Rundvägen 8

Skällinge, Varbergs kommun Se på karta

2 495 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
123 m²
Biarea
25 m²
Tomtarea
813 m²
Byggår
1983
Driftkostnad
29 818 kr/år

Välkomna till en praktisk och välskött 1-plansvilla belägen på lugn gata i samhället. Denna trevliga villa bjuder på vardagsrum med utgång till altanen samt ett smakfullt och rymligt kök. Huset har även tre sovrum som är samlade tillsammans med det renoverade och helkaklade badrummet. Bastu finns i anslutning till badrummet. Den fina tomten är uppvuxen, bra planerad och erbjuder plats för odling samt en skön gräsyta som passar utmärkt för såväl lek som umgänge. Altanen på baksidan är belägen åt sydväst och erbjuder fantastiska soltimmar under eftermiddag och kväll.

Uppvärmning sker via en ny frånluftsvärmepump och ett vattenburet system. Friliggande garage tillsammans med garageuppfart är beläget i anslutning till huset.

Skällinge ligger ca 2 mil nordost om Varberg. Orten kännetecknas av natursköna omgivningar med mycket kuperad skog samt fina svamp- och bärmarker. Skällingesjön ligger mitt i samhället och hit går man gärna för att bada eller fiska. Vid sjön finns både strand, brygga, hopptorn, grillplats samt en bastu som går att hyra. I området finns även en stor kommunal lekplats med grillmöjligheter.

Boka er visningstid på hemsidan!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg

Kontakta mäklaren

Niklas Knutsson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
Mäklare Niklas Knutsson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
0735-49 10 50