Mäklare Martin Danielsson

Martin Danielsson

Om mig

Jag har arbetat som mäklare sedan 2011 med kunden i fokus för den optimala försäljningen i varje moment. Han jobbar med villor, bostadsrätter, fritidshus, tomter samt arrenden och jordbruksfastigheter. Med en kandidat i bygg – och fastighetsekonomi så åtar han sig även kommersiella fastigheter. Övervägande delen av mina försäljningar kommer från återkommande kunder eller rekommendationer. Vill du också bli nöjd? Kontakta mig gärna så berättar jag hur!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Furholmsstigen 22, Väster Edsvik - Björkö, Norrtälje kommun

Furholmsstigen 22

Tomt
Väster Edsvik - Björkö, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
300 000 kr
3 305 m² tomt

Välkomna till denna havsnära och lantligt belägna tomt i Väster Edsvik på Björkö. Tomten ligger utom detaljplan vilken gör att du vid byggnation inte är begränsad till en viss byggrätt. Bygglov söks till Norrtälje kommun. På Björkö finns flertalet badplatser, ICA-affär, bensinpump samt systemombud. Från Simpnäs på Björkö tar ni er även på några minuter med passbåt ut till ön Arholma med restaurang, naturreservat samt möjlighet till övernattning och många historiska sevärdigheter. Åk gärna ut och titta själv på tomten samt återkom till mäklaren vid frågor eller önskemål om visning på plats.

Stäpelmossevägen 1, Singö - Grisslehamn, Norrtälje kommun

Stäpelmossevägen 1

Fritidshus
Singö - Grisslehamn, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
750 000 kr
2 163 m² tomt

Med ett trivsamt läge och utsikt över ängsmark ligger denna tomt i Boda på Singö med en kort promenad till havet. På tomten finns idag en mindre byggnad, men fastigheten säljs som en tomt. Fastigheten ligger utom detaljplan vilket gör att du vid byggnation inte är begränsad till någon viss byggrätt. Bygglov sökt till Norrtälje kommun. Åk gärna ut och titta själv på tomten samt återkom till mäklaren vid frågor eller önskemål om visning på plats.

Dillingbyvägen 2B, Dillingby - Norrtälje, Norrtälje kommun
Dillingbyvägen 2B, Dillingby - Norrtälje, Norrtälje kommun, bild 2
Dillingbyvägen 2B, Dillingby - Norrtälje, Norrtälje kommun, bild 3

Dillingbyvägen 2B

Villa
Dillingby - Norrtälje, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
5 200 000 kr
165 + 18 m²
9 rum
1 931 m² tomt

Välkommen till denna mycket välskötta villa i bra pendlarläge nära allmänna kommunikationer och utsikt över ängsmark. Huset är byggt 2005 och fördelar sig i 1 1/2-plan över 165 kvm med 8 rum och kök varav 6 sovrum. På baksidan av huset finns det även en veranda samt en stor trädeckad altan med nedsänkt pool samt spabad och öppen vy över ängsmark. Trivsamt uppvuxen trädgårdstomt med fina gräsytor som inbjuder till lek och spel samt ett växthus med möjlighet till odling för den trädgårdsintresserade eller varför inte använda växthuset som ett förlängt uterum till fika eller middagsbjudning? På fastigheten finns även ett dubbelgarage med en uthyrningslägenhet som lämpar sig väl som generationsboende eller uthyrning för den som önskar. Självklart är fastigheten ansluten till fiber! Varmt välkommen att kontakta mäklaren för tidsbokad visning av fastigheten!

  • Premium
Utålsvägen 92, Utål - Norrtälje, Norrtälje kommun

Utålsvägen 92

Fritidshus
Utål - Norrtälje, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
2 995 000 kr
97 m²
5 rum
1 993 m² tomt

Välkommen till Utål och denna nyligen tillbyggda samt renoverade åretruntbostaden i enskilt läge långt in på återvändsgränd och endast en granne. Huset består av ett hus från tidigt 80-tal som är renoverat på senare år samt en tillbyggnad som färdigställdes 2024. Allt i huset är renoverat i tidlösa och ljusa materialval och bra standard för dig som har för avsikt att bosätta dig i huset permanent eller har höga krav på ditt fritidsboende. Tillbyggnaden har en takhöjd upp till nock som ger en luftig känsla och rymd i allrummet samt stora fönsterpartier som ger bra ljusflöde. Huset omfamnas dessutom av en nyanlagd stor trädäckad altan med möjlighet att följa solen eller söka skugga hela dagen. Bygglov finns även för dubbelcarport med förrådsdel för den som önskar detta. Från fastigheten är det ca 300 meter till insjön Utålsviken samt ca 150 meter till busshållplats.

  • Plus
Österledingevägen 4, Östra Ledinge - Rimbo, Norrtälje kommun
Österledingevägen 4, Östra Ledinge - Rimbo, Norrtälje kommun, bild 2
Österledingevägen 4, Östra Ledinge - Rimbo, Norrtälje kommun, bild 3

Österledingevägen 4

Villa
Östra Ledinge - Rimbo, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
4 495 000 kr
327 m²
10 rum
4 937 m² tomt

Nu finns det en väl fungerande fastigheten med 6 bostäder till försäljning i Östra Ledinge. Fastigheten har en bra intäkter om ca 582 000 kr, för närvarande finns en lägenhet ledig för dig att bosätta dig själv i samt övriga bostäder är uthyrda. Fastigheten ligger i ett bra pendlarläge nära E18. Fastigheten är en gammal skola som är ombyggd till flerfamiljshus och innefattar idag 5 lägenheter. Utöver detta så finns det även en stuga om ca 28 kvm. Fastigheten samt lägenheterna är i gott skick utan större förestående renoveringar. På fastigheten finns det även en förrådsbyggnad samt parkeringsyta för 6 bilar som nyttjas utav hyresgästerna. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område. Trivsamt uppvuxen trädgårdstomt med fina gräsytor som inbjuder till lek och spel.

  • Premium
Norrtäljevägen 251, Strödja - Söderby-Karl, Norrtälje kommun

Norrtäljevägen 251

Gård/Skog
Strödja - Söderby-Karl, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
4 500 000 kr
94 + 56 m²
5 rum
13 ha tomt

Jordbruksfastigheten "Lugnet" i Strödja finns nu till försäljning. Försäljningen innefattar 2 bostadshus, en stor lada i mycket gott skick, flera förrådsbyggnader samt ett enklare garage för en bil. Fastigheten är under fastighetsreglering och tomtarealen finns möjlighet att anpassa efter köparens önskemål efter överenskommelse med säljaren. Observera dock att det är bostadshusen med gårdbild och ladan som är primärt försäljningsobjekt. Annonsen och det satta utgångspriset är beräknat utifrån en fastighetsareal om ca 13,2 Ha där övervägande delen är åkermark. Välkomna till en fastighet med många användningsområden. Denna fastigheten passar dig som vill ha en hästgård eller kanske vill ha en stor fastighet med flera bostadshus åt familjen eller uthyrning. Välkommen till visning!

Granbarrsvägen 6, 10 & 14, Älmsta, Norrtälje kommun

Granbarrsvägen 6, 10 & 14

Tomt
Älmsta, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
2 495 000 kr
3 173 m² tomt

På Granbarrsvägen på fastlandssidan i Älmsta finns nu tre byggklara tomter till försäljning med betalt kommunalt V/A. Fastigheterna är belägna i ett lugnt uppbyggt villaområde i en populär del utav Älmsta. Tomterna är styckade och klara, med en sammanlagd areal om 3 173 kvm. En av tomterna har sjöutsikt mot Väddö kanal och tomterna ligger inom detaljplanerat område med generös byggrätt om upp till 200 kvm. Till försäljning finns även ytterligare 4 anslutande tomter för den som önskar utöka sitt bestånd ytterligare och samköra byggnation. Från fastigheten är det gångavstånd till Älmsta centrum som har det mesta som man behöver av närservice.

  • Plus
Granbarrsvägen 4B-J, Älmsta, Norrtälje kommun

Granbarrsvägen 4B-J

Tomt
Älmsta, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
2 695 000 kr
3 672 m² tomt

På Granbarrsvägen 4B-J på fastlandssidan i Älmsta finns nu fyra byggklara tomter till försäljning. Fastigheterna är belägna i ett lugnt uppbyggt villaområde i en populär del utav Älmsta. Tomterna är styckade och klara, med en sammanlagd areal om 3 672 kvm. Flera av tomterna har sjöutsikt mot Väddö kanal och tomterna ligger inom detaljplanerat område med generös byggrätt om upp till 200 kvm. Tomterna har fått tillstånd till att göra en samfälld anslutning till kommunalt V/A och fiber finns i området. Till försäljning finns även ytterligare 3 anslutande tomter för den som önskar utöka sitt bestånd ytterligare och samköra byggnation. Från fastigheten är det gångavstånd till Älmsta centrum som har det mesta som man behöver av närservice.

  • Plus

Visar alla 8