Nyproduktion

Direkt efter Solsta 19

Solsta, Vallentuna kommun Se på karta

5 130 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Tomtarea
2 080 m²
Nyproduktion

Bygg energisnålt hus o bo med låg månadskostnad . Det ger dig pengar över till annat!
Nu kan du bygga Älvsbyhus populära 1-plans husmodell Linnea på lantlig tomt i Solsta, Vallentuna. Här bor du lantligt och fint på stor tomt om ca 2080 m² som snart är avstyckad och klar från fastigheten Vreda 2:3 (Adresser ej fastställda). Två blivande tomter bredvid varandra. Ca 30 minuter med bil in till Roslagstull (om det inte är kö) och ca 20 min till Täby Centrum. Husförslaget är 129 kvm, men flera husmodeller från Älvsbyhus passar på tomten. Här kan du bo med en låg driftskostnad i ett modernt hus med 15 års fri fastighetsavgift. Ett härligt hus med fantastiskt god driftsekonomi. Ex. Energiförbrukning för varmvatten och uppvärmning exkl. hushållsel 4 681 kWh/år.

Solsta ligger mellan Lindholmen och Frösunda i Vallentuna Kommun. Med bil tar det dig ca 40 minuter till centrala Stockholm.

I Lindholmen finns en ICA-butik som är öppen till kl 20.00 varje dag, förskola, Gustav Vasaskolan F-6 skola och idrottsplats. Ca 8,5 km till Vallentuna centrum som har många olika butiker och service.
Med buss 661 från Solsta kommer du till Vallentuna Centrum och där kan du byta till Roslagsbanan för vidare färd in mot Östra Station. Med bil tar det ca 7 min. till Lindholmens och där finns också Roslagsbanan.

Den som äger en obebyggd tomtmark ska betala 1 procent av taxeringsvärdet i statlig fastighetsskatt. När fastigheten är bebyggd, slutbesked utfärdats och fastighetsdeklarerats till Skatteverket, blir fastigheten befriad från fastighetsavgift under 15 år.

Älvsbyhus husmodell Linnea går att titta på live på husutställningen Nybygget invid Arlanda. Nybygget är öppet onsdagar 14-19 samt lördagar och söndagar 11-16 (Läs gärna mer och se adress och vägbeskrivning på nybygget.se)

Priset är baserat på husmodell Linnea från Älvsbyhus. Du väljer själv vilka tillval du önskar. Flera husmodeller passar på tomterna. Kontakta Stefan Eriksson tel: 073-9410545, [email protected] för mer information och visning. Det går även bra att åka och titta på tomten själv.

Fastighetsmäklare Mats Gustafsson ansvarar enbart för köpeavtalet avseende fastigheten / tomten.

Läs mer om bostaden
Svenska Mäklargruppen

Kontakt

Mats Gustafsson

Svenska Mäklargruppen
Mäklare Mats Gustafsson, Svenska Mäklargruppen
+4670-2674971