Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2021

Åhman Mäkleri AB

Åhman Mäkleri AB

Mäklare

Östansjövägen 2, Lagboda, Norrtälje kommun

Östansjövägen 2

Fritidshus
Lagboda, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB

2 750 000 kr

121 m²

5 rum

3 383 m² tomt

Vi tar oss söder om Bergshamra, ca 10 minuter. Jag åker bland vacker roslagsbygd och möter skolbussen som plockar upp några barn inför dagens skolgång. Grusvägen från väg 276 till Lagboda kantas av fina gårdar och öppna landskap. Vi har ca 20 minuter till Norrtälje såväl som Åkersberga och till Stockholm tar du dig på ca 45 minuter. Motorn är avstängd och vi har nu kommit fram till huset. En enplansvilla (Älvsbyhus) om 121 kvm som uppfördes under 2008. Huset står på 3383 kvm av Moder jords gröna ytor och är till största del plan och lättskött. Här finns stor träbelagd uteplats i flera väderstreck och förrådsbyggnad för bland annat gräsklipparen. Väl inne i huset finns rymligt kök, vardagsrum med braskamin, fyra sovrum och groventré. Fiber finns och huset värms upp via frånluftsvärmepump. Om du vill bo i lantlig miljö omgärdad av gårdar och närhet till Vaxtunasjön tveka inte att höra av dig till ansvarig mäklare för att boka en visning.

Planetvägen 31, Solbacka, Norrtälje kommun
 • Sön 12 feb

Planetvägen 31

Villa
Solbacka, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB

3 500 000 kr

126 m²

5 rum

356 m² tomt

I Solbacka ligger det perfekta boendet för dig som söker det bekväma med att bo i ett lättskött hus och samtidigt vill bo i ett barnvänligt område. Stora delar av huset renoverades invändigt under 2020 så för dig som bara vill kunna flytta in och njuta direkt så är detta ett perfekt boende! Huset ger ett modernt och stilrent intryck och är på väldisponerade 126 m² med totalt fyra sovrum fördelade på två plan. Bostaden präglas dessutom av ett fint ljus invändigt och utvändigt kan du njuta av altanytor i flera olika väderstreck som gör det möjligt att följa solen i stort sett hela dagen. Det trivsamma uterummet kommer skapa många minnen tillsammans med familj och vänner. När du bor på Planetvägen 31 kan du släppa ut barnen för att leka utan att behöva bekymra dig om mycket trafik utanför. Här ges lite bullerbykänsla där barnen kan springa på kompisar precis utanför dörren. I närområdet finns flera förskolor och dessutom promenadavstånd till tre grundskolor (F-6).

 • Plus
Tunvägen 6 A, Grind, Norrtälje kommun

Tunvägen 6 A

Lägenhet
Grind, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB

1 600 000 kr

84 m²

3 rum

4 326 kr/mån

19 048 kr/m²

Välkommen till Tunvägen 6 A och denna mycket väldisponerade trea om 84 m²! Här kan du slå dig ned på den stora, inglasade balkongen och njuta av utsikten ned mot Norrtäljeviken. Balkongen rymmer två möbelgrupper och fungerar som ett extrarum under stora delar av året. Inne i lägenheten finner du en mycket omtyckt planlösning som erbjuder ett rymligt kök, två bra sovrum, gästtoalett och praktiskt grovkök. Nära affär, skola, buss och fina strövområden längs Norrtäljeviken.

 • Balkong
Gjuterivägen 4 D, Centralt, Norrtälje kommun

Gjuterivägen 4 D

Lägenhet
Centralt, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB

2 700 000 kr

83,4 m²

3 rum

4 314 kr/mån

32 394 kr/m²

Välkommen till denna rymliga och trivsamma trea om 83,3 m². Här erbjuds nu ett bekvämt boende med hiss i huset och fin utsikt över Norrtäljeviken. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bidrar till härliga umgängesytor och fönstret mot hamnen ger både fint ljusinsläpp samt fantastisk vy över Societetsparken, Norrtäljeviken och Gransäter. Brf Gjutaren är mycket välskött och en av Norrtäljes allra mest efterfrågade föreningar. Här bor du med direkt närhet till stadskärnan och fina strövområden längs viken. I månadsavgiften ingår digital-tv och bredband. Möjlighet finns att ta över säljarnas garageplats.

 • Balkong
 • Hiss
Hamnvägen 17, Gransäter, Norrtälje kommun

Hamnvägen 17

Övrigt
Gransäter, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB

7 500 000 kr

189 m²

1 364 m² tomt

Nu finns det en välskött och bra fungerande hyresfastighet på Hamnvägen i Gransäter till försäljning med bra driftnetto på ca 300 000kr/år. Fastigheten innefattar 4 st lägenheter fördelat på tre 2:or och en 1,5:a samt ett varmgarage, varmgaraget nyttjas fn utav fastighetsägaren och finns därför möjlighet att hyra ut separat eller nyttja själv vid intresse. På fastigheten finns 5 parkeringsplatser som nyttjas utav hyresgästerna utan särskild ersättning. Samtliga lägenheter har en god standard och disponerar en egen uteplats. 2 av lägenheterna har egen separat avläsning för hushållsström, värme ingår i hyran för samtliga via bergvärme. Huset har senaste 15 åren fått nya duschrum i samtliga lägenheter, nya kök kök i samtliga lägenheter, ny panel, nya fönster, ny bergvärmeanläggning samt tillbyggnad utav hall till lägenheterna i nedre plan. I direkt anslutning till fastigheten finns busshållplats samt att det är 5 minuters gångavstånd till centrum med restauranger, butiker, affärer mm.

 • Plus
Grindvägen 34 C, Grind, Norrtälje kommun

Grindvägen 34 C

Lägenhet
Grind, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB

1 580 000 kr

55,6 m²

2 rum

3 122 kr/mån

28 417 kr/m²

I ett av Brf Dalens bästa lägen med utsikt över Grinds gröna ytor, lekplatser och skola ligger denna fina tvåa om 55,6 m². Äntligen finns kombinationen av praktiska fördelar som parkeringsplats till lägenheten, renoverat duschrum av föreningen (2013), tvättstuga i samma hus och låga avgifter. Till detta trevliga paket får du även en bostad med fina ytskikt, bra planlösning och balkong i fint västerläge. I Grind bor du med naturen runt knuten och på promenadavstånd till Norrtäljes stadskärna. I närområdet finns både mataffär och stadsbuss. För dig som uppskattar friluftsliv finns fina strövområden längs Norrtäljeviken. Välkommen att anmäla dig till visning med ansvarig mäklare!

 • Balkong
Grindvägen 4 F, Grind, Norrtälje kommun

Grindvägen 4 F

Lägenhet
Grind, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB

1 500 000 kr

91,5 m²

4 rum

6 236 kr/mån

16 393 kr/m²

Med ett av områdets absolut bästa lägen ligger denna väldisponerade gavelfyra med fin utsikt över Grindgärdet från både vardagsrum och balkong. På balkongen kan du njuta av sol från lunch till solnedgång. Duschrum, toalettrum och grovkök är renoverade i samband med stambytet, i övrigt är denna lägenhet något för dig som vill sätta din egen prägel på ditt nästa boende. Reparationsfonden om hela 36 747 kr ger dig en bra start på renoveringen! Dessutom får du här ett bekvämt boende med hiss i huset. På kort promenad finns mataffär, pizzeria och stadsbuss. I Grind har du även direkt närhet till flera skolor (F-6) samt förskolor och fina promenadstråk längs med Norrtäljeviken.

 • Balkong
 • Hiss
Jaktstigen 6, Rimbo - Västertorp, Norrtälje kommun
 • Budgivning pågår

Jaktstigen 6

Lägenhet
Rimbo - Västertorp, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB

2 000 000 kr

116,2 m²

5 rum

7 701 kr/mån

17 212 kr/m²

Många soltimmar, uterum, lagom stor trädgård som gränsar mot skogsparti och ett inflyttningsklart hem utan massa tråkiga renoveringar, låter det som ett boende för dig? I så fall har du hittat hem och får inte missa detta trevliga bostadsrättsparhus som är beläget på lugn återvändsgata. Interiört inrett i klassiska och stilrena färg- och materialval som håller en genomgående röd tråd och där den väl genomtänkta planlösningen erbjuder sällskapsytor på entréplan och privat sovrumsdel på övre plan. När middagen har avnjutits i det generösa uterummet som ger plats för både familj och vänner kan barnen smita ut och leka på den plana tomten. Rakt utanför tomten finns dessutom fina slingor för promenaden eller löpturen. Plats för bilen ges antingen i garaget eller på uppfarten. Bra förvaringsutrymmen finns såväl i garagets förrådsdel som i friggeboden på tomten. Här på Jaktstigen 6 finner du ett optimalt boende för dig som vill bo i ett barnvänligt område med närhet till skog och natur, skolor, sportanläggningar och bad samtidigt som du på ca 15 minuters promenad når Rimbos centrumkärna med all service du behöver i din vardag. Välkommen till detta hem där det är lätt att trivas!

 • Balkong
 • Uteplats
Maria Winkvists väg 10A, Solbacka Strand, Norrtälje kommun

Maria Winkvists väg 10A

Lägenhet
Solbacka Strand, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB

1 695 000 kr

51 m²

2 rum

3 238 kr/mån

33 235 kr/m²

Välkomna till denna moderna 2:a högt upp i huset med fin utsikt utan insyn och stor balkong i västerläge med glimt mot Norrtäljeviken. Trivsamt planerad hörnlägenhet om 51 kvm med vardagsrum och kök i öppen planlösning samt bra förvaringsmöjligheter i flera skjutdörrsgarderober. Har finner ni ett bekvämt boende med hög standard i lugnt och nyuppbyggt område. I Solbacka Strand bor du naturnära med absolut närhet till många trevliga strövområden samtidigt som det bara tar ca 20 minuter att promenera in till centrum längs vattnet. I närområdet finns även stadsbuss, närbutik med generösa öppettider samt pizzeria. Välkommen att kontakta mäklaren för enskild visning!

 • Balkong
 • Hiss
Grindvägen 12 D, Grind, Norrtälje kommun
 • Idag
Grindvägen 12 D, Grind, Norrtälje kommun, bild 2
Grindvägen 12 D, Grind, Norrtälje kommun, bild 3

Grindvägen 12 D

Lägenhet
Grind, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB

2 100 000 kr

115,5 m²

5 rum

7 698 kr/mån

18 182 kr/m²

På Grindvägen 12 D ligger denna mycket trivsamma gavelfemma om hela 115,5 m²! Här erbjuds ett bekvämt boende med hiss i huset och rymlig inglasad balkong som har härlig eftermiddags- och kvällssol. Lägenheten ligger på våning 3 av 4 och har ett fantastiskt ljus samt vidsträckt utsikt, i öster kan du blicka bort mot Solbacka Strand och i väster har du utsikt mot Grindgärdet. Genomgående smakfull med ljusa och trivsamma färger. Badrum, gästtoalett och grovkök renoverade i samband med stambytet 2020. I Grind har du närhet till flera skolor (F-6) samt förskolor. Dessutom finns både matbutik och pizzeria i området samt närhet till fina strövområden längs med Norrtäljeviken. Missa inte denna trevliga bostad, välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Västansjövägen 126, Ljusterö Skärgårdsby, Österåkers kommun
 • Idag

Västansjövägen 126

Lägenhet
Ljusterö Skärgårdsby, Österåkers kommun
Åhman Mäkleri AB

1 095 000 kr

21 m²

1 rum

1 543 kr/mån

52 143 kr/m²

Längst in i Ljusterö Skärgårdsby, på återvändsgata finner vi bostaden som kan bli ditt nya hem! Det vi har framför oss är ett friliggande hus i bostadsrättsform på en tomt om ca 510 m². Precis intill huset finns fina berg och skog. Bostaden har gott om sociala ytor och är öppen upp till nock som medför en fin känsla i bostaden. Den välplanerade ytan har kvalitativa inredningsval och mäter 21 m². Utöver detta finns ett loft om 7 m² samt en generös altan i sydväst-läge som mäter ca 35 m², mycket trevligt! Områdets positionering på ön gör att det är smidigt att ta sig till och från ön, närhet till närservice, badplatser och mycket mer. Varmt välkommen på visning där jag med glädje visar dig din framtida botad!

 • Plus
 • Uteplats
Stockholmsvägen 27, Centralt, Norrtälje kommun

Stockholmsvägen 27

Lägenhet
Centralt, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB

1 850 000 kr

71 m²

3 rum

2 977 kr/mån

26 056 kr/m²

Högst upp på Stockholmsvägen ligger denna väldisponerade gaveltrea med perfekt pendlarläge! Lägenheten har takhöjd över standard samt fönster i tre väderstreck vilket ger härligt ljus och rymd. Tack vare de moderna fönsterna dämpas ljudet utifrån på ett effektivt sätt. Båda sovrummen är i lämplig storlek och rymmer dubbelsäng för den som önskar. Från vardagsrummet nås den inglasade balkongen som ligger i soligt söderläge. I Brf Roden bor du i en förening med låga avgifter och endast några minuters promenad från centrum. Ett stenkast från lägenheten ligger busshållplats som tar dig till bland annat Stockholm, Uppsala och Arlanda.

 • Balkong
Korsängsvägen 4A, Liesta, Norrtälje kommun

Korsängsvägen 4A

Övrigt
Liesta, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB

8 500 000 kr

438 m²

960 m² tomt

Nu finns det möjlighet att förvärva en hyresfastighet i Rimbo med bra driftnetto och välskött fastighet. Fastigheten innefattar 6 lägenheter i varierande storlekar från ca 28kvm-ca 120kvm och en total uthyrningsbar area om ca 438kvm samt ett garage. Totala hyresintäckten per år beräknas till ca 700 000kr samt drift på ca 73 000kr/år (exkl. fastighetskatt). Samtliga hyreskontrakt är exkl. el förutom den minsta lägenheten om 28 kvm som har hyran är inkl. el. Utöver detta finns bra lagerutrymmen att som fastighetsägare disponera själv eller upplåta för ytterligare uthyrning. Till fastigheten hör 6 st parkeringsplatser på grannfastigheten genom servitut utan kostnad. Rimbo lockar många med sitt perfekta pendlingsläge. Du tar dig snabbt till Norrtälje, Stockholm, Uppsala eller Arlanda med bussen som ligger ett par hundra meter från fastigheten. Välkommen att kontakta mäklaren för tidsbokad visning.

Två kyrkors väg 29C, Estuna, Norrtälje kommun

Två kyrkors väg 29C

Tomt
Estuna, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB

1 200 000 kr

4 127 m² tomt

Nu finns det möjlighet att förvärva en stor tomt om över 4 000kvm i Estuna endast 10 min från Norrtälje. Tomten är en öppen och lättbebyggd tomt utanför detaljplan På tomten finns det idag en byggnad som är ett f.d. omklädningsrum med duschar mm som förut tillhörde den intilliggande fotbollsplanen. Fastigheten har servitut på vatten samt en elanslutning. Avlopp genom gemensamhetsanläggning skall upprättas med 2 grannfastigheter. Kostnaden för anläggande och drift för avloppet delas på fastigheterna. Bygglov söks till Norrtälje kommun. I anslutning till denna fastigheten finns det även 2 andra tomter till försäljning. Denna fastigheten önskar ägaren sälja antingen tillsammans med de andra 2 obebyggda tomterna eller sist. Åk gärna ut och titta själv eller återkom till mäklaren för visning ute vid tomten!

Två kyrkors väg 29A, Estuna, Norrtälje kommun

Två kyrkors väg 29A

Tomt
Estuna, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB

800 000 kr

1 883 m² tomt

Nu finns det möjlighet att skapa ditt drömboende på en lättbebyggd tomt i Estuna endast 10 minuter från Norrtälje utanför detaljplan. Tomten är plan och utan större växtligheter som behöver tas ner inför byggnationen. Tomten ligger intill en gammal fotbollsplan som inte längre används. Vatten löses enskilt inom fastigheten, avlopp genom gemensamhetsanläggning skall upprättas med 2 grannfastigheter. Kostnaden för anläggande och drift för avloppet delas på fastigheterna.. El-anslutningsavgift tillkommer köparen. Bygglov söks till Norrtälje kommun. I anslutning till denna fastigheten finns det även 2 andra tomter till försäljning. Åk gärna ut och titta själv eller återkom till mäklaren för visning ute vid tomten!

Visar alla 15