Mäklare Vincent Lanner

Vincent Lanner

Om mig

I en tuffare bostadsmarknad har valet av fastighetsmäklare aldrig varit så viktig som nu. Här krävs det en mäklare som är ihärdig, positiv och påläst om affärerna som sker i området, allt för att skapa förtroende hos kunderna som är ute och tittar. Jag är verksam på kontoret som fått flest rekommendationer senaste 4 åren, vilket innebär att jag vet vad som krävs för att göra dig nöjd och jag kommer göra allt jag kan för att även du kommer att vilja rekommendera oss vidare efter en lyckad affär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Rubingatan 12, Övre Bryggårdsgärdet, Norrtälje kommun
  • Imorgon

Rubingatan 12

Lägenhet
Övre Bryggårdsgärdet, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
1 350 000 kr
48,5 m²
2 rum
vån 3/5
3 717 kr/mån
27 835 kr/m²

En smidig tur med hissen tar dig till denna stilfulla och genomtänkta tvåa om 48,5 m². Här bor du bekvämt i en bostadsrätt från 2017 med modern inredning och utrustning. Kök och vardagsrum är bostadens mittpunkt, med den öppna planlösningen samt tillgång till balkongen blir detta en naturlig plats för sociala umgängen, väldigt trevligt! Bostaden har genomgående smakfulla färg- och materialval som skapar en fin helhet och trivsel. Området som du kommer att bo i ligger centralt i Norrtälje med närhet till stadskärnan, mataffärer och fritidsaktiviteter. Varmt välkommen på visning där jag med glädje berättar mer!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Safirgatan 7, Övre Bryggårdsgärdet, Norrtälje kommun
  • Budgivning pågår

Safirgatan 7

Lägenhet
Övre Bryggårdsgärdet, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
1 425 000 kr
50,5 m²
2 rum
vån 4/5
3 871 kr/mån
28 218 kr/m²

Med hissen tar vi oss upp till fjärde våningen på Safirgatan 7. Där finner vi en trevligt planerad tvåa om 50,5 m² med inglasad balkong i mysigt österläge. På balkongen kommer du kunna njuta av goda frukostar och fikastunder till förmiddagssolen, på eftermiddagen finns möjligheten för umgänge i det sociala utrymmet mellan kök och vardagsrum. Bostaden är från 2017 och har genomgående smakfulla färg- och materialval som skapar en fin helhet och trivsel. Området som du kommer att bo i ligger centralt i Norrtälje med närhet till stadskärnan, mataffärer och fritidsaktiviteter. Varmt välkommen på visning där jag med glädje berättar mer!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2