Mäklare Emma Lindbäck

Emma Lindbäck

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Rundgatan 19F, Skurholmen, Luleå kommun
  • Idag kl 13:00

Rundgatan 19F

Radhus
Skurholmen, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå

3 595 000 kr

134 m²

4 rum

256 m² tomt

Arkitektritat 2-plans radhus på Västra Skurholmen om 134 kvm med genomgående hög standard i materialval. Exklusivt ekkök med granitbänkskivor och köksö som går ihop i öppen planlösning med vardagsrummet. Hela entréplan har klinkergolv med vattenburen golvvärme. Idag har boendet två sovrum i varierande storlek samt ett stort allrum som går att indela till ytterligare två sovrum vid behov. Två helkaklade badrum varav ett med bastu. Huset har även fantastisk utemiljö, framsidan med asfalterad uppfart som inrymmer två bilar. På baksidan, som även är solsidan, har flertalet uteplatser skapats i fin stensättning med perenna växter och fruktträd. Vidbyggt varmgarage samt extra förvaring i friggebod på baksidan. Vidbyggt garage med plats för en bil. Fjärrvärme och fiber! Bostaden ligger lugnt till med närhet till fina strövområden utmed vattnet där även båthamn finns. Kort cykel/promenadavstånd in till stan. Busshållplats finns nära intill. Huset är förbesiktat med bra protokoll. Anmäl dig på visningen via hemsidan eller kontakta mäklaren!

  • Plus
Bälingevägen 6, Gäddvik, Luleå kommun

Bälingevägen 6

Villa
Gäddvik, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå

2 495 000 kr

101 m²

5 rum

1 141 m² tomt

Välkommen till en fin villa med fantastiskt läge mot älven! Från suterrängdelen nås husets garage med fjärrstyrd port. Det är genomgående fina ytskikt och stort härligt kök med köksö och stor matplats (tidigare sovrum). Vardagsrummet är rymligt och har utgång till en stor altan som vetter mot älven med fantastisk kvällssol. Sovrum i bra storlek med parkettgolv och skjutdörrsgarderober samt ett biorum som även kan användas som ett sovrum. Källarplan inrymmer stora förvaringsmöjligheter, tvättstuga och garage. 3-glas isolerrutor. Mekanisk frånluft. Bredband via fiber. Nya fönster samt tilläggsisolerat 2009 (även tak) samt ny panel på hela huset med s.k. bullerisolering. Ny luft-/vattenvärmepump 2019. På tomten finns en fin grillkåta med vedeldad bastu och fin utsikt över älven, ett växthus och en badtunna. Här kan man bada i älven direkt från huset eller åka ut med båten och fiska eller paddla kajak. Ett idylliskt boende, endast ca 6,5 km från Luleå Centrum! Anmäl dig på visning via hemsidan eller kontakta mäklaren!

  • Plus
Armévägen 3, Kronan, Luleå kommun
  • Budgivning pågår

Armévägen 3

Lägenhet
Kronan, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå

1 850 000 kr

92 m²

3 rum

5 867 kr/mån

20 109 kr/m²

Välkommen till denna rymliga och trivsamma 3-rummare belägen på våning 2 med hiss! Motorvärmarplats och carport med förråd finns tillgängligt att hyra för köparen. Lägenheten har en mycket tilltalande planlösning med stora luftiga rum. Två balkonger varav den ena har utgång från vardagsrummet och den andra har utgång från köket. Köket är stilrent med ljusa luckor och fullt utrustad maskinpark. Ljust och rymligt badrum med kakel på väggarna. I badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare. Två riktigt stora sovrum med härligt ljusinsläpp och gott om garderober. Vardagsrum med parkettgolv. Stort förråd/klädkammare finns i lägenheten som med fördel kan görs om till mindre sovrum. Riksbyggens Kronan 1 är en trivsam förening i lugnt område. Här finns en nybyggd samlingslokal med toppfräsch bastu, tvättstuga samt en övernattningslägenhet om 25 kvm som föreningens medlemmar har möjlighet att hyra. I månadsavgiften ingår kabel-tv, bredband och bostadsrättstillägg till hemförsäkringen. Boka visning via hemsidan eller kontakta mäklaren!

  • Balkong
  • Hiss
Del av Bensbyn 7:12 (tomt markerade nr. 2 och 3), Granön - Bensbyn, Luleå kommun

Del av Bensbyn 7:12 (tomt markerade nr. 2 och 3)

Tomt
Granön - Bensbyn, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå

495 000 kr

2 000 m² tomt

Två tomter i bra storlek på Björkön. Närhet till vatten och idyllisk känsla i området. Tomterna blir ca: 2000 kvadrat styck och det finns möjlighet att köpa båda. I området finns både året runt boenden och fritidshus. Tomterna finns tillgängliga att åka och titta på när som helst. Kontakta mäklaren på 070-3771515 om du vill lägga bud.

Visar alla 4