Hamra Skogs 120

Storsudret, Gotland Se på karta

3 975 000 kr

Visa bud
Budgivning pågår
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
95 m²
Tomtarea
5 860 m²
Byggår
1855
Driftkostnad
23 520 kr/år

Genuint gotländskt sommarnöje eller permanent boende i vackert kalkstenshus.

På gångavstånd från stranden, i utkanten av det charmiga lilla samhället Hamra på södra Gotland ligger detta underbara ställe, 100 m från bageri och 150 m från en av alla södra Gotlands mysiga krogar. Ursprungligen en telegrafstation från 1855, som nu vinterbonats och inretts med en enorm känsla för detaljer. Boningshuset är på senare tid stilsäkert totalt renoverat med fina materialval. Fönster, dörrar och trappräcke är nya från lokala leverantörer, vitvarorna är högklassiga från b.la. SMEG och det har lagts golvvärme på hela bottenvåningen.
Här finns inte bara en utan två verandor, en riktigt vacker gammal glasveranda, och en välkomnande och enormt charmig bäst-ingång på husets framsida. På baksidan njuter man av solen över fältet och trädgården är vackert uppvuxen med gamla fruktträd, syrén och pioner. Invändigt finns en härlig känsla och rymd, ett av husets två sällskapsrum blickar genom glasräcke ned mot det genomtänkta, vackra köket. Huset präglas av genomgående fina materialval och vackert ljusinsläpp genom djupa fönsternischer. Den nybyggda övervåningen ger ännu utrymme att utforma som man själv vill och lämnas öppen för kommande ägares önskemål och drömmar. Kanske vill barnen ha sitt eget krypin här, kanske ges här plats för gästande vänner och familj.
Extra utrymme för långväga gäster finns i det även i gästhuset som inte kan beskrivas som annat än oändligt charmigt, med sällskapsrum, kök, wc och ett sovrum på hela övre plan. Runt knuten finns både utedusch och utekök.
På tomten finns även en gammal lada som ställer dörren på glänt för kommande fester de kvällar solen inte räcker till under lyktorna i träden bland rosor och lavendel.

Huset har kvar sin genuina charm och är ett riktigt drömställe på Sudret!
Kika in på vår hemsida och se filmen från huset och fler bilder. www.homebydean.se Varmt välkommen.

Läs mer hos mäklaren
Home by Dean fastighetsförmedling