Konvaljestigen 1

Strömsund, Strömsunds kommun Se på karta

850 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
113 m²
Tomtarea
1 092 m²
Byggår
1976
Driftkostnad
24 150 kr/år

Välkommen till denna ljusa och renoverade enplansvilla med bra läge i Strömsund. Villan erbjuder tre sovrum, härliga sociala ytor, kamin och garage.

Med ingång från skyddat markplansläge välkomnas ni in i bostaden av en hall som trivsamt öppnar upp mot det nyrenoverade och rymliga köket från Epoq. Köket har gott om skåp och lådor och kompletteras av flyttbar köksö. Härifrån finns utgång till villans baksida där uteplats enkelt kan anordnas. Bostaden erbjuder tre rymliga sovrum, tvättstuga med groventré, nyrenoverat badrum, klädkammare, WC-rum och ett rymligt vardagsrum. Det är genomgående ljusa ytskikt, Nivellgolv finns installerat och luft/luft värmepump i anslutning till braskaminen gör att värmen sprider sig härligt till villans alla rum.

På tomten finns garage där bilen får plats och här erbjuds även förrådsutrymmen och vedbod. Tomten är grönskande med häck mot vägen och här finns även lusthus och förrådsbod.

Området är lugnt och barnvänligt med närhet till skola och barnomsorg samt nära till friluftsliv. Från villan går man enkelt in till Strömsunds centrum. Bor man i Strömsund är det nära till service. Inom bara några hundra meter finns både hälsocentral och centrum. I Strömsund finns ett flertal förskolor, två grundskolor, ett högstadium och ett gymnasium. Strömsunds centrum har stor variation av butiker att erbjuda och här bor man nära naturen. I det här hemmet är det bara att flytta in, nyrenoverat med bra belägenhet i Strömsund.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Östersund

Kontakta mäklaren

Jim Edelsvärd

Bjurfors Östersund
Mäklare Jim Edelsvärd, Bjurfors Östersund
0725199300