Mäklare Niklas Björk

Niklas Björk

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Västra Villavägen 3B, Bergnäset, Luleå kommun
Västra Villavägen 3B, Bergnäset, Luleå kommun, bild 2
Västra Villavägen 3B, Bergnäset, Luleå kommun, bild 3

Västra Villavägen 3B

Villa
Bergnäset, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
7 950 000 kr
175 + 111 m²
5 rum
1 002 m² tomt

Väl underhållet och häftigt hus med härlig rymd och fina öppna ytor. Stor terrass och balkong med slående utsikt över den väl tilltagna tomten, Stadsfjärden och Bergnäsbron! I detta mycket fina parhus om 175 + 111 kvm med ett vidbyggt varmgarage finns mängder med utrymme. I tre våningar med tre sovrum och badrum på övre plan, två sovrum och tvättstuga/Bastu & relax i källaren samt samvaroytorna på entréplan. Huset har en öppen och modern planlösning med genomgående hög standard. På entréplanet finns kök, allrum/matplats, vardagsrum, hall med förvaring i anslutning, toalett samt kontor varifrån man har ingång till garaget. I vardagsrum och allrum finns flertalet fönsterpartier som bjuder på fantastisk vattenutsikt och gör detta till ett njutbart ställe som man inte vill missa möjligheten att få bli ägare till. Köket är välutrustat och modernt inrett med gott om förvaring och plats för matgrupp intill. En trappa upp finns två sovrum, en rejäl walk-in-closet med gott om inredning samt ett helkaklat badrum med dusch. Ett av sovrummen har en balkong i direkt anslutning med med en ljuvlig vattenutsikt! I källarplan finns en mysig gillestuga med öppen spis samt tre rum i olika storlekar som kan nyttjas som exempelvis sovrum eller allrum beroende på vad man önskar. Vidare finns även en helkaklad tvättstuga/badrum med tvättmaskin, torktumlare, badkar, dusch och bastu men också relax, separat WC och klädkammare i anslutning. Missa inte denna möjlighet att förvärva detta drömläge på strandnära och friköpt tomt om 1002 kvm! Här bor du med magisk utsikt från såväl inomhus som utomhus. Den grönskande trädgården med bra om ytor för plantering samt plats för både lek och samvaro. FAST PRIS PÅ DENNA FASTIGHET, SÅ FÖRST TILL KVARN. Kontakta mäklaren för att boka privat visning, (fast pris i bostadsannonsen innebär det att bostaden säljs till ett fast pris och utan budgivning. Här är det först till kvarn som gäller.)

 • Premium
Hermelinsgatan 25, Centrum, Luleå kommun
 • Mån 17 jun kl 18:00
Hermelinsgatan 25, Centrum, Luleå kommun, bild 2
Hermelinsgatan 25, Centrum, Luleå kommun, bild 3

Hermelinsgatan 25

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
2 495 000 kr
67 m²
2 rum
vån 3/3
3 829 kr/mån
37 239 kr/m²

Här kommer en lägenhet utöver de vanliga. Den bjuder på en fantastisk rymd och känsla av lyx med valvade fönster i svart och med flertalet detaljer som gör att denna lägenhet erbjuder det som andra saknar. De är en snyggt renoverad 2:a i toppenläge i centrum! Lägenheten är placerad högst upp i huset och ytterligare en liten trappa upp når man föreningens fina, inglasade terass/balkong. Här har man lyxig panoramavy i 360 grader med platsbyggd inredning. Detta är en mysig plats som man har tillgång till som verkligen boendet till något utöver de vanliga. Lägenheten är totalrenoverad med nytt kök från 2019 med antracitgrå luckor och lådor, inbyggda vitvaror och en stor köksö som inrymmer enormt mycket förvaring och bänkytor. Köksön utgör en bra samlingspunkt mitt i lägenheten. Köket har öppen planlösning mot vardagsrummet som pryds av många fina detaljer som vackra halvmånefönster i utsprång. Enhetligt, enstavigt parkettgolv i hela lägenheten. Sovrummet har en stor walk-in closet med fin inredning och heltäckningsmatta. Badrum med golvvärme från 2020 med grå microcement på väggar i snygg industristil med svart inredning. Bilplats med motorvärmarstolpe finns att tillgå vid fastigheten.

 • Premium
Tallundsvägen 37, Kallax, Luleå kommun
Tallundsvägen 37, Kallax, Luleå kommun, bild 2
Tallundsvägen 37, Kallax, Luleå kommun, bild 3

Tallundsvägen 37

Villa
Kallax, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
4 950 000 kr
179 + 100 m²
7 rum
2 509 m² tomt

Är ni en stor familj eller har du helt enkelt bara behov av mycket yta? Då är det här huset för dig! Husets entréplan blir snabbt en samlingsplats för familjen med sin öppna planlösning mellan hall, kök och vardagsrum. Köket erbjuder gott om förvaring och praktiska bänkytor samtidigt som du enkelt rymmer en större matgrupp. I vardagsrummet finns det både en vedeldad kamin och en altandörr som leder ut till den stora tomten där du hittar en grill plats med rejäla vindskydd. Förutom mycket sociala ytor erbjuder även entréplan två sovrum, ett stort badrum och en praktisk tvättstuga med klinkergolv. I tvättstugan finner du en groventré som gör det enkelt att ta sig till det fristående dubbel garaget på närmare 100 kvm. Det stora garaget rymmer två bilar samtidigt som det lämnar kvar gott om plats för att exempelvis placera ett hemma gym eller bygga ett hemmakontor. Det finns elmotorer inhandlade till de två garageportarna, dock är dessa ej monterade ännu. På övre plan möts du av ett rymligt allrum som med sina stora fönster i takkupan ger ett fantastiskt ljusinsläpp och fin utsikt över husets baksida. Här finns 3 sovrum i varierande storlek, där det största av sovrummen även inrymmer en klädkammare med fönster där möjligheten finns att skapa sin egen walk in closet eller kanske ett litet hemma kontor. I nära anslutning till sovrummen finns ett stort helkaklat badrum med badkar. Eftersom Kallax ligger nära Luleå centrum finns stor potential för cykelpendling till både jobb och skola. Det finns en 2,7 km lång gång- och cykelväg som förbinder Kallax by med Bergnäset, Den nya gång- och cykelvägen ligger i nära anslutning till detta kvarter.

 • Premium
Aspviksvägen 25, Kallax, Luleå kommun
 • Tis 18 jun kl 17:30
Aspviksvägen 25, Kallax, Luleå kommun, bild 2
Aspviksvägen 25, Kallax, Luleå kommun, bild 3

Aspviksvägen 25

Villa
Kallax, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
3 690 000 kr
135 + 35 m²
4 rum
1 728 m² tomt

Möjlighet att bo nära havet endast 14km från centrum, här i Jaktviken/Kallax kan man finna lugnet endast 10 minuter från stan. Denna 135kvm villa med garage på 35kvm och sov stuga, bastu stuga samt en förrådsboda ger bra med utrymmen på den 1 728kvm stora tomten. Hela huset har ett helt nytt värmesystem i form av Nibe luft/vattenvärmepump med vattenburen golvvärme på nedre plan. Nytt avloppsystem med Ecobox reningsverk. Stor altan på baksidan, delvis under tak, så här kan man njuta i solen med närheten till havet och skogen. Välkommen att kontakta mäklaren för mer info!

 • Premium
Yrkesgatan 26, Skurholmen, Luleå kommun
 • Mån 17 jun kl 17:30
Yrkesgatan 26, Skurholmen, Luleå kommun, bild 2
Yrkesgatan 26, Skurholmen, Luleå kommun, bild 3

Yrkesgatan 26

Lägenhet
Skurholmen, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
995 000 kr
56 m²
2 rum
3 823 kr/mån
17 768 kr/m²

En modern och välkomnande 2:a på skurholmen som bjuder in till ett stilrent HTH-kök, komplett med gråa luckor och moderna vitvaror. Sovrummet når man både från hallen och vardagsrummet, Badrummet är utrustat med ljus våtrums matta och glas dörrar till duschen. Denna tvåa har en bra planlösning med sitt separata kök med plats för matgrupp. Byggt år 2021 så den känns som ny, så de här är en bostadsrätt redo att flytta in och njuta av den fina standarden För mer information och visning kontakta mäklaren,

 • Premium
Hermelinsgatan 30B, Centrum, Luleå kommun
 • Mån 17 jun kl 12:30

Hermelinsgatan 30B

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
2 790 000 kr
95,7 m²
4 rum
vån 2/2
5 011 kr/mån
29 154 kr/m²

Här kommer en unik och väldisponerad fyra i etage med balkong i suveränt läge på Charlottendal för dig som önskar något extra. Härifrån ligger centrum ett stenkast bort. Perfekt för en familj som har högt krav på sitt boende, här har man entré på nedre plan, men de finns även separat entré på övre plan.

 • Plus
 • Balkong
Krongårdsringen 6C, Örnäset, Luleå kommun
Krongårdsringen 6C, Örnäset, Luleå kommun, bild 2
Krongårdsringen 6C, Örnäset, Luleå kommun, bild 3

Krongårdsringen 6C

Lägenhet
Örnäset, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
990 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/3
3 382 kr/mån
19 412 kr/m²

En trevlig 2:a med en extra stor inglasad balkong på ca: 11kvm Kök med vitt tak, ljus gråa väggar. Köksinredningen har vita skåpluckor och gott om förvaringsutrymmen genom över- och underskåp. Den maskinella utrustningen består av spis med ugn, spisfläkt, diskmaskin och separat kyl o frys Matplats invid fönster som vetter ut mot lummiga innegården. Rymligt vardagsrum med vitt tak, vita väggar och parkettgolv. Utgång till en inglasad balkong som av en större modell än många andra i området, fin utsikt mot den lugna innergården. Badrummet har vita väggar och grå matta samt handukstork Hallen har svart laminatgolv och vita väggar Kontakta mäklaren för mer information

 • Premium
 • Balkong
Rundgatan 25, Skurholmen, Luleå kommun
Rundgatan 25, Skurholmen, Luleå kommun, bild 2
Rundgatan 25, Skurholmen, Luleå kommun, bild 3

Rundgatan 25

Övrigt
Skurholmen, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
1 500 000 kr
66 m²
188 m² tomt

Här har man möjlighet att äga en kommersiell fastighet , de är ett 1 plans hus med loft som är renoverat med nytt tak och ny fasad, de nedre planet är idag uthyrt för restaurangverksamhet, uteservering är inbyggd med värme som ger bra med sittplatser året runt. Huset ligger i bra skyltläge och närhet till ett flertal stora bostadsområden. (Restaurangverksamheten som idag hyr bottenvåningen äger inventarierna) Det övre planet med separat ingång från en spiraltrappa på gaveln är ledigt för tex kontor eller något annat lämpligt är ledigt för köpare. Hyresintäkterna på de restaurangen ligger idag på 168.000kr/år utan loftet, så möjligheter för mer hyresintäkter finns. För mer information vänligen kontakta Mäklaren

 • Premium
Hedbackavägen 115 & 119, null, Luleå kommun

Hedbackavägen 115 & 119

Villa
Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
7 700 000 kr
230 + 350 m²
2 475 m² tomt

Här kommer möjligheternas fastighet! endast 10 minuter från centrum eller Storheden. Här kan man förverkliga drömmen om att kunna ha sitt företag på samma fastighet, ytorna ger möjlighet för många olika verksamheter, Verkstads del där de även finns kontorsutrymmen o fikarum samt omklädningsrum, även möjlighet för butik eller kundmottagning invid finns (går även bygga den delen med garage portar), det går att disponera den stora ytan på 350kvm på många olika sätt. Det finns ytligare 100kvm oisolerad hall för tex lager eller förvaring. carport tak på baksidan finns för att kunna vinter förvara tex båten eller husvagnen Villan är renoverad genom åren och har fantastiskt uterum med kamin och golvvärme i de renoverade köket finns också en öppen spis, de finns en tillbyggd bastu och relax, de är bara några av delarna i huset som talar för ett fantastiskt boende på den totalt 2475kvm stora tomten. Detta är ett kommande objekt med unik möjlighet i Luleå, så tveka inte på kontakta mäklaren för mer information och visning.

 • Plus
Laxgatan 17B, Svartöstaden, Luleå kommun

Laxgatan 17B

Lägenhet
Svartöstaden, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
1 195 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/1
5 995 kr/mån
19 274 kr/m²

Nu finns den exklusiva möjligheten att köpa bostadsrätten till ett eget gårdshus. Husets 62 kvadratmeter är välplanerade med ett stort kök med gott om plats för förvaring och matplatsmöbler. I anslutning till köket ligger vardagsrummet som har delats av med en vägg för att få en walk in closet som även går använda som ett litet extra sovrum . Denna vägg går enkelt att riva om man så önskar. Badrummet är inrett med kakel och klinker med golvärme och på husets kortsida finns en stor egen altan där man kan njuta i solen . Ring mäklaren för mer information. (bilderna är från tidigare försäljning)

 • Uteplats

Visar alla 10