Mäklare Ida Simonsson

Ida Simonsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Spränggatan 23, Skurholmen, Luleå kommun

Spränggatan 23

Lägenhet
Skurholmen, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
2 095 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/3
4 730 kr/mån
27 933 kr/m²

Välkommen till denna mycket trevliga etagelägenhet på Skurholmen! Med sina 75 kvadratmeter och tre rum och kök erbjuder lägenheten gott om utrymme för både vardag och avkoppling. En fantastisk takterrass i fint solläge ger möjlighet till härliga stunder utomhus. Lägenheten håller en genomgående hög standard med bastu och tilltalande ytskikt. Köket är inrett med ljusa luckor och vitvaror, samt har plats för matplatsmöbler. Den öppna planlösningen skapar en trivsam atmosfär till vardagsrummet. De två toaletterna är inredda med stilrent kakel och klinker. Dessutom finns det en parkeringsplats med motorvärmare som är reserverad till lägenheten för endast 400 kr/månad inklusive el. Njut av denna fräscha etagelägenhet med takterrass och hög standard! En perfekt plats att kalla hem!

  • Balkong
Stationsgatan 53A, Centrum, Luleå kommun

Stationsgatan 53A

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
2 995 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/2
3 650 kr/mån
37 438 kr/m²

Välkommen till denna mycket trevliga hörnlägenhet belägen mitt i centrum. Här erbjuds en bostad med högt i tak, vackra stuckaturer, stilfulla detaljer och en renoverad köksmiljö. De charmiga skjutdörrarna ger extra karaktär till rummen. Lägenheten ligger på första våningen i en tvåvåningsfastighet och har en lugn innergård med parkeringsplatser. Med sitt centrala läge har du allt du behöver inom räckhåll, med bara ett stenkast till busshållplatsen och mataffären. En perfekt plats för dig som vill ha närheten till stadens puls samtidigt som du kan njuta av lugnet i ditt eget hem. Välkommen till Stationsgatan, där denna 86 kvadratmeter stora bostadsrätt väntar på att bli ditt nya hem. Parkering finns att hyra för 300 kronor i månaden (kostnad för förbrukad el tillkommer)

  • Plus
Blidvägen 195, Björkskatan, Luleå kommun

Blidvägen 195

Radhus
Björkskatan, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
2 795 000 kr
109 m²
4 rum
221 m² tomt

Välkommen till detta trevliga radhus på Blidvägen! Den friköpta hörntomten som vetter mot grönområde har en insynsskyddad baksida med en stor altan och uterum. Huset består av 109 kvadratmeter optimerade ytor fördelade på tre sovrum , vardagsrum, en rymlig hall och ett rymligt kök. Genomgående i huset finns fina parkettgolv och målade väggar i neutrala toner. Läget är mycket barnvänligt och erbjuder närhet till kommunikationer för en smidig vardag och såväl närhet till affärer, förskola, skola och sporthall. Missa inte möjligheten att bo i detta radhus med optimalt läge och dess eftertraktade område. Kontakta oss för mer information och boka en visning idag!

Brogatan 12D, Skurholmen, Luleå kommun

Brogatan 12D

Lägenhet
Skurholmen, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
995 000 kr
37 m²
1 rum
vån 1/4
2 591 kr/mån
26 892 kr/m²

Charmig och väldisponerad lägenhet med egen ingång på Skurholmen! Med en rymlig hall och en total boyta på 37 kvadratmeter erbjuder denna många fördelar och den låga avgiften gör denna lägenhet till ett ekonomiskt fördelaktigt val. Dessutom ingår en bilplats, vilket är ett stort plus i detta område. Lägenheten har neutralt målade väggar och ett fint laminatgolv. Allrummet ger plats för såväl dubbelsäng som soffa och annat möblemang. Läget är perfekt med närhet till kommunikationer och endast kort avstånd från centrala stan. Här kan du njuta av en lugn tillvaro samtidigt som du har enkel tillgång till stadens puls och alla dess bekvämligheter. Denna lägenhet passar perfekt för den som önskar en praktisk och bekväm boendelösning. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck fördelarna med att bo i denna trevliga bostad i Luleå.

  • Uteplats
  • Hiss
Hagelvägen 339, Björkskatan, Luleå kommun

Hagelvägen 339

Villa
Björkskatan, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
2 795 000 kr
104 + 56 m²
4 rum
651 m² tomt

Välkommen till denna naturnära villa på Hagelvägen på barnvänliga Björkskatan. Villan har en friköpt tomt, belägen på en trevlig ytterslinga med insynsskyddad baksida som vetter mot grönområde. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet skapar en luftig och inbjudande känsla. Med tre sovrum finns det gott om utrymme för hela familjen eller för att använda ett av rummen som kontor eller hobbyrum. En rymlig hall välkomnar dig vid entrén och erbjuder utrymme för praktisk förvaring. På gården finns ett garage med tillhörande förrådsutrymmen. Här bor du i ett lugnt och trivsamt område med närhet till naturen. Perfekt för den aktiva familjen som uppskattar utomhusaktiviteter och friluftsliv. Samtidigt är det bekvämt att ta sig till affärer, restauranger och skolor. Dessutom finns potential att inreda övervåningen och på så sätt ytterligare utöka boytan. Villan har överlåtelsebesiktats, kontakta mäklaren för att ta del av protokollet. Planritning presenteras inom kort!

  • Energieffektiv
Fredsgatan 4, Gültzauudden, Luleå kommun

Fredsgatan 4

Villa
Gültzauudden, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
8 000 000 kr
250 + 117 m²
8 rum
869 m² tomt

Unik villa Gültzauudden! Detta fantastiskt charmiga tvåfamiljshus har genom åren omsorgsfullt renoverats genom bevaring av tidstypiska detaljer och smakfulla materialval. Den mysiga trädgården har schersminbuskar, äppelträd, syrener och flaggstång med fina möjligheter att skapa olika rum i trädgården med solmöjligheter från morgon till kväll under sommarhalvåret. Fasaden har renoverats under senare år och är vackert målad med linoljefärg. Varje våning har renoverats med flera bevarade originalgolv och välplanerade kök som är platsbyggda av lokalt snickeri. Det finns även en öppen spis på vardera våning, fantastiska rum såsom matsal, sal och sovrum. Fiber finns. Besiktning och visningar planeras inom kort. Endast bokade visningar.

Småbåtsgatan 6F, Centrum, Luleå kommun

Småbåtsgatan 6F

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
4 295 000 kr
104,5 m²
4 rum
vån 5/5
5 831 kr/mån
41 100 kr/m²

Upplev toppen av stadsliv på Småbåtsgatan 6! Denna eleganta lägenhet på 5:e våningen tar dig högst upp i huset och erbjuder en luftig och ljus atmosfär med genomgående ljusa ytskikt och vackert parkettgolv. Njut av avkoppling i det exklusiva badrummet med kakel, klinker och en lyxig bastu. Med tre rymliga sovrum och gott om förvaringsutrymme är detta hemmet som har allt du behöver. Välkommen till ditt drömboende! Lägenheten har en härlig planlösning med öppna ytor och genomgående fint ljusinsläpp. Den stora inglasade balkongen har eftermiddagssol och gott om utrymme för möblemang. Genomgående har lägenheten en ljus inredning och neutrala stilfulla materialval. Kuststad är ett attraktivt bostadsområde med oslagbart läge i Luleås Södra Hamn. Och just denna lägenhet ligger i den första etappen och är en av totalt 112 lägenheter. Bo centralt i Luleå med närhet till det mesta, men samtidigt med skärgården utanför fönstret. Föreningens fina gemensamma utrymmen består av bastu/relax med mindre köksdel, övernattningsrum och tvättstuga. Tillhörande lägenhetsförråd och garageplatser finns i husets källare och nås smidigt med hissen (separat kö till garageplatserna). Brf Kuststad 1 ligger vackert belägen intill havet och ettans båthamn, kort promenadavstånd in till stan och dess utbud. Vackra promenadstråk längs vattnet och stor matvarubutik ligger snett över gatan. Läs mer om Kuststad här: http://kuststad.nu

  • Balkong
  • Hiss
Rådmansvägen 33, Gammelstad, Luleå kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Rådmansvägen 33

Villa
Gammelstad, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
3 395 000 kr
116 + 59 m²
5 rum
759 m² tomt

Välkommen till detta naturnära och välbelägna enplanshus i Gammelstad. Här erbjuds du en stor och lummig tomt där baksidan av huset är insynsskyddad och vetter mot ett vackert skogsområde, vilket ger en avkopplande och privat miljö. I vardagsrummet finner du en mysig öppen spis, perfekt för att skapa en varm och inbjudande atmosfär. Dessutom har villan ett nytt tak och är förbesiktat, vilket ger extra trygghet för dig som köpare. Fiber finns i gatan, men är inte indraget i huset. Läget är barnvänligt och här finns även närhet till populära Storsand, där du kan njuta av promenader, bad och vacker natur. Dessutom finns det goda kommunikationer samt närhet till Gammelstads centrum och Storheden för din bekvämlighet.

Tullgatan 31A, Centrum, Luleå kommun

Tullgatan 31A

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
995 000 kr
22 m²
1 rum
vån 2/3
1 388 kr/mån
45 227 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade bostadsrätt belägen på Tullgatan i centrala Luleå. Med en yta på 22 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet ett bekvämt boende för den som söker en kompakt och lättstädad bostad. Bostaden är belägen på andra våningen i en trevåningsfastighet och har ett väl tilltagna rum. Med centralt läge har du allt du behöver inom bekvämt avstånd, såsom butiker, restauranger och kommunikationer. Föreningen som bostaden tillhör har en stabil ekonomi och erbjuder trygghet för dess medlemmar. Du kan känna dig säker i vetskapen om att föreningen tar hand om eventuella underhåll och skötsel av fastigheten. Denna bostad passar perfekt för den som önskar bo centralt med närhet till det mesta. Med dess prisvärda storlek och föreningens stabila ekonomi är detta ett utmärkt alternativ för den som vill ha ett bekvämt boende med minimalt underhållsansvar. Bredband via Telenor (fiber) och grundutbudet av kabel-tv via ComHem ingår i avgiften. I föreningen finns flera bekvämligheter såsom tvättstugor, bastu, nyrenoverat övernattningsrum, samlingslokal samt två fina uteplatser med grillmöjligheter, varav en är belägen på gården. Dessutom erbjuds motorvärmarplatser med kösystem.

  • Plus
Kälkholmen 99, Lövskär, Luleå kommun

Kälkholmen 99

Fritidshus
Lövskär, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
2 395 000 kr
39 m²
1 803 m² tomt

Underbar sommarstuga i magiskt läge på Kälkholmen! Med några minuters båtfärd från Hindersöstallarna eller med en kortare promenad från fastlandet nås detta fantastiska ställe i idyllen helt utan insyn från grannar. Här finns en varmbonad, modernt inredd, och renoverad storstuga med fina ytskikt, nytt kök och en öppen planlösning! Längs med tre av stugans sidor löper en gedigen altan med oslagbart läge under dagens alla soltimmar. Fastigheten har en egen borrad brunn med sommarvatten. Fiber finns installerat. Närmast havet ligger en inredd sjöbod med bastu, stora glaspartier och härlig utsikt. Här finns två gäststugor; den ena intill storstugan består av sovrum, förrådsdel och eget utedass. Den andra gäststugan ligger alldeles intill vattnet och erbjuder ett sovrum och en egen altan. Fiber finns indraget. Kontakta mäklaren för mer information och för att boka din tid för visning! Endast bokade visningar.

  • Plus
Björkgatan 21, Bergviken, Luleå kommun

Björkgatan 21

Lägenhet
Bergviken, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
1 395 000 kr
39 m²
1 rum
vån 3/3
2 081 kr/mån
35 769 kr/m²

Välkommen till denna stilfulla och välplanerade lägenhet på tredje våningen. Lägenheten utgör ett rum och och kök och optimalt planerade 37 kvadratmeter. Lägenheten har genomgående harmoniska färgval, vilket omedelbart leder till ett lugn och avslappnad atmosfär. I hallen finns en generös platsbyggd garderob, vilket ger gott om förvaringsutrymme. Den inglasade balkongen förlänger boendeytan och skapar en trevlig plats att njuta av frisk luft och naturligt ljus. Belägen i en stabil förening ger denna bostad trygghet och långsiktig stabilitet. Detta är den perfekta lägenheten för den som söker en smidig och modern livsstil i en trygg och välskött förening. Brf Nejlikan är omtyckt och mycket välskött förening med låga månadsavgifter och otroligt fina gemensamma utrymmen som fint renoverad bastu/relax, övernattningsrum och gym. Kontakta mäklaren för mer information.

  • Balkong
Kompanivägen 21, Kronan - Lulsundsberget, Luleå kommun

Kompanivägen 21

Lägenhet
Kronan - Lulsundsberget, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
1 895 000 kr
77 m²
3 rum
vån 2/15
4 367 kr/mån
24 610 kr/m²

Välkommen till denna trevliga trerumslägenhet med en stor och härlig inglasad balkong. Här möts du av genomgående ljusa ytskikt, ljust målade väggar och vackert parkettgolv som ger en ljus och luftig känsla. Badrummet är helkaklat och ger en stilren touch till lägenheten. Lägenheten är belägen i HSB Brf Arenan, en välskött förening med totalt 98 lägenheter fördelade på två hus. Som boende har du tillgång till bekvämligheter som övernattningsrum, samlingslokal, enklare gym, bastu och en praktisk grovtvättstuga. Här finns allt du behöver för att trivas och må bra. Kronan, där lägenheten är belägen, är en central stadsdel som erbjuder en perfekt balans mellan stadsliv och närhet till naturen. Stadsdelen är under utveckling och planeras att få ett eget centrum med butiker och restauranger, vilket kommer bli en fantastisk tillgång för de boende. Här bor du med gång- och cykelavstånd till city längs vackra promenadstråk. Dessutom har du Ormberget och andra fina rekreationsområden inom nära räckhåll. Läget är perfekt för dig som vill ha närhet till både stadens puls och naturens ro. Varmt välkommen till ditt nya hem i Kronan!

  • Balkong
  • Hiss
Lulevägen 11, Kyrkbyn, Luleå kommun

Lulevägen 11

Villa
Kyrkbyn, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
4 795 000 kr
190 + 90 m²
5 rum
1 140 m² tomt

Underbart hus i kyrkbyn som har det mesta man kan önska sig! Här finns mycket generösa ytor fördelat på en tilltalande planlösning med trevliga sällskapsytor och ett påkostat kök från Kvänum. Den generösa takhöjden och de öppna ytorna är väl tilltagna och här finns plats för den stora familjen. Huset har två helkaklade badrum med golvvärme och genomgående finns här genuina trägolv och harmoniska färgval. Övre plan inrymmer fyra sovrum av bra storlek, varav det största har utgång till egen balkong. I källarplan finns ytterligare två sovrum. Välkommen på visning!

  • Plus
Björkelundsvägen 15, Gammelstad, Luleå kommun
Björkelundsvägen 15, Gammelstad, Luleå kommun, bild 2
Björkelundsvägen 15, Gammelstad, Luleå kommun, bild 3

Björkelundsvägen 15

Lägenhet
Gammelstad, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
1 895 000 kr
119 m²
4 rum
vån 2/2
6 822 kr/mån
15 924 kr/m²

Välkommen till Björkelundsvägen 15, där en unik möjlighet öppnar sig i form av denna rymliga fyra rum och kök lägenhet på 119 kvadratmeter, belägen på andra och sista våningen. Här har du inte bara möjligheten att förvärva en lägenhet utan även möjligheten att göra om bostaden till en etagelägenhet med två våningar. Hallen upplevs rymlig och praktisk med möjlighet till avhängning samt förvaring i garderober och i klädkammare. Från hallen/vardagsrummet når du även ut till en balkong där du kan njuta av morgonsolen, perfekt för att starta dagen i harmoni. Det äldre köket är nyligen uppdaterat med unika rosa luckor, nya bänkskivor, ny spis samt ny fläkt och med härligt ljusinsläpp via fönsterpartier upplevs köket ljust och rymligt. Vardagsrummet har rikligt med utrymme, och med laminatgolvet som sträcker sig under fötterna samt de nymålade väggar, skapas en ljus och öppen atmosfär. Lägenheten har tre sovrum, varav ett sovrum är större och är utrustat med en klädkammare, laminatgolv och målade väggar. De mindre sovrummen erbjuder flexibilitet, perfekta för gästrum, hemmakontor, hobbyutrymmen eller sovrum för den större familjen. För att kompensera med flertalet sovrum är bostaden utrustad med ett badrum och en gäst wc varav gäst wc:n renoverades 2023, vilket ger en komfortabel känsla . Badrummet har våtrumsmatta på golvet och målad väv på väggarna, medan gäst wc:n har våtrumsmatta på golvet och tapet på väggarna. Med möjligheten att omvandla bostaden till en etagelägenhet med två våningar är detta chansen att förverkliga dina boendedrömmar. Välkommen att anmäla intresse redan idag.

  • Premium
  • Balkong
Martin Ljungs gata 6, Notviken, Luleå kommun

Martin Ljungs gata 6

Villa
Notviken, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
5 995 000 kr
129 + 87 m²
5 rum
840 m² tomt

Välkommen till en riktigt trevlig villa på Martin Ljungs gata i det charmiga området Notviken. Villans renoverade ytskikt lyfter fram husets karaktär på ett elegant sätt och ligger ett stenkast från natursköna promenadstråk, stränder och bryggor. Med en känsla av modern elegans och omsorgsfull renovering är detta hem en oas för avkoppling och sociala stunder. Villan erbjuder fyra rymliga sovrum och rikligt med plats för familj och gäster. Den öppna och ljusa atmosfären välkomnar dig in i de sociala utrymmena. Det stora köket har ljus köksinredning och mycket goda förvarings- och arbetsytor. Källaren ger dig extra flexibilitet och möjligheter. Här finns ett stort helrenoverat badrum, inrett med kakel och klinker, en vinkällare, mycket goda förvaringsmöjlighet och en gillestuga med öppenspis. Altanen som vetter mot husets baksida är insynsskyddad från gatan och har ett fint solläge. Vidbyggt med villan finns ett garage med fjärrstyrd port och det finns även ett förråd på baksidan för förvaring av exempelvis trädgårdsredskap. Närheten till vattnet och de vackra promenadstråken blir en förlängning av trädgården och ger dig en rofylld miljö att utforska.

  • Plus
Sjöfartsgatan 18A, Svartöstaden, Luleå kommun

Sjöfartsgatan 18A

Lägenhet
Svartöstaden, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
1 395 000 kr
88 m²
3 rum
vån 2/2
7 015 kr/mån
15 852 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska bostad i Svartöstaden, Luleå. Här erbjuds du en stor och välplanerad lägenhet med radhuskänsla med en yta på 88 kvadratmeter. Belägen på våning två erbjuder den en underbar havsutsikt. Detta naturnära område är perfekt för dig som längtar efter lugn och ro samtidigt som du vill vara nära stadens puls. Med närhet till grönområden och promenadstråk kan du njuta av naturens skönhet närhelst du önskar. För de små i familjen är detta ett barnvänligt läge med nära till förskola, skola f-6 och lekplatser, du kan vara trygg i vetskapen om att de kommer att trivas och känna sig hemma här. Även Svartöstadens kolonilotter finns bara ett stenkast bort för den som har gröna fingrar. Bostaden har tre rum och är välplanerad för att maximera utrymmet. Genomgående parkettgolv och fräscha ytskikt, renoverat kök (ca 2020) och badrum (2022). Missa inte chansen att bo i denna drömliknande bostad med havsutsikt och naturnära omgivningar. Kontakta mäklare Alicia Königsson 073-028 43 41 idag för mer information!

  • Balkong
  • Uteplats
Sandviksgatan 36A, Centrum, Luleå kommun

Sandviksgatan 36A

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
1 595 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 1/4
3 182 kr/mån
30 971 kr/m²

Välkommen till en trevlig tvårumslägenhet i centrala stan! Lägenheten har renoverat kök och badrum samt fräscha ytskikt. Tack vare takhöjden på 2,70 cm och trevligt ljusinsläpp känns bostaden extra rymlig. Badrummet är renoverat med golvvärme, klinkergolv och helkaklade väggar. Köket är smakfullt utformat och erbjuder alla bekvämligheter som önskas. Rymligt vardagsrum som med enkelhet inrymmer både soffgrupp och annat möblemang, här finner du utgången till bostadens härliga inglasade balkong som är perfekt för avkoppling och sociala stunder. Denna lägenhet är perfekta valet för dig som söker ett bra boende i centrala stan! Välskött förening med god ekonomi och låga avgifter. Föreningen erbjuder även en övernattningslägenhet för dina gäster och har bekvämligheter som en bastu och hobbyrum. Förvaringsutrymmen finns gott om, inklusive både källar- och vindsförråd. Hissen i huset gör vardagen smidig och bekväm.

  • Balkong
  • Hiss
Långgatan 29, Skurholmen, Luleå kommun

Långgatan 29

Lägenhet
Skurholmen, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
2 095 000 kr
86 m²
4 rum
vån 2/2
5 220 kr/mån
24 360 kr/m²

Välkommen till en riktigt trevlig lägenhet på Skurholmen! Denna rymliga 4-rumslägenhet är en pärla med sin moderna inredning, ljusa ytskikt och många bekvämligheter. Det renoverade och välutrustade köket öppnar upp sig mot ett ljust och luftigt vardagsrum, vilket skapar en inbjudande och social atmosfär. Hallen ger en varm, välkomnande känsla och här finns gott om plats för förvaring. Lägenheten erbjuder inte mindre än tre mysiga sovrum och passar utmärkt för familjens alla medlemmar eller som gästrum och kontor. Badrummet är helrenoverat (2019) med neutrala färgval och ny inredning. Njut dagar och kvällar på din egen balkong, en fin plats för avkoppling eller att odla dina egna blommor och örter. Föreningen har mycket att erbjuda. Här finns bland annat ett renoverat samlingsrum och övernattningsrum för gäster, bastu med relax och en trevlig innergård. Från husets baksida nås fastighetens varmgarage och motorvärmarplatser där alla har elbilsladdare.

  • Balkong

Visar alla 18