Singelvägen 7

Sandarne, Söderhamns kommun Se på karta

1 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
126 m²
Biarea
35 m²
Tomtarea
962 m²
Byggår
1928
Driftkostnad
34 800 kr/år

Varmt välkomna till denna sena 20-tals villa på 126 kvadrat!

Här finner ni en genomgående renoverad villa under de senaste åren med bland annat nytt modernt kök, en ny kamin i vardagsrummet som skapar en otrolig myskänsla men även en fantastisk värmekälla som värmer hela huset. Ny dränering och uppvärmning genom bergvärme skapar ett hus som det bara är att flytta in och trivas i. Villan har charmiga detaljer kvar från nybyggnadsåren bland annat i form av en äldre köksdel på övervåningen som gjorts om till sovrum. Här finns en charmig vedspis som är godkänd att elda i och ett vackert inbyggt serveringsskåp. Tre rymliga sovrum, generösa köksytor, ett ombonat vardagsrum och bra förvaringsutrymmen gör villan perfekt för familjen som letar ett nytt trivsamt boende.

Ombonad trädgård med fruktträd, gräsmatta och delar runt huset med grusat singel. För att njuta av alla solens timmar finns en inglasad altan i sydöst läge och en trall med plats för utemöbler och pool för den som vill ha det. Utöver det finns också en fristående bod med indragen el och nytt tak, en intilliggande vedbod, mindre garage samt en lekstuga.

Det här hemmet finner du beläget i Sandarnes hjärta. Båthamnen och skolan ligger en kort promenad bort samt närhet till både matbutik, idrottsanläggning samt den lokala pizzerian. Dessutom nås Stenö havsbad och camping genom en kortare cykeltur ifrån bostaden och mysiga naturstigar och skoterleder finns i närområdet.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Söderhamn/Hudiksvall/Bollnäs

Kontakta mäklaren

Selma Lundgren

SkandiaMäklarna Söderhamn/Hudiksvall/Bollnäs
Mäklare Selma Lundgren, SkandiaMäklarna Söderhamn/Hudiksvall/Bollnäs
070 813 74 92

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.