Hobborn 100

Sundborn, Falu kommun Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
89 m²
Tomtarea
3 320 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1800
Driftkostnad
53 219 kr/år

CHARMIGT HUS PÅ LANDET MED STOR GARAGEBYGGNAD OM 102 KVM. Välkomna till Hobborn 100 och detta charmiga hus med lantligt läge! Här väntar ett bostadshus fördelat på 1,5-plan. På entréplan finner ni ett lantligt kök med vedspis och plats för matbord. Trivsamt vardagsrum med eldstad samt tillbyggt trapphus med vackert ljusinsläpp. Rymlig hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor. Stort badrum med dusch och tvättmaskin/torktumlare. Härlig golvvärme i både hall, badrum samt kök. På övre plan finns två sovrum samt ett genomgångsrum som idag används som sovrum. För den som är i behov av extra rum finns ett hus på gården som är förberett för att inreda till gästlägenhet/tonårsrum. Här är det bara för nästa ägare att ta vid. Förberett med indraget vatten/avlopp samt el.

Exteriört väntar en härlig tomt med friliggande uteplats i soligt läge och bra lekyta för barnen. Det stora garaget (uppfört 2015) är idag uppdelat i två delar med garage samt mindre stalldel med två boxar. Utöver detta finns även hönshus, hage för får, vinterhage för hästar och goda förvaringsutrymmen på fastigheten.

Hobborn ligger ca 15 minuters bilfärd från centrala Falun och med direkt närhet till populära och idylliska Sundborn. I området finns fin natur och trevliga motionsvägar. Sundborn är den perfekta kombinationen av bykänsla men ändå på kort pendlingsavstånd från Falun. Byn är i ett expansivt skede och erbjuder idag bland annat mataffär, skola och en rad nya fritidsanläggningar som multiarena, fotbollsplan, skateboardramp, hinderbana, cykelbanor, skidspår mm.

Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Falun

Kontakta mäklaren

Johanna Björkman

Svensk Fastighetsförmedling Falun
Mäklare Johanna Björkman, Svensk Fastighetsförmedling Falun
+46733887712

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.