Mäklare Martin Danielsson

Martin Danielsson

Om mig

Jag har arbetat som mäklare sedan 2011 med kunden i fokus för den optimala försäljningen i varje moment. Han jobbar med villor, bostadsrätter, fritidshus, tomter samt arrenden och jordbruksfastigheter. Med en kandidat i bygg – och fastighetsekonomi så åtar han sig även kommersiella fastigheter. Övervägande delen av mina försäljningar kommer från återkommande kunder eller rekommendationer. Vill du också bli nöjd? Kontakta mig gärna så berättar jag hur!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Drottninggatan 8, Grossgärdet, Norrtälje kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Drottninggatan 8, Grossgärdet, Norrtälje kommun, bild 2
Drottninggatan 8, Grossgärdet, Norrtälje kommun, bild 3

Drottninggatan 8

Lägenhet
Grossgärdet, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
2 495 000 kr
75,6 m²
3 rum
vån 1/3
5 242 kr/mån
33 003 kr/m²

Nu finns äntligen en lägenhet till försäljning i populära Brf Lindparken på Grossgärdet. Lägenheten ligger på lugn gata på Grossgärdet utan större trafik samt med närhet till såväl sjukhuset som gångvägen längs Norrtäljeån in mot centrum. Här finner ni ett modernt och bekvämt boende med hiss samt möjlighet till parkeringsplats. Stabil och välskött förening med god ekonomi samt fin sammanhållning och gemensamma aktiviteter. I föreningen finns det även parkeringsplatser med elbilsladdare. Varmt välkomna till en lägenhet och en förening att trivas i många år framöver.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Masrudavägen 5, Överlöpe - Norrtälje, Norrtälje kommun
Masrudavägen 5, Överlöpe - Norrtälje, Norrtälje kommun, bild 2
Masrudavägen 5, Överlöpe - Norrtälje, Norrtälje kommun, bild 3

Masrudavägen 5

Fritidshus
Överlöpe - Norrtälje, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
5 995 000 kr
147 + 45 m²
5 rum
2 798 m² tomt

Välkommen till Masrudan 5 och denna havsnära belägna fastigheten i lugnt område. I området har ni närhet till stränder, skog, natur och samtidigt bara 15 min till Norrtälje stad. Här finns även såklart SL-buss till/från Norrtälje som tar ca 20min. Här får ni en fastighet med låga driftkostnader om ni väljer att vedelda. Vill du inte elda kan du använda dig av den effektiva luftvärmepumpen. Stort 1-planshus med en totalyta som är nära 200 kvm och vattenburen golvvärme. Huset har stora öppna ytor och fina sällskapsutrymmen över vardagsrum, kök och hall. Här finns hela fyra sovrum, vardagsrum med högt i tak och fönster i fyra väderstreck som ger en rymd och fint ljusinflöde i rummet samt ett stort härligt och väl utrustat kök. Ett stort garage är i huvudbyggnaden som nås via groventré och pannrum. Trippelcarporten med möjlighet att köra in traktor för avlastning av ved eller annat lite högre fordon. Carporten kan även byggas om helt eller delvis till gäststuga, förråd eller vad man kan tänkas önska. Nere vid vattnet, ett stenkast från fastigheten finns en underbar stenstrand som har privat känsla. Här finns brygga med badstege samt många båtbryggor. Vill man ha segelbåt är Rosättra båtvarv ett stenkast bort perfekt. Nere vid havet och Vätösundet finns härlig strandpromenad i rofylld Roslagsmiljö. Med din egna båten har ni härifrån stora möjligheter att upptäcka kobbar och skär på egen hand när skärgården är som bäst.

  • Premium
Österledingevägen 4, Östra Ledinge - Rimbo, Norrtälje kommun
Österledingevägen 4, Östra Ledinge - Rimbo, Norrtälje kommun, bild 2
Österledingevägen 4, Östra Ledinge - Rimbo, Norrtälje kommun, bild 3

Österledingevägen 4

Övrigt
Östra Ledinge - Rimbo, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
4 250 000 kr
355 m²
4 937 m² tomt

Nu finns det en väl fungerande hyresfastighet med 6 bostäder till försäljning i Östra Ledinge. Fastigheten har ett bra driftnetto på ca 470 000 kr, är fullt uthyrd samt är belägen nära kommunikationer till E18. Fastigheten innefattar en gammal skola som är ombyggd till flerfamiljshus och innefattar idag 5 lägenheter. Utöver detta så finns det även en stuga om ca 28 kvm. Fastigheten samt lägenheterna är i gott skick utan större förestående renoveringar. På fastigheten finns det även en förrådsbyggnad samt parkeringsyta för 6 bilar som nyttjas utav hyresgästerna. Fastigheten har ingen förhandlingsordning och ligger utanför detaljplanerat område. Trivsamt uppvuxen trädgårdstomt med fina gräsytor som inbjuder till lek och spel.

  • Premium
Vinbärsvägen 12, Svanberga, Norrtälje kommun
Vinbärsvägen 12, Svanberga, Norrtälje kommun, bild 2
Vinbärsvägen 12, Svanberga, Norrtälje kommun, bild 3

Vinbärsvägen 12

Villa
Svanberga, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
4 995 000 kr
133 + 54 m²
7 rum
9 821 m² tomt

Nu finns det möjlighet att förvärva ett stort sekelskifteshus på en tomt om nästan 1 ha i Svanberga. På fastigheten så finns det även ett extra bostadshus som renoverats 2018 till gott skick och modern standard. Som om inte detta vore nog finns här även en sommarstuga, ett stort dubbelgarage samt en rymlig förrådsbyggnad. Detta är en fastighet för dig som önskar utrymmen både vad det gäller tomt samt byggnader. Tomten är en trivsamt uppvuxen trädgårdstomt med fina gräsytor som inbjuder till lek och spel. Från fastigheten är det sedan gångavstånd till den trevliga badplatsen i Erken. I Svanberga finns skola (F-9), förskola, pizzeria samt mot emot fastigheten ligger Storholmen med Vikingabyn. Välkomna till en fastighet som behöver upplevas på plats och där endast fantasin sätter gränserna för dess potential till användning.

  • Premium
Rådmaringen 5, Rådmaringen - Gräddö, Norrtälje kommun
Rådmaringen 5, Rådmaringen - Gräddö, Norrtälje kommun, bild 2
Rådmaringen 5, Rådmaringen - Gräddö, Norrtälje kommun, bild 3

Rådmaringen 5

Fritidshus
Rådmaringen - Gräddö, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
3 795 000 kr
105 m²
6 rum
1 981 m² tomt

Välkomna till Rådmanringen på Rådmansö och denna mycket trevliga och nybyggda åretruntbostad som fungerar väl för permanentboende eller för dig med höga krav på ditt fritidsboende. Huset som stod klart 2021 fördelar sig i 1 1/2-plan över ca 105 kvm med 6 rum och kök varav 4 sovrum. På fastigheten finns även ett uthus med duschrum, bastu och relaxavdelning. Fina plana gräsytor som inbjuder till lek och spel samt 2 trädäckade altaner med möjlighet att förflytta sig under dagen för att söka sol eller lä. Från fastigheten är det gångavstånd till Norrtäljeviken där såväl bad- som båtplats finns. Bryggan delas med 3 grannar. För er som vill ha båt och upptäcka kobbar och skär är detta en utmärkt fastighet. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för tidsbokad visning.

  • Premium
Stäpelmossevägen 1, Singö - Grisslehamn, Norrtälje kommun

Stäpelmossevägen 1

Fritidshus
Singö - Grisslehamn, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
650 000 kr
2 163 m² tomt

Med ett trivsamt läge och utsikt över ängsmark ligger denna tomt i Boda på Singö med en kort promenad till havet. På tomten finns idag en mindre byggnad, men fastigheten säljs som en tomt. Fastigheten ligger utom detaljplan vilket gör att du vid byggnation inte är begränsad till någon viss byggrätt. Bygglov söks till Norrtälje kommun. Åk gärna ut och titta själv på tomten samt återkom till mäklaren vid frågor eller önskemål om visning på plats.

Granbarrsvägen 6, Älmsta, Norrtälje kommun

Granbarrsvägen 6

Tomt
Älmsta, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
695 000 kr
1 024 m² tomt

På Granbarrsvägen på fastlandssidan i Älmsta finns nu denna byggklara tomt till försäljning med betalt kommunalt V/A. Fastigheterna är belägna i ett lugnt uppbyggt villaområde i en populär del utav Älmsta. Tomten är styckade och klar, med en areal om 1 024 kvm. Tomten ligger ett stenkast från Väddö kanal samt inom detaljplanerat område med generös byggrätt om upp till 200 kvm. Till försäljning finns även 2 tomter på Granbarrsvägen 10 & 14 för den som är mera intresserad av någon av dessa samt även 4 ytterligare tomter i en grupp för den som önskar utöka sitt bestånd ytterligare och samköra byggnation. Från fastigheten är det gångavstånd till Älmsta centrum som har det mesta som man behöver av närservice.

  • Plus
Granbarrsvägen 4B-J, Älmsta, Norrtälje kommun

Granbarrsvägen 4B-J

Tomt
Älmsta, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
1 795 000 kr
3 672 m² tomt

På Granbarrsvägen 4B-J på fastlandssidan i Älmsta finns nu fyra byggklara tomter till försäljning. Fastigheterna är belägna i ett lugnt uppbyggt villaområde i en populär del utav Älmsta. Tomterna är styckade och klara, med en sammanlagd areal om 3 672 kvm. Flera av tomterna har sjöutsikt mot Väddö kanal och tomterna ligger inom detaljplanerat område med generös byggrätt om upp till 200 kvm. Tomterna har fått tillstånd till att göra en samfälld anslutning till kommunalt V/A och fiber finns i området. För den som endast har intresse för en av dessa tomter så finns möjligheten att diskutera även detta. Till försäljning finns även ytterligare 3 anslutande tomter för den som önskar utöka sitt bestånd ytterligare och samköra byggnation. Från fastigheten är det gångavstånd till Älmsta centrum som har det mesta som man behöver av närservice.

  • Plus

Visar alla 8