Mäklarhuset Enskede

Mäklarhuset Enskede

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Dorpatsvägen 21, Enskedefältet, Stockholms kommun
  • Tor 16 maj kl 17:15

Dorpatsvägen 21

Villa
Enskedefältet, Stockholms kommun
Mäklarhuset Enskede
8 995 000 kr
83 + 40,5 m²
3 rum
565 m² tomt

Lugnt, fint och barnvänligt belägen nära Hemskogens grönska och Vårflodsparken med lekplats och plaskdamm. Dessutom har man en underbar trädgård med fantastiskt solläge så har kan man verkligen njuta av att vara ute om dagarna. Här finns fruktträd, bär och blommor , allt vackert planerat. Trädäcket i anslutning till entrén ger plats för både matbord och loungegrupp - här kan man skapa fina minnen med familj och vänner! Nuvarande ägare är en del av många minnen som skapats i hemmet tidigare då huset passerat genom tre generationer med start 1934! Invändigt möts man av en underbar hall i den fina glasverandan med utsikt över trädgården. Innanför hallen kommer man till sällskapsytor med kök och vardagsrum. Köket har bra arbetsytor och en köksö med plats för barstolar där man kan umgås med maten lagas. På övre plan har man ett stort öppet sovrum med klädkammare och duschrum samt ett mindre sovrum. lämpligt som barn-, ungdomsrum. Källaren är oinredd och målad med grå golv och vita väggar. Enkelt och friskt och sunt! Omgivningar med goda kommunikationer och gott om möjligheter till aktiviteter! Nära till Sockenplan med t-bana, matbutik, café, restaurang och världens bästa måleributik. Busshållplats med buss till Gullmarsplan och Älvsjö station ligger endast några minuters promenad från huet och tvärbanans hållplats Linde nås på 15 minuters promenadavstånd. Inom 5 minuters promenad ligger Vårflodsparken med lekplats och plaskdamm och för lite större barn finns Enskede ridskola och Enskede rackethall samt Enskede IP med fotbollslag och friidrott. Här behöver inga barn vara sysslolösa.

  • Plus
Herrhagsvägen 106, Tallkrogen, Stockholms kommun
  • Sön 19 maj kl 15:00

Herrhagsvägen 106

Villa
Tallkrogen, Stockholms kommun
Mäklarhuset Enskede
8 750 000 kr
90 + 62 m²
6 rum
578 m² tomt

Huset är perfekt planerat med alla klassiska önskemål uppfyllda - tre sovrum på samma plan, sammanhängande sällskapsytor, matrum och duschrum. Men det räcker inte där, här finns även två entréer - en grov med plats för tex barnvagn och en fin där man tar emot gästerna, stort spa-inspirerat badrum med badkar, dusch och bastu samt ett stort allrum med många tänkbara användningsområde - dina behov bestämmer. Vardagsrum, kök och matrum ligger i direkt anslutning till varandra vilket skapar fantastiska sällskapsytor både till vardag och fest! Vardagsrummet blir en naturlig första samlingspunkt framför den vackra öppna spisen. I köket kan ni sedan hjälpas åt med maten och duka upp till stora sällskap i det vackra matrummet. Ta klivet ut i trädgården som nås via glaspartiet i matrummet. Slå dig sedan ned vid någon av de sittplatset som finns i den insynsskyddade trädgården. Känn doften av syren och njut av alla vackra blommor. Man kan kliva utanför tomtgränsen och komma rakt in i Majroskogen, naturreservat med ovanliga växter, djur och svampar. Detta är att som att bo på landet - ändå nära stan. Om man väljer staden framför skogen har man 6 minuters promenad till Gubbängen t-bana och sedan är man i city på endast 18 minuter. På cykel tar det ca 25 minuter till stan. 10 minuter från huset ligger Gubbängen och Tallkrogen centrum med matbutiker, gym, bibliotek, restauranger och mycket mer. Till välkända BEA vid Svedmyraplan är det 20 minuters promenad. På vägen dit passerar man Oppundaparken med lekplats, bollplan och uterum. I närområdet finns två skolor, Tallkrogen skola med F-6 och Gubbängen med F-9. Enskede är känt för sina olika evenemang som Enskede julmarknad, Enskedespelen samt aktiviteter kring Enskede IP. Här finns även många bra restauranger och caféer, så här finns alltid saker att göra och människor att träffa! För den aktive finns ridskola, tennishall, skridskobana, fotbollsklubb, friidrott, gymnastik m.m.

  • Plus
Vivstavarvsvägen 149, Stureby, Stockholms kommun

Vivstavarvsvägen 149

Lägenhet
Stureby, Stockholms kommun
Mäklarhuset Enskede
2 995 000 kr
62 m²
2 rum
vån 3/3
4 064 kr/mån
48 306 kr/m²

Vill du bo i en lägenhet som man kan växa i? Den rymliga 2:an kan enkelt bli en yteffektiv 3:a! Högt belägen med underbart solläge på balkongen och här tittar man ut över den fina innergården. Miljön kring huset känns både lugn, rofylld och barnvänlig. Lägenheten har ett stort kök där man kan skapa matkonst och fina minnen med släkt och vänner! Förändras behoven kan man sätta upp en vägg och skapa ett extra sovrum. Ljust härligt vardagsrum med utgång till balkongen. Lättmöblerat med naturlig plats för soffa och tv-möbel samt plats för matbord. Stort sovrum med ett lugnt rofyllt läge och med plats för dubbelsäng. Badrum med badkar, wc, handfat med kommod samt fönster. Färgstark hall med platsbyggda bokhyllor. Föreningen bildades 2005 och har välskötta fastigheter, en låg belåning på ca 4 000 kr/kvm samt äger sin mark vilket borgar för en stabil och trygg ekonomi. Föreningen har också en gästlägenhet som man kan hyra när man får långväga gäster. Föreningen har monterat solceller vilket kommer att ge billig el till medlemmarna. Varmt välkommen till detta färgstarka hem! Nära till populära Sturebyskolan som två gånger vunnit Stockholm stads kvalitetsutmärkelse, flera förskolor och den stora lekplatsen invid skolan. Inom kort avstånd ligger förskolorna Grus&bus och Treklövern. Närmast kommuniktionsmedel når man inom 3 minuters promenad till buss 144 som endast tar 13 minuter till Gullmarsplan. 15 minuters promenad till Stureby t-bana och 5 minuters promenad till buss 163 som går till Kärrtorp via Svedmyra åt ena hållet samt Bredäng via Älvsjö station och Fruängen. För rekreation finns Hemskogen inom kort gångavstånd, här kan man gå genom grönska ända bort till Svedmyra och Sockenplan. I närområdet finns bl.a. Enskede Rackethall, Padel Zenter, Enskede Ridskola, Stureby IP m.m. I närområdet skall även nämnas Enskede Deli som är en restaurang med höga ambitioner samt Östberga konditori som är känt för sina bakverk. Tar man sig lite längre finns bla Enskede värdshus och Enskedeparkens bageri.

  • Balkong
Götaforsvägen 18, Stureby, Stockholms kommun

Götaforsvägen 18

Lägenhet
Stureby, Stockholms kommun
Mäklarhuset Enskede
2 395 000 kr
41 m²
1.5 rum
vån 4/4
3 230 kr/mån
58 415 kr/m²

Högst upp i huset, med snedtak och takfönster, ligger det en underbar lägenhet med stort gavelfönster och vindskaraktär! Lägenheten har ett stort rum med plats för soffgrupp och matsalsmöbel och i anslutning till rummet finns en sovalkov med både takfönster och dörr som gör att man kan stänga om sig. Snyggt duschrum med klinkergolv, golvvärme och vitt kakel samt ett litet kök med med spis och kyl/frys, bra arbetsytor samt förvaring. Föreningen satsar mycket på att erbjuda sina medlemmar det lilla extra i form av tillgång till gym, övernattningslägenhet, grillplatser och mycket mer. Till det kommer att fastigheterna är välrenoverade och föreningen har en stabil ekonomi med låg belåning. I månadsavgiften om 3 230 kronor ingår snabb internetuppkoppling och basutbud av tv-kanaler. Från lägenheten är det bara cirka 500 meter till närmaste tunnelbana (Stureby). Med tunnelbanan når du Södermalm på bara tio minuter. Är du bilburen når du Örbyleden inom en minut och kan sedan enkelt ta dig dit du ska.

Stamgatan 78, Östberga, Stockholms kommun

Stamgatan 78

Lägenhet
Östberga, Stockholms kommun
Mäklarhuset Enskede
1 495 000 kr
32 m²
1 rum
vån 3/3
2 810 kr/mån
46 719 kr/m²

Högst upp i huset och med fönster i ett soligt syd/västläge och utsikt över innergården - kan inte bli mycket bättre! Klassiskt planerad lägenhet med bra lättmöblerat rum, bra arbetskök där man kan sitta vid fönstret och äta samt ett snyggt renoverat duschrum med golvvärme. Lägenheten ligger centralt i området med café, restaurang och matbutik utanför dörren samt endast några minuters promenad till buss 144:s hållplats där du snabbt tar dig till Gullmarsplan och Älvsjö station. Man cyklar även snabbt till innerstan. Området har en enorm potential i framtiden med utveckling av Årstafältet med bostäder, restauranger och mycket mer. Föreningen är en av Sveriges största med totalt 856 lägenheter och har en stabil ekonomi och välskötta fastigheter, tex stambytt. Välkommen på visning av en spännande och unik lägenhet!

Glanshammarsgatan 91, Hagsätra, Stockholms kommun

Glanshammarsgatan 91

Lägenhet
Hagsätra, Stockholms kommun
Mäklarhuset Enskede
1 895 000 kr
75,5 m²
4 rum
vån 4/4
4 833 kr/mån
25 099 kr/m²

En unik lägenhet där tiden stått still sedan 70-talet! Härifrån kan man välja att behålla interiören eller så renoverar man och får chansen att sätta sin egen prägel på lägenheten. Oavsett vad du väljer har du en väldisponerad lägenhet i skuldfri förening att utgå ifrån. Planlösningen erbjuder tre bra sovrum, ett stort med plats för dubbelsäng och två jämnstora rum för barn/ungdom. Vardagsrummet har stort fönster och utgång till balkongen där förmiddagssolen lyser. Köket har matplats för fyra personer vid fönstret, gott om arbetsyta och förvaring. Smart detalj är att badrum och toalett är uppdelat i två separata utrymmen. Brf Vårsådden är en förening med otroligt bra ekonomi och som framgår av årsredovisningen är föreningen obelånad och till detta kan man även lägga att föreningen har väl underhållna fastigheter med bra gemensamhetsutrymmen för sina medlemmar, tex gym och bastu. Att föreningen är skuldfri betyder att föreningen inte påverkas av räntehöjningar vilket annars kan leda till höjd månadsavgift. Ormkärrsskolan med klass F-6 ligger runt hörnet så här kan även sjusovaren komma i tid. Från lägenheten är det ca 600 meter, vilket tar ca 8 minuter att gå, till Hagsätra tunnelbana och intilliggande centrum med butiker och restauranger. Stuvsta pendeltågsstation ligger ca 20 minuters promenad från bostaden. Genom området passerar buss 143 som går mellan Hökarängen och Älvsjö station.

  • Balkong
Filipstadsbacken 70, Larsboda, Stockholms kommun
Filipstadsbacken 70, Larsboda, Stockholms kommun, bild 2
Filipstadsbacken 70, Larsboda, Stockholms kommun, bild 3

Filipstadsbacken 70

Lägenhet
Larsboda, Stockholms kommun
Mäklarhuset Enskede
2 300 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 7/7
4 420 kr/mån
39 316 kr/m²

Vill du bo med en utsikt som väcker intresse? Här har man utsikt över grönområde och sjön Magelungen på ena sidan och mot Globen, Norra tornen och innerstan på andra sidan! Förutom utsikten så kan man även njuta av ett boende där man kan leva helt utan att uppleva insyn och på den stora inglasade balkongen kan man sitta och äta middag, ta ett glas vin eller en kopp kaffe från tidig vår och sen höst. En solig dag kan man tom sitta här på vintern! Lägenheten är väldisponerad med lättmöblerat vardagsrum där man har ett stort fönsterparti och utgång till en möblerbar balkong med milsvid utsikt över skog och sjö! Sovrummet är absolut helt utan insyn, har fin utsikt och rymmer en dubbelsäng och även en byrå eller ytterligare garderober. Kök har en matplats för 4 personer vid fönstret och om du sätter dig på rätt sida har du utsikt mot Globen, söderort och innerstad ända till Norra Tornen. Här finns bra arbetsytor och gott om förvaring så matlagningen blir enkel - för vem vill gå på restaurang när man har bästa utsikten hemma? Området erbjuder fantastiska kommunikationer med busslinjer, tunnelbana och pendeltåg inom bekvämt gångavstånd. Vid Farsta Strands torg finns bra närservice med bla matbutik, Detta är en lägenhet där man också kan både njuta av närheten till Farsta C samtidigt som man har Magelungen och Ågesta underbara rekreationsområde med bad, motionsslingor, utegym, golfbana, stall m.m. inom gång och cykelavstånd. Kortfakta Brf Adelsö 2 består av 165 lägenheter belåningen är 3 061 kr/kvm (2022) marken innehavs med tomträtt, avgäld justeras 2035 inga planerade höjningar av avgiften, höjdes med 5% vid årsskiftet inga planerade renoveringar

  • Premium
  • Hiss
Tussmötevägen 134c, Stureby, Stockholms kommun

Tussmötevägen 134c

Lägenhet
Stureby, Stockholms kommun
Mäklarhuset Enskede
3 295 000 kr
51 m²
2 rum
vån 3/5
4 015 kr/mån
64 608 kr/m²

Lägenhetens planlösning är populär med kök och vardagsrum i öppen planlösning och med utgång till balkongen. I anslutning till hallen har man ett stilrent duschrum med vackert klinkergolv och kaklade väggar samt kombitvättmaskin. Sovrummet ligger med svalt nord/västläge. Utanför porten har man Hemskogen, ett grönområde som löper längs gränsen mellan Stureby och Enskedefältet ända bort till Årstafältet. Här kan man gå med hunden eller ta en rogivande skogspromenad. Inom ett några minuters promenad har man busstation, t-bana och ICA BEA och lite längre bort finns Gamla Enskede, Svedmyra och Sockenplan med caféer och restauranger. Föreningen har en stor fördel i att man äger sin mark och dessutom har man ett rymligt garage vilket kan ge möjligheten till garageplats direkt när man flyttar in då det ofta inte är kö. - byggt 2019 - hiss (går även ner till garaget) - externt förråd - full maskinell utrustning i köket - tvätt/tumlare i badrum - balkong med eftermiddagssol - nära t-bana och BEA (Ica Kvantum ) - skogsområde utanför porten

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 8