Kommande

Rosendalsvägen 6

Stallarholmen, Strängnäs kommun Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
101 m²
Biarea
37 m²
Tomtarea
1 100 m²
Byggår
2003
Driftkostnad
34 016 kr/år
Kommande

På Rosendalsvägen 6 erbjuds en tidsenlig villa i ett plan med generös tomt i natursköna miljöer. Fastighetens belägenhet är makalös endast ett stenkast från strandkanten. Omgivningen är karaktäristisk med grönskande landskap och en strandpromenad med utsikt över båtinloppet.

Det genomtänkta bostadshuset utgörs av en social planlösning med ett välutrustat kök som möter den inbjudande sällskapsdelen. Från sällskapsrummet nås den generösa altanen i soligt läge med utsikt över Mälaren. Vidare tre rymliga sovrum, badrum med dusch samt en separat tvättstuga.

Den vidsträckta tomten erbjuder oändliga möjligheter med sina plana ytor med gott om fruktträd och bärbuskar. I köksträdgården finns potential till egna odlingar. På fastigheten finns även uppfart med plats för två bilar samt ett stort garage med gott om förvaringsmöjligheter.

Fastigheten är attraktivt belägen i familjevänligt område med grönskande omgivningar, idealiskt för den som önskar ett boende i en harmonisk miljö med gemytlig grannsämja. Mycket tilltalande område med promenadavstånd till kommunikationer. Populära motionsspår är belägna endast ett par minuter från bostaden, ytterligare trivsamma promenadstråk och badplats finns på promenadavstånd. I närområdet finns välrenommerad skola och förskola. Centrala Stallarholmen med dess fulla utbud nås med en kort cykeltur.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Strängnäs

Kontakta mäklaren

Ingrid Gjellan

Bjurfors Strängnäs
Mäklare Ingrid Gjellan, Bjurfors Strängnäs
070-2629238

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.