Dragonvägen 11

Skälsätra, Tyresö kommun Se på karta

9 875 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
140 m²
Tomtarea
1 622 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1996
Energiklass
E
Driftkostnad
36 660 kr/år
Antal besök
4 893

Vacker arkitektritad och högkvalitativ familjevilla med påkostad funktion där huset är i absolut toppskick perfekt belägen på attraktiv och lugn adress. Här finns möjlighet till ett nytt och fräscht boende då huset erbjuder mycket representativa umgängesytor med kök och matplats i öppen och ljus harmoni. Den trevliga fönstersättningen ger ett härligt ljusinsläpp och skapar en inbjudande vy mot den terrasserade uteplatsen och poolen på husets baksida gör att ute- och innemiljö smälter samman. Husets skapades med fokus på umgänge och funktion så att det skulle upplevas modernt och stilrent under många år framöver. Bergvärme med golvvärme ger behaglig värme under vintern och kyla med FTX ventilation under sommaren med låg driftskostnad. Huset är mycket påkostat och försett med en mängd finesser som extra varmvattencirkulation, separat kyla i walk in closet, Elko livingsystem i kök/matrum samt trädgårdsbelysning via astrour.

Flertalet utgångar till underbara stenlagda terrasser i härligt läge ger minimalt underhåll och komfort. Den inbjudande gårdsplanen med snygg muranläggning inrymmer plats för flera bilar och det finns även ett dubbelgarage med inredd lägenhet med fläktkonvektor med värme och kyla via bergvärme för uthyrning eller generationsboende . Huset ligger intill skog och naturområden och här har skapats en oas med helt insynsskyddat läge där du kan hoppa i den nyrenoverade poolen under varma sommardagar eller varför inte sitta i spabadet under den gnistrande klara stjärnhimlen och njuta av ett glas champagne.

På badrocksavstånd ligger Långsjön, där man kan bada eller lägga i sin kanot för en tur. För den naturintresserade når du med endast en kort promenad vackra naturområden och fler badvänliga sjöar. Flertalet bussförbindelser på kort avstånd med bland annat direktbuss till Stockholm C och Gullmarsplan.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Tyresö

Kontakta mäklaren

Stefan Larsson

Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Mäklare Stefan Larsson, Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
+46734293294