Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2021

Mäklare Martin Danielsson

Martin Danielsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Maria Winkvists väg 10A, Solbacka Strand, Norrtälje kommun

Maria Winkvists väg 10A

Lägenhet
Solbacka Strand, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB

1 695 000 kr

51 m²

2 rum

3 238 kr/mån

33 235 kr/m²

Välkomna till denna moderna 2:a högt upp i huset med fin utsikt utan insyn och stor balkong i västerläge med glimt mot Norrtäljeviken. Trivsamt planerad hörnlägenhet om 51 kvm med vardagsrum och kök i öppen planlösning samt bra förvaringsmöjligheter i flera skjutdörrsgarderober. Har finner ni ett bekvämt boende med hög standard i lugnt och nyuppbyggt område. I Solbacka Strand bor du naturnära med absolut närhet till många trevliga strövområden samtidigt som det bara tar ca 20 minuter att promenera in till centrum längs vattnet. I närområdet finns även stadsbuss, närbutik med generösa öppettider samt pizzeria. Välkommen att kontakta mäklaren för enskild visning!

  • Balkong
  • Hiss
Korsängsvägen 4A, Liesta, Norrtälje kommun

Korsängsvägen 4A

Övrigt
Liesta, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB

8 500 000 kr

438 m²

960 m² tomt

Nu finns det möjlighet att förvärva en hyresfastighet i Rimbo med bra driftnetto och välskött fastighet. Fastigheten innefattar 6 lägenheter i varierande storlekar från ca 28kvm-ca 120kvm och en total uthyrningsbar area om ca 438kvm samt ett garage. Totala hyresintäckten per år beräknas till ca 700 000kr samt drift på ca 73 000kr/år (exkl. fastighetskatt). Samtliga hyreskontrakt är exkl. el förutom den minsta lägenheten om 28 kvm som har hyran är inkl. el. Utöver detta finns bra lagerutrymmen att som fastighetsägare disponera själv eller upplåta för ytterligare uthyrning. Till fastigheten hör 6 st parkeringsplatser på grannfastigheten genom servitut utan kostnad. Rimbo lockar många med sitt perfekta pendlingsläge. Du tar dig snabbt till Norrtälje, Stockholm, Uppsala eller Arlanda med bussen som ligger ett par hundra meter från fastigheten. Välkommen att kontakta mäklaren för tidsbokad visning.

Två kyrkors väg 29C, Estuna, Norrtälje kommun

Två kyrkors väg 29C

Tomt
Estuna, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB

1 200 000 kr

4 127 m² tomt

Nu finns det möjlighet att förvärva en stor tomt om över 4 000kvm i Estuna endast 10 min från Norrtälje. Tomten är en öppen och lättbebyggd tomt utanför detaljplan På tomten finns det idag en byggnad som är ett f.d. omklädningsrum med duschar mm som förut tillhörde den intilliggande fotbollsplanen. Fastigheten har servitut på vatten samt en elanslutning. Avlopp genom gemensamhetsanläggning skall upprättas med 2 grannfastigheter. Kostnaden för anläggande och drift för avloppet delas på fastigheterna. Bygglov söks till Norrtälje kommun. I anslutning till denna fastigheten finns det även 2 andra tomter till försäljning. Denna fastigheten önskar ägaren sälja antingen tillsammans med de andra 2 obebyggda tomterna eller sist. Åk gärna ut och titta själv eller återkom till mäklaren för visning ute vid tomten!

Två kyrkors väg 29A, Estuna, Norrtälje kommun

Två kyrkors väg 29A

Tomt
Estuna, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB

800 000 kr

1 883 m² tomt

Nu finns det möjlighet att skapa ditt drömboende på en lättbebyggd tomt i Estuna endast 10 minuter från Norrtälje utanför detaljplan. Tomten är plan och utan större växtligheter som behöver tas ner inför byggnationen. Tomten ligger intill en gammal fotbollsplan som inte längre används. Vatten löses enskilt inom fastigheten, avlopp genom gemensamhetsanläggning skall upprättas med 2 grannfastigheter. Kostnaden för anläggande och drift för avloppet delas på fastigheterna.. El-anslutningsavgift tillkommer köparen. Bygglov söks till Norrtälje kommun. I anslutning till denna fastigheten finns det även 2 andra tomter till försäljning. Åk gärna ut och titta själv eller återkom till mäklaren för visning ute vid tomten!

Visar alla 4