Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Träslöv 50, Träslöv, Varbergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Tis 13 aug kl 16:30
Träslöv 50, Träslöv, Varbergs kommun, bild 2
Träslöv 50, Träslöv, Varbergs kommun, bild 3

Träslöv 50

Gård/Skog
Träslöv, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
4 700 000 kr
95 + 55 m²
3 rum
2 ha tomt

Varmt välkommen till denna charmiga och inbjudande gård omgiven av drygt 2 hektar betesmark strax utanför Varberg! Här finner du en mängd fantastiska egenskaper som verkligen sticker ut. Redan när du svänger in på infarten kommer du att omfamnas av en varm och välkomnande atmosfär. Bostadshuset erbjuder en rad underbara detaljer, inklusive trägolv, spegeldörrar och en mysig planlösning. Den oinredda vinden ger dig möjlighet att skapa något helt unikt, och det rymliga vardagsrummet är perfekt för att umgås med familj och vänner. Ladugårdsbyggnaden är en riktig pärla på ca 600 kvm, där endast fantasin sätter gränserna. Här finns utrymme för maskinhall, garage och till och med ett gammalt stall som en gång i tiden användes för kor och grisar. Den omgivande marken är samlad runt byggnaderna och ger dig gott om utrymme att utforska och utveckla. Träslöv är en mycket eftertraktad plats tack vare sin natursköna miljö och närheten till Varberg. Från fastigheten kan du enkelt ta dig till centrum via gång- och cykelvägar, där du hittar liv och rörelse, restauranger, utmärkt kommunikation och självklart havet! För pendlaren finns även en praktisk närhet till motorvägen. Boka gärna er visningstid på hemsidan!

  • Premium
Tallstigen 7, Väröbacka, Varbergs kommun

Tallstigen 7

Gård/Skog
Väröbacka, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
5 995 000 kr
185 m²
7 rum
3 ha tomt

Varmt välkomna till Väröbacka och en enastående hästgård om 2,7 Ha i samlat skifte! Mangårdsbyggnaden består av en äldre del om 70 kvm och en tillbyggd del om 115 kvm. Den äldre delen rymmer kök, matsal med utgång till en altan åt väster, ett sovrum samt vardagsrum med kamin och badrum. Den tillbyggda delen rymmer ett generöst vardagsrum med kamin och stora glaspartier med utblick över havet, tre sovrum samt ytterligare ett rum som är tänkt som badrum (ej färdigställt). Hela den nya delen har kyla från bergvärmen för heta sommardagar. På fastigheten hittar du också en swimmingpool med tillhörande poolhus samt bastu. Ekonomibyggnaden som håller hög standard rymmer fyra stora boxar, sadelkammare och en rejäl maskinhall. Naturligtvis finns här en hage till hästarna och hela fastigheten är omgärdad av en travbana på ca 670 meter som dock inte använts på ett tag. Intill stallet är det förberett för en paddock på ca 20*40 meter med naturlig dränering i form av sandjord. I närområdet finns otaliga stigar och småvägar idealiska att rida på eller kanske en cykeltur. I Väröbacka bor man mitt emellan Varberg och Kungsbacka med havet ständigt närvarande och på nära avstånd. Här har man nära till alla bekvämligheter och motorvägen på smidigt avstånd utan att störa. När järnvägsstationen blir klar i samhället kommer pendlingen gå ännu smidigare. Denna ståtliga fastighet kommer snart ut till försäljning. Varmt välkommen med intresseanmälan redan nu! Välkomna på visning!

Trädlyckevägen 66, Trädlyckan, Varbergs kommun

Trädlyckevägen 66

Lägenhet
Trädlyckan, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
1 950 000 kr
44 m²
1 rum
2 615 kr/mån
44 318 kr/m²

Välkommen till denna påkostade och välplanerade 1:a på Trädlyckevägen i Varberg. Här erbjuds du en fantastisk möjlighet att äga en bostadsrättslägenhet i en stabil förening med en sund ekonomi. Perfekt för dig som vill bo bekvämt och ha nära till allt! Denna charmiga bostad erbjuder en yta om 44 kvadratmeter och bjuder på en välplanerad planlösning. Ljust kök i bra storlek med en praktisk sovalkov får du gott om utrymme och möjlighet att skapa en mysig sovplats. Den stora inglasade balkongen blir som ett extra rum där du kan njuta av solens strålar året om. Dessutom ligger bostaden på markplan, vilket gör det enkelt att ta sig ut och in. Läget är perfekt med närhet till kommunikationer, vilket gör det smidigt att ta sig runt och utforska allt som Varberg har att erbjuda. Här har du även nära till grönområden och härliga promenadstråk för dig som älskar naturen. Missa inte chansen att bli ägare till denna underbara bostad i Trädlyckan. Kontakta oss redan idag för mer information och boka in en visning. Välkommen till ditt nya hem!

  • Uteplats
Ödsmåla 1, Kungsäter, Varbergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Ödsmåla 1

Villa
Kungsäter, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
395 000 kr
45 m²
3 rum
1 300 m² tomt

Här finns möjligheten att förverkliga drömmen om ett hus med närhet till naturen. Denna friliggande bostad på adressen Ödsmåla 1 erbjuder en stor tomt om 1300 kvadratmeter, perfekt för den med gröna fingrar eller för att skapa utrymme för lek och spel. Huset har kraftigt renoveringsbehov vilket ger köparen chansen att sätta sin egen prägel och skapa sitt drömboende. Med denna bostad finns det potential att utforma en trivsam och funktionell bostad enligt egna önskemål. Den natursköna omgivningen i Kungsäter ger möjlighet till härliga promenader samt friluftsliv året runt och här kan man njuta av lugnet och stillheten. Sammanfattningsvis är detta ett projekt för den som vill skapa sitt eget drömboende i naturens närhet. Med betydande renoveringsbehov och en stor tomt erbjuder bostaden stora möjligheter till personlig anpassning och skapande av ett unikt hem.

Permatsvägen 11 och 9, Derome, Varbergs kommun
  • Ons 31 jul kl 13:00

Permatsvägen 11 och 9

Villa
Derome, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
3 495 000 kr
122 + 37 m²
6 rum
2 166 m² tomt

Välkommen till Derome och Permatsgård! Här har du ett underbart charmerande hus med anor från 1 800-talets första hälft där många vackra detaljer är bevarade. Fastigheten består av två tomter som ligger ihop med över 2 100 kvadratmeter så här finns gott om plats för hela släkten för sommarens lekar och grillmiddagar. Entréplan rymmer idag stora sociala ytor med ett generöst vardagsrum som hjärta och matsal på ena flanken samt ett helt nyrenoverat kök och ytterligare en matsal på andra flanken. På detta plan hittar du också ett fräscht helkaklat badrum. Övervåningen rymmer de privata delarna med två stora sovrum, allrum samt gästtoalett och klädkammare. På den stora böljande tomten har du oräkneliga fina platser att sitta och umgås eller leka med barnen och för de regnigare sommardagarna finns också ett härligt orangerie där du kan sitta i skydd. Bilen ställer du i det väl tilltagna garaget som också erbjuder plats till verkstad och förvaring. I närområdet finns vacker natur och idrottsplats samt flera badsjöar och mataffär. I närbelägna Veddige finns skola f-9, ishall, idrottsplats, mataffär, bank och restauranger. För dig som pendlar ligger påfart till motorväg på bekvämt avstånd men utan att störa. Välkommen på visning!

  • Plus
Snäckvägen 13, Mariedal, Varbergs kommun

Snäckvägen 13

Villa
Mariedal, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
6 495 000 kr
89 + 84 m²
7 rum
658 m² tomt

Äntligen kommer en försäljning på Mariedal! Här njuter ni av ett centralt och bra läge med närhet till allt, en oas till trädgård och härliga uteplatser att nyttja! Villan som är fördelad över 89 + 84 kvm med källare har genomgått flera renoveringar så som nya fönster, tak, dränering och uppvärmningssystem. Entréplan har två sovrum, badrum, kök och vardagsrum med både utgång till uterum samt en braskamin som ökar mysfaktorn. Gillar du att skapa? Intill kök och uterum hittar du snickarverkstaden. Källaren har en egen ingång och här finns toalett, tvättrum, fyra sovrum varav ett stort biorum där projektor och ljudanläggning ingår. Trädgården på Snäckvägen 13 är en härlig oas som under sommartid bjuder på mysiga platser att nyttja. Här finns pergola och två inglasade uterum varav ett med första parkett mot Påskbergsvallen där rosen slingrar sig upp längs väggen. På baksidan är det goda odlingsmöjligheter i växthuset och odlingslådorna. Upptäck trädgårdens olika buskar och träd som bland annat syrenhortensia, blåregn, svarta vinbär, röda vinbär, björnbär, plommon, två sorters päron, äpplen, rabarber, rododendron, lila och vit syren, pion, klätterbenved samt ormhassel. På promenadavstånd når du Hästhagaberget, Påskbergsskogen, en av Varbergs populäraste stränder, Påskbergsvallen där Bois har sin hemmaplan och naturligtvis även Varbergs centrum. Ett läge med närhet till det mesta man kan önska sig. Här finns skolor och förskolor i närheten som Påskbergets förskola, Påskbergsskolan och Mariedalskolan. Närhet till kommunikationer och busshållplats precis utanför. Varmt välkomna på visning!

Sjöatorpsvägen 9A, Derome, Varbergs kommun
  • Sön 4 aug kl 14:00
Sjöatorpsvägen 9A, Derome, Varbergs kommun, bild 2
Sjöatorpsvägen 9A, Derome, Varbergs kommun, bild 3

Sjöatorpsvägen 9A

Villa
Derome, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
3 695 000 kr
118 + 90 m²
4 rum
2 524 m² tomt

Välkommen till detta naturnära och rymliga enplanshus på Sjöatorpsvägen i Veddige. Här erbjuds en generös tomt på hela 2524 kvadratmeter med en baksida i sydostläge, perfekt för sociala sammankomster och trädgårdsaktiviteter. Dessutom har tomten en rinnande bäck som bidrar till den idylliska omgivningen. Detta enplanshus imponerar med sitt nyrenoverade kök, utrustat med en stilfull samt praktisk stenskiva och moderna vitvaror. Det helkaklade badrummet är också nyligen renoverat och är utrustat med golvvärme för extra komfort. Ett extra hus på tomten erbjuder möjligheten att hyra ut eller använda som generationsboende, vilket ger en extra flexibilitet för den nya ägaren. Uppvärmningen sker effektivt genom bergvärme med vattenburet system, vilket ger låga driftskostnader och en behaglig inomhusmiljö. Vidare finns det även en eldstad i form av en öppen spis, perfekt för mysiga kvällar framför brasan. För bilägaren finns ett garage med eldriven port för säker och bekväm parkering. Med en yta på 118 kvadratmeter och fyra rum finns det gott om plats för hela familjen att trivas och växa. Här får du möjlighet att bo i lugna och vackra Derome, samtidigt som du har närhet till bekvämligheter och naturupplevelser. Varmt välkommen med att boka tid till Sjöatorpsvägen – en perfekt plats att kalla hem!

  • Premium
Germundstorp 1, Kungsäter, Varbergs kommun

Germundstorp 1

Villa
Kungsäter, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
2 095 000 kr
110 m²
4 rum
10 134 m² tomt

Denna friliggande villa i naturnära omgivningar erbjuder en rymlig och lummig tomt på 10 000 kvadratmeter. Här kan du njuta av lugnet och naturen i en trivsam miljö. Vardagsrummet är generöst tilltaget och rymmer både matbord och en öppen spis med insats, perfekt för mysiga kvällar. Övervåningen pryds av vackra bjälkar i taket som ger en charmig touch till rummen. En härlig balkong med västerläge är perfekt för att njuta av solnedgångar och skapa trevliga stunder utomhus. På tomten finns även en extra byggnad som erbjuder både förvaring och garage, vilket är praktiskt för den som behöver extra utrymme. Dessutom finns det ett övernattningsrum i denna byggnad med indragen el, vilket ger möjlighet till gästboende eller kanske ett eget kontor. Uterum är ytterligare en bekvämlighet som denna villa har att erbjuda på. Infarten och utfarten är ordnade på två ställen på tomten, vilket ger smidig tillgång till fastigheten. För den som har gröna fingrar och vill förverkliga sina odlingsdrömmar så ger tomten fina möjligheter till det. Här finns även plats för sköna grillkvällar med familj och vänner. 800 meter ifrån huset ligger Oklångens badstrand som både är långgrund och har brygga. Med en total boyta på 110 kvadratmeter och fyra rum finns det gott om utrymme för hela familjen att trivas på Germundstorp i Kungsäter. Boka in dig på visningen redan idag!

  • Plus
Granvägen 27, Brunnsberg, Varbergs kommun

Granvägen 27

Lägenhet
Brunnsberg, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
1 800 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/3
4 330 kr/mån
30 508 kr/m²

Välkommen till denna charmiga bostadsrättslägenhet belägen på Granvägen i centrala Varberg. Här erbjuds en fantastisk livsstil med närhet till naturen samtidigt som stadens puls bara är ett stenkast bort. Lägenheten, som är belägen på andra våningen i en välskött förening med stabil ekonomi, erbjuder en bekväm tillvaro. Den välplanerade planlösningen rymmer generösa ytor om 59 kvadratmeter och en trevlig inglasad balkong i väst. I det välutrustade köket kan du skapa läckra måltider samtidigt som du njuter av de härliga ljusinsläppen genom de två fönsterna. Vardagsrummet har plats för både matbord och soffgrupp, perfekt för avkoppling och umgänge med vänner och familj. Sovrummet är rofyllt och har plats för både dubbelsäng och generöst tilltagen förvaring i skjutdörrsgarderob. Boendet har ett utmärkt läge med närhet till det bästa Varberg har att erbjuda och är perfekt för er med höga krav på er boendemiljö! Natursköna Brunnsbergsskogen med motionsslingor samt Hajen Lågprismarknad ligger runt knuten. En cykeltur bort hittar man Varbergs centrum, Lassabacka handelsområde och Getteröns badvikar. Här erbjuds en naturnära tillvaro i kombination med det bästa av stadslivet. Välkommen hem!

  • Balkong
Vallmostigen 7, Träslöv, Varbergs kommun

Vallmostigen 7

Villa
Träslöv, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
5 200 000 kr
185 + 31 m²
6 rum
662 m² tomt

Nu har vi nöjet att presentera denna härliga familjevillan om ca 190 kvm. Bostaden har genomgående vackert ljusinsläpp, en tilltalande planlösning fördelat över två plan. I entréplan bjuds vi en stor och välkomnande hall med snyggt parkettgolv, generöst tilltaget kök med matplats, ljust allrum med utgång till stort vardagsrum med härlig takhöjd, sovrum, badrum med bastu och vinkyl, samt groventré/tvättstuga. På den helt nyrenoverade övervåningen finns två sovrum, allrum, badrum samt bra förvaringsmöjligheter. Utvändigt finns altan i skönt västerläge, vackert stenlagda gångar, garage med elektriskt manövrerad port, lättskött trädgård med plats för lek och spontana aktiviteter. Träslöv är ett oerhört populärt område med mängder av fördelar. Här finns exempelvis bekvämt avstånd till havet, badplatser, vacker natur, skola och hela centrums utbud av puls, restauranger, god kommunikation och all tänkbar kommers. För den idrottsintresserade finns anläggningar för fotboll, innebandy och padel alldeles i närheten. Varmt välkomna på visning!

Lalatoftsvägen 17, Tvååker, Varbergs kommun
  • Ons 14 aug kl 17:00
Lalatoftsvägen 17, Tvååker, Varbergs kommun, bild 2
Lalatoftsvägen 17, Tvååker, Varbergs kommun, bild 3

Lalatoftsvägen 17

Radhus
Tvååker, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
4 995 000 kr
112 m²
4 rum
557 m² tomt

Påkostat och smakfullt parhus från Etikhus som uppfördes 2019 - perfekt disponerad med både öppna sällskapsytor och privata utrymmen! Huset är byggt i ett lugnt och familjevänligt område med trivsamma lekplatser och nybyggd förskola, grönområden samt närhet till både Tvååker, Varberg och motorvägspåfart. Bostaden på 112 kvm är i ypperligt skick och är genomgående inredd med sober färgsättning. Husets hjärta är de sköna sällskapsutrymmena med ett inbjudande HTH-kök i bra förbindelse mot vardagsrum samt uteplatser och ljuvlig trädgård i bästa solläge. Denna del av huset skänker en härlig rymd till hela bostaden och bjuder in till både familjemys och middagar. Vidare erbjuds möjlighet till tre sovrum och eventuellt alternativ kontorslösning i hall/allrum, två helkaklade badrum varav det ena med tvättmöjlighet. Tillsammans med bostadshuset erbjuds även ett fullt utrustat Attefallshus. Här samsas kök, allrum, badrum och ett sovloft om utrymmet. Perfekt för övernattande gäster, kontor eller för uthyrning för den som önskar. Utvändigt har vi en oas till utemiljö med en prunkande trädgård. Planteringar, häckar och uteplatser samsas i full harmoni. Här finns altaner i bästa solläge och spabad i anslutning till Attefallshuset. Perfekt att samla familj och vänner för lata dagar och minnesvärda grillkvällar. På övre plan finns balkong till det största sovrummet - givetvis ligger även den i bästa solläge! För dig som är odlingsintresserad så har man även tillgång till växthus och odlingslådor. Utomhusmiljön med Attefallshus och spabad, husets generösa ljusinflöde och den genomtänkta planlösningen ger sammantaget en fantastisk boendemiljö! "Stenen" har ett sällsynt bra läge i Tvååker, nära Varberg och mitt i naturen. Området är byggt på ett öppet, kuperat hagmarksområde med gärdesgårdar, stora ädelträd och mindre åkerholmar. Den lantliga miljön präglar området och bidrar med lugn, trygghet och harmoni. Här bor du i ett lugnt och familjevänligt område med trivsamma lekplatser och nybyggd förskola. Tvååker är ett välmående och expansivt samhälle med många driftiga ortsbor. Var man än bor så har man nära till naturen med ett rikt friluftsliv, fina och välskötta idrottsföreningar, ett väl utbyggt gym, välsorterad mataffär, förskolor och omtyckta Bosgårdsskolan som är en F-9 skola. I trakterna finns många olika gårdsbutiker som säljer närproducerat, Sonjas Veranda och med cykel når du Strömma Farmlodge. Med en kortare biltur på ca 15-20 min når man exempelvis Ästad Vingård och Åkulla friluftsområde. Tvååker är dessutom beläget en kortare biltur från både havet och Varberg. Boka gärna er visningstid på hemsidan!

  • Premium
  • Energieffektiv
Fredsgatan 12, Centrum, Varbergs kommun
  • Imorgon kl 14:00
Fredsgatan 12, Centrum, Varbergs kommun, bild 2
Fredsgatan 12, Centrum, Varbergs kommun, bild 3

Fredsgatan 12

Lägenhet
Centrum, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
2 850 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/3
6 302 kr/mån
37 500 kr/m²

På eftertraktade adressen Fredsgatan finner ni en välplanerad 3:a på första våningen med hörnläge och inglasad balkong i söder- och västerläge. Den inglasade balkongen bjuder in till skönt häng från tidig sommar till sen höst. Öppna glasdörrarna och njut av föreningens gräsmatta. Lägenheten ligger mitt i centrumkärnan av Varberg. Huskroppen är vacker och en halvtrappa upp når du lägenheten om 76 kvm. Ljuset flödar fint in och här finns fönster i tre väderstreck. I entrén som ligger i anslutning till köket finns gott om förvaringsmöjligheter. I köket har säljaren valt att ta fram den vackra tegelväggen. Här finns två rymliga sovrum med gott om plats för förvaring, ett helkaklad badrum och ett rymligt vardagsrum med utgång till uterummet. I vardagsrummet finns en öppen spis. Denna behöver dock renoveras för att kunna användas. Här finns bl.a genomgående fräscha ytskikt, matchande materialval och genomtänkt förvaring. Välskött förening med mysig gårdsyta som erbjuder medlemmarna plats för odling och sköna grillplatser. Brf Lilla Berg 9 har genomfört många stora renoveringar och fastigheten är i mycket gott skick. Föreningen äger en lägenhet i huskroppen som hyrs ut. I den gemensamma relax-avdelningen, som är belägen i källaren, finns bastu, tvättrum, dusch och wc. Varbergs centrum är ett omåttligt populärt område där närheten till allt vad Varberg som stad har att erbjuda. På bekvämt avstånd finns torget, tågstation och den vackra Strandpromenaden. Man behöver inte att vara skriven på adressen vilket gör att det går utmärkt att ha som semesterlägenhet. Varmt välkomna visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Lindbergsvägen 8, Lugnet, Varbergs kommun

Lindbergsvägen 8

Villa
Lugnet, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
4 325 000 kr
149 + 15 m²
6 rum
955 m² tomt

Välkommen till denna trivsamma friliggande villa belägen i det populära området Lugnet, strax norr om Varbergs centrum. Här erbjuds en trygg och praktisk boendemiljö med närhet till både natur och promenadstråk. Denna friliggande villa erbjuder en yta om 149 kvadratmeter fördelat på sex rum. Här finns gott om utrymme för hela familjen att trivas och växa. I bostaden finns en härlig balkong i söderläge, perfekt för avkoppling och soliga dagar. Den härliga tomten består av en stor gräsyta för spontana aktiviteter eller sköna grillkvällar där man kan umgås med familj och vänner. För den som har gröna fingrar och vill förverkliga sina odlingsdrömmar så ger den välplanerade tomten fina möjligheter till det. Idag pryds trädgården av buskar och fruktträd såsom vinbärsbuske, krusbär, äppel- samt plommonträd och syréner. En altan på baksidan i sydostläge erbjuder möjlighet till trevliga utomhusaktiviteter och sociala samlingar. Dessutom finns en robotgräsklippare som tar hand om gräset åt dig, vilket ger mer tid till annat. För den bilägande familjen finns en carport med förråd, vilket ger extra förvaringsmöjligheter och skydd för fordonet. Lugnet är ett område som lockar med närhet till naturen och samtidigt enkel tillgång till både motorväg och busskommunikation för pendlare. Det finns även bra cykelvägar till Getterön med sina fantastiska stränder samt in till centrala Varberg. Välkommen till Lindbergsvägen - en perfekt plats för dig som söker en rymlig villa i ett lugnt område. Boka dig för visning redan idag!

  • Plus
Götagatan 17B, Centrum, Varbergs kommun

Götagatan 17B

Lägenhet
Centrum, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
2 695 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/3
3 644 kr/mån
37 431 kr/m²

Ytterst smakfull och hemtrevlig bostad belägen i Varbergs mysiga och pulserande stadskärna som nu bjuds ut till försäljning. Med sitt centrumnära läge finner ni denna nyrenoverade lägenhet om 72 kvm som erbjuder gott om utrymme för familjen. Här på andra våningen kan du njuta av en härlig balkong i västerläge, perfekt för att avnjuta solnedgångar och skapa trevliga stunder med nära och kära. För den bilägande familjen så finns det parkering att hyra. Föreningen är välskött med en stabil ekonomi och erbjuder sina medlemmar en stor gräsmatta och grillplats att använda. Här kan du njuta av gemenskapen och skapa minnen under sommarhalvåret. Läget är oslagbart med närhet till kommunikationer, vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden och regionen. Varbergs centrum är ett omåttligt populärt område där närheten till restauranger, shopping och havet är en vacker del av vardagen. Vidare så finns strandpromenaden, hamnen med sina fina båtar, flertalet vackra stränder och Fästningen på ett bekvämt avstånd. Närhet till busstorget samt järnvägsstationen som är placerad mitt i centrala Varberg och härifrån är det goda tågförbindelser till Göteborg, Malmö, Borås och Köpenhamn. Denna bostad erbjuder ett bekvämt och praktiskt boende i en trivsam miljö. Välkommen att upptäcka allt den har att erbjuda och boka dig för visning redan idag!

  • Balkong
Verkstadsgatan 10, Tvååker, Varbergs kommun
  • Tor 1 aug kl 16:30
Verkstadsgatan 10, Tvååker, Varbergs kommun, bild 2
Verkstadsgatan 10, Tvååker, Varbergs kommun, bild 3

Verkstadsgatan 10

Villa
Tvååker, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
3 995 000 kr
196 m²
7 rum
625 m² tomt

Vill du bo i centrala Tvååker i en välplanerad villa med gott om kvadratmeter? På Verkstadsgatan 10 ligger den här vackert inredda villan med byggår 2007. Uppfarten och framsidan är stensatt med fina växter och vidare finns en garagebyggnad med förråd och planerad bastudel. Villan är uppdelad på totalt 196 m² över två plan. I villans entréplan möts du av rymlighet och öppet till nock med stora fönsterpartier som ger fint ljusinsläpp. Bostaden är genomgående påkostade och fina materialval som tex trappa i sten. Vardagsrummet har generöst tilltagna- och sociala ytor med plats för båda matsalsdel och soffgrupp. De stora fönsterpartierna mot framsidan är öppningsbara och gränserna mellan inne och ute suddas ur. Köket är har vita luckor och en snyggt matchande svart bänkskiva i sten. Badrummet är klädd i olika gråtoner och renoverad 2020 och det finns även ett sovrum på entréplan. På övervåningen njuter du också av sociala ytor, allrum med egen balkong med bra solläge, fyra rymliga sovrum, samt ett stort badrum. Jordvärme och vattenburen golvvärme på båda våningsplanen. Bilen parkerar du i garagen eller på uppfarten. På uppfarten finns plats för flertalet bilar. Tvååker är ett välmående och expansivt samhälle med många driftiga ortsbor. Var man än bor så har man nära till naturen med ett rikt friluftsliv, fina och välskötta idrottsföreningar, ett väl utbyggt gym, välsorterad mataffär, förskolor och omtyckta Bosgårdsskolan som är en F-9 skola. I trakterna finns många olika gårdsbutiker som säljer närproducerat, Sonjas Veranda och med cykel når du Strömma Farmlodge. Med en kortare biltur på ca 15-20 min når man exempelvis Ästad Vingård och Åkulla friluftsområde. Tvååker är dessutom beläget en kortare biltur från både havet och Varberg. Välkomna att boka tid för visning!

  • Premium
Rodhes Väg 2, Söder/Hästhaga, Varbergs kommun
  • Tor 1 aug kl 17:00

Rodhes Väg 2

Lägenhet
Söder/Hästhaga, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
2 595 000 kr
67 m²
3 rum
vån 1/2
5 650 kr/mån
38 731 kr/m²

En liten bit från Varbergs strandpromenad och klippor eller härliga sandstränder på gränsen mellan centrum och söder, ligger Rodhes väg 2. Bostadshuset är renoverat från grunden och föreningen bildades 2017, ett riktigt klassbygge. En halvtrappa upp (hiss finns) och med gavelläge finns denna 3:a ledig för en ny ägare. En kombination av modern elegans och praktisk funktionalitet. Boendet är på 67 kvm med uteplats där ni njuter av morgonsolen skyddat från stadens liv. Väl inne väntar en planlösning med öppna ytor mellan kök och vardagsrum, perfekt när gäster kommer på besök, två sovrum och badrum. Materialvalet är elegant och går som en röd tråd genom hela lägenheten. Kök med stenbänkskiva och grå köksinredning. Sovrummet har god plats för dubbelsäng och bra förvaring för kläderna. Gästrummet eller arbetsrummet har även det garderober. Månadsavgiften är 5 650 kr/ mån där uppvärmning och vatten ingår. Parkering kostar 300 kr och är precis intill boendet. I källaren finns cykelrum, tvättrum, hobbyrum och eget förråd. På promenadavstånd når du Hästhagaberget, Påskbergsskogen med löparspår och Kåsa en av Varbergs populäraste stränder, Påskbergsvallen där Bois har sin hemmaplan och naturligtvis även Varbergs centrum. En bonus är att det ligger ett bagari nästan mitt över gatan. Ett läge med närhet till det mesta man kan önska sig. Här finns skolor och förskolor i närheten som Påskbergets förskola, Påskbergsskolan och Mariedalskolan. Närhet till kommunikationer och busshållplats precis utanför.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Bläshammar 11DF, Bläshammar, Varbergs kommun
  • Mån 29 jul kl 11:30

Bläshammar 11DF

Lägenhet
Bläshammar, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
1 995 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/2
4 719 kr/mån
27 708 kr/m²

Välkommen till denna superfina lägenhet om tre rum och kök i populära Bläshammar en kort cykeltur från havet! Lägenheten disponeras av ett välplanerat och sobert kök i öppen planlösning med ett generöst vardagsrum som har utgång till en härlig balkong åt väster. Bostadens har två sovrum som ligger i varsin ände av lägenheten för bästa nattsömn och ett stort badrum med tvättmaskin. Till lägenheten hör också en praktisk klädkammare samt ett förråd på gården. Bilen parkerar du smidigt på gården och föreningen har också laddare för elbil. Havet och härliga stränder når du med en liten cykeltur och det finns trygga cykelbanor även in till centrum. För dig som gillar att vistas i naturen har du vacker natur med skog och stigar inpå bara knuten. I närområdet finns skola f-6 och för dig som pendlar har du både busshållplats och påfart till motorvägen på bekvämt avstånd men utan att störa. Drömmer du om livskvalitet utan att göra avkall på bekvämligheter har du en perfekt bostad här för familjen. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Energieffektiv
Halmossestigen 22, Karl Gustav, Varbergs kommun

Halmossestigen 22

Fritidshus
Karl Gustav, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
1 795 000 kr
85 + 28 m²
3 rum
2 280 m² tomt

Välkommen till detta mysiga hus en kort promenad från sjön Mäsen. På det övre planet hittar du ett välplanerat kök i öppen planlösning med ett generöst vardagsrum och matplats. Vidare från vardagsrummet har du ett inglasat uterum med golvvärme och utgång till den stora altanen i söderläge där du har gott om plats att njuta med nära och kära. Här har du också ett sovrum samt badrum med bastu att värma sig efter svala morgondopp. Det nedre planet rymmer idag ett stort allrum som kan delas av för ytterligare sovrum samt en praktisk tvättstuga. Den böljande tomten är lättskött och bjuder på sol hela dagen och som inte det vore nog har du den populära Mäsen på promenadavstånd som har både sandstrand, hopptorn och båtbrygga. Ekegården är ett mycket populärt område för både semester och permanent boende vilket inte är konstigt med sin närhet till vacker natur, mysiga skogsstigar och slingriga vägar. Här kommer du kunna trivas i många år och då huset är vinterbonat går det naturligtvis utmärkt att bo här året om. Välkommen på visning!

  • Plus
Gullbergsstigen 2, Karl Gustav, Varbergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Tis 30 jul kl 11:30

Gullbergsstigen 2

Fritidshus
Karl Gustav, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
2 195 000 kr
68 + 65 m²
3 rum
1 474 m² tomt

På Ekegården i Karl Gustav hittar du denna välskötta stuga med en stor altan och baksida rakt åt söder med en underbar utsikt över skön Mäsen. Entréplan disponeras av ett stort vardagsrum i öppen planlösning med kök och matplats samt utgång till den stora altanen, två sovrum, dusch och gästtoalett. Souterrängplan rymmer ett gästrum, badrum med bastu och tvättstuga samt ett praktiskt hobbyrum och förvaring. Från huset har du en kort promenad ner till den populära badstranden och båtbryggan samt en fotbollsplan. I närområdet är du omgärdad av vacker natur, mysiga skogsstigar och slingrande vägar för promenader eller löprundor. Att det är många som älskar att komma ut och koppla av i Karl Gustav är lätt att förstå när man är här och upplever lugnet. Nuvarande ägare har dränerat runt hela huset med Platonmatta, anlagt ny trekammarbrunn med infiltrationsbädd och lagt in nya golv i vissa rum i stugan. Välkommen på visning!

  • Plus
Sejernäsvägen 174B, Gamla Köpstad, Varbergs kommun

Sejernäsvägen 174B

Tomt
Gamla Köpstad, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
3 500 000 kr
816 m² tomt

Tillfälle att köpa en obebyggd tomt med havsutsikt i ett mycket eftertraktat område! Gamla Köpstad är ett naturskönt område som ligger utmed kusten, strax söder om Träslövsläge. I direkt närhet till tomten finns tillgång till ett vackert naturreservat som ger en naturupplevelse utöver det vanliga, saltstänkta bad vid skyddad sandstrand och pittoreska promenadvägar. Närliggande fiskeläget Träslövsläge erbjuder ett brett serviceutbud med bl.a. mataffär, fiskbutik, kräftvagn, glasscafé Tre Toppar, restaurang Joels Brygga samt Läjets krog och pizzeria. Största tillåtna byggnadsarea är 150 kvm varav högst 120 kvm för bostad, se bilagd detaljplan för ytterligare information. Byggnationen får dessutom ske med valfri husleverantör. I området finns möjlighet att ansluta fastigheten till kommunalt VA och fiber. Välkommen med din intresseanmälan!

Almers Väg 60, Söder/Hästhaga, Varbergs kommun
  • Tor 1 aug kl 16:30

Almers Väg 60

Radhus
Söder/Hästhaga, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
4 800 000 kr
88 + 35 m²
3 rum
5 247 kr/mån
54 545 kr/m²

Välkomna till Almers Väg - en hemtrevlig radhusidyll på ljuvliga Söder! Här erbjuds ett bostadsrättsradhus i toppskick med rymliga sociala ytor, gedigna materialval och fina renoveringar. Boarean är 88 kvm men i källarplanet finns ytterligare 35 kvm vilka används som boendeyta. Entréplanet har byggts om till en härligt öppen planlösning mellan kök, matplats och allrum. Härifrån är det utgång till den lugna baksidan i sydvästläge med sol under stor del av dagen. Utvändigt finns en högt belägen altan med trätrall och rymliga ytor med plats för flera sittgrupper. En trappa ner från altanen finns en egen trädgårdstäppa med gräsmatta, rabatter och buskar. Övervåningen fungerar som bostadens mer privata del med två sovrum varav det ena har plats för dubbelsäng samt ett helkaklat och renoverat badrum. Till det största sovrummet finns en stor inglasad balkong som även den ligger i soligt sydvästläge. Källarplanet består av vardagsrum eller TV-rum som även kan användas som sovrum vid behov. I anslutning till rummet finns ett stort förråd med gott om plats för förvaring. Källaren inrymmer även ett stort och rymligt badrum med tvättavdelning. Kort och gott, hela bostaden ger en skön känsla av bekvämt och trivsamt boende på en attraktiv och centrumnära adress. Läget är optimalt med närhet till strandpromenaden, saltstänkta havsbad, mysiga grönområden och centrum - allt inom gångavstånd. Perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! Boka gärna er visningstid på hemsidan!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Bäckåkersvägen 3, Bläshammar, Varbergs kommun

Bäckåkersvägen 3

Villa
Bläshammar, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
5 900 000 kr
130 + 13 m²
5 rum
1 046 m² tomt

I ytterst stilsäkert utförande uppfördes huset 2011, perfekt disponerad med både öppna sällskapsytor och privata utrymmen! Huset är byggt i lugnt och familjevänligt område med närhet till både hav och natur. Bostaden som är på 130 kvm är i ypperligt skick och är genomgående inredd med sober färgsättning och påkostade materialval. Vidare så erbjuds ett fantastiskt kök i öppen planlösning mot matplats och vardagsrum. Denna delen av huset ger enastående sällskapsutrymmen och skänker en härlig rymd till hela huset. Vidare erbjuds tre sovrum, TV-rum till barnen, helkaklat badrum, gästtoalett och tvättstuga. De stora ytorna, generösa fönsterpartierna och den genomtänkta planlösningen ger sammantaget en fantastisk boendemiljö. Bakom carporten har man byggt ett gästrum med tillhörande toalett. Utrymmet lämpar sig väl för tonåringen, övernattande gäster eller hemmakontor. På utsidan finns ett väl tilltaget trädäck i bästa sydvästläge beläget på en privat och insynsskyddad baksida. Här har man sol under stor del av dagen samt direktaccess från vardagsrummet. Plats för flertalet sittgrupper och solstolar där man kan samla familj och vänner för lata dagar eller sköna grillkvällar. I anslutning till det stora trädäcket erbjuds även uterum och utekök med omkringliggande odlingslådor. Den lättskötta tomten består i övrigt av gräsyta för lek och spontana aktiviteter, planteringar och fruktträd. Kort och gott, hela fastigheten ger en skön känsla av stilfullt boende på en attraktiv adress. Mycket av det som behövs finns redan på plats men samtidigt ska man känna till att det finns ytterligare utvecklingsmöjligheter för nästa ägare. Det går nämligen att inreda en övervåning över den del av huset som inrymmer sovrum, allrum och badrum. Bläshammar är ett expansivt område med närhet till natur, förskola och skola vilket uppskattas högt av barnfamiljer. Här bor du lagom nära till centrala Varberg med fin cykelväg till stan, samtidigt som det är väldigt smidigt att komma ut på E6:an för pendlingsmöjligheter. I närbelägna Trönningenäs finns dessutom tillgång till saltstänkta bad och vacker natur. Ja, fördelarna är många. Välkommen att få dina förväntningar och förhoppningar uppfyllda!

  • Plus
Stenstorp 6, Rolfstorp, Varbergs kommun

Stenstorp 6

Villa
Rolfstorp, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
2 395 000 kr
105 + 51 m²
4 rum
7 335 m² tomt

Belägen mellan Harabäckens Golfbana och Rolfstorp precis intill 153:an hittar ni denna gård med bra potential och åkermark om 7 335 m². Här bor du med ett bra läge och vacker natur. Kanske vill ni förverkliga drömmen att bo på gård och odla eget, bedriva din egna verksamhet eller kanske skapa en hästgård? Här finns alla förutsättningar! Smidigt och nära till kommunikationer och motorväg. Busshållplats som tar er till Ullared eller Varberg precis utanför och ca 13km in till Varbergs centrum. I dagsläget bedriver man ingen verksamhet på gården och delar av marken arrenderas ut. Arrendet upphör vid tillträde om detta önskas. Bostadsbyggnaden är på ett och ett halv plan med källare och består av 4 rum och kök och badrum. Här är något lägre takhöjd. Ett stort plus är att driftkostnaderna är låga och huset värms upp med bergvärme. På tomten finns olika växter och träd. Förutom bostadsbyggnaden består gården av en ladugård med ränne dock är denna i behov av renovering, stall med sex boxar och fyra spiltor och ekonomibyggnad med garage. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område. Brunnen är borrad och avloppet måste göras om. Bostaden är belägen precis intill 153:an vilket gör det smidigt att bedriva verksamhet. Runtom finns gårdar och vackra åkrar, lantligt men ändå nära. Här bor du i närhet av Harabäckens golfbana och är du hungrig och vill ha områdets bästa pizza bor du en liten promenad bort från Heljesgårdens Pizzeria en mysig familjeägd restaurant. Här finns smidiga kommunikationer in till Varberg centrum och Ullared. Till Varberg centrum är det 13 km och närmsta mataffär ligger i Rolfstorp. Vill du åka till Gekås ligger det 21 km bort och 6 km till E6an mot Göteborg och Halmstad. Då säljarna inte har mycket vetskap om huset så säljs fastigheten med en klausul om friskrivning mot dolda fel (Jordabalken 4 kap 19 §). Varmt välkommen på visning!

Sjöstigen 1, Karl Gustav, Varbergs kommun

Sjöstigen 1

Fritidshus
Karl Gustav, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
1 350 000 kr
46 m²
3 rum
1 127 m² tomt

Välkommen till detta mysiga fritidshus med högt läge och en härlig utsikt över sjön Mäsen. Här kan du njuta av många soltimmar på den rymliga tomten. Köket är renoverat och inbjuder till trevliga matlagningar. På hösten kan du koppla av och värma dig framför den härliga braskaminen vilket är ett stort plus som ger en extra mysig atmosfär. Och självklart kan du njuta av den vackra sjöutsikten från huset. Nämnvärt är också att möbler, inredning, verktyg och ved mm ingår i köpet! För de som uppskattar bad och fiske finns det en närbelägen badplats med brygga. Dessutom har samfälligheten en gemensam bastu för extra avkoppling. För de aktiva finns det även en lite mindre fotbollsplan och boulebana att nyttja. Detta fritidshus erbjuder en trivsam tillvaro i ett trevligt område. Med en bostadsyta på 46 kvadratmeter och tre rum finns det plats för avkoppling och umgänge. Huset är beläget på Sjöstigen i Karl Gustav, vilket ger närhet till både badplats

Björbäck, Grimeton, Varbergs kommun

Björbäck

Tomt
Grimeton, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
750 000 kr
1 600 m² tomt

I det idylliska och rofyllda området Björbäck kan du nu förverkliga dina drömmar och bygga ditt eget drömhus! Här erbjuds en tomt på ca 1 600 kvm med viss sjöutsikt att avnjuta. Platsen ligger utanför detaljplanerat område och ägaren har fått positivt förhandsbesked för byggnation av ett enbostadshus. Det bästa av allt är att du får välja vilken husleverantör du vill använda! Björbäck är beläget strax utanför Grimeton, och erbjuder en fridfull och harmonisk miljö med närhet till enastående vacker natur. Här finns även barnvänliga områden för lek och rörelse. Grimeton erbjuder dessutom närhet till service och kommunikationer, skola, golfbana samt bad- och fiskesjöar. Kontakta ansvarig mäklare idag för mer information om detta fantastiska erbjudande. Vi ser fram emot att hjälpa dig att förverkliga dina drömmar!

Visar 1 - 25 av 41