Åhman Mäkleri AB

Åhman Mäkleri AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Balders Båge 8 L, Färsna, Norrtälje kommun

Balders Båge 8 L

Lägenhet
Färsna, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
895 000 kr
37 m²
1 rum
vån 3/3
3 289 kr/mån
24 189 kr/m²

Högst upp i huset och med direkt närhet till naturen ligger denna kvadratsmarta etta. Lägenheten stod färdig 2016 och erbjuder en mycket trivsam planlösning med bra ytor och fint ljusflöde. Med ett av föreningens bättre lägen, högst upp på gaveln, ges möjligheter till sol stora delar av dagen. Rymlig balkong i söderläge och möjlighet till cafégrupp på entrésidan är perfekt för dig som gillar att kunna sitta ute. Färsna är ett naturskönt område med närhet till elljusspår, i närområdet finns även handelsområde och till centrum kommer du på ca 2-25 minuters promenad.

 • Balkong
 • Hiss
Vigelsjövägen 10 B, Vigelsjö, Norrtälje kommun

Vigelsjövägen 10 B

Lägenhet
Vigelsjö, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
850 000 kr
47,5 m²
1 rum
vån 1/4
2 545 kr/mån
17 895 kr/m²

Bekvämt belägen i markplan ligger denna rymliga och väldisponerade etta om hela 47,5 m². Här finns kök med matplats för 4-5 personer, rum med gott om plats för både soffgrupp och dubbelsäng samt mindre hemmakontor. Inglasad balkong i söder. Både tv och internet ingår i månadsavgiften. Stabil förening med låg belåningsgrad. Närhet till handelsområde vid Knutby Torg, bad i Lommaren och ca 10-15 min promenad till centrum.

 • Balkong
Hamndalsvägen 6, Harängen - Norrtälje, Norrtälje kommun
Hamndalsvägen 6, Harängen - Norrtälje, Norrtälje kommun, bild 2
Hamndalsvägen 6, Harängen - Norrtälje, Norrtälje kommun, bild 3

Hamndalsvägen 6

Fritidshus
Harängen - Norrtälje, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
2 500 000 kr
70 m²
3 rum
1 987 m² tomt

Prydligt och välskött vinterbonat fritidshus i enskilt och populärt område med närhet till bad och båtplats i Björknäsfjärden som mynnar ut i Norrtäljeviken och vidare till östersjön och Roslagens skärgård. Ett ypperligt tillfälle för dig som söker ett bekvämt fritidsboende med möjlighet att nyttja året runt samt komma ut i skärgården för att upptäcka kobbar och skär eller bara komma ut och fiska eller bada enskilt från båten eller klippa i enskildhet. Eller varför inte göra som säljaren tidigare har gjort och bosätta sig permanent. Fastigheten har dessutom bara haft en ägare vilket gör övertagandet tryggare med fullständig historik om vad som är gjort på fastigheten genom åren. På fastigheten finns förutom huvudbyggnaden även en bra gäststuga med pentry samt ett isolerat förråd. Trivsamt uppvuxen trädgårdstomt med fina plana gräsytor som inbjuder till lek och spel samt vi över ängsmark från verandan i morgonsolen. På baksidan av huset finns även en väl tilltaget trädäckad altan i västerläge med kvällssol som med fördel nyttjas ljumna sommarkvällar vid grillen och i goda vänners lag. Från fastigheten är det knappt 1km att gå till områdets barnvänliga badplats i skyddad vid, här finns även föreningens båtbryggor samt midsommaräng med årligt traditionellt midsommarfirande. Varmt välkomna på visning till en fastighet som behöver upplevas på plats!

 • Premium
Drottninggatan 1 A, Grossgärdet, Norrtälje kommun
 • Imorgon kl 12:30
Drottninggatan 1 A, Grossgärdet, Norrtälje kommun, bild 2
Drottninggatan 1 A, Grossgärdet, Norrtälje kommun, bild 3

Drottninggatan 1 A

Lägenhet
Grossgärdet, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
3 900 000 kr
101 m²
4 rum
vån 4/4
7 106 kr/mån
38 614 kr/m²

Högst upp i huset på Drottninggatan 1 A ligger denna rymliga fyra med vidsträckt utsikt från vardagsrum och kök. Lägenheten nås bekvämt med hiss och har stora, härliga umgängesytor tack vare den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. I vardagsrummet finns även fungerande eldstad vilket ger mysiga stunder under de kyligare dagarna. Här finns tre sovrum, varav ett master bedroom med både klädkammare och duschrum med toalett. I övrigt finns ytterligare ett större duschrum med egen tvättavdelning. Solen kan du njuta av under stora delar av dagen tack vare två inglasade balkonger. Den mindre ligger i öster med utsikt över takåsarna och ner mot hamnen medan den större i vinkel ligger både i söder och väster in mot den trevliga innergården. På denna del av Grossgärdet bor du bekvämt med både busstation, sjukhus och centrum inom några minuters promenad. Fina strövområden nås på ca 10 minuters promenad.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Odengatan 7, Centralt, Norrtälje kommun

Odengatan 7

Villa
Centralt, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
2 995 000 kr
75 + 70 m²
4 rum
507 m² tomt

På mysig, uppvuxen och lättskött tomt finns nu huset för dig som vill bo centralt men också med utvecklingspotential. Huset har en äldre standard så här finns chansen att sätta sin egen prägel för den som önskar. De 75+70 m² fördelas på två plan, varav ett källarplan, och där det totalt finns tre sovrum. Det tredje sovrummet ligger i källarplanet och har tillgång till egen toalett. Tomten är en lummig liten oas med uppvuxna äppelträd, bärbuskar och trädgårdstäppa. På Odengatan 7 bor du med ett perfekt läge, endast några minuters promenad från centrumkärnan och pendlarbussarna.

Esplanaden 6, Grossgärdet, Norrtälje kommun

Esplanaden 6

Lägenhet
Grossgärdet, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
2 200 000 kr
63 m²
2 rum
vån 4/5
5 281 kr/mån
34 921 kr/m²

Vi tar hissen upp till våning fyra, där finns en tvåa om hela 63 m² med inglasad balkong beläget i härligt sydvästläge! Här finns kvalitativt kök från Ballingslöv med funktionella vitvaror, helkaklat duschrum med hög lyxfaktor, enhetliga ytskikt och välplanerad planlösning med gott om förvaring samt umgängesytor. Känslan att kliva in i en lägenhet i nyskick är helt underbar, något som måste upplevas på plats om du går i flyttankar. Lägenheten ligger på populära Grossgärdet som är beläget endast ett par minuter från centrumkärnan och allt vad den har att erbjuda. Låter detta intressant? Varmt välkommen att ta kontakt med ansvarig mäklare för mer info om denna fantastiska lägenhet!

 • Balkong
 • Hiss
Gillbergavägen 143, Edebo-Hallstavik, Norrtälje kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Gillbergavägen 143, Edebo-Hallstavik, Norrtälje kommun, bild 2
Gillbergavägen 143, Edebo-Hallstavik, Norrtälje kommun, bild 3

Gillbergavägen 143

Fritidshus
Edebo-Hallstavik, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
1 295 000 kr
50 m²
3 rum
2 582 m² tomt

Söker du ett enskilt och lugnt beläget fritidshus för rekreation och komma bort från stadens brus? Då är detta välskötta fritidshuset ett utmärkt tillfälle för dig. Huset ligger i ett högt läge och med endast skogen intill. Huvudbyggnaden inrymmer storstuga med köksdel och allrumsdel, renoverat duschrum samt två sovrum varav det ena med plats för dubbelsäng. Här finns även ett uthus med gästrumsdel, snickarbod och förråd, växthus samt ett fristående uterum med övernattningsmöjligheter sommartid på loftet och en förrådsdel. Trivsamt uppvuxen och välplanerad tomt med fina stensättningar och uteplatser med möjlighet att följa solen hela dagen.

 • Premium
Korsängsvägen 8 G, Rimbo, Norrtälje kommun

Korsängsvägen 8 G

Lägenhet
Rimbo, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
900 000 kr
34 m²
2 rum
vån 2/2
3 586 kr/mån
26 471 kr/m²

I utkanten av Rimbo, omgivet av ängar finns nu en kvadratsmart tvåa om 34 kvm till salu! Lägenheten kommer i lyxförpackning med genomgående ekparkettgolv, inbyggda spotlights i tak som kan styras via telefon, kaklat duschrum med golvvärme, modernt kök i ljust utförande och klinker i hallen. Detta kommer bli ett boende som du kommer att trivas i! Här bor du i lantlig atmosfär men ändå nära centrum, butiker och kommunikationer. Via det nya gång- och cykelstråket nås matvarubutik, nyöppnat gym med omtyckt restaurang under samma tak och centrum på bara några minuter. För dig som har bil finns det såklart även parkeringsplatser att hyra i området. Rimbo lockar många med sitt perfekta pendlingsläge. Du tar dig snabbt till Norrtälje, Stockholm, Uppsala eller Arlanda med bussen som ligger ett par hundra meter från din lägenhetsdörr. Varmt välkommen på visning där jag med glädje berättar mer!

 • Plus
 • Balkong
Gransätersgatan 3, Centralt, Norrtälje kommun

Gransätersgatan 3

Lägenhet
Centralt, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
3 100 000 kr
86 m²
4 rum
vån 1/3
4 857 kr/mån
36 047 kr/m²

Bekvämt belägen markplanslägenhet med villakänsla bara några minuter ifrån stadskärnan. Via egen ingång nås den mysiga och rymliga uteplatsen som är väl insynsskyddad. Här kan ni ta del av solen från morgon till kväll i en lummig miljö. Bostaden är en välplanerad fyra som mäter 86 m² och fördelar sig över hela markplanet som ni har helt för er själva. Med det centrala läget finner ni närhet till allt vad Norrtälje stad har att erbjuda. Det finns dessutom en parkeringsplats med motorvärmare som ägaren har rätt att hyra. Varmt välkommen på visning där jag med glädje berättar mer om detta fantastiska boende!

 • Plus
 • Uteplats
Upplundahöjden 9, Upplunda, Norrtälje kommun

Upplundahöjden 9

Villa
Upplunda, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
3 900 000 kr
121 m²
5 rum
1 331 m² tomt

Med ett fint läge uppe på Upplundahöjden ligger denna välplanerade och moderna familjevilla. Här bor du på en soldränkt och plan tomt som visar sig från sin allra bästa sida på kvällarna när du kan njuta av magiska solnedgångar, både på altanen och i växthuset som också kan fungera som ett orangeri. Interiört har du fyra sovrum samt kök och vardagsrum i en öppen planlösning vilket ger härliga umgängesytor. Kök och badrum är renoverat på ett smakfullt med en påkostad känsla. Hela huset har målats om invändigt senaste året med ombonad men samtidigt trendig färgsättning vilket bidragit till ett mycket trivsamt hem. Ny frånluftsvärmepump installerades i mars 2024 vilket medför ett mer energieffektivt uppvärmningssystem. Upplundahöjden ligger cirka fem minuter utanför Norrtälje, här bor du i lantliga omgivningar med kort promenad ned till badstrand vid Norrtäljeviken.

 • Plus
Solparksvägen 11 A, Solbacka Strand, Norrtälje kommun

Solparksvägen 11 A

Lägenhet
Solbacka Strand, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
3 600 000 kr
94 m²
4 rum
vån 4/5
6 559 kr/mån
38 298 kr/m²

På våning 4 av 5 och med fantastisk utsikt mot Norrtäljeviken ligger denna rymliga fyra i omtyckta Solbacka Strand. Lägenheten har härliga umgängesytor, dels genom den delvis öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Men också tack vare den stora, inglasade balkongen där du kan sitta och njuta av båtarna som sakta seglar förbi eller varför inte följa årstidsskiftningarna över det angränsande naturreservatet från första parkett? Som om inte detta vore nog så får du även ett bekvämt boende med bland annat hiss i huset. I Solbacka Strand bor du med naturen och Norrtäljeviken runt hörnet, njut av de härliga strövområdena som finns i närheten eller varför inte ta en promenad in till centrumkärnan via den trivsamma strandpromenaden.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Rådmaringen 5, Rådmaringen - Gräddö, Norrtälje kommun
Rådmaringen 5, Rådmaringen - Gräddö, Norrtälje kommun, bild 2
Rådmaringen 5, Rådmaringen - Gräddö, Norrtälje kommun, bild 3

Rådmaringen 5

Fritidshus
Rådmaringen - Gräddö, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
3 975 000 kr
105 m²
6 rum
1 981 m² tomt

Välkomna till Rådmanringen på Rådmansö och denna mycket trevliga och nybyggda åretruntbostad som fungerar väl för permanentboende eller för dig med höga krav på ditt fritidsboende. Huset som stod klart 2021 fördelar sig i 1 1/2-plan över ca 105 kvm med 6 rum och kök varav 4 sovrum. På fastigheten finns även ett uthus med duschrum, bastu och relaxavdelning. Fina plana gräsytor som inbjuder till lek och spel samt 2 trädäckade altaner med möjlighet att förflytta sig under dagen för att söka sol eller lä. Från fastigheten är det gångavstånd till Norrtäljeviken där såväl bad- som båtplats finns. Bryggan delas med 3 grannar. För er som vill ha båt och upptäcka kobbar och skär är detta en utmärkt fastighet. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för tidsbokad visning.

 • Premium
Balders Båge 12 E, Färsna, Norrtälje kommun
 • Sön 28 apr kl 13:15
Balders Båge 12 E, Färsna, Norrtälje kommun, bild 2
Balders Båge 12 E, Färsna, Norrtälje kommun, bild 3

Balders Båge 12 E

Lägenhet
Färsna, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
950 000 kr
37 m²
1 rum
vån 2/3
3 289 kr/mån
25 676 kr/m²

I natursköna Färsna ligger denna oerhört välplanerade och trivsamma gaveletta byggd 2016. Här erbjuds nu ett kvadratsmart boende med fint ljusinsläpp, separat sovutrymme samt väl tilltaget kök med matplats för fyra till fem personer. Rymlig balkong i söderläge och möjlighet till cafégrupp på entrésidan. Lägenheten nås via trappor och loftgång alternativt enklare hiss.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Gökvägen 5, Centralt, Norrtälje kommun

Gökvägen 5

Lägenhet
Centralt, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
1 250 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/3
4 508 kr/mån
23 585 kr/m²

Välkomna till Gökvägen 5 och denna bra planerade gavellägenheten i högt läge och fri utsikt från balkongen i västerläge med kvällssol utan insyn. Lägenhetens gavelläge med fönster i tre väderstreck gör att man får in fint solljus hela dagen, detta i kombination till den väl tilltagna takhöjden gör att lägenheten känns luftig. Bostaden fördelar sig över 53kvm på hall med bra förvaringsmöjligheter, sovrum med plats för dubbelsäng, kök med matplats och bra förvaringsutrymmen, stambytt helkaklat badrum samt vardagsrum med utgång till balkong. Här bor ni bekvämt med gångavstånd till centrum, busstationen och allt Norrtälje stadskärna har att erbjuda. Varmt välkommen till visning.

 • Plus
 • Balkong
Åkerbärsvägen 9 C, Solbacka, Norrtälje kommun

Åkerbärsvägen 9 C

Lägenhet
Solbacka, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
1 495 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/2
4 838 kr/mån
27 182 kr/m²

Välkommen till Åkerbärsvägen 9 C och denna yteffektiva lägenhet där varje del känns väl genomtänkt. Lägenheten ligger en trappa upp och har stor balkong i väster, möjlighet till balkongmöbler även på framsidan som ligger i öster samt en uteplats med pergola. Till lägenheten hör ca 50 m² upplåten mark med gräsyta i anslutning till huset, perfekt för dig som söker trädgårdskänslan med odlingsmöjligheter. Lägenheten i sig är väldigt trevlig och ombonad med bland annat öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger trevliga umgängesytor. Fönster i tre väderstreck bidrar till fint ljusflöde! Parkering ingår i månadsavgiften. Via föreningen förmånligt avtal för tv/internet.

 • Balkong
 • Uteplats
Esplanaden 9 D, Grossgärdet, Norrtälje kommun

Esplanaden 9 D

Lägenhet
Grossgärdet, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
1 300 000 kr
37,6 m²
1 rum
vån 2/3
2 383 kr/mån
34 574 kr/m²

Två trappor upp på Esplanaden 9 D ligger denna väldisponerade och trivsamma etta! Köket renoverades 2022 och är rejält med tanke på lägenhetens storlek, här finns både gott om förvaring, bra arbetsytor samt matplats för 2-4 personer. Vardagsrummet är också bra planerat med tv-hörna, sovalkov som rymmer dubbelsäng samt även ett litet utrymme för hemmakontoret. Bra förvaring finns i rymlig klädkammare. Stor balkong i härligt västerläge där du kan sitta och njuta av eftermiddags- och kvällssol. Utmärkt läge endast några minuter från shoppinggator, pendlarbussar, handelsområde och fina strövområden.

 • Balkong
Värdshusvägen 5A, Älmsta, Norrtälje kommun
Värdshusvägen 5A, Älmsta, Norrtälje kommun, bild 2
Värdshusvägen 5A, Älmsta, Norrtälje kommun, bild 3

Värdshusvägen 5A

Lägenhet
Älmsta, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
1 195 000 kr
88 m²
4 rum
vån 1/2
6 528 kr/mån
13 580 kr/m²

Sällsynt återkommande tillfälle! Söker ni en 4:a i äldre stabil förening på max 1/2 trappa? Då finns denna lägenheten äntligen till försäljning. Lägenheten är en gavelfyra om 88 kvm i ljusa färgkombinationer med bra förvaringsutrymmen, inglasad balkong och helkaklat duschrum. Här bor ni bekvämt och lugnt med ett kort gångavstånd till centrum med mataffär, restauranger, butiker och busstation. Missa inte denna möjlighet då den sällan kommer åter. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
Esplanaden 10A, Grossgärdet, Norrtälje kommun
 • Sön 28 apr kl 13:00

Esplanaden 10A

Lägenhet
Grossgärdet, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
1 850 000 kr
54,7 m²
2 rum
vån 1/4
3 960 kr/mån
33 821 kr/m²

Endast en halvtrappa upp ligger denna synnerligen trivsamma tvåa som är helrenoverad 2021 på ett påkostat och mycket smakfullt sätt. Detta är en lägenhet för dig som är ute efter ett bekvämt boende och bara vill kunna flytta in direkt utan att behöva göra något och dessutom ha nära ner till centrum. Här får du bland annat ett fint kök från Ballingslöv, nytt och fräscht duschrum samt bra förvaring i två walk-in-closets med platsbyggd förvaring. Takhöjd över standard ger dessutom en härlig rymd. Här bor du med ett riktigt toppenläge, endast några minuter från centrum och pendlarbussar. Dessutom bekvämt gångavstånd till både välsorterade ICA Flygfyren samt fina strövområden runt sjön Lommaren. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Arholmagatan 11 B, Arholmagatan, Norrtälje kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Arholmagatan 11 B

Lägenhet
Arholmagatan, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
1 800 000 kr
73,9 m²
3 rum
vån 2/3
3 932 kr/mån
24 357 kr/m²

I populära Brf Fasanen ligger denna välplanerade gaveltrea där varje rum har bra storlek. Ett trivsamt ljus skapas i lägenheten tack vare fönster i tre väderstreck. Lägenheten har ett fint läge med balkong i väster, här har du chansen att njuta av sol från tidig eftermiddag till sen kväll. Fräscht duschrum och stor balkong i härligt västerläge. Bekvämt med mataffär ett stenkast bort, stadsbuss i närområdet och cirka 10-15 minuters promenad till allt vad centrumkärnan har att erbjuda.

 • Balkong
Grindvägen 6 D, Grind, Norrtälje kommun

Grindvägen 6 D

Lägenhet
Grind, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
1 150 000 kr
35,5 m²
1 rum
2 553 kr/mån
32 394 kr/m²

Bekvämt belägen i markplan ligger denna mycket trivsamma etta om ca 35,5 m². Här erbjuds en stor och härlig uteplats i västerläge med möjlighet till två möbelgrupper. En genomgående ljus lägenhet med stambytt och renoverat duschrum 2019-20 samt fräscht kök. Trevligt område nära mataffär, pizzeria, stadsbuss och fina promenadstråk längs Norrtäljeviken.

 • Uteplats
 • Hiss
Undravägen 37, Malsta, Norrtälje kommun

Undravägen 37

Tomt
Malsta, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
650 000 kr
2 403 m² tomt

Endast ca 10 minuter från Norrtälje i attraktiva Malsta finns nu denna rymliga tomt om 2 403 kvm till salu. Tomten ligger med ett högt, soligt läge med utsikt över åkrar och skog. Dessutom ligger den utanför detaljplanerat område och idag finns bygglov från mars 2023 för ett Älvsbyhus av modellen Linnéa. Till försäljning finns ytterligare en angränsande tomt, Undravägen 39. Kostnad för elanslutning samt vatten och avlopp bekostas av köpare. Att Malsta är så populärt är lätt att förstå med dess många fördelar som bl.a. kort avstånd till Norrtälje, bad i Malstasjön och lantliga vackra omgivningar med fina cykel-/promenadstråk utmed gamla banvallen. Väg finns till fastigheten, välkommen att höra av dig vid frågor och åk gärna ut och titta på egen hand.

Grindvägen 28A, Grind, Norrtälje kommun

Grindvägen 28A

Lägenhet
Grind, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
1 495 000 kr
78 m²
3 rum
vån 1/3
4 739 kr/mån
19 167 kr/m²

Välkommen till Grindvägen 28A och detta bekväma boende i entréplan. Lägenheten är välplanerad över 78 kvm och fördelar sig på 3 rum och kök varav två sovrum och ett med gott om plats för dubbelsäng. Lättmöblerat och väl tilltaget vardagsrum, helkaklat duschrum med golvvärme, toalett, kök med matplats och utgång till balkong samt hall med bra avhängningsmöjligheter. I samma våningsplan har ni lägenhetens förråd som finns lättillgängligt som med det kan nyttjas som en förlängd garderob. Omgiven av ett skogsparti samt Norrtäljeviken med strandpromenad till centrum som tar ca 10 min att gå. Här bor du i en stabil och välskött förening med mataffärer, stadsbuss som passerar strax utanför och trevliga strövområden.

 • Plus
 • Balkong
Österledingevägen 4, Östra Ledinge - Rimbo, Norrtälje kommun
Österledingevägen 4, Östra Ledinge - Rimbo, Norrtälje kommun, bild 2
Österledingevägen 4, Östra Ledinge - Rimbo, Norrtälje kommun, bild 3

Österledingevägen 4

Övrigt
Östra Ledinge - Rimbo, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
4 975 000 kr
355 m²
4 937 m² tomt

Nu finns det en väl fungerande hyresfastighet med 6 bostäder till försäljning i Östra Ledinge. Fastigheten har ett bra driftnetto på ca 470 000 kr, är fullt uthyrd samt är belägen nära kommunikationer till E18. Fastigheten innefattar en gammal skola som är ombyggd till flerfamiljshus och innefattar idag 5 lägenheter. Utöver detta så finns det även en stuga om ca 28 kvm. Fastigheten samt lägenheterna är i gott skick utan större förestående renoveringar. På fastigheten finns det även en förrådsbyggnad samt parkeringsyta för 6 bilar som nyttjas utav hyresgästerna. Fastigheten har ingen förhandlingsordning och ligger utanför detaljplanerat område. Trivsamt uppvuxen trädgårdstomt med fina gräsytor som inbjuder till lek och spel.

 • Premium
Rubingatan 14, Övre Bryggårdsgärdet, Norrtälje kommun
 • Sön 28 apr kl 14:00

Rubingatan 14

Lägenhet
Övre Bryggårdsgärdet, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
1 775 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 5/5
6 663 kr/mån
22 050 kr/m²

Med hissen tar vi oss högst upp i huset, där en modern trea om 80,5 m² finns till försäljning. Bostaden har balkong i soligt söderläge där du kan njuta av solens strålar under hela dagen tack vare det höga läget, väldigt trevligt! Bostaden är från 2017 och har genomgående smakfulla färg- och materialval som skapar en fin helhet och trivsel. Föreningen har förhandlat fram ett förmånligt avtal med Tele2 som ger dig fiber (100/100 Mbit/s) för endast 135kr/mån. Området som du kommer att bo i ligger centralt i Norrtälje med närhet till stadskärnan, mataffärer och vackra naturområden. Varmt välkommen på visning där jag med glädje berättar mer!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Granbarrsvägen 6, 10 & 14, Älmsta, Norrtälje kommun

Granbarrsvägen 6, 10 & 14

Tomt
Älmsta, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
2 495 000 kr
3 173 m² tomt

På Granbarrsvägen på fastlandssidan i Älmsta finns nu tre byggklara tomter till försäljning med betalt kommunalt V/A. Fastigheterna är belägna i ett lugnt uppbyggt villaområde i en populär del utav Älmsta. Tomterna är styckade och klara, med en sammanlagd areal om 3 173 kvm. En av tomterna har sjöutsikt mot Väddö kanal och tomterna ligger inom detaljplanerat område med generös byggrätt om upp till 200 kvm. Till försäljning finns även ytterligare 4 anslutande tomter för den som önskar utöka sitt bestånd ytterligare och samköra byggnation. Från fastigheten är det gångavstånd till Älmsta centrum som har det mesta som man behöver av närservice.

 • Plus

Visar 1 - 25 av 26