Mäklare Vincent Lanner

Vincent Lanner

Om mig

I en tuffare bostadsmarknad har valet av fastighetsmäklare aldrig varit så viktig som nu. Här krävs det en mäklare som är ihärdig, positiv och påläst om affärerna som sker i området, allt för att skapa förtroende hos kunderna som är ute och tittar. Jag är verksam på kontoret som fått flest rekommendationer senaste 4 åren, vilket innebär att jag vet vad som krävs för att göra dig nöjd och jag kommer göra allt jag kan för att även du kommer att vilja rekommendera oss vidare efter en lyckad affär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Esplanaden 6, Grossgärdet, Norrtälje kommun

Esplanaden 6

Lägenhet
Grossgärdet, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
2 200 000 kr
63 m²
2 rum
vån 4/5
5 281 kr/mån
34 921 kr/m²

Vi tar hissen upp till våning fyra, där finns en tvåa om hela 63 m² med inglasad balkong beläget i härligt sydvästläge! Här finns kvalitativt kök från Ballingslöv med funktionella vitvaror, helkaklat duschrum med hög lyxfaktor, enhetliga ytskikt och välplanerad planlösning med gott om förvaring samt umgängesytor. Känslan att kliva in i en lägenhet i nyskick är helt underbar, något som måste upplevas på plats om du går i flyttankar. Lägenheten ligger på populära Grossgärdet som är beläget endast ett par minuter från centrumkärnan och allt vad den har att erbjuda. Låter detta intressant? Varmt välkommen att ta kontakt med ansvarig mäklare för mer info om denna fantastiska lägenhet!

  • Balkong
  • Hiss
Korsängsvägen 8 G, Rimbo, Norrtälje kommun

Korsängsvägen 8 G

Lägenhet
Rimbo, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
900 000 kr
34 m²
2 rum
vån 2/2
3 586 kr/mån
26 471 kr/m²

I utkanten av Rimbo, omgivet av ängar finns nu en kvadratsmart tvåa om 34 kvm till salu! Lägenheten kommer i lyxförpackning med genomgående ekparkettgolv, inbyggda spotlights i tak som kan styras via telefon, kaklat duschrum med golvvärme, modernt kök i ljust utförande och klinker i hallen. Detta kommer bli ett boende som du kommer att trivas i! Här bor du i lantlig atmosfär men ändå nära centrum, butiker och kommunikationer. Via det nya gång- och cykelstråket nås matvarubutik, nyöppnat gym med omtyckt restaurang under samma tak och centrum på bara några minuter. För dig som har bil finns det såklart även parkeringsplatser att hyra i området. Rimbo lockar många med sitt perfekta pendlingsläge. Du tar dig snabbt till Norrtälje, Stockholm, Uppsala eller Arlanda med bussen som ligger ett par hundra meter från din lägenhetsdörr. Varmt välkommen på visning där jag med glädje berättar mer!

  • Plus
  • Balkong
Gransätersgatan 3, Centralt, Norrtälje kommun

Gransätersgatan 3

Lägenhet
Centralt, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
3 100 000 kr
86 m²
4 rum
vån 1/3
4 857 kr/mån
36 047 kr/m²

Bekvämt belägen markplanslägenhet med villakänsla bara några minuter ifrån stadskärnan. Via egen ingång nås den mysiga och rymliga uteplatsen som är väl insynsskyddad. Här kan ni ta del av solen från morgon till kväll i en lummig miljö. Bostaden är en välplanerad fyra som mäter 86 m² och fördelar sig över hela markplanet som ni har helt för er själva. Med det centrala läget finner ni närhet till allt vad Norrtälje stad har att erbjuda. Det finns dessutom en parkeringsplats med motorvärmare som ägaren har rätt att hyra. Varmt välkommen på visning där jag med glädje berättar mer om detta fantastiska boende!

  • Plus
  • Uteplats
Esplanaden 10A, Grossgärdet, Norrtälje kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00

Esplanaden 10A

Lägenhet
Grossgärdet, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
1 850 000 kr
54,7 m²
2 rum
vån 1/4
3 960 kr/mån
33 821 kr/m²

Endast en halvtrappa upp ligger denna synnerligen trivsamma tvåa som är helrenoverad 2021 på ett påkostat och mycket smakfullt sätt. Detta är en lägenhet för dig som är ute efter ett bekvämt boende och bara vill kunna flytta in direkt utan att behöva göra något och dessutom ha nära ner till centrum. Här får du bland annat ett fint kök från Ballingslöv, nytt och fräscht duschrum samt bra förvaring i två walk-in-closets med platsbyggd förvaring. Takhöjd över standard ger dessutom en härlig rymd. Här bor du med ett riktigt toppenläge, endast några minuter från centrum och pendlarbussar. Dessutom bekvämt gångavstånd till både välsorterade ICA Flygfyren samt fina strövområden runt sjön Lommaren. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Rubingatan 14, Övre Bryggårdsgärdet, Norrtälje kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00

Rubingatan 14

Lägenhet
Övre Bryggårdsgärdet, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
1 775 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 5/5
6 663 kr/mån
22 050 kr/m²

Med hissen tar vi oss högst upp i huset, där en modern trea om 80,5 m² finns till försäljning. Bostaden har balkong i soligt söderläge där du kan njuta av solens strålar under hela dagen tack vare det höga läget, väldigt trevligt! Bostaden är från 2017 och har genomgående smakfulla färg- och materialval som skapar en fin helhet och trivsel. Föreningen har förhandlat fram ett förmånligt avtal med Tele2 som ger dig fiber (100/100 Mbit/s) för endast 135kr/mån. Området som du kommer att bo i ligger centralt i Norrtälje med närhet till stadskärnan, mataffärer och vackra naturområden. Varmt välkommen på visning där jag med glädje berättar mer!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5