Kommande

Karin Boyes gata 15

Stockholms kommun Se på karta

7 000 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
79 m²
Biarea
19 m²
Tomtarea
213 m²
Byggår
1983
Driftkostnad
37 800 kr/år
Kommande

*Gavelradhus i mycket bra skick
*Ytskiktsrenovering 2021
*Stor trädäckad altan och balkong med eftermiddag- samt kvällssol
*Uteplats på framsidan med förmiddagssol
*Tre sovrum på samma plan
*Möjlighet till 4 sovrum
*Två renoverade badrum
*Köket renoverades 2010
*Friköpt tomt, man äger sin mark
*Barnvänligt område med bilfri innergård
*Garage i länga
*Isolerat förråd på framsidan.

Välkommen till ett fint gavelradhus med bilfri innergård nära Fruängens centrum och Långbro park. När du kliver in genom entrén så har du köket direkt till vänster som renoverades 2010. Detta är ett stort kök som rymmer trevliga middagsbjudningar. Vardagsrummet är idag stort och luftigt med utgång till balkongen som bjuder på härlig kvällssol. För den stora familjen finns möjligheten att dela av vardagsrummet så man får ett sovrum 4 (se alternativ planlösning för illustration. Badrummet på entréplan renoverades 2012. På det nedre planet finner du tre sovrum som alla har genomgått en ommålning 2021. Badrummet gjordes om 2016 och har golvvärme, dubbel dusch, badkar och en tvättpelare. Det finns även en klädkammare/arbetsrum som tidigare haft funktionen av ett sovrum.

Fastigheten tillhör samfälligheten Turnyren där värme, vatten, bredband, kabel-tv, sophämtning. garage, underhåll vinter/sommar ingår i samfällighetsavgiften på 2 200 kr/månad. Området har en mysig och barnvänlig innergård med lekplats.

Bostaden ligger ett stenkast från Fruängens tunnelbana samt bussterminal med flera busslinjer. 5 minuter med bil till Kungens kurva och promenadavstånd till badplats vid Långsjön. Till City tar du dig på 15-20 min. I närheten av bostaden finns all tänkbar service såsom apotek, bibliotek, systembolag, livsmedelsaffärer samt flertalet butiker. Runt hörnet från bostaden ligger matvarukedjan Lidl. I närheten finns folktandvård, vårdcentral samt dagis, skola och lekparker. Vill du ta en promenad så är det vackra området vid Långbro Park att rekommendera.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten

Kontakta mäklaren

Eddy Lloret

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten
Mäklare Eddy Lloret, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten
0702-64 40 79

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.