Skogen Furubacken 3

Svenljunga, Svenljunga kommun Se på karta

800 000 kr

925 000 kr -14 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
77 m²
Biarea
58 m²
Tomtarea
1 866 m²
Byggår
1965

Söker du efter ett "lagom stort" hus som ger dig möjlighet att sätta din egen prägel och låta drömhemmet ta form steg för steg. Låt oss då presentera Skogen Furubacken 3 och denna villa med massa potential till att bli ett riktigt trivsamt hem.

Detta enplans hus med källare, byggd i mitten av 60-talet, har vattenburen uppvärmning, gott om förvaringsytor trots sin blygsamma storlek. Fiber är indragen, tak och tilläggsisolering uppe på vinden gjordes runt 2010 och här finns en altan på baksidan av huset att njuta på. I källaren finns ett mindre garage tillgodo och på tomten finns en gäststuga alternativt ett praktiskt förråd för dig behöver mycket plats att tillgå. Och när vi ändå pratar trädgård, tomter mäter hela 1866 kvm med gott om plats för såväl barn med spring i benen som för vuxna som bara vill koppla av men ändå med utrymme för trädgårdsland och till och med den där pergolan du kanske drömt om så länge.

Här finns möjligheter för eget skapande, inga dörrar är stängda, och det är bara du som vet hur din Dröm ser ut. Kanske startar den här.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga

Kontakta mäklaren

Cicilia Odenbrink

Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga
Mäklare Cicilia Odenbrink, Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga
0325-65 08 03

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas