Mäklare Mattias Åhman

Mattias Åhman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Färsnagatan 17 E, Färsna, Norrtälje kommun
 • Sön 3 dec kl 11:30
Färsnagatan 17 E, Färsna, Norrtälje kommun, bild 2
Färsnagatan 17 E, Färsna, Norrtälje kommun, bild 3

Färsnagatan 17 E

Lägenhet
Färsna, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
1 795 000 kr
69 m²
3 rum
vån 2/2
4 225 kr/mån
26 014 kr/m²

Med idylliska omgivningar nära naturen ligger denna moderna och välplanerade gaveltrea. Med undantag för duschrummet så har hela lägenheten renoverats under 2023 vilket gör att lägenheten känns i nyskick. Lägenheten är yteffektiv och har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket bidrar till härliga umgängesytor men även ett fint ljusflöde. Den låga bebyggelsen i området och egen entré skapar dessutom en radhuskänsla. Barnvänligt område med flera förskolor och skola, dessutom ett stenkast från Färsna Gård. Då lägenheten står tom finns möjlighet till snabbt övertagande för den som önskar. Parkering ingår i månadsavgiften.

 • Premium
 • Balkong
Tranbärsvägen 4, Fågelsången, Norrtälje kommun
 • Budgivning pågår
Tranbärsvägen 4, Fågelsången, Norrtälje kommun, bild 2
Tranbärsvägen 4, Fågelsången, Norrtälje kommun, bild 3

Tranbärsvägen 4

Villa
Fågelsången, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
4 100 000 kr
128 + 82 m²
5 rum
560 m² tomt

På lugn återvändsgata i familjevänliga Fågelsången ligger denna mycket trivsamma familjevilla med en totalarea om ca 210 m² fördelat på tre plan! Här får du ett hus med nylagt tak 2022 och som möter dagens krav på ett modernt hem då både solceller och laddstolpe är installerat. Invändigt ges underbara sociala ytor på entréplanet där du kan samla familj och vänner. Idag finns det tre till fyra sovrum men för den större familjen finns även utrymme att ordna ytterligare ett sovrum. Toalett finns på varje plan och i källarplanet finns ett härligt våtutrymme med både tvättstuga, bastu och dusch. Utvändigt är den stora behållningen uterummet som ligger på baksidan av huset, en härlig plats där du förlänger sommarhalvåret! På Tranbärsvägen 4 bor du mer eller mindre ett stenkast ifrån skola och förskola. I närområdet finns även ytterligare skolor och förskolor samt närhet till flertalet lekplatser och pulkabacke. ICA Norrköp, Coop Nära samt motionsspår finns även det på mycket behagligt avstånd.

 • Premium
Gransätersgatan 30, Gransäter, Norrtälje kommun
Gransätersgatan 30, Gransäter, Norrtälje kommun, bild 2
Gransätersgatan 30, Gransäter, Norrtälje kommun, bild 3

Gransätersgatan 30

Lägenhet
Gransäter, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
1 995 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/2
3 551 kr/mån
36 944 kr/m²

Från en majestätisk balkong, som är ca 8,5 meter lång, kan du slå dig ned på flera olika platser och njuta av den helt magnifika utsikten över Norrtäljeviken och Gransäter. På balkongen, som dessutom ligger i ett härligt söderläge, kommer du att kunna spendera många härliga stunder och njuta av båtarna som passerar förbi. Som om detta inte vore nog så när du väl kliver tillbaka in i denna charmiga vindslägenhet möts du av en bostad med ett härligt ljus och karaktär, men framförallt en öppen spis som blir som en mittpunkt i den öppna planlösningen. På Gransätersgatan 30 bor du i ett hus som är beläget i ett villaområde och där själva huset ger total villakaraktär, här är det endast fem lägenheter och du kan njuta av trädgården som under sommarhalvåret är en underbar plats för den trädgårdsintresserade! Här bor du dessutom med kort promenad till centrum och Norrtäljes nya stadsdel i hamnen med allt vad den har att erbjuda. Dessutom fina promenadstråk längs med Norrtäljeviken. Detta är en lägenhet som bör upplevas på plats, välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Vigelsjövägen 2, Vigelsjö, Norrtälje kommun
Vigelsjövägen 2, Vigelsjö, Norrtälje kommun, bild 2
Vigelsjövägen 2, Vigelsjö, Norrtälje kommun, bild 3

Vigelsjövägen 2

Lägenhet
Vigelsjö, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
1 700 000 kr
68,8 m²
2 rum
vån 1/6
4 837 kr/mån
24 709 kr/m²

Har du länge haft tankarna på att bosätta dig i en etablerad och välskött förening samtidigt som du får känslan av att bo i något som är alldeles nytt? Då har du chansen nu! Bekvämt belägen i markplan ligger denna mycket fina och trivsamma tvåa som har renoverats från grunden 2021 med stor stilsäkerhet och på ett sätt som andas perfektion. Lägenheten är på hela 68,8 m² och har rymliga rum samt en härlig uteplats i söder med både inglasning och möjlighet att sitta under bar himmel. Som att inte det vore nog så har lägenheten också ett stort tillhörande förråd, bekvämt beläget på samma våningsplan. Dessutom kort promenad till både centrum och handelsområde. Sällan dyker en sådan här chans upp, välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Lingonvägen 12, Fågelsången, Norrtälje kommun

Lingonvägen 12

Villa
Fågelsången, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
4 300 000 kr
166 + 26 m²
7 rum
759 m² tomt

I omtyckta Fågelsången finns nu chansen att förvärva denna moderna och stilfullt renoverade samt rymliga familjevilla. Huset är fördelat på tre olika plan med trivsamma sociala ytor på entréplanet och en mer privat sfär på de andra två planen. Här finns möjlighet till totalt fem sovrum fördelat på de olika planen. De översta två planen är renoverade på ett mycket smakfullt sätt de senaste två åren medan souterrängplanet finns att förädla för nästa ägare. I samband med renoveringen har bergvärme installerats och här finns även moderna lösningar där du kan styra stora delar av de övre två planens belysning via Plejd. Invändigt finns bland annat ett kök och två duschrum som andas elegans. Tillsammans med materialvalen, bland annat mörka golv, mässingdetaljer och akustikpanel, får du här ett modernt men samtidigt ombonat och trivsamt hem. På entréplanet finns ett härligt ljusflöde och här kan du samla familj och vänner för många trevliga stunder tillsammans. På Lingonvägen 12 bor du med närhet till flertalet lekplatser och pulkabacke, dessutom finns här flera förskolor i närområdet samt kort promenad till skolor, både grundskolor och gymnasie. ICA Norrköp, Coop Nära samt motionsspår finns även det på mycket behagligt avstånd.

 • Plus
Solgränd 3 B, Solbacka Strand, Norrtälje kommun

Solgränd 3 B

Radhus
Solbacka Strand, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
3 250 000 kr
108 m²
4 rum
4 800 kr/mån
30 093 kr/m²

I familjevänliga Solbacka Strand ligger kvarteret Danmark, ett område som är ekobyinspirerat med bland annat solpaneler, sedumtak på förråden, odlingslotter och laddstolpe till elbilen. Här bor du i ett område där du bara kan släppa ut barnen så springer de på kompisar utanför dörren. Solgränd 3 B erbjuder dessutom ett modernt parhus med en spännande arkitektur och möjlighet till sin egen lilla täppa i härligt solläge, perfekt både för dig som älskar solen och den odlingsintresserade! Den öppna planlösningen bidrar till trivsamma umgängesytor och på övre plan finns två bra sovrum samt utgång till en terrass med fin vy över området. När bor du i Solbacka Strand har du absolut närhet till Norrtäljeviken men också Lindholmens naturreservat med sina fantastiska ekar och fina promenadstråk. Stadskärnan når du via den mysiga strandpromenaden och i närområdet finns flertalet förskolor och skolor. Välkommen till ett hem att trivas i!

 • Balkong
 • Uteplats
Stora Brogatan 12 B, Centralt, Norrtälje kommun

Stora Brogatan 12 B

Lägenhet
Centralt, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
2 250 000 kr
49,5 m²
2 rum
vån 2/4
2 187 kr/mån
45 455 kr/m²

Med absolut toppläge ligger denna ljusa och mycket trivsamma tvåa om 49,5 m². Lägenheten är modern samtidigt som den har en stor dos charm; här finns bland annat fina, äldre trägolv, platsbyggda garderober och trevliga originaldetaljer. Takhöjden på ca 2,70 m skapar härlig rymd och ett fint ljusflöde. Allt detta tillsammans ger en väldigt härlig atmosfär i lägenheten och en känsla av att här vill jag bo! På Stora Brogatan 12 B bor du bekvämt med hiss i huset och i en av Norrtäljes absolut populäraste föreningar med god ekonomi och låga avgifter. All tänkbar service finns i området, bland annat har du Ica Kryddan och busstationen ett stenkast bort.

 • Balkong
 • Hiss
Odengatan 7, Centralt, Norrtälje kommun

Odengatan 7

Villa
Centralt, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
3 500 000 kr
75 + 70 m²
4 rum
507 m² tomt

På mysig och uppvuxen och lättskött tomt finns nu huset för dig som vill bo centralt men också med utvecklingspotential. Huset har en äldre standard så här finns chansen att sätta sin egen prägel för den som önskar. De 75+70 m² fördelas på två plan, varav ett källarplan, och där det totalt finns tre sovrum. Det tredje sovrummet ligger i källarplanet och har tillgång till egen toalett. Tomten är en lummig liten oas med uppvuxna äppelträd, bärbuskar och trädgårdstäppa. På Odengatan 7 bor du med ett perfekt läge, endast några minuters promenad från centrumkärnan och pendlarbussarna.

Vigelsjövägen 8 B, Vigelsjö, Norrtälje kommun

Vigelsjövägen 8 B

Lägenhet
Vigelsjö, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
1 250 000 kr
47,5 m²
1 rum
vån 1/4
2 545 kr/mån
26 316 kr/m²

Bekvämt belägen i markplan ligger denna rymliga och väldisponerade etta om hela 47,5 m². Här finns kök med matplats för 4-5 personer, rum med gott om plats för både soffgrupp och dubbelsäng samt mindre hemmakontor. Inglasad balkong i söder. Närhet till handelsområde vid Knutby Torg, bad i Lommaren och ca 10-15 min promenad till centrum.

 • Plus
 • Balkong
Asteroidvägen 14 E, Solbacka, Norrtälje kommun

Asteroidvägen 14 E

Radhus
Solbacka, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
2 300 000 kr
99 m²
4 rum
5 489 kr/mån
23 232 kr/m²

Välkommen till Asteroidvägen 14 E och detta moderna, stilfulla och samtidigt trivsamma bostadsrättsradhus som erbjuder en bekväm tillvaro där du bara kan njuta utav livet. Bostaden har ett fint ljusflöde tack vare stora fönsterpartier, öppen planlösning optimerat för socialt umgänge och en takhöjd över standard på båda planen. Här får du ett socialt entréplan och ett övre plan som är mer privat med tre sovrum, ett allrum och ett toalettrum. Takhöjden på övre plan vandrar från 2,50 upp till 3,15 m, vilket skapar en mycket härlig rymd. Dessutom altan i härligt söderläge där du kan njuta av härliga stunder tillsammans med familj och vänner! Solbacka är ett av de barnvänligaste områdena i Norrtälje, här kan barnen springa på en kompis utanför dörren och dessutom är det direkt närhet till flera förskolor men även två grundskolor på bekvämt gångavstånd.

 • Uteplats

Visar alla 10