Sundomsvägen 824

Sundom, Luleå kommun Se på karta

3 295 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
115 m²
Tomtarea
4 431 m²
Byggår
1975
Driftkostnad
42 102 kr/år

Välkommen till Laduviken och ett fritidshus med året-runt-standard beläget på en stor, fantastisk strandtomt i söderläge, endast ca 30 minuter från Luleå centrum. Fastigheten har en friköpt och insynsskyddad tomt på 4.431 kvm med stor gräsmatta ända ner till vattnet, samt ett antal byggnader på tomten.
Den härliga strandtomten och den fantastiska utsikten gör detta till en härlig boendemiljö.

Det är öppen och trivsam planlösning i samvarodelen.
Stort, härligt kök med ljus inredning, kakel ovanför diskbänken, trevlig köksö och öppen planlösning mot vardagsrummet och intilliggande allrum.
Intilliggande allrum har stora fönsterpartier och härlig utsikt mot vattnet. Från allrummet finns utgång till den stora altanen på ca 52 kvm i söder som vetter mot trädgården och har härlig utsikt mot vattnet.
Den stora altanen avslutas med stora platsbyggda planerings-/odlingslådor för t ex en köks-/kryddträdgård. Söderläget ger även möjlighet att odla tomater.
Två sovrum i varierande och bra storlek, ett av dessa sovrum är byggt (2003) och har stora fönsterpartier med fantastisk utsikt mot vattnet. Stort badrum med wc, dubbla handfat, badkar, dusch och fönster. Separat toalett med wc, handfat och fönster.
Tvättstugan har tvättmaskin, torktumlare, automatsäkringar, varmvattenberedare, avhängningsmöjlighet för tvätt, hylla och utrymme för klädförvaring.
Stor entréhall, utbyggd (2003) med platsbyggd bänk, garderob med skjutdörrar och stora fönsterpartier med härlig utsikt mot vattnet.

På tomten finns en stor gäststuga på ca 40 kvm med 2 rum varav ett med öppen spis. Vid vattnet och badbryggan finns en klassisk gammal timring (första byggnaden på tomten) med sovmöjlighet, braskamin, el och vedeldad bastu. Det står även ett stort växthus med kamin på tomten dit det är draget el. På sidan av huset finns en nedgrävd jordkällare (ca 2012) där det går att förvara livsmedel året om. Fastigheten har även flera förråd samt ett hönshus.
Möjlighet att lägga en brygga för mindre båtar.

Övriga renoveringar: Bredband via fiber är indraget. Nytt plåttak på bostadshuset i samband med utbyggnaden av huset (2003). Mekanisk frånluft installerat (90-tal). Nytt avlopp installerat (2015). 3-glas fönster i utbyggda delen (2003).
Området Laduviken är inte reglerat av detaljplan.

Varmt välkommen att anmäla er till visning!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Luleå

Kontakta mäklaren

Catharina Öystilä

HusmanHagberg Luleå
Mäklare Catharina Öystilä, HusmanHagberg Luleå
070-311 21 65