Bjurfors Strängnäs

Bjurfors Strängnäs

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Aspö Björndalsbacken 5, Morrarö, Strängnäs kommun
  • Sön 19 maj kl 13:30
Aspö Björndalsbacken 5, Morrarö, Strängnäs kommun, bild 2
Aspö Björndalsbacken 5, Morrarö, Strängnäs kommun, bild 3

Aspö Björndalsbacken 5

Villa
Morrarö, Strängnäs kommun
Bjurfors Strängnäs
3 750 000 kr
140 m²
6 rum
2 709 m² tomt

På trivsamma Morrarö ligger denna rymliga villa i gott skick med generös tomt. Bostaden karaktäriseras av ljus och rymd med ett generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Därtill påkostade detaljer så som sällskapsytor med över sex meter i takhöjd och kamin. Det i kombination med den attraktiva belägenheten lämnar lite att önska. Bostaden utgörs av en social planlösning med ett stort och öppet kök som möter den generösa sällskapsdelen med utgång till altan mot den grönskande skogstomten. På entréplan återfinns även två rymliga sovrum, badrum samt en separat tvättstuga med wc. En trappa upp i bostaden finns ett allrum som lämpar sig ypperligt för filmkvällar samt två trivsamma sovrum. Den vidsträckta tomten erbjuder oändliga möjligheter med sina plana ytor i kombination med bergsknallar och skogsmiljö. På fastigheten finns också ett stort dubbelgarage samt uppfart för flertalet bilar. Fastigheten är attraktivt belägen i fridfullt område med grönskande omgivningar, idealiskt för den som önskar ett boende i en harmonisk miljö med gemytlig grannsämja. Mycket tilltalande område med promenadavstånd till strandkanten, gemensam brygga och badplats samt motionsstråk i skogsmiljö. Sommartid erbjuds även mysiga caféer och restauranger i närområdet samt gårdsförsäljning vid säsong. I centrala Strängnäs finns flertalet välrenommerade grundskolor samt en etablerad barnomsorg med förskolor.

  • Premium
Furuskallen Storökna 295, Arboga, Arboga kommun

Furuskallen Storökna 295

Fritidshus
Arboga, Arboga kommun
Bjurfors Strängnäs
1 495 000 kr
99 + 68 m²
3 rum
3 322 m² tomt

På Furuskallen Storökna 295 finns denna tidstypiska fastighet vid lugn återvändsgränd. Belägenheten är förtrollande i hjärtat av Västmanlands grönskande natur. Omgivningen är karaktäristisk med vackra kuperade landskap, ängar och hagmarker. Från grusväg nås bostadshuset med charmiga originaldetaljer och enorm potential. Genom tidstypiska pardörrar nås hallen som knyter samman entréplanet, vidare ett rymligt sällskapsrum med originalgolv och fönster med spröjs i två väderstreck som leder in till allrum med bergslagskamin. Därtill återfinns ett stort kök med vedspis samt en toalett på entréplan. En trappa upp i bostaden finns ett sovrum med utsikt över grönskande omgivningar samt en oinredd del med oändliga möjligheter. Den grönskande skogstomten erbjuder flera möjligheter med sina kuperade ytor. Avskilt på tomten finns en verkstad med generösa förrådsutrymmen samt en gäststuga. I området finns en barnvänlig badstrand med grillplats och vidsträckta grönområden. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

Överselö Lövdal 3, Stallarholmen, Strängnäs kommun

Överselö Lövdal 3

Villa
Stallarholmen, Strängnäs kommun
Bjurfors Strängnäs
2 195 000 kr
117 m²
4 rum
1 953 m² tomt

På Överselö Lövdal 3 erbjuds en praktisk villa i ett plan med generös tomt i natursköna miljöer. Fastighetens belägenhet är makalös med karaktäristiska omgivningar. Det genomtänkta bostadshuset utgörs av en funktionell planlösning med ett välutrustat kök som ansluter till den generösa sällskapsdelen. Från sällskapsrummet nås bostadens altan i soligt läge med utsikt över hagmarker. Vidare tre rymliga sovrum, badrum med badkar, gäst-wc med dusch samt groventré med tvättmöjligheter och ett separat pannrum. Den vidsträckta tomten erbjuder oändliga möjligheter med sina plana ytor med gott om fruktträd och bärbuskar. I köksträdgården finns potential till egna odlingar. På fastigheten finns även uppfart med plats för flera bilar samt ett avdelat garage med gott om förvaringsmöjligheter och ett gästrum. Fastigheten är attraktivt belägen i lantligt område med grönskande omgivningar, idealiskt för den som önskar ett boende i en harmonisk miljö med gemytlig grannsämja. Centrala Stallarholmen med dess fulla utbud nås med en kort biltur.

Tosterö Åsby 11, Tosterön, Strängnäs kommun
  • Sön 12 maj kl 13:00
Tosterö Åsby 11, Tosterön, Strängnäs kommun, bild 2
Tosterö Åsby 11, Tosterön, Strängnäs kommun, bild 3

Tosterö Åsby 11

Villa
Tosterön, Strängnäs kommun
Bjurfors Strängnäs
1 795 000 kr
105 m²
4 rum
1 200 m² tomt

På Tosterö Åsby 11 finns denna trivsamma villa med lummig tomt. Bostaden karaktäriseras av charmiga detaljer så som fönster med spröjs, gedigna trägolv och kamin. Det i kombination med den attraktiva belägenheten, endast en kort promenad från strandkanten, lämnar lite att önska. Bostaden utgörs av en social planlösning med ett stort och öppet kök som möter sällskapsrummet med kamin som skapar stämning. Därtill finns tre sovrum samt ett stort badrum. Vinden erbjuder gott om utrymme och kan med fördel inredas som loft. Den grönskande tomten erbjuder flera möjligheter och lämpar sig ypperligt för trädgårdspyssel och lek. På fastigheten finns också en friggebod med gott om förvaringsmöjligheter. Fastigheten är attraktivt belägen i fridfullt område med grönskande omgivningar, idealiskt för den som önskar ett boende i en harmonisk miljö med gemytlig grannsämja. Mycket tilltalande område med promenadavstånd till strandkanten, gemensam badplats samt möjlighet till andel av båtbrygga. Närområdet erbjuder även vackra motionsstråk i skogsmiljö. I området finns flertalet välrenommerade grundskolor samt en etablerad barnomsorg med förskolor.

  • Premium
Tosterö Fagerhult 4, Tosterön, Strängnäs kommun

Tosterö Fagerhult 4

Fritidshus
Tosterön, Strängnäs kommun
Bjurfors Strängnäs
1 595 000 kr
73 m²
3 rum
4 036 m² tomt

På Tosterö Fagerhult 4 finns denna avskilda och harmoniska oas inramad av natur och grönska. Från grusväg nås denna sommardröm som blivit väl omhändertagen. Fastighetens belägenhet är förtrollande i hjärtat av den sörmländska naturen. Omgivningen är karaktäristisk med vackra kuperade landskap och med en kort promenad längs grönskande natur nås Mälarens strand. Det idylliska bostadshuset är effektivt planerat med ett stort och praktiskt kök som leder vidare till sällskapsytor med utgång till altan i härligt solläge. Därtill två sovrum som vetter ut mot den grönskande trädgården samt ett badrum med dusch. Den vidsträckta tomten erbjuder oändliga möjligheter med sina plana ytor i kombination med skogsmiljö. På tomten finns ett rymligt uthus i fyra separata delar, varav tre delar med gott om förvaring och en del med plats för övernattande gäster. Något mer avskilt på tomten erbjuds ett garage samt en jordkällare. Strängnäs stadskärna med charmiga trähus och gästhamn nås på mindre än tio minuter via asfalterad väg. Busskommunikationer finns på promenadavstånd från fastigheten.

Eldsundsstråket 9C, Eldsundsviken, Strängnäs kommun
  • Mån 20 maj kl 17:30
Eldsundsstråket 9C, Eldsundsviken, Strängnäs kommun, bild 2
Eldsundsstråket 9C, Eldsundsviken, Strängnäs kommun, bild 3

Eldsundsstråket 9C

Lägenhet
Eldsundsviken, Strängnäs kommun
Bjurfors Strängnäs
1 795 000 kr
48 m²
2 rum
vån 4/5
4 674 kr/mån
37 396 kr/m²

På Eldsundsstråket 9C finns denna påkostade tvåa om 48 välplanerade kvadratmeter. Bostaden karaktäriseras av ett generöst ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Det i kombination med det oslagbara läget med närhet till allt som kan önskas skapar ett bekvämt boende att trivas i! Lägenheten utgörs av en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober med skjutdörrar, vidare ett fullt utrustat kök med gott om förvaring bakom gråa köksluckor och arbetsyta ovan bänkskiva i laminat. Ljust och öppet sällskapsrum erbjuder gott om plats för matsalsmöbel och sällskapsmöblemang samt utgång till bostadens stora balkong i soligt läge. Därtill ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Läget är otroligt attraktivt med närhet till allt som kan önskas. Bostaden är belägen ett stenkast från badbrygga och båtplatser och med direkt närhet finns trivsamma promenadstråk längs med strandkanten. Med en kort promenad nås centrumkärnan med matbutik, mysiga restauranger och butiker. Strängnäs är gemytligt med sin rika historia och äldre byggnader med charmen bevarad.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Revirvägen 5F, Marielundsviken, Strängnäs kommun
  • Sön 12 maj kl 16:30
Revirvägen 5F, Marielundsviken, Strängnäs kommun, bild 2
Revirvägen 5F, Marielundsviken, Strängnäs kommun, bild 3

Revirvägen 5F

Lägenhet
Marielundsviken, Strängnäs kommun
Bjurfors Strängnäs
1 450 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/2
4 480 kr/mån
26 364 kr/m²

I ett av Mariefreds mest tilltalande områden finns denna trivsamma tvåa om 55 välplanerade kvadratmeter. Bostaden erbjuder en genomgående planlösning med generöst ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck och balkong mot grönskande omgivning. Bostadens lugna och bekväma läge med närhet till natur och sjö skapar ett svårslaget boende att trivas i. Bostaden utgörs av en öppen planlösning där det ljusa och väl utrustade köket möter ett rymligt sällskapsrum med plats för soffgrupp och matsalsmöbel. Generöst ljusinsläpp samt utgång till balkongen i soligt läge. Därtill erbjuds ett inbjudande sovrum med förvaring i flertalet garderober, ett stort badrum med tvättmaskin och torktumlare samt ytterligare förvaringsutrymme i klädkammare. Belägenheten är otroligt attraktiv med närhet till grönskande natur och idylliska promenadstråk längs strandkanten. Med några minuters promenad nås tågstation via vilken du kan ta dig till huvudstaden på en dryg halvtimme. Barnomsorgen i närområdet är god med förskola och Mariefred erbjuder två välrenommerade grundskolor. I centrala Mariefred finns matbutik och staden erbjuder även en gemytlig stadskärna med mysiga restauranger, caféer och butiker.

  • Premium
  • Balkong
  • Energieffektiv
Nygatan 30B, Strängnäs Centralt, Strängnäs kommun

Nygatan 30B

Lägenhet
Strängnäs Centralt, Strängnäs kommun
Bjurfors Strängnäs
2 395 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/4
4 637 kr/mån
31 933 kr/m²

Centralt i Strängnäs på Nygatan 30B finns denna inbjudande trea med balkong. Bostaden erbjuder 75 välplanerade kvadratmeter med tidsenliga materialval. Det oslagbara läget med närhet till stadens fulla utbud av butiker och grönskande omgivningar skapar ett bekvämt boende att trivas i! Bostaden utgörs av en rymlig hall med gott om plats för avhängning, vidare ett fullt utrustat kök i ljust utförande med gott om arbetsyta och förvaring. Sällskapsrum i öppen planlösning mot köket med plats för soffgrupp och tillhörande möblemang. Generöst ljusinsläpp från fönster i två väderstreck samt utgång till bostadens balkong i soligt läge. Bostaden erbjuder också två rogivande sovrum samt ett generöst badrum med tvättmaskin och torktumlare. Belägenheten är otroligt attraktiv med närhet till allt som kan önskas. Endast ett stenkast bort finns resecentrum vilken huvudstaden nås via på knappa femtio minuter. Med en kort promenad är man i centrumkärnan med matbutik, mysiga restauranger och butiker. Strängnäs är gemytligt med sin rika historia och äldre byggnader med charmen bevarad. Idylliska promenadstråk längs strandkanten finns i närheten samt grönskande motionsspår i fantastisk natur.

  • Balkong
  • Hiss
Brunnsåkersvägen 34, Brunnsåker, Strängnäs kommun
Brunnsåkersvägen 34, Brunnsåker, Strängnäs kommun, bild 2
Brunnsåkersvägen 34, Brunnsåker, Strängnäs kommun, bild 3

Brunnsåkersvägen 34

Villa
Brunnsåker, Strängnäs kommun
Bjurfors Strängnäs
3 495 000 kr
145 m²
5 rum
1 503 m² tomt

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR VISNING! På Brunnsåkersvägen 34 finns denna rymliga villa i mycket gott skick. Bostaden karaktäriseras av ljus och rymd med ett generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Därtill kvaliteter som eget pooldäck med tillhörande poolhus. Det i kombination med den attraktiva belägenheten högt i området lämnar lite att önska. Bostaden utgörs av en social planlösning med ett stort och öppet kök som möter matsal med plats för större sällskap. Vidare ett generöst sällskapsrum med gott om utrymme för sällskapsmöblemang. Därtill tre rymliga sovrum, två stora badrum samt separat tvättstuga. Den vidsträckta tomten erbjuder oändliga möjligheter med sina generösa grönytor. Altandäck sträcker sig längs med husets framsida med spabad och utsikt över området. På husets baksida breder ett stort trädäck ut sig med pool och tillhörande poolhus. På fastigheten finns även ett rymligt garage med gott om förvaringsmöjligheter samt uppfart för flertalet bilar. Fastigheten är attraktivt belägen i familjevänligt område med grönskande omgivningar, idealiskt för den som önskar ett boende i en harmonisk miljö med gemytlig grannsämja. Mycket tilltalande område med promenadavstånd till kommunikationer. Trivsamma promenadstråk är belägna endast ett par minuter från bostaden och badplats finns på badrocksavstånd. Centrala Strängnäs med dess fulla utbud av restauranger och butiker nås med en kort biltur. Strängnäs stadskärna är otroligt gemytlig med charmiga trähus och gästhamn.

  • Premium
Kyrkogatan 1A, Strängnäs Centralt, Strängnäs kommun

Kyrkogatan 1A

Lägenhet
Strängnäs Centralt, Strängnäs kommun
Bjurfors Strängnäs
1 750 000 kr
69 m²
2.5 rum
vån 1/2
4 370 kr/mån
25 362 kr/m²

På Kyrkogatan 1A erbjuds ett ljust och välplanerat boende om 69 kvadratmeter. Bostaden karaktäriseras av ett generöst ljusinsläpp från flertalet fönster i tre väderstreck som skapar en känsla av rymd. Det fantastiska läget i kulturhistoriska kvarter kombinerat med närhet till centrala Strängnäs med butiker och kommunikationer skapar ett bekvämt boende att trivas i! Lägenheten utgörs av en rymlig hall med gott om förvaring i garderober, vidare en social planlösning där ett luftigt kök med generösa arbetsytor möter det ljusa sällskapsrummet med gott om utrymme för sällskapsmöblemang. Därtill ett generöst sovrum, badrum med dusch samt en separat groventré. Belägenheten är otroligt attraktiv med närhet till det bästa Strängnäs har att erbjuda, idealiskt för den som ställer höga krav på boendemiljön. Mycket tilltalande område med närhet till service och promenadavstånd till goda kommunikationer. Populära motionsspår och trivsamma promenadstråk är belägna endast ett par minuter från bostaden. Centrala Strängnäs med dess fulla utbud av restauranger och butiker nås med en kort promenad. Strängnäs stadskärna är otroligt gemytlig med charmiga trähus och gästhamn.

Aspö Skarpan 6, Aspö, Strängnäs kommun

Aspö Skarpan 6

Tomt
Aspö, Strängnäs kommun
Bjurfors Strängnäs
595 000 kr
869 m² tomt

Med idylliskt läge mot grönskande ängar är Aspö Skarpan 6 belägen. Omgivningen är karaktäristisk i hjärtat av den sörmländska naturen med kuperade landskap och hagmarker. Området är detaljplanerat och tillåter en byggnadsarea om 180 kvadratmeter i ett plan. Vatten och avlopp tillhandahålls genom samfällighet mot en anslutningsavgift om 50 000 kr. Möjlighet finns till totalentreprenad genom säljaren. Fastigheten är attraktivt belägen i fridfullt område med grönskande omgivningar, idealiskt för den som önskar ett boende i en harmonisk miljö med gemytlig grannsämja. Mycket tilltalande område med promenadavstånd till badplats samt motionsstråk i skogsmiljö. Sommartid erbjuds även mysiga caféer och restauranger i närområdet samt gårdsförsäljning vid säsong. I centrala Strängnäs finns flertalet välrenommerade grundskolor samt en etablerad barnomsorg med förskolor. Från Strängnäs kan huvudstaden nås via tåg på knappa femtio minuter.

Strandbergs väg 11, Stallarholmen, Strängnäs kommun
Strandbergs väg 11, Stallarholmen, Strängnäs kommun, bild 2
Strandbergs väg 11, Stallarholmen, Strängnäs kommun, bild 3

Strandbergs väg 11

Villa
Stallarholmen, Strängnäs kommun
Bjurfors Strängnäs
6 995 000 kr
136 m²
5 rum
974 m² tomt

På Strandbergs väg 11 erbjuds en praktisk och påkostad villa med stor och grönskande hörntomt. Belägenheten är otroligt attraktiv mot natursköna omgivningar. Det genomtänkta bostadshuset utgörs av en ett entréplan med social planlösning och ett välutrustat kök som möter den inbjudande sällskapsdelen. Från sällskapsrummet nås den generösa altanen i härligt solläge. På entréplan återfinns även ett badrum med dusch och en separat tvättstuga. En trappa upp i bostaden finns fyra rymliga sovrum, en stor klädkammare och ett badrum med badkar. Den vidsträckta tomten erbjuder otaliga möjligheter med sina plana ytor med gott om grönskande träd och buskage. På fastigheten finns uppfarter med plats för flera bilar och en carport med anslutande förrådsutrymme. Fastigheten är attraktivt belägen i familjevänligt område, en harmonisk miljö med gemytlig grannsämja. Otroligt tilltalande område med promenadavstånd till centrala Stallarholmen med service och kommunikationer. Populära motionsspår är belägna endast ett par minuter från bostaden, ytterligare trivsamma promenadstråk och badplats finns i närområdet. Välrenommerad skola och förskola er belägen en kort cykeltur bort. Alldeles intill fastigheten är Östa Gård belägen, ett unikt bed and breakfast i herrågrdsmiljö.

  • Premium
Kung Göstas väg 28, Strängnäs Centralt, Strängnäs kommun
  • Sön 12 maj kl 12:00

Kung Göstas väg 28

Lägenhet
Strängnäs Centralt, Strängnäs kommun
Bjurfors Strängnäs
3 995 000 kr
130 m²
5 rum
vån 2/3
7 220 kr/mån
30 731 kr/m²

Centralt i Strängnäs på Kung Göstas väg 28 finns denna öppna och trivsamma lägenhet i två plan om 130 välplanerade kvadratmeter. Bostaden erbjuder smakfulla materialval samt en stor inglasad balkong med sjöglimt. Föreningen tillhandahåller ett gemensamt bastuhus med soldäck samt badbrygga och enbart ett stenkast bort finns sandstrand. Det oslagbara läget ger närhet till allt staden har att erbjuda i form av butiker, trevliga restauranger och grönskande omgivningar. Bostaden utgörs av en rymlig hall med gott om förvaring i skjutdörrsgarderob, vidare ett fullt utrustat kök i tidsenligt utförande med gott om arbetsyta och förvaring. I öppen planlösning mot köket finns sällskapsrum med plats för soffgrupp och tillhörande möblemang samt matsalsmöbel intill fönster. Generöst ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck och utgång till bostadens inglasade balkong med plats för sociala tillställningar. Därtill tre inbjudande sovrum, ett generöst badrum med tvättmaskin och torktumlare samt ytterligare ett badrum med wc och dusch. Belägenheten är otroligt attraktiv med närhet till allt som kan önskas. Med direkt närhet finns trivsamma promenadstråk längs med strandkanten. Med en kort promenad nås centrumkärnan med matbutik, mysiga restauranger och butiker. Strängnäs är gemytligt med sin rika historia och äldre byggnader med charmen bevarad.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Vildsvinsvägen 2A, Marielundsviken, Strängnäs kommun
  • Sön 12 maj kl 13:00

Vildsvinsvägen 2A

Radhus
Marielundsviken, Strängnäs kommun
Bjurfors Strängnäs
3 350 000 kr
117 m²
5 rum
7 298 kr/mån
28 632 kr/m²

Med gemytligt läge i Marielundsviken finns detta trivsamma parhus om 117 välplanerade kvadratmeter med uteplats i soligt läge samt en lättskött tomt. Bostaden erbjuder fönster i tre väderstreck vilket skapar en genomgående känsla av ljus och rymd. Bostadens unika detaljer kombinerat med det tilltalande läget med närhet till natur och sjö skapar ett svårslaget boende att trivas i. Parhusen i Brf Vildsvinet Mariefred uppfördes med en miljömedveten tanke och samtliga lägenheter är utrustade med solceller på tak. Bostaden utgörs av en genomgående planlösning på entréplan där de öppna ytorna badar i dagsljus från fönster i två väderstreck. Det rymliga och fullt utrustade köket i tidsenligt utförande möter en social sällskapsdel med utgång till den trivsamma uteplatsen. Därtill ett badrum med dusch samt en separat tvättstuga. En trappa upp i bostaden finns fyra inbjudande sovrum med förvaring samt ett generöst badrum med badkar. Gott om förvaring invändigt i form av generöst utrymme under trappa samt delvis golvlagd vind, utvändigt finns ett stort förråd på tomten. Bostaden har en egen uppfart med plats för två bilar samt möjlighet till laddning av elbil. Belägenheten är otroligt attraktiv med närhet till grönskande natur och idylliska promenadstråk längs strandkanten. Med några minuters promenad nås tågstation via vilken du kan ta dig till huvudstaden på en dryg halvtimme. Barnomsorgen i närområdet är god med förskola och Mariefred erbjuder två välrenommerade grundskolor. I centrala Mariefred finns matbutik och staden erbjuder även en gemytlig stadskärna med mysiga restauranger, caféer och butiker.

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 14