Handelsvägen 95

Svedmyra, Stockholm Se på karta

8 950 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
99 m²
Biarea
63 m²
Tomtarea
556 m²
Byggår
1932
Driftkostnad
33 942 kr/år
Antal besök
7 572
Dagar på Hemnet
17

Här bor man centralt med kommunikationer och matbutik "runt hörnet" När man passerar den ombonande grönskan vid grinden kliver man in till en solig och lekvänligt tomt och ett hus verkligen känns hemtrevligt.

Det är en underbar upplevelse att kliva i den ljusa glasverandan som utgör husets hall. Här möts man av den vackra trappan till övre plan, ljuset från det stora fönsterpartiet samt det härliga köket där du kommer att laga många goda måltider och det mysiga vardagsrummet där familjen umgås. Från köket har man utgång till en altan där man med fördel kan äta frukost, lunch och middag. Man tröttnar aldrig på de vackra omgivande trädgårdarna.

En trappa upp finns tre sovrum och wc. Det stora föräldrasovrummet kan minskas en aning så får man plats även med dusch. De två mindre sovrummen är ungefär lika stora vilket minskar risken för bråk när rummen skall fördelas. Källaren har duschplats och en generös tvättstuga som kanske blir familjens nyrenoverade hemma-spa i framtiden. Här finns även ett rum med egen ingång, perfekt för egna företagaren eller om man har större barn. Här finns även en stor klädkammare där man även kan få plats med ett hemmakontor.

På tomten finns både ett garage med förråd samt plats för ytterligare en bil framför garageporten.

Oavsett i vilken fas du är i livet har Enskede mycket att erbjuda - här finns lekplatser, utegym, kaféer, restauranger och mycket mer. Runt hörnet har du Svedmyraskogen där barnen kan leka eller där man själv kan ta en promenad.

Även det praktiska i livet får sitt lystmäte. Här är endast några minuter till Ica BEA och inom bekvämt gångavstånd (6 minuter) ligger Tallkrogen skola med klass F-6 men det är även nära till Enskede skola, Enskedefältets skola samt Enskede byskola. Sportstugans förskola och förskolan Globen-Kulan ligger båda inom bekvämt gångavstånd.
Med buss eller tunnelbana tar man sig snabbt till innerstan eller till stora delar av söderort. Bilkommunikationerna är fantastiska med närhet till flera stora farleder inom kort avstånd.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Enskede