HusmanHagberg Luleå

HusmanHagberg Luleå

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Backgatan 21, Östermalm, Luleå kommun
 • Tis 13 jun kl 14:00

Backgatan 21

Lägenhet
Östermalm, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå

1 550 000 kr

72 m²

3 rum

4 868 kr/mån

21 528 kr/m²

Välkommen till Östermalm och en mysig lägenhet två trappor upp! Här bjuds du på 72 välplanerade kvadratmeter och fina sociala ytor. Lägenheten har ett härligt ljusinsläpp och stilfullt kök i grått med svarta detaljer. Enhetlig fiskbensparkett löper genomgående mellan vardagsrum och sovrum. Fint badrum från 2014 med våtrumsmatta och tapet. Med en fin innergård i syd/västläge blir denna lägenheten med centrumnära läge ett härligt boende! Bilplats går att överta för köparen! Här på fina Östermalm har du bekvämt gångavstånd till centrum med allt vad det har att erbjuda. Bra kommunikationer med buss och fina promenadstråk i närheten.

 • Plus
Rödhakegränd 8, Hertsön, Luleå kommun

Rödhakegränd 8

Villa
Hertsön, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå

1 695 000 kr

110 m²

4 rum

292 m² tomt

Välkommen till Rödhakegränd 8! På lugn och trevlig slinga ligger detta välhållna kedjehus med ny fasad, nytt tak och delvis bytta fönster! Entréplan består av kök, vardagsrum, gäst-wc och hall/groventré. Förråd och garage ligger i praktisk anslutning. Övre plan har tre sovrum varav ett har access till husets balkong. Ett rymligt badrum finns också på detta våningsplan. Här har säljarna lagt krut på det viktigaste vid renovering och sparat valet av nya ytskikt till nästa ägare! Hertsön är det största bostadsområdet i Luleå utanför Centrum, både till ytan och till befolkningsmängden. Här finns Hertsö Idrottsplats med tre fotbollsplaner i naturgräs, konstgräs och grus, tennisplan och bangolf. Om vintrarna görs konstgräsplanen om till bandyplan och en ishockeyrink sätts upp där tennisplanen annars står. Livsmedelsbutik, restauranger, frisörer och en kiosk. Här finns även bibliotek, badhus och fritidsgård. Vid Hertsö centrum finns två kyrkor; Evangelisk-lutherska Hertsö kyrka och en læstadiansk kyrka. En lågstadieskola (F-3), en låg- och mellanstadieskola (F-6) och en mellan- och högstadieskola (4-9). Här finns förskolor och ett vård- och omsorgsboende. Hertsön har en hälsocentral. Längst ut på Hertsön vid koloniträdgårdarna ligger Hertsö Miljögård. Cykelvägen är det cirka 5 km från Luleå centrum. Hit kan du komma för att fika gott hembakat, smörgåsar eller våfflor. Miljön är lantlig med växthus och köksträdgård, till och med skogsmiljön kring gården är anpassad för personer med funktionsnedsättning.

Björkgatan 25, Bergviken, Luleå kommun

Björkgatan 25

Lägenhet
Bergviken, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå

1 700 000 kr

63,5 m²

2 rum

2 662 kr/mån

26 772 kr/m²

Varmt välkommen till denna ljusa gavel-tvåa bekvämt belägen i markplan och med fönster i tre väderstreck. Fint kök med luckor i ekfanér och svart kakel ovan bänkskiva samt infällda spotlights i taket. Ljus matplats med fönster (endast gavel-lägenheterna som har fönster här) och bardisk som separerar matplats från vardagsrum. Vardagsrummet har även det ett extra fönster tack vare gavel-läget och utgång till den stora inglasade balkongen. Rymligt sovrum med laminatgolv, ljusa väggar och gott om garderober. Helrenoverat badrum med dusch, hall med klinkergolv och rymlig klädkammare. HSB:s Brf Nejlikan är en mycket stabil och välskött förening med nyrenoverad bastu och relax samt ett ordentligt utrustat gym, nyrenoverat uthyrningsrum m.m. Lägenheten har låg månadsavgift där både kabel-tv, bredband och bostadsrättstillägg till hemförsäkringen ingår. Möjlighet till snabbt tillträde. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Söriviken 72, Sandön, Luleå kommun

Söriviken 72

Fritidshus
Sandön, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå

995 000 kr

45 m²

2 rum

1 800 m² tomt

Välkommen till en stuga på populära sandön i ett fantastiskt läge med utsikt över havet! Stugan är ca: 45 kvm, byggd ca: 2003. Stugan inrymmer vardagsrum med öppenspis (med insats), sovrum och kök med indraget sommarvatten, kyl och spis (gasol). Utanför stugan finns en vidbyggd altan med utsikt över sandstranden och havet. På tomten står även en sovstuga från ca: 2013 samt en länga med förråd, utedass och bastu. Stugan omges fantastisk natur i form av skog och hav, här kan man avnjuta somrarna i bästa skärgårdsläget! Nedanför stugan finns en sandstrand och en brygga som delas med närmaste grannen. Sandön är en populär ö i Luleå skärgård med både restaurang och turbåtstrafik. Om man inte har båt kan man även ro över i tjuvholmsundet och på så vis ta sig via öns sand/grusvägar via t.ex. fyrhjuling. Här finns även närhet till turbåtar och restaurang. Stugan säljes i befintligt skick. I köpet ingår möbler m.m. förutom vissa personliga saker. Boka visning via hemsidan. Man tar sin egen båt till Björnehällviken, eller direkt till Söriviken. Har man inte båt kontakta mäklaren!

Snövägen 115, Björkskatan, Luleå kommun
 • Budgivning pågår
Snövägen 115, Björkskatan, Luleå kommun, bild 2
Snövägen 115, Björkskatan, Luleå kommun, bild 3

Snövägen 115

Lägenhet
Björkskatan, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå

1 250 000 kr

47 m²

1 rum

2 527 kr/mån

26 596 kr/m²

Välkommen till en mycket fin 1:a på 47 kvm med stenlagd uteplats och fint läge mot innergården och egen ingång i markplan. Trevlig och välkomnande hall med stor garderobsdel. Helt nyrenoverat kök (2023) med ljusa köksluckor och gott om förvaringsmöjligheter, diskmaskin och matplats. Det är ett rymligt allrum med stora fönster och fint ljusinsläpp. Här finns även utgång till lägenhetens baksida. Stort badrum som smakfullt helrenoverats 2023. Bredband via fiber och kabel-tv (grundutbudet via ComHem) ingår i avgiften. Solid HSB-förening beläget i lugnt område. Till lägenheten hör ett förråd som är praktiskt beläget i trapphuset intill entrén. Dessutom finns extra förråd att hyra med kösystem. I föreningen finns tillgång till bastu, övernattningslägenhet, tvättstugor, grovtvättstugor, samlingslokal, hobbyrum. Föreningen har motorvärmarplatser, carportplatser, parkeringshus och garageplatser med kösystem. Möjlighet att hyra släp. Kostnadsfria gästparkeringar. Mycket populärt område med närhet till mataffär, gym, hälsocentral, apotek, bibliotek, konditori, restauranger. Närhet till Universitetet är en stor fördel. I området finns fina promenadstråk och närhet till Ormberget med goda träningsmöjligheter. Varmt välkommen till visning, antingen öppen visning med föranmälan, bokad visning eller digital visning!

 • Premium
 • Uteplats
Böle 448, null, Luleå kommun

Böle 448

Villa
Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå

1 550 000 kr

120 m²

4 rum

1 364 m² tomt

Välkommen till livet på landet! Här har du skoterspåret runt knuten vintertid och sommartid är du omgiven av ängar. Fin utsikt ner mot älven har du året om. Huset är en trevlig villa bestående av 4 rum och kök samt ett rymligt garage om ca 64 kvm. Två altaner, en på var sida om huset för möjlighet till sol hela dagen! Nuvarande ägare har genomfört en hel del renoveringar från 2008 och framåt såsom nytt tak 2020/2021, badrum på övre plan 2018, garage 2016, två altaner m.m På tomten finns även ett kallförråd som är uppfört 2021. Vattenburet värmesystem installerat 2016 (Baxi multiheat 15kw) Fiber är indraget. Ny vattenpump och hydrofortank 2023. Kontakta ansvarig mäklare för visning!

 • Plus
Blåbärsstigen 12, Hertsön, Luleå kommun
 • Borttagen före visning

Blåbärsstigen 12

Radhus
Hertsön, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå

1 595 000 kr

123 m²

6 rum

390 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Plus
Furumovägen 13, Lövskatan, Luleå kommun
 • Budgivning pågår

Furumovägen 13

Lägenhet
Lövskatan, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå

1 195 000 kr

55 m²

2 rum

3 300 kr/mån

21 727 kr/m²

Välkommen till Lövskatan och denna snyggt renoverade 2:a om 55 m2 med stor balkong i bästa solläge. Lägenheten är mycket välplanerad och har goda förvaringsmöjligheter. Genomgående ljusa ytskikt och enhetligt parkettgolv i hela lägenheten. Modernt kök med ljusgråa luckor och plats för matgrupp. Generöst vardagsrum med utgång till den stora balkongen i bästa syd/västläge. Ljust och luftigt sovrum med förvaring i en stor garderob. Renoverat badrum med våtrumsmatta och våtrumstapet i stilrena färgval. Låg boendekostnad tack vare att värme, VA, kabel-tv, parkeringsplats med elstolpe & hushållsel inkluderas i månadsavgiften! Boka visning via hemsidan eller kontakta mäklaren!

 • Plus
 • Balkong
Teknikergatan 7, Skurholmen, Luleå kommun

Teknikergatan 7

Lägenhet
Skurholmen, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå

1 250 000 kr

80 m²

3 rum

4 948 kr/mån

15 625 kr/m²

Välkommen till Skurholmen och denna helrenoverade 3:a om 80 m2. Lägenheten ligger i ett lugnt och avskilt läge med utsikt mot Skurholmsberget, med promenadavstånd till affärer och centrum. Den trevliga planlösningen erbjuder öppna ytor mellan vardagsrum och kök, fint ljusinsläpp samt två sovrum av bra storlek med gott om plats för förvaring. Köket har ljusa luckor och goda arbetsytor. Helkaklat badrum. Brf Teknikergatan är en liten, familjär förening, med en trevlig baksida där man bland annat kan grilla på gården. Natursköna Skurholmsberget finns precis runt knuten. Skurholmen är ett populärt och stadsnära område med cykelavstånd till centrum. På Skurholmen finns en LM-skola (F-6), fyra förskolor samt ett vård- och omsorgsboende.

Sandgrundsvägen 23, Jämtön, Luleå kommun
 • Imorgon kl 18:00

Sandgrundsvägen 23

Villa
Jämtön, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå

1 995 000 kr

125 m²

4 rum

1 951 m² tomt

Välkommen till en fin villa med stort fristående garage! Det första du möter är en riktigt rymlig hall där det finns gott om plats för avhängning och förvaring, här är det ett praktiskt klinkergolv med golvärme. Det lantliga köket har en stor matplatsdel och fönster i tre väderstreck för ett härligt ljusinsläpp och här finns gott om plats för social samvaro. Även i vardagsrummet har du ett fint ljusinsläpp med fönster i två väderstreck. De tre sovrummen ligger på övre plan och samtliga är i bra storlek. Nuvarande ägare har utfört löpande underhåll och renoveringar. Stor altan och grillplats på gården från vilka man har fin utsikt. Jordvärme Fiber. I Jämtön finns en förskola. I grannbyn Vitå finns F-6 friskola Läs mer om "Jämtön, ön på fastlandet" på jamton.se/jamton

 • Plus
Lingonstigen 19, Kallkällan, Luleå kommun
 • Imorgon kl 16:45

Lingonstigen 19

Lägenhet
Kallkällan, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå

1 295 000 kr

84,5 m²

3 rum

3 903 kr/mån

15 325 kr/m²

Välkommen till en 3:a med inglasad balkong på populära Lingonstigen! Bostaden består av kök med plats för matbord och även ett sideboard, skänk eller annat möblemang, ett rymligt vardagsrum med parkettgolv, två sovrum - vardera av bra storlek. Från ett av sovrummen har du access till den inglasade balkongen. Både badrum och liten wc finns, badrummet har kaklade väggar och våtrumsmatta på golvet. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Plus
 • Balkong
Sjögatan 5B, Bergviken, Luleå kommun

Sjögatan 5B

Lägenhet
Bergviken, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå

1 295 000 kr

71,5 m²

3 rum

3 842 kr/mån

18 112 kr/m²

Lägenhet med renoveringsbehov på Bergviken! Lägenheten har ett trevligt läge en trappa upp i huset och har tack vare sitt hörnläge ett fint ljusinsläpp. Brf Snöklockan är en mycket välskött förening som ligger bra till på Bergviken med närhet till både centrum, LTU och matbutiker. Busshållplats finns nära intill. I husets källarplan finns tillhörande förråd, tvättstuga och skyddsrum som används för cykelförvaring. Inom föreningen finns även bastu med relax, grovtvättstuga, hobbyrum och gemensam grillplats. Läs gärna mer om föreningen på deras hemsida: www.hsb.se/norr/brf/snoklockan/ Lägenheten står tom och obebodd. Tillträde enligt överenskommelse. Anmäl intresse nu för att komma på visning!

 • Balkong
Småbåtsgatan 8A, Centrum, Luleå kommun

Småbåtsgatan 8A

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå

5 995 000 kr

94,5 m²

3 rum

4 897 kr/mån

63 439 kr/m²

Underbar trerummare i fantastiskt frontläge i Kuststad! Modern lägenhet i nyskick med två rymliga balkonger, varav den ena är stor och välvd med makalös utsikt mot vattnet och hamnen! Den tilltalande planlösningen erbjuder alla bekvämligheter, bland annat ett stilrent Ballingslövkök med öppen planlösning mot vardagsrummet, ett rymligt badrum inrett med klinker och golvvärme samt egen bastu. Genomgående ligger ett fint, enhetligt parkettgolv. Två sovrum av bra storlek, varav det ena med garderobsvägg och gott om plats för dubbelsäng. Lägenheten har flertalet fina tillval, se bifogad tillvalslista! Kuststad är ett attraktivt bostadsområde med oslagbart läge i Luleås Södra Hamn. Bo centralt i Luleå med närhet till det mesta, men samtidigt med skärgården utanför fönstret. Etapp 2 består av två huskroppar med totalt 104 moderna lägenheter, garage under husen med hiss direkt upp till lägenheterna. Föreningens fina gemensamma utrymmen består av bastu/relax med mindre köksdel, övernattningsrum och tvättstuga. Brf Kuststad 2 ligger vackert belägen intill havet och ettans båthamn, kort promenadavstånd in till stan och dess utbud. Välkommen på visning, boka via hemsidan eller kontakta mäklaren!

 • Balkong
 • Hiss
Sandviksgatan 78B, Centrum, Luleå kommun
 • Tor 8 jun kl 14:00

Sandviksgatan 78B

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå

1 595 000 kr

69,5 m²

3 rum

3 464 kr/mån

22 950 kr/m²

Ljus och fin 3:a mitt i centrum! Med ett insynsskyddet läge på våning 3 finns detta trevliga boende om 69,5 m². Lägenheten har ett genomgående ljusinsläpp genom hela lägenheten. Väl tilltaget vardagsrum med utgång till inglasad balkong i soligt söderläge. Tillhörande lägenhetsförråd finns på vinden samt ett mindre förrådsutrymme i källaren. Låg avgift om endast 3 464 kr där värma, va, bredband, kabel-tv och bostadsrättsförsäkring ingår! Brf Berget är en centralt belägen förening med låga avgifter. Föreningen har en mysig uteplats på sin innergård med utemöbler och grillmöjligheter. I husets källare finns välutrustad tvättstuga, mycket fin bastu/relax samt allrum som kan hyras för övernattande gäster. Boka visning via hemsidan eller kontakta mäklaren!

 • Plus
 • Balkong
Skeppsbrogatan 9A, Centrum, Luleå kommun

Skeppsbrogatan 9A

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå

3 995 000 kr

120 m²

3 rum

5 410 kr/mån

33 292 kr/m²

Stor sekelskifteslägenhet om 120 väldisponerade kvadratmeter med en underbar takhöjd där tidstypiska originaldetaljer, såsom takstuckaturer och takrosetter, finns bevarade. Genomgående i lägenheten återfinns ett vackert fiskbensparkettgolv och ljusa ytskikt. Det stora vardagsrummet ligger på hörnet av byggnaden och är en del av det ståtliga tornet som syns från utsidan. Här finns även en vacker kakelugn (ombyggd till öppenspis) som är fullt fungerande och eldningsbar och de stora fönstren ger ett härligt ljusinsläpp. Två rymliga sovrum finns och i vardera av dem finns öppenspisar (godkända och eldningsbara). Det mycket generösa köket har inredning från HTH, stora fönster och mycket goda möjligheter för möblemang för stora sällskap. Badrummet har renoverats med kakel på väggarna och klinker på golvet. Trevlig förening med låg avgift och gemensamma utrymmen såsom tvättstuga, bastu, hobbyrum, samlingslokal och cykelförråd samt separat barnvagnsförråd på gården. Bredband via fiber, Lunet. Fint läge i centrum och närhet till fina promenadstråk längs vattnet, isvägen vintertid, populära restauranger och båthamn.

Bergnäsvägen 13A, Bergnäset, Luleå kommun
 • Tor 8 jun kl 16:30

Bergnäsvägen 13A

Lägenhet
Bergnäset, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå

1 695 000 kr

75 m²

3 rum

3 453 kr/mån

22 600 kr/m²

Välkommen till en smakfullt renoverad 3:a och stor inglasad balkong. Direkt du kommer in i hallen möts du av ett vackert klinkergolv innan det övergår i det enhetliga golv som löper tröskelfritt genom lägenheten. Rymligt vardagsrum med plats för såväl soffa, matgrupp och annat möblemang, här hittar du också utgången till den stora inglasade balkongen som kan nyttjas från tidig vår till sen höst. Det fina köket har maskinpark i rostfritt och gott om praktiska arbetsytor. Bostaden inrymmer två sovrum av bra storlek varav det ena har tillgång till en mindre walk-in-closet och det andra har inbyggda garderober för bra förvaring. Fräscht badrum med kakel och klinker, här är ytan maxad så även en tvättmaskin får plats! I källarplan på Bergnäsvägen 15A finns tvättstuga, cykelförråd och en fräsch bastu som är renoverad på senare år. I föreningen finns ytterligare 1st tvättstuga, övernattningsrum samt en gemensam uteplats på gården. I månadsbeloppet 5213 kr ingår el, VA, värme, kabel-TV, bredband, balkongavgift samt bostadsrättstillägg. Hemförsäkring och avgift för ev. parkering tillkommer. Bergnäset är ett mycket attraktivt område med goda bussförbindelser till centrum och vidare till Luleå Tekniska Universitet. På Bergnäset finns skolor, förskolor, matbutik, hälsocentral, restauranger, fina promenadstråk mm.

 • Plus
 • Balkong
Lövgatan 5, Bergviken, Luleå kommun
 • Budgivning pågår

Lövgatan 5

Lägenhet
Bergviken, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå

1 495 000 kr

59,5 m²

2 rum

2 427 kr/mån

25 126 kr/m²

Letar du en bostad att renovera efter egen smak? Här finner du en tvåa med stor potential. Lägenheten är belägen på våning ett, en trappa upp i byggnaden, med hörnläge vilket ger ett trevligt ljusinsläpp genom fönster i tre väderstreck. Du välkomnas in i en hall med förvaringsmöjligheter i två garderober, längre in i hallen finns matplats med utgång till den inglasade balkongen. Direkt till vänster om entrén ligger sovrummet med flertalet garderober längst ena sidan av rummet, därefter kommer badrummet och längre in till vänster i anslutning till matplatsen finns köket. Längst in till höger finns vardagsrummet med fönster i två riktningar. Bostaden är belägen på Bergviken, ett mycket populärt område med goda bussförbindelser samt närhet till Luleå centrum och Universitetet. På promenadavstånd finns bland annat matvarubutiker och ett mysigt fik. Brf Resedan är en stabil och välskött förening med god ekonomi och i den låga månadsavgiften ingår såväl värme, vatten, tv (grundutbud) och bostadsrättstillägg. Missa inte möjligheten att forma lägenheten till just din. Välkommen att anmäla dig till visning!

 • Plus
 • Balkong
Stormviksvägen 104, Brändön, Luleå kommun

Stormviksvägen 104

Fritidshus
Brändön, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå

1 295 000 kr

1 000 m² tomt

Välkommen till Kråkgrundet och ett fantastiskt tillfälle att förvärva en helt egen ö! Ön ligger bra belägen nära fastlandet, det går att ta sig hit med skoter eller båt beroende på årstid, det går även utmärkt att promenera den korta sträckan över isen. Vattendjupet är bra hela vägen in till ön vilket ger möjlighet att lägga till även med större båtar i direkt närhet till ön. Det finns två hamnar att utgå ifrån, Stormvikens med 10 platser samt Brändö Hamn med 62 platser. Huvudstuga, bastu, utedass finns på ön, samtliga byggnader med stora renoveringsbehov. En sovstuga som är i ok skick finns. Här kommer du riktigt nära naturen med bra fiske och ett rikt fågel- och djurliv, det finns till exempel möjlighet att se vikaresälen som finns i Norra Bottenviken året om. Att ha närhet till isen där man kan njuta av vår fantastiska vårvinter, "den femte årstiden," är lika underbart som att vistas härute sommartid. Även resterande del av vinterhalvåret inbjuder in till många vinteraktiviteter i skärgården och det finns goda chanser att få se det magiska norrskenet. Vill du komma på visning? Hör av dig till ansvarig mäklare redan idag! .

Antnäs, Antnäs, Luleå kommun

Antnäs

Övrigt
Antnäs, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå

1 495 000 kr

Nu finns möjligheten att föranmäla intressen för nybyggda industriportar eller båtförvaring alldeles intill Älvsbyvägen i Antäs. Vid Ica Nära uppförs de nyproducerade facken/fastigheterna med en golvyta på 72kvm. Gediget byggnad anpassad för vårt klimat med betonggolv dimensionerat för att klara tunga fordon. Tillvalsmöjligheter finns med entresolplan vilket ger en total yta på 105kvm. Oavsett företagare eller privatperson ger industriportarna möjligheter till olika användningsområden. Kontor, förvaring eller hobbyverksamhet kanske det klassiska garaget hägrar. Finns behov av större ytor kan detta tillgodoses. Artic Properties har sin grund i norrbottnisk byggindustri och bygger utifrån våra kunders önskemål och de förutsättningar som finns för det unika objektet. Byggsätt Betongplatta 120mm på mark med 200mm cellplast isolering under, en 6m påkörningsbar golvränna gjuts in i golvet. Sockelelement 0,8m höga skyddar mot skador från snöröjning. Väggar utförs av Paroc elementen 200mm tjocklek. Fönster i de 4x4,5m stora vikportarna ger ljusinsläpp. Grundbelysning ingår och möjlighet att välja tilläggs belysning finns. Stålstomme med 280mm isolerat papptak. Brandklassade innerväggar av Paroc Element skiljer facken åt. En solcells installation på yttertak utförs som kan nyttjas av samfälligheten. Kommunalt VA med gemensam oljeavskiljare samt fiber och eget el abonnemang finns till varje fastighet. Skulle kök eller wc önskas finns som tillvalsmöjligheter. Som köpare är din fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för VA, fastighetsförsäkring, yttre skötsel, ekonomisk förvaltning av gemensamhetsanläggningen, samt service för oljeavskiljare. Kostnad för samfälligheten är ca 1 000 per månad Kom ihåg att moms kan lyftas tillbaka för momsregistrerade verksamheter på den del som innefattar byggkostnaderna. Tillval Värmepump luft/luft. Önskas fastigheten uppvärmd kan luftvärmepump installeras. Installation av luftvärmepump med tillhörande dräneringstråg. Pumpen är försedd med filter för luftrening. Wc och/eller trinettkök. Komplett Wc med tillhörande porslin och sakvaror. Trinett kök bestående av spisplatta kyl och diskho med överskåp. Extra våningsplan/entresol. Extra våningsplan finns som tilläggsbeställning. Trapp löper upp till entresolplan med heltäckande vägg som skärmar av övervåning med ljusinsläpp via fönster. Entresolplanet ger lokalen tillkommande yta på 35m2. Tilläggsbelysning. Lokalen är utrustad med grundbelysning men kan förses med utökad belysning om behov finns. Elektrisk portstyrning. Motoriserad port Extra fönster Extra fönster installeras i port för ökat ljusinsläpp. Följande Ingår i priset på 1 495 000 kr varav möjligt momsavdrag för företag 255 000kr Mått invändigt 12 x 6 m (72 m2) Takhöjd vid port 6M Takhöjd vid bakvägg 6,5 Vikportar 4-delade 4x4,5M - Körbar Golvränna. - Grundbelysning. - Anslutningspunkt för Wc och trinettkök. - Varje port är egen brandcell. - Väggbeklädnad väggelement av plåt och stenull Tillvalsmöjligheter Värmepump luft/luft - 32 000kr exklusive moms Wc - 39 000kr exklusive moms Trinettkök - 105 000kr exklusive moms Entresolplan - 130 000kr exklusive moms Tilläggsbelysning - Enligt lämnad offert

Öhemsvägen 28, Gammelstad, Luleå kommun

Öhemsvägen 28

Villa
Gammelstad, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå

2 795 000 kr

122 m²

4 rum

976 m² tomt

Varmt välkommen till denna hemtrevliga villa i fantastiska Gammelstad. Hus med smart planlösning som ger möjlighet till 4 sovrum om så önskas. Fräscht kök med smidig köksö, fantastiskt badrum med egen relax och bastu. Gammelstad ligger cirka 1 mil nordväst om Luleå centrum med Södra Sunderbyn och Storheden som närmsta grannar. Här finns tre skolor, Stadsö Centrum med badhus, sporthall, fritidsgård, butik, bank, restaurang och vårdcentral. I Gammelstads kyrkstad finns Norrlands störta medeltida stenkyrka från 1492 och runt om kyrkan ligger 405 idylliska kyrkstugor. I kyrkbyn finns restauranger, mysiga caféer och Friluftsmuseet Hägnan. Varmt välkomna på visning!

Sjöfartsgatan 5, Svartöstaden, Luleå kommun

Sjöfartsgatan 5

Villa
Svartöstaden, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå

6 995 000 kr

180 m²

8 rum

980 m² tomt

Välkommen till Svartöstaden och denna fantastiska arkitektritade suterrängvilla ! Villan är byggd i funkisstil och har ett mycket attraktivt läge med fin utsikt över vattnet och Sandön. Den insynsskyddade tomten har flera uteplatser i bästa sydvästläge, en stor trädäckad altan samt trapp upp till terrasser som nås från både ut- och insidan. Här finns också grillplats och en lekstuga. Här finns stora umgängesytor, generös takhöjd och fantastiska fönsterpartier. Genomgående har villan påkostade materialval och är fördelad i totalt fyra etager där entréplan erbjuder en öppen och social planlösning med vardagsrum, matrum, kök, och toppmodernt helkaklat badrum. I sutterängplan finns ett allrum med anslutande altan, atelje, två sovrum, tvättstuga, bastu och förråd. Källaren är inredd med bland annat två sovrum. Genom åren har villan genomgått omfattande renoveringar, bland annat bytt yttertak(2008), 3-glasfönster(2008), fjärrvärme och fiber är indraget. Dubbelgarage med fjärrstyrda portar och en rymlig garageuppfart med plats för flertal bilar. Villan har överlåtelsebesiktats.

Ringgatan 11, Skurholmen, Luleå kommun
Ringgatan 11, Skurholmen, Luleå kommun, bild 2
Ringgatan 11, Skurholmen, Luleå kommun, bild 3

Ringgatan 11

Villa
Skurholmen, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå

6 800 000 kr

158 m²

5 rum

1 697 m² tomt

Varmt välkommen till denna mycket väl omhändertagna och välrenoverade villa på trevliga och familjevänliga Skurholmen! Ta chansen att förvärva villan som ursprungligen upprättades omkring år 1860 och som varsamt renoverats genom åren. Villan har genomgående fina, harmoniska färgval och enhetliga golv. De flesta rummen har fönster i två väderstreck vilket ger hela huset en ljus och härlig känsla! Huset erbjuder 5 rum och kök, trevlig balkong, härlig relax med golvvärme, rymlig tvättstuga och förråd på källarplan. Rymlig, insynsskyddad gård med ett stort garage om 105m² och 3,1m invändigt i takhöjd samt tre motordrivna portar från Hörmann. Skurholmen är ett mycket trivsamt och lugnt bostadsområde med närhet till det mesta! Här bor du familjevänligt med både skola och förskola i området, närhet till Ormbergets motions- och friluftsanläggning och Skurholmsfjärden med härliga promenadstråk och utegym. Bra kommunikationer till både Universitetet och Luleå Centrum! Här finns fiber, fjärrvärme och nyare fjärrvärmeväxlare från 2019. Huset är även besiktigat, kontakta ansvarig mäklare för att ta del av protokollet. Missa inte chansen att bli ägare till ett av Skurholmens ståtligaste villor! Anmäl ditt intresse redan nu till ansvarig mäklare!

 • Premium
Sandöviken 113, Sandön, Luleå kommun

Sandöviken 113

Tomt
Sandön, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå

350 000 kr

1 525 m² tomt

Nu finns möjligheten att köpa tomt på populära Sandön! Sandön är en populär ö i Luleå skärgård som är både lättillgänglig och trivsam. Om man inte har båt kan man även ro över i Tjuvholmsundet och på så vis ta sig via öns sand/grusvägar via t.ex. fyrhjuling. Denna tomt ligger i gångavstånd från Tjuvholmsundet. På andra sidan Sandön finns även en restauranganläggning med en populär badstrand samt turbåtstrafik. Tomten är belägen på en höjd och har fantastisk utsikt över havet. Förhandsbesked på fritidshus finns, se bifogade dokument på hemsidan. Vintertid finns upplogad, kommunal bilväg över isen, så tomterna finns idag tillgängliga att att åka ut och titta på när man vill. Det kommer vara skyltat efter fredag 3/3.

 • Plus
Rågvägen 10, Gammelstad, Luleå kommun

Rågvägen 10

Villa
Gammelstad, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå

3 295 000 kr

147 m²

8 rum

833 m² tomt

Trevlig enplansvilla i ett lugnt och barnvänligt område i populära Gammelstad. Välplanerad planlösning med fina samvaroytor och möjlighet upp till 6 sovrum. Rymligt u-format kök med stor matplatsdel. Vardagsrummet är väl tilltaget med fint ljusinsläpp och utgång till altan. Trivsam gillestuga med murad öppenspis. 5 sovrum i bra storlekar. Helkaklat badrum och gäst-wc, tvättstuga med groventré. Gott om förvaringsutrymmen. Lättskött tegelfasad. Fjärrvärme och garage. I Gammelstad finns skola och förskola, mataffär, hälsocentral, tandläkare, restauranger, badhus med gym och den populära badstranden Storsand. Närhet till Gammelstads centrum, Storhedens handelsområde samt Sunderbyns Sjukhus. Varmt välkommen på visning!

Väringgatan 1, Lulsundet, Luleå kommun
 • Budgivning pågår

Väringgatan 1

Villa
Lulsundet, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå

5 995 000 kr

78 m²

915 m² tomt

Fin villa belägen på solig hörntomt. Nedre plan består av hall, kök, vardagsrum, två sovrum samt badrum. Övre plan är förberedd för färdigställande av inredning, i dagsläget är ytterväggarna isolerade och gipsade. Nu finns möjligheten att inreda precis enligt egna önskemål. Villan har dessutom ett rymligt dubbelgarage med två portar samt en dörr som leder till groventrén i huset. Vittjärvshus från 2011 Fiber är indraget.

 • Plus
Stationsgatan 32A, Centrum, Luleå kommun

Stationsgatan 32A

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå

1 195 000 kr

20,5 m²

1 rum

1 303 kr/mån

58 293 kr/m²

Renoverad och trivsam 1:a med otroligt låg månadsavgift där både kabel-tv, bredband (leverantör Tele 2), hushållsel och bostadsrättstillägg ingår. Stabil och lågt belånad förening. Lägenheten inrymmer allrum med fint parkettgolv, stilren kokvrå från 2016 och modernt badrum med kakel, klinker och golvvärme renoverat 2016. Väggarna i rummet är målade 2022. Perfekt som första boende eller övernattningslägenhet. Ett rymligt vindsförråd och ett mindre källarförråd hör till lägenheten. I föreningen finns bastu, tvättstugor, hobbyrum och övernattningsrum. Bytt fönster 2020-2021 Inga planerade renoveringar Övernattningsrummet ligger i källarplan på Sandviksgatan 37. 100 kr/dygn Tvättstugor finns på Rådstugatan 6 B och Sandviksgatan 37 Lång kö (3-4år) till parkering, köparen ställs automatiskt i kö vid inflyttning. Välkommen på visning!

 • Hiss

Visar alla 26