Valhallsvägen 26D

Skälderviken, Ängelholms kommun Se på karta

7 900 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
170 m²
Biarea
4 m²
Tomtarea
428 m²
Byggår
2010
Driftkostnad
43 369 kr/år

På första parkett med fritt läge och en strålande utsikt över småbåtshamnen och Skälderviken ligger detta fräscha, välplanerade parhus.

Här bor du i ett modernt och lättskött boende med låga driftskostnader och minimalt med underhåll. Allt är byggt med hög kvalité och är väl genomtänkt med bekväm lock & leave-känsla för att kunna göra annat på fritiden än att sköta ett hus. Planlösningen är ljus och öppen och i detta hem ligger fokus på de generösa sällskapsytorna. Villan inrymmer idag två stycken sovrum men för den som önskar går det att skapa fler. Generös takhöjd och stora fönsterpartier mot havet som ger en fantastisk rymd och massor av ljus i huset. Stor terrass med bred utsikt över havet där man njuter av solnedgångens sista strålar när den sakta försvinner ner bakom horisonten.

Tomten är anlagd för att vara lättskött och erbjuder grönskande insynsskydd från gatan. Från huset går du på fem minuter ner till den pittoreska småbåtshamnen eller så vandrar du vidare till badstranden för ett dopp. Skåneleden ligger ett stenkast ifrån huset med gång- och cykelväg som bland annat leder till Torekov längs kustremsan. För de golfintresserade finns det minst tio golfbanor inom 30 minuters bilfärd. Eller varför inte äta något gott på en av de sex restaurangerna inom gångavstånd.

I detta hem kan man leva den bekymmersfria villadrömmen fullt ut med hav och salta dopp inom nära räckhåll, utan att kompromissa med närheten till Ängelholms stadskärna som ligger 3 km bort.
Att flytta hit är att göra det enkelt för sig. I detta rofyllda boende bor man med möjligheten att bara kunna njuta av sitt hem.

Ett attraktivt hem för den som ställer höga krav på sitt boende!

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Fredrika Brunnström

Valvet Mäklarkontor AB
Mäklare Fredrika Brunnström, Valvet Mäklarkontor AB
0723-601616

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.