Mäklare Emma Lindbäck

Emma Lindbäck

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Backgatan 21, Östermalm, Luleå kommun
 • Tis 23 apr kl 15:30
Backgatan 21, Östermalm, Luleå kommun, bild 2
Backgatan 21, Östermalm, Luleå kommun, bild 3

Backgatan 21

Lägenhet
Östermalm, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
1 095 000 kr
36,8 m²
1 rum
vån 3/3
2 604 kr/mån
29 755 kr/m²

Välkommen till Östermalm och en otroligt mysig lägenhet högst upp i huset! Här bjuds du på 36,8 välplanerade kvadratmeter i genomgående fint skick, lägenheten har ett härligt ljusinsläpp och stilfulla detaljer såsom det renoverade köket med vita luckor, grå bänkskiva och öppen planlösning mot vardagsrummet. Ett enhetligt laminatgolv löper genomgående i bostaden som också erbjuder smart förvaring i form av en walk in closet och sovalkov. Fräscht badrum med kakel, klinker och golvvärme, utrustat med bl.a. dusch, glasvägg och handdukstork. Med en avskild del för sängen och fin social yta med plats för både matgrupp och soffa blir denna lägenheten med centrumnära läge ett härligt boende! Här på fina Östermalm har du bekvämt gångavstånd till centrum med allt vad det har att erbjuda. Bra kommunikationer med buss och fina promenadstråk i närheten.

 • Premium
Volontärgatan 1, Kronan, Luleå kommun

Volontärgatan 1

Villa
Kronan, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
5 795 000 kr
190 + 12 m²
7 rum
850 m² tomt

Välkommen till denna fina 2-plans villa, en exklusiv och modern bostad i fint, insynsskyddat hörnläge på Kronan! Denna elegant utformade bostad presenterar en perfekt balans mellan stil och funktionalitet. Med sina ljusa och luftiga rum, golvvärme på hela nedre plan, högkvalitativa ytskikt och moderna detaljer, skapas en harmonisk atmosfär. Den strategiska placeringen på Kronan ger dig närhet till Luleås puls samtidigt som du kan njuta av lugnet i området. Bostaden har en imponerande rymd och en takhöjd på 2,70m. Fint ljusinsläpp tack vare stora fönster som öppnar upp för en fantastisk utsikt över innergården och omgivande grönområde. Här kan du njuta av husets två uteplatser och fina stensättningar. Övre plan når på vissa ställen en takhöjd på ca: 5m och präglas av ljus och rymlighet. Med moderna bekvämligheter, som ett välutrustat kök och smakfullt designade badrum, kommer du att leva bekvämt och lyxigt. Dessutom finns det gott om förvaringsutrymmen för att hålla ditt hem snyggt och organiserat. Kontakta mäklaren eller boka visning via hemsidan!

Kompanivägen 21, Kronan - Lulsundsberget, Luleå kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Tor 18 apr kl 16:30
Kompanivägen 21, Kronan - Lulsundsberget, Luleå kommun, bild 2
Kompanivägen 21, Kronan - Lulsundsberget, Luleå kommun, bild 3

Kompanivägen 21

Lägenhet
Kronan - Lulsundsberget, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
5 495 000 kr
126 m²
5 rum
vån 15/15
7 183 kr/mån
43 611 kr/m²

Varmt välkommen till denna fantastiska etagelägenhet på Lulsundsberget. Lägenheten inrymmer 126 kvadratmeter fördelat på 2 våningar och bjuder på otrolig utsikt från dess två balkonger i söderläge varav en är inglasad. Lägenheten har fantastisk vy över Luleås vackra stad som är omgiven av den idylliska naturen. Bostaden har flertalet fönster i olika väderstreck vilket ger ett vackert ljusflöde i lägenheten från tidig förmiddag till sen kväll. Du möts av en ljus hall med praktisk möjlighet för avhängning och klinkergolv. Lägenheten erbjuder genomgående ekparkett och ljusa väggar samt kakel och klinker i badrummen. Marbodalkök med ljusa materialval med öppen planlösning mot vardagsrummet som förlängs med lägenhetens stora inglasade balkong. Lägenheten har två badrum, ett på vardera plan, med stilrent kakel och klinker. Tvättmaskin och torktumlare finns i badrummet på nedre plan samt en stor bastu med panoramavy på övre plan. På övre plan finns den öppna balkongen med en vy som måste upplevas på plats. Här finns även lägenhetens andra badrum med en stor dusch. Övervåningen inrymmer även ett stort vardagsrum samt ett sovrum. Välkommen att boka visning via hemsidan eller kontakta mäklaren!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Vattentornsvägen 11, Bergnäset, Luleå kommun
 • Tis 23 apr kl 16:30

Vattentornsvägen 11

Villa
Bergnäset, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
3 795 000 kr
130 + 70 m²
6 rum
723 m² tomt

Denna stora och välplanerade etagevilla på Vattentornsvägen erbjuder en ljus och luftig atmosfär som ger en känsla av rymd och trivsel. Med sina 130 kvadratmeter och sex rum finns det gott om utrymme för hela familjen. Läget är perfekt för barnfamiljer, med närhet till skolor, lekplatser och grönområden där barnen kan springa fritt och leka. Den generösa tomtytan på 723 kvadratmeter erbjuder möjligheter till egna trädgårdsprojekt och utomhusaktiviteter. Här kan du njuta av ett insynsskyddat läge med soliga dagar. Vidbyggt garage! Sammanfattningsvis är denna villa den perfekta platsen för en familj som söker ett ljust och luftigt boende i barnvänligt läge med närhet till kommunikationer. Välkommen till Vattentornsvägen!

 • Plus
Östra Pilgatan 26B, Östermalm, Luleå kommun
Östra Pilgatan 26B, Östermalm, Luleå kommun, bild 2
Östra Pilgatan 26B, Östermalm, Luleå kommun, bild 3

Östra Pilgatan 26B

Lägenhet
Östermalm, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
2 095 000 kr
89 m²
3 rum
vån 2/2
6 949 kr/mån
23 539 kr/m²

Välkommen till en charmig 3:a på Östermalm med högt till tak och uteplats! Lägenheten är på våning 2 och fördelad på två sovrum, renoverat badrum 2018 med tvättmaskin och badkar samt kök i öppen planlösning till vardagsrummet med fint ljusinsläpp från två väderstreck. Lägenheten präglas av en ljus och öppenhet med bra förvaring i både flertalet garderober samt stor klädkammare/förråd i anslutning till hallen. Föreningen har ett fint läge på Östermalm med mysiga innergårdar och fina gemensamhetsytor. I absolut närhet till denna lägenhet finns både gemensam grillplats, cykelförråd, tvättstuga, bastu med relax och parkeringsplats samt gästparkering. Boka visning via hemsidan eller kontakta mäklaren!

 • Premium
 • Uteplats
Långgatan 29, Skurholmen, Luleå kommun

Långgatan 29

Lägenhet
Skurholmen, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
1 995 000 kr
84 m²
3 rum
vån 2/2
5 099 kr/mån
23 750 kr/m²

Mycket fin lägenhet med generösa ytor, härlig rymd och fint ljusinsläpp då den är genomgående i huset. Lägenheten ger ett mycket fräscht intryck och är smakfullt renoverad senare år. Kvänumkök och stor härlig matplats. Rymliga sovrum med bra förvaring samt ett med utgång till balkong mot innergården i bästa solläge. Badrummet är fint renoverat 2019. Fantastiskt stor och fin trädgård med härliga samvaroytor för föreningens medlemmar, bl.a utemöbler (flera matgrupper), grillplats och del i ett växthus. Tillgång till bastu, tvättstuga och uthyrningsrum i källarplan. Bredband via Lunet. Motorvärmarplats blir ledig för köparen. Föreningen har bytt fönster, bytt yttertak, utfört stambyte och relining, renoverat trapphus. Uppvärmning via fjärrvärme.

 • Balkong
Björkgatan 39, Bergviken, Luleå kommun

Björkgatan 39

Lägenhet
Bergviken, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
1 350 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2/3
3 557 kr/mån
23 684 kr/m²

Välrenoverad 2:a på Bergviken! Enhetligt golv och ljusa väggar i hela lägenheten. Påkostat HTH-kök med öppen planlösning mot vardagsrum och fint ljusinsläpp. Lägenheten inrymmer även ett stort sovrum med gott om garderober samt badrum med kakel, klinker och golvvärme. Mycket attraktivt område med närhet till Universitetet och Luleå Centrum. Lägenheten ligger granne med Bergvikstorget och det populära fiket Lilla skafferiet som har en trevlig uteservering på sommaren. Boka visning via hemsidan eller kontakta mäklaren!

 • Plus
Sandöviken 113, Sandön, Luleå kommun

Sandöviken 113

Tomt
Sandön, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
350 000 kr
1 525 m² tomt

Nu finns möjligheten att köpa tomt på populära Sandön! Sandön är en populär ö i Luleå skärgård som är både lättillgänglig och trivsam. Om man inte har båt kan man även ro över i Tjuvholmsundet och på så vis ta sig via öns sand/grusvägar via t.ex. fyrhjuling. Denna tomt ligger i gångavstånd från Tjuvholmsundet. På andra sidan Sandön finns även en restauranganläggning med en populär badstrand samt turbåtstrafik. Tomten är belägen på en höjd och har fantastisk utsikt över havet. Förhandsbesked på fritidshus finns, se bifogade dokument på hemsidan. Vintertid finns upplogad, kommunal bilväg över isen, så tomterna finns idag tillgängliga att att åka ut och titta på när man vill. Det kommer vara skyltat efter fredag 3/3.

 • Plus
Del av Bensbyn 7:12 (tomt markerade nr. 2 och 3), Granön - Bensbyn, Luleå kommun

Del av Bensbyn 7:12 (tomt markerade nr. 2 och 3)

Tomt
Granön - Bensbyn, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
495 000 kr
2 000 m² tomt

Två tomter i bra storlek på Björkön. Närhet till vatten och idyllisk känsla i området. Tomterna blir ca: 2000 kvadrat styck och det finns möjlighet att köpa båda. I området finns både året runt boenden och fritidshus. Tomterna finns tillgängliga att åka och titta på när som helst. Kontakta mäklaren på 070-3771515 om du vill lägga bud.

Visar alla 9