 5, Rådmaringen - Gräddö, Norrtälje kommun, bild 3

Rådmaringen 5

Fritidshus
Rådmaringen - Gräddö, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
3 975 000 kr
105 m²
6 rum
1 981 m² tomt

Välkomna till Rådmanringen på Rådmansö och denna mycket trevliga och nybyggda åretruntbostad som fungerar väl för permanentboende eller för dig med höga krav på ditt fritidsboende. Huset som stod klart 2021 fördelar sig i 1 1/2-plan över ca 105 kvm med 6 rum och kök varav 4 sovrum. På fastigheten finns även ett uthus med duschrum, bastu och relaxavdelning. Fina plana gräsytor som inbjuder till lek och spel samt 2 trädäckade altaner med möjlighet att förflytta sig under dagen för att söka sol eller lä. Från fastigheten är det gångavstånd till Norrtäljeviken där såväl bad- som båtplats finns. Bryggan delas med 3 grannar. För er som vill ha båt och upptäcka kobbar och skär är detta en utmärkt fastighet. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för tidsbokad visning.

  • Premium
Balders Båge 12 E, Färsna, Norrtälje kommun
Balders Båge 12 E, Färsna, Norrtälje kommun, bild 2
Balders Båge 12 E, Färsna, Norrtälje kommun, bild 3

Balders Båge 12 E

Lägenhet
Färsna, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
950 000 kr
37 m²
1 rum
vån 2/3
3 289 kr/mån
25 676 kr/m²

I natursköna Färsna ligger denna oerhört välplanerade och trivsamma gaveletta byggd 2016. Här erbjuds nu ett kvadratsmart boende med fint ljusinsläpp, separat sovutrymme samt väl tilltaget kök med matplats för fyra till fem personer. Rymlig balkong i söderläge och möjlighet till cafégrupp på entrésidan. Lägenheten nås via trappor och loftgång alternativt enklare hiss.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gökvägen 5, Centralt, Norrtälje kommun
  • Idag kl 11:00

Gökvägen 5

Lägenhet
Centralt, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
1 250 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/3
4 508 kr/mån
23 585 kr/m²

Välkomna till Gökvägen 5 och denna bra planerade gavellägenheten i högt läge och fri utsikt från balkongen i västerläge med kvällssol utan insyn. Lägenhetens gavelläge med fönster i tre väderstreck gör att man får in fint solljus hela dagen, detta i kombination till den väl tilltagna takhöjden gör att lägenheten känns luftig. Bostaden fördelar sig över 53kvm på hall med bra förvaringsmöjligheter, sovrum med plats för dubbelsäng, kök med matplats och bra förvaringsutrymmen, stambytt helkaklat badrum samt vardagsrum med utgång till balkong. Här bor ni bekvämt med gångavstånd till centrum, busstationen och allt Norrtälje stadskärna har att erbjuda. Varmt välkommen till visning.

  • Plus
  • Balkong
Åkerbärsvägen 9 C, Solbacka, Norrtälje kommun

Åkerbärsvägen 9 C

Lägenhet
Solbacka, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
1 495 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/2
4 838 kr/mån
27 182 kr/m²

Välkommen till Åkerbärsvägen 9 C och denna yteffektiva lägenhet där varje del känns väl genomtänkt. Lägenheten ligger en trappa upp och har stor balkong i väster, möjlighet till balkongmöbler även på framsidan som ligger i öster samt en uteplats med pergola. Till lägenheten hör ca 50 m² upplåten mark med gräsyta i anslutning till huset, perfekt för dig som söker trädgårdskänslan med odlingsmöjligheter. Lägenheten i sig är väldigt trevlig och ombonad med bland annat öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger trevliga umgängesytor. Fönster i tre väderstreck bidrar till fint ljusflöde! Parkering ingår i månadsavgiften. Via föreningen förmånligt avtal för tv/internet.

  • Balkong
  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 32