Knektgatan 22

Skellefteå, Skellefteå kommun Se på karta

2 650 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
113 m²
Biarea
33 m²
Tomtarea
998 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1973
Energiklass
E
Driftkostnad
32 489 kr/år

Nu säljer vi en villa på populära Sunnanå. Huset har 4 rum och kök samt garage fördelat på 113+33 kvm.

På fin hörntomt i soligt sydvästläge. Huset har potentialen att bli ett drömboende. Ligger på en ostörd gata med närhet till centrala Skellefteå.

Ett välplanerat hus som ligger på lugn gata med lite trafik. Uteplats i sydvästläge, två entréer, tre sovrum och rymligt vardagsrum.

Säljare är ett dödsbo och det kommer att vara friskrivningsklausul. Fastigheten är besiktad och försäkrad.

Området Sunnanå ligger tillsammans med Sörböle på södra sidan av Skellefteälven, väster om E4:an. Här bor du med direkt närhet till såväl skolor som ett antal förskolor och fritidshem. Skolorna som erbjuds är Sunnanåskolan med årskurs F-5, Sörböleskolan med årskurs F-9 samt Anderstorpsskolan (gymnasieskola). Förskolorna finns fördelat runt området, kolla därför vilken förskola som ligger närmast just det område du är intresserad av.

Här finns direkt närhet till skog och natur. I anslutning till Nyckelgatan finns skog med elljusspår och i övrig har du trivsamma promenadstråk runt området. Bra bussförbindelser in till centrum som går med jämna mellanrum och busshållplatser finns på samtliga områden.
Närmaste matbutikerna är ICA Kvantum och Coop Forum.

På västra delen av Sunnanå finns området Falkträsket där det finns en populär badplats. På Sunnanå har man under åren byggt upp ett starkt föreningsliv där framförallt fotbollslaget Sunnanå SK är väletablerat. Lekplatser finns det gott om i de flesta kvarteren runt om i området.

Bostadsområdet Falkträsket som är en del av Sunnanå ligger vackert inbäddat i den norrländska tallskogen intill sjön Falkträsket en bit väster om centrala Skellefteå. Mot söder, bortom skogslinjen öppnar sig Falkträskets vatten. Falkträsket ligger endast ca 3 km sydväst om Skellefteå centrum. Till stadsparken tar man sig enkelt med bil på ca 7 minuter och med cykel på ca 10 minuter.

Bostäderna som erbjuds på Sunnanå är i huvudsak bostadsrätter, radhus och villor men runt området Falkträsket finns det även Fritidshus.

Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå

Kontakta mäklaren

Marcus Karlsson

Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
Mäklare Marcus Karlsson, Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
0703137585